Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 250 000,- for kr 4 250 000,-

Velkommen til visning i denne flotte eierleiligheten- Husøystrand 23!

Fasade

Utsikt fra balkongen

Utsikt

Gang/entré

Kjøkken

Spiseplass

Spisestue/stue

Stue

Stue

Uteplass

Uteplass

Toalettrom

Romslig flislagt bad

Flislagt bad

Soverom

Soverom/kontor

Soverom/kontor

Båtplass

Bryggeanlegg (felles)

Fellesområde

Fellesområde

Fellesområde

Fellesområde

Fellesområde

Fellesområde

Fellesområde

Fellesområde

Privat strand tilhørende sameiet

Privat strand tilhørende sameiet

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Solnedgang

Solnedgang fra brygga

Solnedgang

Fasade

Husøystrand - 3- roms eierleilighet med sol, sjøutsikt og båtplass. Ingen boplikt

Husøystrand 23

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 400 000,-

Husøystrand - 3- roms eierleilighet med sol, sjøutsikt og båtplass. Ingen boplikt: Husøystrand - 3- roms eierleilighet med sol, sjøutsikt og båtplass. Ingen boplikt

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 550,-
AREAL (P-ROM / BRA)
87 / 89 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger på Husøystrands vestside - svært solrikt med spesielt flott utsikt til sjø og innseiling til Tønsberg. Sameiet har egen bryggeplass og privat badestrand. Leiligheten ligger nær skole og barnehage, det er gode bussforbindelser til Tønsberg, eventuelt Teie Torv der du har cafe, bakeri, vinmonopol, bank, apotek, diverse forretninger mm.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Husøy skolekrets. Barneskole på Føynland. Det er flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Kjør Nøtterøyveien (R308) over Kanalbroen og følg Smidsrødveien (R309) over Teie Torv i retning Årøysund. Ta av til Føynland i Ekeneskrysset, kjør over broen ved Foynlandssundet og følg veien til videre til Husøy. Rett etter Husøybroen er passert tar man inn til venstre til Husøystrand, boligen ligger innerst i veien. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger og eiendommen har plakat på husveggen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 400 000,-

Felleskostnader

Kr 2 550,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1996

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

87m2

Bruksareal

89m2

Tomt

11327m2

KR-kode

211873

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Husøystrand 23, 3132 Husøysund

Gnr. 159, bnr. 406, snr. 44 i Tønsberg kommune.

Tomten

Eiet tomt på 11.327,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Felles badeplass og badebrygge. Til leiligheten følger også egen båtplass.

Parkering

Parkering i carport ved leilighetens inngangsparti. Forøvrig gjesteparkering på sameiets tomt. Gateparkering skjer etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 94 kvm

Totalt bruksareal: 89 kvm

Totalt primærrom: 87 kvm

Primærrom:

Underetasje: 45 kvm: Trappegang, vaskerom, bad med wc og 2 soverom

1. etasje 42 kvm: Entré med trapp til underetg, kjøkken, stue med utgang til balkong og wc

Sekundærrom:

Underetasje: 2 kvm: Bod undertrappen

I tillegg disponerer boligen en frittstående bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.06.2018 utført av Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Eierleilighet med god rominndeling over to plan. Leiligheten inneholder gang, toalettrom, kjøkken med plass til spisemøbler og stue med peisovn. Fra rommet er det utgang til leilighetens vestvendte balkong på 14 kvm. der du har flott utsikt til sjøen. I underetasjen er det "soveromsavdeling" med to soverom, et stort flislagt bad, vaskerom og bod.

Gulvoverflater med parkett i alle gulv, unntatt deler av entrè, bad og wc der det er fliser. Badet inneholder dusjhjørne, wc, badekar med dusj og servant i baderomsinnredning. Kjøkkeninnredningen har opprinnelig skap (skrog) fra byggeår. Oppdaterte og malte fronter montert ca. 2014. Rustfri oppvaskbenk og kummer. Benkeplater av laminat. Integrert ventilator, komfyr med platetopp, frys/kjøleskap, oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Det er peisovn i stue, termostatstyrte varmekabler i bad. For øvrig elektriske panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget i leiligheten den 18.06.15. Siste feiebesøk var 05.11.2014.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 06.02.1995.

Tillatelsen ble gitt på vilkår om at gjennstående arbeider på eiendommen skulle være utført innen innflyttning. Veidekke har i brev datert 14.12.2001 bekreftet til kommunen at dette er utført. I brev fra Tønsberg kommune fremkommer det at leilighetene som det er gitt midlertidig brukstillatelse til er lovlig tatt i bruk, og byggesakene skulle i utgangspunktet vært avsluttet med ferdigattest. Dog gjøres det oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998 og derfor foreligger det ikke ferdigattest på denne leiligheten.

Nåværende eier utvidet balkongen i 2006. Dette er byggemeldt til kommunen og godkjent.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Det gjøres oppmerksom på at leiligheten fremstår med noe annen planløsning i underetasjen enn det som fremkommer på byggetegninger/seksjoneringen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 11826, tinglyst 27.09.1995, type heftelse: Panterett til sameiet for kroner 20.000,- som sikkerhet for fellesutgifter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 15957, tinglyst 21.12.1995, type heftelse: bestemmelse om båt/bryggeplass- rett til båtfeste.

Eiendommen er seksjonert ref. dagboknr 11826 datert 27.09.1995. Leiligheten har snr. 44, formålet er bolig og sameiebrøken er 88/5199.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie av boligen er eier pliktig til å informere leietaker om informasjonsdokument nr HS-05-01 og branninnstruks dokument nr HS-05-02. Båtplassen/båtfestet som medfølger kan ikke leies ut til andre enn seksjonseierne, se utfyllende informasjon i vedlagte vedtekter.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Husøystrand, med sameiebrøk 88/5199.

Sameiet består av 49 leiligheter.

Forretningsfører er Balanse Økonomi AS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Hunder må holdes i bånd og ekskrementer tas opp og kastes i anviste søppeldunker.

Foretatt påkostninger de senere år: nye søppelboder, vedlikehold på bryggeanlegg, fjellsikring, maling av nedre rekke mm.

Planlagte påkostninger: det er ingen planer om store påkostninger/utbedringer.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Ved utleie av boligen er eier pliktig til å informere leietaker om informasjonsdokument nr HS-05-01 og branninnstruks dokument nr HS-05-02.

Båtplassen/båtfestet som medfølger kan ikke leies ut til andre enn seksjonseierne, se utfyllende informasjon i vedlagte vedtekter.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er regulert til felles avkjørsel, konsentrert småhusbebyggelse og friområde i sjø og vassdrag, i henhold til reguleringsplan Husøy nord-vest, datert 08.02.1989, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område som i Kommuneplan datert 03.02.2016 er avsatt til Naturområde- nåværende, grønnstruktur- nåværende, boligbebyggelse- nåværende, byggegrense og turegtrasé- nåværende.

Det er planlagt utbygging på Medusatomta- planid 20150109.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Båtplassen er 3 meter bred og 25 fot lengde.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.168,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 2.550,- pr. mnd. og inkluderer: Utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, båtplass, brøyting, tv og internett grunnpakke. Faktureres kvartalsvis.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13221 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger. Grunnpakke er inkludert i fellesutgifter.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 2.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.513.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Husøy
Kirkesogn Søndre Slagen

Steder i nærheten

Brua 3 km
Hjemseng 3.3 km
Borgheim 4 km
Nesbrygga 4.2 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 30.8 km
Jernbanestasjon Tønsberg 6.8 km
Bussholdeplass Husøystrand 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Husøy Idrettsplass 1.2 km
Idrettsanlegg Fjærholmen Seilsenter 2.5 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 6.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 6.4 km

Steder av interesse

Skoler

Træleborg skole (1-7 kl.) 6.1 km
Elihu Kristne Grunnskole (1-10 kl.) 8.9 km
Byskogen skole (1-10 kl.) 9.1 km
Granly barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 9.1 km
Presterød ungdomsskole (8-10 kl.) 9.7 km
Wang Ung Tønsberg (8-10 kl.) 9.5 km
Ringshaug ungdomsskole (8-10 kl.) 11.7 km
Nøtterøy videregående skole 4.5 km
Færder videregående skole 5.6 km

Barnehager

Føynland barnehage (1-5 år) 1 km
Knerten barnehage 1.1 km
Husøy Maritime barnehage (0-6 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 4.4 km
Kjøpesenter Farmandstredet 6.3 km
Postkontor Spar Føynland 1.1 km
Postkontor Rema 1000 Borgheim 4.2 km
Apotek Apotek 1 Teie torg 4.4 km
Apotek Apotek 1 Nøtterøy 4.5 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 4.4 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 6.4 km
Dagligvare Spar Føynland 1.1 km
Dagligvare Coop Extra Nøtterøy 3.3 km
Kiosk/video PizzaVera 0.9 km
Bensin Shell Hjemseng 3.5 km
Bensin Shell Teiehøyden 4.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 41,9 år
Gj.snittalder kvinner 41 år
Husholdninger med barn 34,1 %
Husholdninger uten barn 65,9 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 1310
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Husøy 959 384

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marte Christin Eriksen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?