Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Idrettsveien 15 - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Kjøkken

Flott kjøkken fra 2012 med profilerte fronter og laminat benkeplate

Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med skap - og benkeplass. Integrerte hvitevarer medfølger

Stue med god plass til spisebord, og utgang til vestvendt balkong

Det meste av leilighetens innvendige overflater ble pusset opp i 2012

Velkommen til visning!

 

Leiligheten har en praktisk planløsning fordelt over to plan

Praktisk loftstue

Romslig hovedsoverom

 

Soverom nummer 2 av totalt 3

Soverom nummer 3

Lekkert flislagt bad fra 2012 med varmekabler i gulv

Leiligheten har stor og solrik balkong mot vest

 

Sameiets tomt er pent opparbeidet med stor gressplen

Plantegning 2. etasje

Plantegning loftsetasje

Framnes - Lys og lekker selveierleilighet med nyere kjøkken og bad – 3 soverom og 2 stuer

Idrettsveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 990 000,-

Framnes - Lys og lekker selveierleilighet med nyere kjøkken og bad – 3 soverom og 2 stuer: Framnes - Lys og lekker selveierleilighet med nyere kjøkken og bad – 3 soverom og 2 stuer

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 1 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 655,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 114 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Idrettsveien 15! Leiligheten har en solrik og barnevennlig beliggenhet i blindvei på Framnes. Et populært boligområde ca. 3 km fra Sandefjord sentrum. Her er det kort vei til fantastisk lekeplass, samt nærhet til barneskole og i tillegg kort avstand til Skagerak internasjonale skole. Det er et mangfold med lekeplasser for store og små i nærområdet. I enden av Idrettsveien finnes det et flott skogsområdet hvor det blant annet er bygget gapahuk. Her finnes det også egen akebakke. Innenfor gangavstand ligger Coop matvarehandel, samt Stamina treningssenter. Nærområdet er meget populært og veletablert. Her bor du med kort avstand til både skoler, barnehager, lekeplasser, fotballbane, flotte turområder, samt sjø og bryggeanlegg. Innenfor kort gange finner du populære Asnes med små sydvendte sandstrender, fine svaberg og en gresslette i bakkant av strendene. Vesterøya er kjent for sine flotte badestrender (Langeby, Vøra og Tangen) der en finner en langgrunn og barnevennlig badestrand samt slette fjell og fine stupeplasser. Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Kort vei til Framnes barneskole, samt flere barnehager. Kort gange til Skagerak internasjonale skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjører du ut Kilgata og videre inn på Vesterøyveien og Framnesveien. Ta så Rødsveien til venstre og følg denne til enden. Ta så Idrettsveien til venstre og boligen ligger på høyre side etter cirka 250 meter. Grunnet veiarbeid i området må du ta Lyhmanns vei inn fra Framnesveien. Ta så Ole Weggers vei til høyre. Følg veien i cirka 650 meter (til enden) og ta til venstre inn Idrettsveien. Boligen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 990 000,-

Felleskostnader

Kr 2 655,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1952

Soverom

3

Primærrom

106m2

Bruksareal

114m2

Tomt

863m2

KR-kode

2217289

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Idrettsveien 15, 3222 Sandefjord

Gnr. 112, bnr. 314, snr. 3 og 5 i Sandefjord kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 863,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er pent opparbeidet med frodig hekk, plen og busker. Koselig fellesareal med stor hage perfekt til lek og moro for de alle minste. Her er det sandkasse, lekestativ, trampoline til fellesbruk og sitteplasser. Denne leiligheten har stor og solrik balkong mot vest.

Parkering

Biloppstillingsplass på sameiets felles tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 121 kvm

Totalt bruksareal: 114 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

2. etasje 75 kvm: Gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue med trapp til loftsetasje.

Loft 39 kvm: Stue med trapp, soverom.

Sekundærrom:

Loft 8 kvm: Bod.

I tillegg disponerer leiligheten to store boder i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2018 utført av Arvid Lysgård. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre over grunnmur i pusset betongblokker. Tak er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann:

Eiendommen fremstår som vedlikeholdt, og det er i hovedsak kun observert svekkelser som skyldes normal elde og slitasje. Det meste av innvendige overflater, kjøkken og bad ble pusset opp i 2012. I ca. 2006 ble taktekking, takrenner og beslag skiftet (i følge selger). I ca. 2002 ble det drenert på nytt (i følge selger). Trekledning er fra byggeår, og det er luftbobler og noe avskalling av maling. På bad er det litt lite fall til sluk. Videre kommenterer takstmann at det ikke er brannsikker dør mellom bod og trappegang i loftsetasje. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lekker og innholdsrik selveier leilighet med god planløsning. Veggoverflater er malt i lyse og tidsriktige fargevalg. Gulv har for det meste laminat og flis. Det meste av leilighetens innvendige overflater ble pusset opp i 2012. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse mot vest. Leilighetens 2. etasje er innredet med et soverom, stor bod og egen praktisk stue. Gode lagringsmuligheter i kryploftene (to stykker).

Flott kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate montert i 2012. Flis mellom overskap og benkeplate. Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med skap - og benkeplass. Integrerte hvitevarer medfølger (komfyr, platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kombikjøleskap med kjøleskap og fryser). Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Lekkert flislagt bad fra 2012 med varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert flott og moderne baderomsinnredning, speil med skap, toalett og dusjkabinett.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen. Varmekabler på bad og i gang. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette finnes ikke i kommunens arkiv. Det opplyses om at loftsetasjen er innredet etter byggeår og det er uvisst om dette tilfredsstiller dagens krav til varig opphold. I henhold til tegninger fra Sandefjord kommune og seksjoneringsbegjæring datert 28.08.1991/15.09.1987 var det planer om å bygget en egen leilighet i 3. etasje. Dette ble ikke gjennomført og loftsetasjen er nå slått sammen med 2. etasje. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

15.09.1987 00:00:00 - Erklæring/avtale

PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET

FOR: NOK 10,000

MED PRIORITET ETTER 90% AV VERDITAKST

Gjelder denne registerenheten med flere

15.09.1987 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 5

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 6/60

EIENDOMMEN ER OPPDELT I 6 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radonverdi på 16 Bq/m3 i leiligheten, og dette er innenfor angitt grenseverdi.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 4 leiligheter, med sameiebrøk 12/60 og 6/60 (denne leiligheten har to seksjonsnummer). Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter. Samlefaktura på kommunale avgifter, forsikring og brøyting deles mellom sameietes fire leiligheter.

Dugnad samt trappevask må påregnes. Sameiet har vaktmester ordning som går på rundgang (hver 4. uke).

Foretatt påkostninger de senere år: Bygget ble malt i 2017. I ca. 2006 ble taktekking, takrenner og beslag skiftet og i ca. 2002 ble det drenert på nytt ( dette i følge selger)

Planlagte påkostninger: Det ble på siste møte vedtatt at sameiet skal oppgradere det elektriske anlegget i felles oppgang og kjeller. Anskaffe nytt postkassestativ. Kostnaden for dette skal dekkes av sameietes tilgjenglige midler (dette i følge selger).

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til bolig.

Det pågår reguleringsarbeid for Rødsåsen (gbnr 112/17 m.fl). Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for fremtidig boligutbygging, på de tre områdene som ved siste revisjon av kommuneplanens arealdel ble omdisponert til boligformål. Hoveddelen av terrengformasjonen Rødsåsen tenkes opprettholdt som natur- og friluftsområde. Planen gir muligheter for

etablering av ca. 85 boenheter. Planområdet ligger rett overfor den aktuelle eiendommen. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.655,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, brøyting, utvendig forsikring, Canal Digital (tv-signaler) og sparing til vedlikehold. Fellesutgiftene justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.054 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.040.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 20.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?