Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 565 000,- for kr 2 565 000,-

Velkommen til Huldreveien 65

Stuen

 

 

Fin utsikt fra stuen

Stor balkong med fin utsikt

 

 

Stuen

Spisestuen

 

Kjøkken

 

 

Forstue

 

Soverom

 

 

Badet

 

 

 

Gangen

Planløsning

Fasaden - Leiligheten ligger i 2. u.etg.

 

Lekeplassen

 

Nærhet til buss, tog og Asker sentrum

LYS OG PEN 2-ROMS SELVEIER MED HYGGELIG UTSIKT * Kort vei til Asker sentrum * God planløsning * Nyere bad * Usjenert

Huldreveien 65

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 490 000,-

LYS OG PEN 2-ROMS SELVEIER MED HYGGELIG UTSIKT * Kort vei til Asker sentrum * God planløsning * Nyere bad * Usjenert: LYS OG PEN 2-ROMS SELVEIER MED HYGGELIG UTSIKT * Kort vei til Asker sentrum * God planløsning * Nyere bad * Usjenert

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 082,-
Fellesgjeld:
Kr 31 365,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tiltalende og romslig 2-roms selveierleilighet i et populært og veletablert boligområde uten gjennomfartstrafikk på Borgen nær Asker sentrum. Kort avstand til friområder med lekeplass og turområder med lysløype og alpinanlegg. Kort vei til buss, tog, skoler og dagligvareforetninger. Kun 2-3 minutter kjøring/ca. 10 min gange til Asker sentrum hvor man har et rikt utvalg av forretninger, kulturtilbud, kino, bibliotek, cafeèr, restauranter og servicetilbud. Asker er også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss, tog og flytog. Det tar ca. 25 minutter inn til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Hagaløkka barneskole og Borgen ungdomsskole.

Barnehager i nærheten:

- Søndre Borgen barnehage

- Lilleborgen barnehage

- Borgen skog barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E18: Følg skilt mot Borgen ved Asker. Kjør så Borgenveien ca. 1 km. Sving til venstre inn på Huldreveien. Se ellers vedlagt kartskisse i nettannonsen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 490 000,-

Fellesgjeld

Kr 31 365,-

Totalpris

Kr 2 521 365,-

Felleskostnader

Kr 2 082,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1969

Soverom

1

Primærrom

62m2

Bruksareal

66m2

Tomt

2276m2

KR-kode

1517193

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Huldreveien 65, 1388 Borgen

Gnr. 6, bnr. 728, snr. 11, i Asker kommune.

Tomten

Festet tomt på 2.276,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er pent opparbeidet med plener og vegetasjon. Asfaltert adkomst/parkeringsareal. Østvendt beliggenhet. Gangavstand til Asker sentrum. Parkering på felles grunn. Bilfritt bomiljø med kjørbare gangveier til boligene.

Festeavtale fra 1972.

Grunneier: Div. grunneiere.

Reguleringsklausul: Festeavgiften blir regulert hver 2.januar, dog ikke oftere enn hvert 10. år i henhold til konsumprisindeks og/eller rentenivå. Festekontrakten gjelder sameiets tomt og administreres av sameiet. Festeavgiften inngår i fellesutgiftene.

Festetid: 94 år fra 01.01.1971 og utløper 01.01.2065 med rett for festeren til ytterligere forlengelse i 50 år.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av festeavtalen og lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er mulig å leie garasjeplass i eget garasjelag. Ta kontakt med styret ved Elisabeth Storm for mer informasjon om ledig kapasitet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 66 kvm

Primærrom:

2. underetasje 62 kvm: Entré, bad/vaskerom, forstue, stue, kjøkken, 1 soverom.

Sekundærrom:

2. underetasje 4 kvm: 1 bod.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.11.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Pen 2-roms leilighet i boligblokk oppført i 1969. Leiligheten inngir et generelt bra inntrykk. Ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom. Kjøkkenet er eldre med behov for modernisering.

Påkostninger:

• Nye vinduer og terrassedør i 2010.

• Nytt el-anlegg i 2007.

• Nye gulv og for øvrig overflatebehandlet i forbindelse med vannskade i 2011 (vannskaden kom fra leilighet over).

• Nytt bad i 2015.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel, teglsteinsforblending og malt betong. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Nye vinduer i 2010. Brann- og lydklassifisert inngangsdør med kikkehull og sikkerhetslås. Eldre inngangsdør - TG 2. Terrassedør i tre med isolerglass i trekarmer. Ny terrassedør i 2010. Innvendige dører med slette dørblad og trefyllingsdører i trekarmer. 1 ny dør i 2015. For øvrig eldre dører - TG 2. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra stuen. Rekkverk i aluminium, tre og glass. Støpt gulv i leiligheten. Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 15 mm skjevhet i stuen.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendige bunnledninger i ukjent materiale.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast og noe støpejern. Vannrør i plast (rør i rør). Stoppekran i bad/vaskerom. I hovedsak nytt røropplegg i 2015. Noe eldre røropplegg som ble kontrollert og spylt i 2016.

Luftbehandling: Felles sentralavtrekk fra kjøkken og våtrom. For øvrig er det naturlig ventilasjon via spalteventiler i boligen. Litt "susing" fra ventilasjonsanlegget.

Elektriske anlegg: 1.faset inntak. 50 amp. hovedsikringer - 6 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i fellesgang. Nytt el-anlegg i 2007.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og innbydende 2-roms med utmerket beliggenhet på Borgen i Asker. Leiligheten ligger fint til i 2. underetasje med flott utsikt mot Bondivannet. Leiligheten inneholder entré, bad/vaskerom, forstue, stue, kjøkken, ett soverom samt 1 bod.

Hyggelig entré med inngang til en stor og romslig bod på 4 kvm.

Fra gangen er det også inngang til bad/vaskerom som var nytt i 2015. Dokumentasjon for utførelse er av fuktsikring er forevist. Badet er flislagt med lyse fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant i møbel og 200 liter varmtvannsbereder samt opplegg for vaskemaskin. Utstyr fra 2015. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Fra gangen kommer du videre inn til en forstue og deretter kommer du inn i en stor stue med god plass. Fra stuen er det utgang til overbygget veranda på ca. 10 kvm med sol fra tidlig om morgen til litt ut på ettermiddagen. Nydelig utsikt mot Bondivannet - åpent og samtidig usjenert.

Leiligheten har en delvis lukket eldre kjøkkenløsning. Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning med profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator er ikke montert. Det er opprinnelig innredning hvor det senere er komplettert - blant annet skiftet fronter, benkeplate og kummer. Hull i benkeplate. Det følger ingen hvitevarer.

Soverommet i leiligheten er stort og lyst. God plass til stor dobbeltseng og garderobeløsning.

Én bod på 4 kvm i leiligheten samt én bod i kjeller (samme etasje som leiligheten). I tillegg er det tilgang til felles sykkelbod i 1. u.etg.

Overflater:

Vegger - Panel, malte flater, tapet, fliser og panelplater. I hovedsak nye overflater i 2011. Noe eldre overflater.

Gulv – Parkett. Ny parkett i 2011. Vinyl i bod. Iht. selger ligger det varmereflekterende matter under parkett.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.10.1972. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 4644, tinglyst: 07.09.1965: Festekontrakt - Eldre festekontrakt med vilkår for eiendommen.

Dagboknr 415286, tinglyst: 15.11.1972: Festekontrakt - Festekontrakt med vilkår for eiendommen (se info om tomten i prospekt).

Dagboknr 10939, tinglyst: 06.04.1988: Erklæring/avtale - Panterett opp til kr 25.000,- til sikkerhet for innbetaling av felleskostnader.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er ikke tinglyst noen servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Askerlia boligsameie 7, med sameiebrøk 660/94590.

Sameiet består av 108 seksjoner.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Det er ikke tillatt å holde hund eller katt uten styrets forhåndsgodkjenning. Katt kan være både innekatt og utekatt. Søknadsskjema "Regler for husdyrhold" kan fås av styret.

Vedlikehold/innkjøp 2016:

- Rørspyling i alle leiligheter

Planlagt vesentlig vedlikehold i 2017:

- Maling av yttervegger/balkong rekkverk

Kommende 5-års periode:

- Maling av yttervegger/ balkong rekkverk

- Etterisolere yttervegger

- Nye inngangsdører

- Drenering

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 26D med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 27. september 1991.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde i kommuneplanen, type A, boligområder med spesielle kvaliteter. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan.

Reguleringsplaner under arbeid: Detaljregulering av Askerlia.

Status: Planforslag.

Formålet med planarbeidet er å tilrettelegge for fornyelse av parkeringshus ved å bygge ca. 50 nye leiligheter/ rekkehus som bidrar til finansiering av prosjektet. Det planlegges parkering for nye og eksisterende boliger og opparbeiding av uteareal og lekeplasser. Byggehøyde maks 7 etasjer over terreng. Eksisterende boligblokker opprettholdes.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.082,- pr. mnd. og inkluderer:

Fellesutgiftene fordeler seg slik:

- Grunnkostnad kr 1.798,-

- Avdrag fellesgjeld kr 185,-

- Renter fellesgjeld kr 99,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i januar 2018.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.590.879,-.

Av dette beløpet utgjør kr 31.365,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Askerlia
Kirkesogn Vardåsen

Steder i nærheten

Apotekerhagen 1.4 km
Torvplassen 1.4 km
Bakerløkka 1.5 km
Oreholtkrysset 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.6 km
Sentralstasjon Oslo S 25.7 km
Jernbanestasjon Bondivann stasjon 0.6 km
Bussholdeplass Askeladdveien 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Borgen Nærmiljøsenter 1.2 km
Idrettsanlegg Borgen idrettsplass 1.3 km
Treningssenter ats Express Asker 1.4 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Rønningen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Hagaløkka skole (1-7 kl.) 1.1 km
Bondi skole (1-7 kl.) 1.3 km
Borgen skole (8-10 kl.) 1 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 4.1 km
Asker videregående skole 1.6 km
Bleiker videregående skole 3.9 km

Barnehager

Søndre Borgen barnehage (0-6 år) 0.7 km
Østhellinga barnehage (1-5 år) 1 km
Lilleborgen barnehage (1-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 1.8 km
Kjøpesenter Holmensenteret 7.7 km
Postkontor Asker Postkontor 1.2 km
Postkontor Coop Extra Vardåsen 3.9 km
Apotek Vitusapotek Asker 1.4 km
Apotek Q-apoteket Asker 1.4 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 7.7 km
Dagligvare Coop Extra Borgen 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Borgen 0.8 km
Kiosk/video Bazaar Asker 1.2 km
Kiosk/video Mix Stasjonshandleriet 1.2 km
Bensin st1 Asker 1.4 km
Bensin Esso Tiger Asker 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 32,8 %
Gj.snittalder kvinner 35 %
Husholdninger med barn 36,6 %
Husholdninger uten barn 63,4 %
Gj.snitt byggeår 1988
Gj.snitt tomtestørrelse 281
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Askerlia 1010 474

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?