Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 670 000,- for kr 5 670 000,-

Terrasse mot Idrettsveien

Terrasse mot Idrettsveien

Terrasse på baksiden

Terrasse på baksiden

Terrasse på baksiden

Fasade

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Vaskerom

Toalettrom

Hall

Hall

Hall

Hall

Hall

Garderoberom

Soverom

Soverom

Soverom

Rett ved gågaten

Ski storsenter like ved

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Ski sentrum

Idrettsveien 13 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 800 000,-

Ski sentrum: Stor leilighet med 2 terrasser, heis og garasjeplass i gågaten.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 993,-
AREAL (P-ROM / BRA)
126 / 126 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger midt i sentrum av Ski med alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon innenfor gangavstand. Ski Storsenter er et av Norges største kjøpesentere med blant annet caféer, restauranter og servicetilbud, samt bibliotek, bowlinghall og kinosenter. Idrettsanlegg og turområder i nærheten. 4 min gange til Ski Stasjon, som er et knutepunkt på Østfoldbanen med hyppige tog i "alle" retninger. Toget bruker ca. 20-22 minutter til Oslo S. Det er er igangsatt bygging av nytt dobbeltspor mellom Oslo og Ski, skal stå ferdig ca. 2021/2022. Da vil toget fra Ski til Oslo ta ca. 11 min.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barnehager og skoler for alle trinn. Se vedlagte nabolagsprofil for ytterligere informsjon.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Leiligheten ligger i enden av gågata i Ski sentrum. Inngang fra østsiden av bygget. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 800 000,-

Felleskostnader

Kr 3 993,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

2002

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

126m2

Bruksareal

126m2

Tomt

2730m2

KR-kode

4618116

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Idrettsveien 13 B, 1400 Ski

Gnr. 134, bnr. 131 i Ski kommune.

andelsnr. 4,

Idrettsveien Borettslag,

org.nr. 981 953 126

Tomten

Eiet tomt på 2730,4 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal mot vest. Opparbeidede og ryddige fellesarealer. Hyggelig område i indre gårdsrom og foran inngang med grøntarealer, busker, trær og beplantning. Belegningsstein og asfalt. Leiligheten har praktiske bruksområder med 2 disponible terrasser utenfor henholdsvis kjøkken og stue. Terrassen utenfor stuen er på ca 11 kvm med plasttremmer på betonggulv. Terrassen utenfor kjøkkenet er på ca 8 kvm med gummimatte på betonggulv.

Parkering

Det medfølger biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg (plass nr. 11). Fjernbetjent port(fjernkontroll medfølger), heis til entrèdør fra garasjeplan. Ved utleie av egen biloppstillingsplass skal godkjenning innhentes fra styret. Det er ikke tillatt å leie ut plassen til andre enn beboere i Idrettsveien 13. Det er 6 gjesteparkeringsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 132 kvm

Totalt bruksareal: 126 kvm

Totalt primærrom: 126 kvm

Primærrom:

Entré/gang, vaskerom, bad, omkledningsrom , to soverom, stue, kjøkken m/spiseplass, wc.

I tillegg disponerer boligen en bod på ca 5 kvm i kjeller under nabobygning merket "42".

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.11.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport en boligblokk som er oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong. Antatt fundamentert til fast grunn. Flatt yttertak, antatt tekket med papp. Trappeoppgang og korridorer i betong med belegg. Utfyllende bindingsverk med liggende kledning. Yttervegger er hovedsakelig forblendet med teglstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Antydninger til fuktsvell i sideplater til servantunderskap på bad. Tre hull fra tidligere ramme i dusjsone. Noe drypplekkasje fra avløp på kjøkken.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stor 3-roms leilighet beliggende i bygningens 1. etasje med vestvendt og nordvendt terrasse. Leiligheten fremstår som pent brukt. Enkel adkomst for bevegelseshemmede. Elektrisk drevet markise over terrasse mot nord fra 2017. Manuell markise over terrasse mot vest. Forøvrig overbygde terrasser.

Kjøkkeninnredning med profilerte og folierte fronter, nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Fliser over benk. Ventilator med avtrekk over tak. Koblet sentralt. Det medfølger stort kjøleskap og oppvaskmaskin. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Badet har varmekabler, flislagte gulv og vegger, heldekkende servant, underskap, toalettskap og to høyskap med profilerte fronter. Speilskap med lysarmatur, dusjramme i glass med skyvedør og sluk i dusjsone.

Vaskerom med flislagte gulv og vegger, overskap, skyllekum, sluk i gulvet, opplegg for vaskemaskin og avtrekk i rommet.

WC-rom med belegg på gulv. Klosett, speil, servant. Avtrekk i rommet og luftespalte under dørblad.

Skyvedørsskap med profilerte fronter og speil i hver front i entrè/gang. Skyvedørsskap med profilerte fronter og et garderobeskap i omkledningsrom. Garderobeskap på et soverom. Belegg på gulvet i wc-rom. Fliser på gulv på bad og vaskerom. Ellers parkett.

Oppvarming

Varmekabler i badegulv. Elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.02.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dagboknr 442, tinglyst 18.01.1979, Erklæring/avtale: Leie av nederste del av eiendom til 15 parkeringsplasser samt en 2 meter stripe av eiendom. Gammel avtale som har liten betydning i dag.

Dagboknr 825443, tinglyst 30.10.2009, Best. om vann/kloakkledn. : Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Dagboknr 880393, tinglyst 13.06.2018, Bestemmelse om adkomstrett: Bestemmelse om vedlikehold.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Idrettsveien Borettslag.

Borettslaget består av 53 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forvaltor AS, tlf. 02333

Styreleder er Trond Kjærnsmoe.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdsklæring. Se husordensregler punkt 5 hvis dette er aktuelt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Ski sentrum datert 14.01.2015, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.01.2015, sist endret 11.04.2016.

Det er store planer om utbygging av Ski sentrum i årene fremover. Dette vil påvirke nærområdet, og vil kunne medføre støy og endring av omgivelsene. Kjøper må akseptere dette.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Elektrisk peis i stuen medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.993,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, kabel-tv, internett, garasje, forretningsførsel, vedlikehold av fellesareal, trappevask, strøm i fellesareal, m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og vil bli justert 01.01.2019.

Felleskostnadene blir da kr 4.071,- (3969,- + 102,-)

Felleskostnadene fordeles slik per i dag:

Fellesutgifter 3.891,-

Garasje 102,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Avgiften er inkludert i fellesutgifter. Dekoder medfølger.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkludert gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.801.032,-

- I tillegg kommer Innmeldingsgebyr til OBOS på kr 500,- pr. ny andelseier hvis man ikke allerede er medlem.

- I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr 4.100,-

- Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Ski Sentrum
Kirkesogn Ski

Steder i nærheten

Drømtorp industriområde 1 km
Ski sykehus 1.1 km
Salmakertunet 1.2 km
Ski Kirke 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 69.4 km
Sentralstasjon Oslo S 25.7 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 0.4 km
Bussholdeplass Ski skole 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ski skole aktivitetsanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Ski idrettspark 0.6 km
Treningssenter Stamina Ski 0.1 km
Treningssenter Fresh Fitness - Ski 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Ski skole (1-7 kl.) 0.4 km
Hebekk skole (1-7 kl.) 1.5 km
Finstad skole (1-7 kl.) 1.9 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 0.1 km
Ski videregående skole 0.7 km
Drømtorp videregående skole 1.7 km

Barnehager

Vestraat barnehage (3-6 år) 0.7 km
Ski familiebarnehage avd. Eikåsen (0-3 år) 1 km
Vestveien barnehage (0-6 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 0.7 km
Kjøpesenter Langhus Nærsenter 5.2 km
Postkontor Ski Postkontor 0.3 km
Postkontor Coop Extra Langhus 4.8 km
Apotek Apotek 1 Ski Amfi 0.3 km
Apotek Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet 0.4 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Ski 0.3 km
Dagligvare Joker Ski 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Ski Sentrum 0.2 km
Kiosk/video Ski Kinokiosk 0.3 km
Bensin Shell Ski 0.4 km
Bensin Circle K Ski 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 43,1 %
Andel kvinner 56,9 %
Gj.snittalder menn 51 år
Gj.snittalder kvinner 61 år
Husholdninger med barn 8,9 %
Husholdninger uten barn 91,1 %
Gj.snitt byggeår 1989
Gj.snitt tomtestørrelse 430
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Ski Sentrum 608 393

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?