Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Inkognitogata 33B. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Med store vindusflater får man et flott lys inn i leiligheten.

Praktisk planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning

Fra stuen er det adkomst til en av leilighetens to balkonger på ca.3 kvm som fungerer som en utvidelse av stuen på varme sommerdager.

Stuen og hovedsoverommet vender mot rolig og skjermet bakgård.

Pent innholdsrikt kjøkken fra byggår med hvite slette fronter. Kjøkkenet er veldisponert med godt med skap- og benkeplass.

Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, keramisk topp, kjøleskap, samt oppvaskmaskin.

Praktisk planløsning gir godt med plass for både sofa og spisestue

Stue

Hovedsoverom har adkomst fra stuen.

Fra hovedsoverommet har man utgang til boligens andre balkong på ca. 2,5 kvm.

Hovedsoverommet har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap som sørger for godt med lagring.

Hovedsoverom

Balkong med utgang fra hovedsoverom.

Det andre soverommet har adkomst fra entrén, og fungerer fint som både gjesterom i kombinasjon med kontor.

Soverom II

Lyst og pent flislagt bad fra byggeår med varmekabler i gulv, downlights belysning i tak, opplegg for vaskemaskin, samt tørketrommel.

Bad med adkomst fra entréen

Smakfull innredning med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger, servant med underskap for oppbevaring.

Innbydende entré/gang med enkel adkomst med heis til 3.etg.Godt med plass for garderobeløsning.

Sikringsskapet er plassert i entréen og er utstyrt med automatsikringer fra byggeår 2008.

Plantegning

Inkognitogata 33 har en fasjonable klassisk fasade. Selve boligen ligger i et tilbygg i bakgården som ble oppført i 2008.

Frogner - Lekker 3-roms fra 2008- To sørvestvendte balkonger - Heis - Mulighet for garasjeleie- Felles takterrasse

Inkognitogata 33 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 750 000,-

Frogner - Lekker 3-roms fra 2008- To sørvestvendte balkonger - Heis - Mulighet for garasjeleie- Felles takterrasse: Frogner - Lekker 3-roms fra 2008- To sørvestvendte balkonger - Heis - Mulighet for garasjeleie- Felles takterrasse

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 688,-
Fellesgjeld:
Kr 2 029 978,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Super beliggenhet mellom det fasjonable strøket Solli Plass, Slottet og Aker Brygge.

Dette er et svært ettertraktet område, som blant annet byr på flotte parkområder, svært gode kollektivmuligheter og ikke minst noen av de beste restaurantene og utestedene i Oslo. For den sultne kan man her nyte godt av det smakfulle utvalget delikatessebutikkene på Frogner har å by på, og for den shoppinglystne er House of Oslo en kjapp gåtur unna.

Innenfor kort gangavstand finner man Aker Brygge og Tjuvholmen, som er et fantastisk tilholdssted sommerstid med sine mange restauranter, butikker, utesteder og badeplass. Det finnes en rekke flotte parker i nærheten, som Slottsparken og Frognerparken. Dersom man er glad i å gå turer er det flere muligheter i nærområdet, blant annet ligger Frognerkilen i kort avstand og Huk på Bygdøy er kun en kort busstur unna.

For den treningslystne har man et godt tilbud av treningsfasiliteter som passer alle og enhver. Sats / Elixia er en kjapp oppvarmingstur unna, samt Pilates Room som også er innenfor kort rekkevidde. Ellers finner man et flott utvalg av parker og andre grøntområder i nærheten som egner seg perfekt både for søndagsturen eller en kjapp joggetur.

Leiligheten ligger også midt i smørøyet for deg som ønsker å bo i nærheten av offentlig kommunikasjon. Solli plass med trikk og buss, samt Nationaltheatret stasjon med trikk, buss, tog, flytog og T-bane finner du like utenfor leiligheten og tar deg i alle retninger både i og utenfor Oslo. Flytoget stopper på Nationaltheatret, og sørger for å ta deg til Gardermoen på kun 30 minutter.

Leiligheten ligger vendt mot lukket indre gårdsrom. Beliggenheten oppleves derfor som tilbaketrukket og skjermet for støy.

Barnehager og skoler

Bhg. Solrosen Steinerbarnehage (3-6 år) - 0.2 km

Bhg. Lycée francais René Cassin Barnehage (3-6 år) - 0.3 km

Bhg. Ankerhagen Andelsbarnehage (1-6 år) - 0.5 km

1-10 kl. Ruseløkka skole - 0.5 km

1-10 kl. Uranienborg skole - 0.6 km

1-10 kl. St. Sunniva skole - 1.6 km

1-7 kl. Bolteløkka skole - 1.7 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole - 1.2 km

8-10 kl. Fagerborg skole - 2.4 km

Vgs. Wang videregående skole - 0.3 km

Vgs. Oslo Handelsgymnasium - 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 029 978,-

Totalpris

Kr 4 779 978,-

Felleskostnader

Kr 6 688,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

2008

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

2049m2

KR-kode

4017243

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Inkognitogata 33B, 0256 Oslo

Gnr. 213, bnr. 213 i Oslo kommune. Andelsnr. 13,

Inkognito gate 33 borettslag, org.nr. 993 171 042.

Tomten

Eiet tomt på 2.049 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass i kjeller med direkte adkomst via heis til leiligheten. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom, 52 kvm, 3.etg: Bad, stue/kjøkken, entré og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende er vurdert til TG2:

- Gulv på bad: Det er fall til sluk, dog er det montert en dusjinnredning med sokkel langs gulvet som gjør at evt. lekkasjevann utenfor dusjsonen ikke når sluket. Det kan utbedres ved at det etableres en spalte i sokkelen slik at lekkasjevann enkelt kan renne til sluket.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Inkognitogata 33B, en stilig og praktisk 3-roms leilighet på attraktive Frogner. Her bor du tilbaketrukket til i rolige omgivelser, men samtidig svært sentralt med bl.a. trikk, buss, tog og t-bane forbindelse rett i nærheten. Bygget ble oppført i 2008, og leiligheten holder en moderne og pen standard. Leiligheten kan skilte med en to sørvestvendte balkonger og har en god intern beliggenhet i byggets 3.etasje med beliggenhet mot skjermet bakgård. Boligen har nylig blitt oppgradert med sliping og hvitpigmentering av parkett i alle rom, og holder forøvrig en gjennomgående god standard. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang:

Innbydende entré/gang med enkel adkomst med heis til 3.etg.Godt med plass for garderobeløsning. 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulv. Sikringsskap i entré utstyrt med automatsikringer fra byggeår 2008.

Kjøkken:

Pent innholdsrikt kjøkken fra byggår med hvite slette fronter. Kjøkkenet er veldisponert med godt med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkummer med 1-greps blandebatteri. Avtrekksvifte med sentralt avtrekk koblet til badet over keramisk koketopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, keramisk topp, kjøleskap, samt oppvaskmaskin.

Stue:

Stuen er praktisk med åpen løsning mot kjøkken. Med store vindusflater får man et flott lys inn i leiligheten. Her har du godt med plass til både sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det adkomst til en av leilighetens to balkonger på ca.3 kvm som fungerer som en utvidelse av stuen på varme sommerdager. Balkongen er sørvestvendt. Det er tillatt med grill. I tillegg til balkongen har sameiet en stor felles takterrasse til disposisjon for sine beboere.

Soverom:

Leiligheten har to velfungerende soverom. Hovedsoverommet har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap som sørger for godt med lagring. Fra hovedsoverommet har man utgang til boligens andre balkong på ca. 2,5 kvm. Det andre soverommet har adkomst fra entrén, et praktisk gjesterom eller kontor. 3-stavs hvitpigmentert parkett går også igjen på soverommene.

Bad:

Lyst og pent flislagt bad fra byggeår med varmekabler i gulv, downlights belysning i tak, opplegg for vaskemaskin, samt tørketrommel. Smakfull innredning med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger, servant med underskap for oppbevaring. Mekanisk avtrekk i himling.

Kort oppsummert.

- Standard fra 2008

- Heis

- To sydvestvendte balkonger og en flott felles takterrasse med gode solforhold og flott utsikt

- Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene

- Attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet

Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralfyring tilknyttet fjernvarme. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.10.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:Dagboknr 34023, tinglyst 16.01.2009, type heftelse: felles pantedokument for borettslagsinnskudd og dagboknr 1137752, tinglyst 24.12.2014, type heftelse: pantedokument.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 9 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse, bebyggelse og veg.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Inkognito gate 33 borettslag.

Borettslaget består av 30 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Det er kun tillatt med gassgrill på balkongene.

Det har tidligere blitt vedtatt på årsmøte den 04.04.2011 at selskapet skal avvikle borettslaget og etablere eierseksjonssameie. Styret arbeider fortsatt med gjennomføring av dette.

Planlagte påkostninger:

Ingen større planlagte påkostninger i gården.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 01.12.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig/kontor i henhold til reguleringsplan S-4069 datert 14.04.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er et planforslag i området:

Saksnr. 201603027 Planområdet foreslås utviklet til et flerfunksjonelt kvartal med ulike formål: boliger, hotell,

forretning, kontor/tjenesteyting og bevertning. Den eksisterende bygningen i Sommerrogata 1 fra

1931 bevares og utvikles til hotell og byfunksjoner. Vestkantbadet videreføres og den gamle

sentralhallen blir hjertet i hotellet. Kvartalet fullføres ved at de senere tilføyelsene fjernes og

bygges opp på nytt, hovedsakelig med hotell og boliger. Boligvolumene dimensjoneres som

tårnbygg på 8 til 9 etasjer for å spille sammen med byvillaene nord for kvartalet. Fra

terrengnivået i nord vil 7 til 8 etasjer være synlige. Byvillaen i Inkognitogata 37 bevares og

tilrettelegges for bevertning og andre byfunksjoner. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201603027.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.688,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv, internett, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.n.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 1.485,-

GET: kr 590,-

Fjernvarme: kr 715,-

Kap. kostn.: kr 3.898,-

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.01.2020 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med kr 4.168,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåverende eier har hatt årlig strømforbuk på ca. 2.200,- pr år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.781.037,-. Av dette beløpet utgjør kr 2.029.978,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Uranienborg Rode 9
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Nobelinstituttet 0.1 km
Solli plass 0.3 km
Oslo handelsgymnasium 0.4 km
Riddervolds plass 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.6 km
Sentralstasjon Oslo S 2 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 0.8 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 0.8 km
Trikkeholdeplass Inkognitogata 0 km
Bussholdeplass Solli 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vestkantbadet 0.2 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 1.2 km
Treningssenter SATS Solli plass 0.3 km
Treningssenter Friskis & Svettis Oslo 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Ruseløkka skole (1-10 kl.) 0.5 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.6 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1.6 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.7 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.4 km
Wang videregående skole 0.3 km
Oslo Handelsgymnasium 0.4 km

Barnehager

Solrosen Steinerbarnehage (3-6 år) 0.2 km
Lycée francais René Cassin Barnehage (3-6 år) 0.3 km
Ankerhagen Andelsbarnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter House of Oslo 0.6 km
Kjøpesenter Aker Brygge 1 km
Postkontor Solli Postkontor 0.3 km
Postkontor Bogstadveien Postkontor 0.9 km
Apotek Boots apotek Solli 0.4 km
Apotek Apotek 1 Skovveien 0.5 km
Vinmonopol Aker Brygge Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Kiwi Solli plass 0.3 km
Dagligvare Joker Ruseløkka 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Indekshuset 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Drammensveien 0.4 km
Bensin Shell Frogner 0.9 km
Bensin Esso Kongen Marina 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 38 år
Gj.snittalder kvinner 38,9 år
Husholdninger med barn 12,9 %
Husholdninger uten barn 87,1 %
Gj.snitt byggeår 1958
Gj.snitt tomtestørrelse 407
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Uranienborg Rode 9 649 459

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?