Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 410 000,- for kr 3 410 000,-

.

Utgang til nord- og vestvendt balkong på ca. 7,6 kvm m/utsikt.

Utsikt fra balkongen.

Stue m/vindu på to sider. Det er plass til sittegruppe og bord.

Fin barløsning.

Innredning fra Drømmekjøkkenet klargjort for dine hvitevarer.

Soverom med plass til garderobeskap.

Det er opplegg for vaske- og tørkemaskin på badet.

Entré på ca. 3 kvm, omkledningsrom på ca. 3 kvm, samt ekst. sp.bod på ca. 5 kvm.

Balkong m/tak og vendt ut mot Hundremeterskogen.

Inngangsside m/fint opparbeidet utemiljø, bla. en bekk.

Sportsbod på ca. 5 kvm.

Sykkelbod.

Det er kort vei til stadionet, Andedammen, Hasle Torg og kollektivtrafikk.

Velkommen til en hyggelig visning.

Fastpris: Hovinenga - Lekker 2R m/utsikt og vestvendt balkong i 6. etg. God intern beliggenhet. Nygaranti.

Innspurten 6, leil. A-40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 575 000,-

Fastpris: Hovinenga - Lekker 2R m/utsikt og vestvendt balkong i 6. etg. God intern beliggenhet. Nygaranti.: Fastpris: Hovinenga - Lekker 2R m/utsikt og vestvendt balkong i 6. etg. God intern beliggenhet. Nygaranti.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 575 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 876,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Prosjektet ligger like ved Engas nye lekegrind på Valle Hovin.

Den som er mer glad i å være i aktivitet selv kan benytte seg av de fine grøntarealene i området med bl.a. Hovindammen som et hyggelig sted å ta nista og «Hundremeterskogen». En kan også benytte seg av Oslos største innendørs arena, Vallhall Arena, hvor det arrangeres messer og konserter flere ganger i året. Her ligger Norges største innendørs kunstgressbane, og Vålerengas 85 lag i alle aldersklasser trener her. På kveldstid er det også fotballtrening for kameratlag og bedriftslag, en perfekt måte å få trent, samtidig som du er sosial med kollegaer og venner. Vallhall Arena har også et 1000 kvm stort treningssenter, med apparater, gruppetimer, fysioterapeuter og idrettsspesialister. På vinterstid kan en benytte seg av akebakke, samt at det er en stor skøytebane på Valle Hovin. Her kan du ta med barna eller venner, spenne på skøytene og spille ishockey eller prøve dere på piruetter. Ta med varm saft eller kakao i termosen og kos dere sammen utendørs. Se mer på: www.vif-fotball.no, http://www.vallhall.no, og http://www.vifbredde.no

Den som er mer glad i å handle han heller ta tur bort på butikkene på Helsfyr eller Hasle, eller en kan benytte seg av det gode kollektivtransporttilbudet for å komme seg til sentrum eller til Oslo Lufthavn(Ca. 35 min). Med t-banens linje 1, 2, 3 og 4 tar det syv minutter til Jernbanetorget, ti minutter til Nationaltheatret(UiO, Det juridisk fakultet og HiOA) og 12 minutter til Majorstuen. Med linje 3 og 4 tar det femten minutter til Blindern(UiO og 21 minutter til Nydalen, BI. Det er også en rekke busser som går fra Helsfyr, bl.a. 37-bussen som går hele døgnet via sentrum og til BI i Nydalen, slik at taxi og Uber ikke er like nødvendig. Hovinenga ligger nær påkjøring til E6, men likevel rolig og tilbaketrukket fra trafikk, samt med bilfrie fellesområder i boligfeltet.

Barnehager og skoler

Det er flere barne-, ungdoms-, og videregående skoler, samt fjorten barnehager pt. innenfor en kilometer, i området. Det skal i tillegg bygges en splitter ny barnehage enten på tomten til Hovinenga eller i nærområdet. Se vedlagt nabolagsprofil for nærmere oversikt. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med kommunen.

Adkomst

Det skiltes ved fellesvisninger. Fra Grenseveien tar en inn Innspurten, og deretter til venstre.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 575 000,-

Felleskostnader

Kr 1 876,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

6

Byggeår

2018

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

41m2

Bruksareal

41m2

Tomt

13000m2

KR-kode

381841

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Innspurten 8, leil. A-40, 0663 Oslo. Gnr. 130, bnr. 213, snr. 40 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 13.000 kvm, noe som er foreløpig beregning og avvik vil forekomme. Fellesområdene for Hovinenga 1 og 2 driftes og vedlikeholdes av det enkelte sameie. Beboerne skal ha bruksrett til begge sameiers fellesområder. Tomtegrensen mot byggetrinn 2, C+D, kan bli lagt langs vegg til Hus B. Det vil i så fall bli sikret rettigheter til terrasser/balkonger samt adkomst, herunder adkomst for vedlikehold. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og parkanlegg med benker iht. utomhusplanen. For å håndtere overvann er det lagt en grunn kanal gjennom fellesområdet, se utomhusplan.

Parkering

Det gateparkering etter gjeldende parkeringsbestemmelser. Kontakt megler for nærmere info om evt. leie eller kjøp av parkeringsplass.

Det etableres garasjeanlegg under byggene. Inntil 25% av parkeringsplassene i garasjeanlegget vil kunne få strøm til opplading av el-bil, 16 amp og 230V. Måler, egen kurs, og el-stikk i låsbar boks er tilvalg, og betales av de som ønsker strøm til el-bil. Parkeringsplasser fordeles av utbygger før overtakelse, herunder HC-plasser. Beboere som tildeles HC-plass, men uten dokumentert behov vil kunne mått bytte til en ordinær plass til fordel for beboer med slikt behov. Eventuelle usolgte p-plasser disponeres av utbygger.

Beboerne i Hus A vil ha adkomst til garasjeanlegg via eksisterende privat vei med evt. bom. Det er innkjøring i hus B for hus A og B, samt innkjøring i hus D for hus C og D. For hus B vil noen av P-plassene ligge i nedre garasjeanlegg, med innkjøring i hus D. Det legges opp til at garasjekjeller for hus C og D vil bygges inn under hus B og utgjøre en egen anleggseiendom med parkeringsplasser for hus C og D. Det er også mulig at enkelte boliger i hus B vil få tildelt parkeringsplasser beliggende i denne anleggseiendommen. Noen beboere vil ha adkomst til garasjeanlegg via eksisterende privat vei. Det kan bli montert bom i veien. Det er tinglyst avtale om evigvarende rett til bruk av veien. Med avtalen følger betalingsforpliktelse for en andel av kostnaden for vedlikehold av veien. Kostnaden er medtatt i estimerte felleskostnader. Det er ikke anledning til å selge parkeringsplassen ut av prosjektet/sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal/primærrom: 41 kvm.

- Følgende rom inngår i leilighetens primærrom/bruksareal: Stue/kjøkken, soverom, bad, omkledningsrom/kontor og entré.

Boligens balkong og eksterne bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser. Arealet er oppmålt takstmann Stian Claudi Reinung 16.08.2018.

Standard

Stue: Pen stue med utgang til nord og vestvendt balkong. Det er plass til sittegruppe og stuebord. I stuen er det uttak for tv og internett.

Balkong: Vestvendt balkong på ca. 7,6 kvm.

Kjøkken: Ny og moderne innredning fra Drømmekjøkkenet. Det er valgt type Solid peppergrå med HG421 håndtak i rustfritt stpl c/c192. Benkeplaten er i laminat, hit type 0026.

LED downlights med dimmer under overskap, håndtak i stål, samt demping på skapdører og skuffer. Innredningen med innredningshøyde 2,28 meter med nedforing fra himling til overskap, samt innbygningsskap. Det er egen kurs for stekeovn og for induksjonstopp, samt mulighet for senere integrering. Det er klargjort for installasjon av oppvaskmaskin. Oppvaskkum med beslag av rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med svingbar tut. Avtrekk over komfyr med lys, type volumhette, hvit. Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin. Stikkontakt over kjøkkenbenk. Hvitevarer medfølger ikke.

Soverom: Romslig soverom med to skyvedører og vindu.

Entré: Romslig entré med plass til yttertøy og sko. To-veis porttelefon.

Omkledningsrom/kontor: Atkomst til omkledningsrom/kontor på ca. tre kvm fra entré.

Gulv: Parkett, 3-stavs 14mm eik hvitpigmentert, med lister i hvitpigmentert eik.

Vegger: Sparklet og hvitmalt, fargekode S-0502-Y.

Himling: Sparklet og hvitmalt, ikke taklist. Synlig V-fuge.

Bad: Nytt og moderne bad. Gulvvarme og innfelte downlights i tak. Mørkegrå og matte gulvfliser, 10x10 cm, og hvite veggliser, 20x40 cm, som er liggende. Hvit innredning i bredde 90 cm, med underskap og speil i samme bredde. Integrert belysning med lys i speilflaten. Heldekkende benk med nedstøpt servant, og ettgreps blandebatteri med oppløft, propp. Vegghengt porselenstoalett og nedsenket dusjsone. Rettvinklete dusjvegger i herdet klart glass som er innfellbare. Stikkontakt på vegg ved servant, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Eksternt og annet: Sportsbod/Nettingbod i kjeller på ca. fem kvm. Båreheis ca. 1,1 x 2,1 m. Hvitevarer og garderobeskap medfølger ikke. Leiligheten er byggvasket og vaskes ikke utover dette. Det er merker etter stifter der stylisten har hengt bilder.

Oppvarming

Boligene oppvarmes med vannbåren varme til radiatorer, med rørføringer frem til radiatorer skjult i konstruksjonen. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. Det er individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann i leiligheten. Gulvvarme på bad med vannbåren varme eller ved elektrisk varmekabel.

Det er balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner plassert i teknisk rom i kjeller. Innblåsing til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette. Komplett el-anlegg, hovedsaklig lagt skjult i leiligheten, frem til forbruker med jordfeilvarsling, sikrings-/fordelingsskap og måler. Anlegget legges skjult i leilighetene. Leveranse av elektropunkter iht. bestemmelsene i NEK 400 fra 2010.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.18 var kr. 96.883,-.

Det er tinglyst tre servitutter på eiendommen, gnr. 130, bnr. 213:

-Dagboknr. 674463, tinglyst: 23.07.2015: Bestemmelse om veg. Innspurten godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

-Dagboknr. 713165, tinglyst: 06.08.2015: Bestemmelse om gjerde og erklæring/avtale om anlegg og vedlikehold av ledninger med Oslo Kommune og Hafslund Nett AS.

-Dagboknr. 990570, tinglyst: 12.09.2017: Bestemmelse om nettstasjon, bebyggelse og adkomstrett. Hafslund har rett til å ha nettstasjon på eiendommen. Kontakt megler for kopi av kart med plassering.

Eiendommen er utskilt fra gnr. 130, bnr. 12 hvor det er tinglyst ti servitutter på eiendommen som gjelder vann- og kloakkledninger, garasje/parkering, adkomstrett, veg, tilfluktsrom, samt dispensasjon fra bygningsloven vedr. klubbhus. Servituttene følger eiendommen. Ytterligere servitutter/erklæringer kan bli tinglyst på eiendommen, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til naboeiendommer til bruk, drift og vedlikehold av f.eks. veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, felles boder, lekeplasser, parkeringsplasser, grøntarealer etc. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen. Utskrift av grunnbøkene og servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier eller leietaker. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom/hybel såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Regulering

Eiendommen, felt B6, er regulert til bolig, forretning, barnehage, kontor, bevertning, i henhold til reguleringsplan S-4791, datert 15.02.16, med tilhørende reguleringsbestemmelser, datert 03.09.2014.

Byggesakene i tilknytning prosjektet:

- Innspurten 6 - Valle Hovin, felt B6: 201510279 - Byggesak: Oppføring av boliger - Bygg A og B.

- Innspurten 6 - Valle Hovin, felt B6: 201617321 - Byggesak: Oppføring av boliger - Bygg C og D.

Det er flere bygge- og reguleringssaker i området:

- Innspurten - Valle: 201502525 - Byggesak: Oppføring av Vålerenga stadion og Valle videregående skole.

- Grenseveien/Innspurten: 201608285 - Byggesak: Endring av kryss og ny vannledning.

- Strømsveien 110: 201503484 - Byggesak: Riving av skolebygning - Hovin skole. 201300950 - Byggesak: Utarbeidelse av gang- og sykkelvei ved Hovin skole. 201300934 - Byggesak: Riving av en fløy - Oppføring av ny gavlavslutning - Hovin skole.

Opplistingen er ikke uttømmende, og interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen. Reguleringskart og -plan er inntatt som vedlegg i prospektet. Nyeste versjon pt. kan hentes inn her, samt at en kan gå inn på byggesakene: http://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#600788,6643578,9 Se også: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Økonomi

Omkostninger

1.Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, noe som ved salg til prisantydning utgjør, kr. 89.370,-.

2.Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

3.Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 724,- pr. stk.

4.Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 5.245,-

6.Totale omkostninger for leiligheten er kr. 95.864,-.

7.Totale omkostninger inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.670.864,-.

Boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kan ikke tegnes ved salg etter buofl.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest fem virkedager før overtagelse. Dette under forutsetning av at garanti jf. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12.

Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47.

Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Valle
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Valle-Hovin 0.3 km
Teisenkrysset 0.7 km
Hovin friluftsområde 0.8 km
Teglverkstomta 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.7 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 2.1 km
Bussholdeplass Valle 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.7 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.3 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 1.1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.5 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.6 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Valle Hovin videregående skole 0.3 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.7 km

Barnehager

Valle barnehage (1-5 år) 0.2 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.9 km
Teisen Vest barnehage (1-3 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 0.8 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 0.8 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 2 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 0.7 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 1.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.1 km
Dagligvare Kiwi Etterstad 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Fyrstikktorget 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Grensesvingen 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.8 km
Bensin Circle K Brynseng 1.3 km
Bensin Shell Etterstad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,5 %
Andel kvinner 53,5 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 18,6 %
Husholdninger uten barn 81,4 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 12769
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Valle 1232 740

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 50.000,-.

Grunnhonorar: kr. 25.000,-.

Visningspakke: kr. 25.000,-.

Oppgjørshonorar kr. 4.550,- .

SmartAnnonsepakke kr. 13.500,-.

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-.

Kunderabatt: kr. 34.300,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Aleksander Myrvold
Jurist/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?