Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 700 000,- for kr 3 700 000,-

Velkommen til Huldreveien 23 på Borgen i Asker - Pen 3 (4) -roms med 2 store balkonger og flott fjordutsikt.

Utsikt fra leiligheten

Entre med skyvedørsgarderobe

Stort kjøkken med spiseplass, utgang til veranda på ca. 10 m2 fra kjøkken

Kjøkken godt utstyrt. Innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert micro og oppvaskmaskin.

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Spisestue med god plass til et stort bord

Stue

Stue med utgang til veranda på ca. 10 m2 med flott utsikt

Soverom/ tv-stue

Soverom/ tv-stue

Hovedsoverom

Hovedsoverom med nydelig utsikt

Soverom med skyvedørsgarderobe

Vaskerom/ bad

Bad med dusjkabinett, servant, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Dusjkabinett på bad

Utgang til veranda på ca. 10 m2 fra kjøkken med ettermiddagssol

Veranda på ca. 10 m2 med flott utsikt, ingen innsyn

Veranda

Utsikt

Utsikt

Velkommen til Huldreveien 23, pen leilighet i 1 rekke med flott utsikt

Plantegning

Borgen

Huldreveien 23

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

Borgen: Pen 3 (4) -roms, 2 store balkonger, flott fjordutsikt. VISNINGER AVLYST - Bud direkte til selger

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 926,-
Fellesgjeld:
Kr 12 746,-
AREAL (P-ROM / BRA)
93 / 93 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Selveierleilighet beliggende i et populært og veletablert boligområde på Borgen. Området er meget barnevennlig, med bla gressplen rett utenfor leiligheten, flere lekeplasser og trivelige fellesområder. To store balkonger med svært gode solforhold, den ene med panorama utsikt mot Oslo og Oslofjorden. Stille og rolig boområde, med kort vei til lokalbutikken Coop. 5 min. gange til Bondivann togstasjon. og 2 min. gange til bussholdeplass som tar deg til Asker. Flotte tur- og friområder i Vardåsen og hele Borgenområdet med stier, lysløype, slalåmbakke og badevann. Coop Ekstra nærbutikk, lege, tannlege, frisør og eldresenter. Rønningen barneskole og flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Kun 3 minutters kjøring/ca. 15 min gange til Asker sentrum hvor man har et rikt utvalg av forretninger, kulturtilbud, kino, bibliotek, cafeer, restauranter og servicetilbud. Asker er også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss, tog og flytog. Toget bruker ca. 18 minutter til Nationaltheateret, og ca. 22 minutter til Oslo Sentralstasjon.

Barnehager og skoler

Rønningen barneskole

Borgen ungdomsskole

Borgenskog barnehage

Borgen barnehage

Lilleborgen barnehage

Rødhettes familie barnehage

Østhellinga barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 12 746,-

Totalpris

Kr 3 512 746,-

Felleskostnader

Kr 2 926,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1969

Soverom

2

Primærrom

93m2

Bruksareal

93m2

Tomt

1018m2

KR-kode

1518120

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Huldreveien 23, 1388 Borgen

Gnr. 6, bnr. 724, snr. 21, i Asker kommune.

Tomten

Festet tomt på 1.018 kvm. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Lekeplasser og asfalterte gangveier.

Festeavtale fra 1972.

Grunneier: Div. grunneiere.

Reguleringsklausul: Festeavgiften blir regulert hver 2.januar, dog ikke oftere enn hvert 10. år i henhold til konsumprisindeks og/eller rentenivå. Festekontrakten gjelder sameiets tomt og administreres av sameiet. Festeavgiften inngår i fellesutgiftene.

Festetid: 94 år fra 01.01.1971 og utløper 01.01.2065 med rett for festeren til ytterligere forlengelse i 50 år.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er et eget garasjelag med mulighet for å leie garasjeplass både med og uten tak. Plasser utdeles etter venteliste. Ta kontakt med Elisabeth Storm for mer informasjon, askerliagarasjelag@hotmail.com

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 100 kvm

Totalt bruksareal: 93 kvm

Totalt primærrom: 93 kvm

Bruksareal:

Leilighet 93 kvm

Primærrom:

Leilighet:

1. etasje 93 kvm: Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom og wc.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel og teglsteinsforblending. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Nye vinduer i 2008. Brannklassifisert inngangsdør med kikkehull og sikkerhetslås. Terrassedører i tre med isolerglass i trekarmer. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra kjøkken. Rekkverk i tre, aluminium og glass. Tretremmer på gulv. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre, aluminium og glass. Tretremmer på gulv. Støpt gulv i leiligheten. Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 15 mm skjevhet i stuen.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer. TG 2.

Bad/vaskerom. Våtrom fra byggeår. Rommet er overflateoppusset senere. Fuktsikring på våtrom er vurdert ut fra evt. dokumentasjon samt observasjoner i rommet og inntilliggende konstruksjon. Innebygget/skjult fuktsikring vil uansett være uoversiktlig. TG 2.

Skiftet noe røropplegg ved bytte av kjøkken - TG 0.

For øvrig opprinnelig røropplegg - TG 2. Normal brukstid på 50 år er lagt til grunn.

Gulvstående toalett på wc. Antatt fra 90-tallet. TG 2.

Eierseksjon i blokk fra 1969. Leiligheten er modernisert med blant annet nytt kjøkken i 2013 og nye vinduer/terrassedører i 2008. Fornyet el-anlegg og for øvrig overflateoppusset.

Et generelt bra inntrykk. Ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen 3 (4) – roms leilighet med 2 store balkonger, flott fjordutsikt. Leiligheten har en god planløsning med store gode rom. Stor solrik veranda med fjordutsikt. Veranda på ca. 10 kvm på stuesiden med morgen- og formiddagssol. Utgang til veranda på ca. 10 m2 fra kjøkken med ettermiddagssol. Beliggenhet, svært sentralt, barne og ungdomsskole, matbutikk, tog og buss i umiddelbar nærhet. Kort spasertur til Asker sentrum. Leiligheten er modernisert med blant annet nytt kjøkken i 2013 og nye vinduer/terrassedører i 2008. Fornyet el-anlegg og for øvrig overflateoppusset. Et generelt bra inntrykk.

Leiligheten inneholder en romslig entré, bad/vaskerom, wc, kjøkken, stue/spisestue og 2 soverom. Utgang til veranda på ca. 10 m2 fra stuen. Utgang til veranda på ca. 10 m2 fra kjøkken. I tillegg er det 1 bod i fellesanlegg.

Kjøkken:

Innredning montert i 2013. Kjøkkenet er godt utstyrt. Innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert micro og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/vaskerom/ wc:

Våtrom fra byggeår. Rommet er overflateoppusset senere. Dusjkabinett, servant, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Dusjkabinett fra ca. 2015. For øvrig utstyr antatt fra 90-tallet.

Felles sentralavtrekk fra kjøkken, bad/vaskerom og wc. For øvrig er det naturlig ventilasjon i boligen.

1-faset inntak. 40 amp. hovedsikringer - 5 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i oppgang. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2017 iht. rekvirent.

Overflater:

Vegger - Fliser og malt glassfiberstrie. Plater over kjøkkenbenk.

Gulv - Parkett, laminat og fliser.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.10.1972. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

06.04.1988 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 21

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 940/34520

EIENDOMMEN ER OPPDELT I 040 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Askerlia boligsameie, med sameiebrøk 940/34520.

Sameiet består av 40 eierseksjoner.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold: Bruker av seksjonen kan holde dyr dersom denne samtykker i sameiets regler for dyrehold. Dyreholdet skal ikke være til ulempe for øvrige brukere av eiendommen. Skjemaet ”Regler for husdyrhold” skal fylles ut og leveres til styret.

Grilling på balkongene: Elektriske- eller gass-griller kan brukes. Gassflasker skal ikke oppbevares innendørs.

Vedlikehold/ innkjøp 2017:

- Det ble i 2017 utført følgende vedlikeholdsjobber:

- Rensing luftkanaler.

- Rørinspeksjon utført på blokkas bunnledninger og deretter høytrykkspylt.

- Låsene / sylindere i ytterdører er ettersett og reparert.

- Dørpumpe til kjellerdører reparert.

- El- inspeksjon av Hafslund utført i alle tilgjengelige leiligheter.

Planlagte vesentlig vedlikehold i 2018:

Ingen større vedlikeholdsarbeider er planlagt i 2018 med unntak av budsjetterte malingsarbeider på betongdelene av gavelveggene; som videreføres til 2018.

Kommende 5-års periode:

Det ble i september 2017 gjennomført vedlikeholdsrapport for boligsameie av ABBLs Tekniske Forvaltning for perioden 2018-2021.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Regulering:

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse (1.017 kvm) i henhold til reguleringsplan 26D - Borgenfeltet del 1 og 2 datert 11.09.1991 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Reguleringsplaner under arbeid:

ID: 2015015

Navn: Askerlia

Det planlegges fornyelse av parkeringshus ved å bygge ca. 50 nye leiligheter/ rekkehus som bidrar til finansiering av prosjektet. Det planlegges parkering for nye og

eksisterende boliger og opparbeiding av uteareal og lekeplasser.

Byggehøyde maks 7 etasjer over terreng. Eksisterende boligblokker opprettholdes.

Planområdet er ca. 55,4 daa og inkluderer offentlig veiareal.

Kommuneplan:

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, type A - Boligområder med spesielle kvaliteter i kommuneplan Asker 2018-2030.

Kommuneplaner under arbeid:

Eiendommen blir også berørt av Kommunedelplan Asker sentrum.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.926,- pr. mnd. og inkluderer: Vedlikehold av bygning, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, trappevask, forretningsførsel, nedbetaling av fellesgjeld, festeavgift, forsikring, kabel-TV.

Fellesutgiftene fordeles slik:

- Grunnkostnad kr 2 683,-

- Avdrag fellesgjeld kr 109,-

- Renter fellesgjeld kr 36,-

- Sparing i henhold til vedtak 02.03.17 kr 98,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.607.118,-.

Av dette beløpet utgjør kr 12.746,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?