Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 600 000,- for kr 2 600 000,-

Fasade

Balkong

Entré

Entré

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Utsikt

Balkong

Balkong

Fasade

Fasade

Nærområde

Plantegning

TRANBY

Hyllveien 13 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 490 000,-

TRANBY: 4-roms med stort potensial - Moderniseringsbehov - Attraktivt boområde - Stor solrik balkong - Barnevennlig

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 134,-
Fellesgjeld:
Kr 74 699,-
AREAL (P-ROM / BRA)
97 / 113 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Romslig andelsleilighet beliggende i de populære blokkene på Tranby. Leiligheten ligger flott til i 3. etasje og fra egen innglasset veranda har du flott utsikt over nærområdet og over til Storsteinsfjell. I tillegg er det meget gode solforhold på verandaen. Selve boligområdet er veletablert og rolig, uten gjennomgangstrafikk. Det er kort gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskolen, legesenter, dagligvarebutikk, frisør, bensinstasjon og Tranby idrettspark. Det er over hele boligområdet opparbeidet gangstier.

Lier IL er et fleridrettslag og er aktive innen blant annet fotball, håndball og ski (skiskyting og langrenn). Egen idrettsplass og idrettshall på Tranby, rett utenfor borettslagets eiendom. Fra eiendommen er det kort vei til marka, både i Vest- og Kjekstadmarka, med et flott turterreng hele året. Det er også kort vei til Liertoppen kjøpesenter og Bauhaus.

Kort gangavstand til bussholdeplass med kommunikasjon til Oslo, Asker, Drammen og Lierbyen. Togstasjon i Asker sentrum. Enkel og rask adkomst til E-18 mot Drammen, Asker og Oslo. Ca 12-15 minutters kjøring til Asker og Drammen. 30 minutters kjøring til Oslo fra eiendommen.

Velkommen til visning i hyggelige Hyllveien 13 B!

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet som:

Tranby Andelsbarnehage, Hennummarka barnehage, Akebakken barnehage, Gunnersbråtan Barnehage og Hennum familiebarnehage.

Hallingstad barneskole og Tranby ungdomskole ligger i nærhet til boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo og Asker:

Følg E-18 mot Drammen og ta av ved skilt til Tranby. Ta til høyre i første kryss, og følg denne veien (Kirkelina) et lite stykke og ta andre vei inn til høyre (Hennumveien). Følg Hennumveien oppover før Hyllveien etterhvert går inn til høyre. Følg veien til endes, og parker på felles gjesteparkering for borettslaget. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 490 000,-

Fellesgjeld

Kr 74 699,-

Totalpris

Kr 2 564 699,-

Felleskostnader

Kr 5 134,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1973

Soverom

3

Primærrom

97m2

Bruksareal

113m2

Tomt

25832m2

KR-kode

15.18163

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hyllveien 13 B, 3408 Tranby

Gnr. 148, bnr. 105, i Lier kommune.

Andelsnr. 74, Hallingstadskogen Borettslag, org.nr. 948 437 864

Tomten

Eiet tomt på 25.831,7 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal.

Parkering

Parkering i garasje etter ansnitet. Må søke styret. Bra med gjesteparkering på fellesområde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 124 kvm

Totalt bruksareal: 113 kvm

Totalt primærrom: 97 kvm

Bruksareal:

Leilighet 113 kvm

Primærrom:

2. etasje 97 kvm: Entré, gang, 3 soverom, bad, Kjøkken, WC, vaskerom og stue/spisestue.

Sekundærrom:

2. etasje 16 kvm: Innglasset balkong.

Det medfølger en utebod i felles bygg på ca. 1,2 m2, samt et skap i felles kjølerom. Dette kommer som tillegg til ovenstående arealutregning.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er oppført i 1973. Leiligheten fremstår som for det meste i normalt god tilstand med hensyn til alder. Oppgraderinger/modernisering må påregnes i de fleste rom. Planløsningen er innholdsrik og anses som brukervennlig og tilpasningsdyktig. Med dette menes det at skilleveggen inn til kjøkken enkelt kan fjernes for å få en åpen kjøkkenløsning

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Ukjent grunnforhold. Betongkonstruksjon antatt fundamentert til faste masser.

- Yttervegger av rammekonstruksjon av stål-/betong med utfyllende bindingsverk kledd med eternitt og betongelementer.

- Flat takkonstruksjon. Tekket med Sarnafilduk eller lignende taktekking.

- Etasjeskille av betong/element. Det registreres noe skjevheter i gangen, men anses som påregnelig med hensyn til alder. (TG: 2) Forøvrig er ingen unormale skjevheter registrert (+- 10 mm). Kontroll av retningsavvik er foretatt i stue/spisetue og gang/entré utført med laser.

Vinduer og dører

- Vinduer og balkongdør av tre med 2-lags glass fra 2003.

- Skyvedør av tre med 2 lagsglass, alder antatt fra 2000-tallet.

- Brannklassifisert inngangsdør (B30) fra byggeår. Vinduene og dørene har generelt god åpne-/lukke funksjon og fremstår som i normalt god stand. Det ene soveromsvinduet er noe vanskelig å åpne/lukke. Inngangdøren vurderes grunnet alder. TG: 2.

Balkong

- Innglasset balkong i betongkonstruksjon med rekkverk av glass med skyvbare felt (ikke funksjonsprøvet). Teppe på gulv, strømuttak, lys og elektrisk markise.

- Balkongene er ifølge eier utvidet og innglasset et sted på 2000-tallet.

Elektriske anlegg

- Skjult-/åpent el-anlegg. Sikringskap plassert felles gang med skrusikringer og automatisk strømmåler. På generelt grunnlag anbefales kontroll av el-anlegget.

Ventilasjon og sanitær

- Røranlegg av plast, kobber og jern (soil). Undertegnede har ikke vurdert tilstanden til anlegget, av den grunn at dette krever spesielt utstyr og kompetanse. Videre bemerkes det at bunnledninger av den årsak følgelig heller ikke er kontrollert.

Diverse utstyr

- TV-signaler fra GET.

- Elektrisk markise på balkong.

- Dørtelefon m/åpnerfunksjon.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig 4-roms leilighet med god intern beliggenhet. Solrik balkong med god utsikt. Leiligheten er normalt vedlikeholdt. Modernisering av overflater må påberegnes.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning i glatt og profilert utførelse med laminert benkeplate. Rommet er utstyrt med stålvask, fliser mellom benkeplate og overskap, opplegg for oppvaskmaskin og komfyr. Ventilator med utblåsning tilkoblet sentralanlegg, selger opplyser om at det har vært problemer knyttet til ventilatoren. Overskapene fremstår som noe nyere enn byggeår. Mulighet for åpen kjøkken løsning med å ta bort lettvegg. Kjøkkeninnredning er noe utidsmessig og har noe bruksslitasje. Tg2 settes ut fra alder. Ved fuktsøk ble det ikke indikert unormale fuktverdier på utsatte områder.

Stue

Stor stue/ spisestue med utgang til en stor balkong på 16 kvm med god utsikt og nydelige solforhold. Ved å fjerne den ene lettveggen i stuen kan man enkelt lage en åpen kjøkkenløsning.

Bad

Flislagt baderom utstyrt med servantskap, vegghengt skap, gulvstående toalett og badekar med sprutsikker plate i glass. Varmekabler i gulv og sentralt avtrekk uten tilluft. Badet er ca. 8 år gammelt i følge eier og er utført i borettslagets regi. Det er tilstrekkelig fall til sluk. Ingen synlig membran i sluk grunnet skjult bak fliselim og av klemringen har overheng ned i sluket. Synlig smøremembran på avløpsrør for servant, men ingen membranmansjett. Ingen symptomer på fukt eller unormale fuktutslag fra tilliggende rom er påvist ved befaring. Manglende membranmansjett på avløpsrør. TG: 2.

Soverom

Leiligheten har 3 soverom med god plass.

Vaskerom

Vaskerom fra byggeår med vinylbelegg på gulvet og våtromstapet på veggene. Rommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin og skyllekar. Sentralt avtrekk uten tilluft. I himlingen (innvendig tak) registreres det eldre fuktutslag, ingen fukt er påvist ved befaring. Forøvrig bærer rommet preg av alder, samt er noe utidsmessig. Tg2 settes ut fra alder.

Toalett

Toalettrom fra byggeår med vinylbelegg på gulvet og malte overflater på veggene. Rommet er utstyrt med gulvstående toalett og servant.

Rommet bærer preg av alder og er noe utidsmessig. Tg2 settes ut fra alder.

Innvendige overflater

Gulv - Laminat og linoleum/vinyl, fliser.

Vegger - Malte overflater og veggplater.

Himling - Malte overflater og rutede plater (Tak-Ess).

Overflater med brukslitasje. Det registreres møbler tett inntil yttervegg, dette bør unngås for å hindre kondensering på veggoverflaten.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Radiatorovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 05.03.1974.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Fullføring av utenomhusanlegg, frsit våren -74.

2. Ved rørgjennomføringer i vaske- og baderomsgulv- og vegger, samt ved dør, må det fullføres ikke dårligere enn de viste prøver, slik at vann ikke trenger inn i gulv- og veggkonstruksjonene, frist: straks.

3. Ventilasjonskanal nord i garasjen jfr. også skriv - pålegg datert 17/1-74, frist: straks

4. Noen mindre arbeider, frist: våren -74

5. Erklæring ang. tilfluktsrom, parkering og gangveger, frist: i løpet av -74.

6. Det minnes om samarbeid med renovasjonsvesenet i Lier ang. fjerning av søppel m.v., frist: ved behov

7. Eventuelle pålegg fra andre myndigheter, jfr. bl.a. skriv datert 27/08-73 fra brannsjefen i Lier, frist: iflg. nærmere.

A: Denne brukstillatelse gjelder ikke for tilfluktsrom

B: Denne brukstillatelse gjelder ikke for kontorer i 2. u.etg. Det foreligger midlertidig brukstillatelse på kontorer i 2. u.etg. datert: 21.03.1974.

Det er uklart om dette er utført.Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Hallingstadskogen Borettslag.

Borettslaget består av 202 boliger og 1 næringslokale.

Forretningsfører er USBL, tlf. sr@usbl.no

Dugnad må påberegnes.

Trappevask inkl. i felleskostnadene.

Hundehold er tilltatt. Kattehold forbudt. Kun innekatt er tillatt.

Borettslagets årsregnskapet for 2017 viser et overskudd på kr. 1 261.159,-

Nødvendig vedlikehold blir utført hvert år, og styret vurderer dette etter behov.

Foretatt påkostninger / vedlikeholdsarbeider i borettslaget i 2017:

- Omtekking av tak i Hyllveien 15.

- Nytt vifte på taket Syrinveien 15 B.

- Utskifting/utbedring av avløpsrør i krypkjeller Hyllveien 15.

- Nye Postkasser Hyllveien 15C.

- Utskifting av lysarmaturer, underetasjen Hyllveien 15.

- Utskifting av lysarmaturer i garasjeanlegg Syrinveien og Hyllveien.

- Montering av xx nye røykvarslere.

- Montering av T-beslag på 17 inngangsdører.

- Felling av 4 trær ved gjesteparkering Syrinveien.

- Service på viftene på blokktak og garasjene.

- HMS-kontroll av samtlige blokker innvendig, utvendig samt fellesareal.

- Utskiftning av utelamper endeveggen av blokk ved Hyllveien 13A.

- Reparasjon av diverse uteboder.

- Rehabilitering av dører og luker i tilfluktsrommet Hyllveien.

Planlagte vedlikeholdsarbeider/påkostninger i 2018/2019:

-Årlige brannvernkontroll i samtlige leiligheter.

-Utdeling av nye brannslokkere i alle leiligheter.

-Årlig kontroll av deler av felles el-anlegg.

-Omlegging av takfolie på diverse boder.

-Taksjekk.

-Rehabilitering av dekke over tilfluktsrommet Hyllveien.

-Fortsette med utskifting av lysarmaturer i oppgangene.

-Vårdugnad.

-Årlig HMS-kontroll av samtlige blokker innvendig, utvendig, samt fellesareal.

-Fortsette å planlegge for renovering av røranlegg.

-Utbedring av lekkasje i balkongtak.

-Reparasjon av taknedløp Syrinveien 11 og 15.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten har blitt forhåndsutlyst. Hør med megler om dette på visning.

Borettslaget er tilknyttet BBL finans AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplanen med bestemmelser fra Tranby II (stadfestet 20.12.1973).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.134,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, renter og avdrag felles gjeld, fyring og varmtvann, kabel-TV fra GET, trappevask.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 134,-

Avdrag kr 294,-

Driftsutgifter kr 3.293,-

Fyring kr 1.213,-

Parkering: plass 67 kr 200,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. / 5.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv som er inkl. i felleskostnadene.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internett og har forskjellig avgift etter hastighet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- .

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.572.287,- Av dette beløpet utgjør kr 74.699,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,- .

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Egenerklæring fra selger
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?