Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 500 000,- for kr 5 500 000,-

Fotografier og databilder er kun til illustrasjon. Se leveransebeskrivelse og plantegning i prospekt.

Illustrasjonsbilde med omtrentlig plassering av B-87.

Omtrentlig plassering av HE leil. B-87.

Omtrentlig plassering av leil. B-87.

Dronefoto av Hovinenga.

Nordvestsiden av bygg B.

Utgang til sydøstvestvendt balkong på ca. 16,1 kvm.

Romslig stue med vinduer som gir dagslys. Tilvalgsfarge: Skumring S1000-N.

Stue med plass til sittegruppe og spisestuebord.

Oppgradert kjøkken fra Drømmekjøkkenet.

Det er to ganger i leiligheten.

Stort hovedsoverom.

Det er opplegg for vaske- og tørkemaskin på badet.

Det er gjort tilvalg på badet. Se standardbeskrivelse. Bildet samsvarer ikke.

Soverom 2 med plass til garderobeskap.

Soverom 3 med plass til garderobeskap.

Ca. 3 kvm innvendig bod, parkeringsplass og ca. 5 kvm ekstern bod inkl.

Gå en hyggelig tur rundt Andedammen.

Ta turen til Helsfyr eller Hasle Torg for å handle litt

Eller ta en tur på løkka og lek med ballen!

Velkommen til tomtevisning!

3D-plantegning til illustrasjon.

Fastpris:Hovinenga-Oppgrad. og ny 4R i 5. etg. m/ca.16 kvm sydøstvendt balk. og garasjepl.Okt.tas det sikte på overtakelse.

Innspurten 8, leil. B-87

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Fastpris:Hovinenga-Oppgrad. og ny 4R i 5. etg. m/ca.16 kvm sydøstvendt balk. og garasjepl.Okt.tas det sikte på overtakelse.: Fastpris:Hovinenga-Oppgrad. og ny 4R i 5. etg. m/ca.16 kvm sydøstvendt balk. og garasjepl.Okt.tas det sikte på overtakelse.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 466,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 81 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Prosjektet ligger like ved Engas nye lekegrind på Valle Hovin som er planlagt ferdig i august 2017. Enten du er med i Klanen eller om du holder med bønda så kan du ta på deg skoene og labbe bort til Vålerengas hjemmebane for å ta del i store idrettsgleder.

Den som er mer glad i å være i aktivitet selv kan benytte seg av de fine grøntarealene i området med bl.a. Hovindammen som et hyggelig sted å ta nista og «Hundremeterskogen». En kan også benytte seg av Oslos største innendørs arena, Vallhall Arena, hvor det arrangeres messer og konserter flere ganger i året. Her ligger Norges største innendørs kunstgressbane, og Vålerengas 85 lag i alle aldersklasser trener her. På kveldstid er det også fotballtrening for kameratlag og bedriftslag, en perfekt måte å få trent, samtidig som du er sosial med kollegaer og venner. Vallhall Arena har også et 1000 kvm stort treningssenter, med apparater, gruppetimer, fysioterapeuter og idrettsspesialister. På vinterstid kan en benytte seg av akebakke, samt at det er en stor skøytebane på Valle Hovin. Her kan du ta med barna eller venner, spenne på skøytene og spille ishockey eller prøve dere på piruetter. Ta med varm saft eller kakao i termosen og kos dere sammen utendørs. Se mer på: www.vif-fotball.no, http://www.vallhall.no, og http://www.vifbredde.no

Den som er mer glad i å handle han heller ta tur bort på butikkene på Helsfyr eller Hasle, eller en kan benytte seg av det gode kollektivtransporttilbudet for å komme seg til sentrum eller til Oslo Lufthavn(Ca. 35 min). Med t-banens linje 1, 2, 3 og 4 tar det syv minutter til Jernbanetorget, ti minutter til Nationaltheatret(UiO, Det juridisk fakultet og HiOA) og 12 minutter til Majorstuen. Med linje 3 og 4 tar det femten minutter til Blindern(UiO og 21 minutter til Nydalen(BI). Det er også en rekke busser som går fra Helsfyr, bl.a. 37-bussen som går hele døgnet via sentrum og til BI i Nydalen, slik at taxi og Uber ikke er like nødvendig. Hovinenga ligger nær påkjøring til E6, men likevel rolig og tilbaketrukket fra trafikk, samt med bilfrie fellesområder i boligfeltet.

Barnehager og skoler

Det er flere barne-, ungdoms-, og videregående skoler, samt en rekke barnehager innenfor en kilometers radius. Det skal i tillegg bygges en splitter ny barnehage enten på tomten til Hovinenga eller i nærområdet. Se vedlagt nabolagsprofil for nærmere oversikt. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med kommunen.

Adkomst

Kjør i retning Valle Hovin/Helsfyr. Fra Grenseveien tar en inn til Innspurten, og deretter til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved felles tomtevisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Felleskostnader

Kr 3 466,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

5

Byggeår

2018

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

75m2

Bruksareal

81m2

Tomt

13000m2

KR-kode

381856

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Innspurten 8, leil. B-87, 0663 Oslo.

Gnr. 130, bnr. 213 i Oslo kommune. Eiendommen vil bli seksjonert. Endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil fremkomme når seksjoneringen er tinglyst. Endelig adresse fastsettes i vedtak av Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 13.000 kvm, noe som er foreløpig beregning og avvik vil forekomme. Fellesområdene for Hovinenga en og to driftes og vedlikeholdes av det enkelte sameie. Beboerne skal ha bruksrett til begge sameiers fellesområder. Tomtegrensen mot byggetrinn to, hus C og D, kan bli lagt langs vegg til Hus B. Det vil i så fall bli sikret rettigheter til terrasser/balkonger samt adkomst, herunder adkomst for vedlikehold. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og parkanlegg med benker iht. utomhusplanen. For å håndtere overvann er det lagt en grunn kanal gjennom fellesområdet, se utomhusplan. Trafo er tegnet inn på revidert utomhusplan, liggende mellom hus B og C ved innkjøring. I hht. reguleringsplan kan boligfeltet inkludere ny barnehage. Eventuell plassering av barnehagen i boligfeltet er ikke endelig avklart. Dersom barnehagen legges til bygg C, vil deler av utomhusområdet mellom bygg B og bygg C brukes til uteoppholdsareal for barnehagen. I forbindelse med det videre planarbeidet kan barnehagen etableres utenfor boligprosjektet Hovinenga. Ny barnehage vil i så fall åpne i nærområdet. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer på utomhusplanen.

Parkering

1 fast parkeringsplass i garasjeanlegget er inkludert i prisen. Utover dette er det gateparkering etter gjeldende parkeringsbestemmelser. Kontakt megler for nærmere info om evt. leie eller kjøp av parkeringsplass.

Det etableres garasjeanlegg under byggene. Beboerne i Hus A vil ha adkomst til garasjeanlegg via eksisterende privat vei med evt. bom. Inntil 25% av parkeringsplassene i garasjeanlegget vil kunne få strøm til opplading av el-bil, 16 amp og 230V. Måler, egen kurs, og el-stikk i låsbar boks er tilvalg, og betales av de som ønsker strøm til el-bil. Parkeringsplasser fordeles av utbygger før overtakelse, herunder HC-plasser. Beboere som tildeles HC-plass, men uten dokumentert behov vil kunne mått bytte til en ordinær plass til fordel for beboer med slikt behov. Eventuelle usolgte p-plasser disponeres av utbygger. Det kan bli aktuelt å benytte parkeringssystem for garasjeplasser for å utnytte garasjearealet bedre. Eksempel på slikt system er at bilen parkeres på en plattform som beveger seg på skinner ved hjelp av elektrisk motor. For hus B vil noen av P-plassene ligge i ”nedre” garasjeanlegg, med innkjøring i hus D - rett fra Innspurten. Det legges opp til at garasjekjeller for hus C og D vil bygges inn under hus B og utgjøre en egen anleggseiendom med parkeringsplasser for hus C og D. Det er også mulig at enkelte boliger i hus B vil få tildelt parkeringsplasser beliggende i denne anleggseiendommen. Noen beboere vil ha adkomst til garasjeanlegg via eksisterende privat vei. Det kan bli montert bom i veien. Det er tinglyst avtale om evigvarende rett til bruk av veien. Med avtalen følger betalingsforpliktelse for en andel av kostnaden for vedlikehold av veien. Kostnaden er medtatt i estimerte felleskostnader. Det er ikke anledning til å selge parkeringsplassen ut av prosjektet/sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 81 kvm.

Totalt primærrom: 75 kvm.

- Følgende rom vil inngå i leilighetens primærrom: Stue/kjøkken, tre soverom, bad og gang. Innvendig bod er sekundærrom.

Boligens balkong og eksterne bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser. Arealet er angitt hhv. som bruksareal, BRA, som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder. P-rom er BRA fratrukket innvendig bod/ sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Utbygger har forbeholdt seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelig avrundingsprinsipper.

Bebyggelse

Leveranse utføres i henhold til teknisk forskrift av 2010, TEK10.

I Hovinenga, hus B, er det 64 av totalt ca. 365 leiligheter, i hus A-D. Det er hovedbæresystem i betong. Alle etasjeskiller leveres i betong med synlige v-fuger i himlinger. Fasademateriale er i hovedsak teglsten. Balkongrekkverk vil være spilerekkverk og en kombinasjon av tett brystning med glass over. På balkonger hvor det er angitt tilstøtende balkong vil det være skillevegger mellom balkonger med høyde 1,8m. Himlingshøyde er ca. 2,6 m, med unntak av rom i leiligheter som har overliggende takterrasse hvor det er ca- 2,5m, samt hvor det er nedforinger med en generell himlingshøyde på ca. 2,35m. Det kan imlidlertid forekomme lokale nedforinger eller innkassinger som er lavere enn dette, samt at på bad kan høyden være ned mot 2,20m. Nedforet himling kles i gips. Utvendig leveres vinduer og balkondører med aluminiumskledning og innvendig er det hvitmalt. Gjæret hvitt listverk med synlige stifter. I andre etasjer leveres det knappevrider innvendig. Glatt og hvitmalt entrédør med FG godkjent lås og kikkhull. Glatte hvite lettdører inne. Matt vrider i krom. Innervegger utføres i stenderverk som kles med gips på begge sider. Internt i leilighetene isoleres innvendige vegger mot bad.

Standard

Stue: Romslig stue med plass til sittegruppe og spisestuebord, samt at det er uttak for tv og internett.

Balkong: Sydøstvendt balkong på ca. 16,1 kvm. Det er utgang fra stuen.

Kjøkken: Drømmekjøkkenet leverer et nytt og moderne kjøkken med flotte fronter. Det er en egen kurs for stekeovn og for induksjonstopp, samt mulighet for senere integrering. Det er klargjort for installasjon av oppvaskmaskin. Avtrekk over komfyr med lys, type hvit volumhette. Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin. Stikkontakt over kjøkkenbenk. Hvitevarer inngår ikke i leveransen. Se nederst i dette feltet for tilvalg som er gjort.

Hovedsoverom: Stort hovedsoverom med adkomst til innvendig bod med skyvedører.

Innvendig bod: Innvendig bod på ca. 3 kvm.

Soverom to: Soverom med skyvedør, samt at det er plass til garderobeskap.

Soverom tre: Soverom med skyvedør, samt at det er plass til garderobeskap.

Gang: Indre gang som gir atkomst til bad og hovedsoverommet.

Gang/entré: Romslig gang med plass til yttertøy og sko. Det er to-veis porttelefon for å åpne opp hovedinngangsdøren.

Gulv: Fjorten millimeter eikeparkett, 3-stavs, og med lister i eik. Se tilvalg.

Vegger: Sparklet og hvitmalt, fargekode S-1000-N Skumring. Kostnadsfritt TILVALG.

Himling: Sparklet og hvitmalt, ikke taklist. Synlig V-fuge.

Bad: Moderne bad med gulvvarme og innfelte downlights i tak. Hvite veggliser, 20x40 cm, som er liggende. Hvit innredning i bredde 120 cm, med underskap og speil i samme bredde. Integrert belysning med lys i speilflaten. Heldekkende benk med nedstøpt servant, og ettgreps blandebatteri med oppløft, propp. Vegghengt porselenstoalett og nedsenket dusjsone. Rettvinklete dusjvegger i herdet klart glass som er innfellbare. Stikkontakt på vegg ved servant. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Se nederst i dette feltet for tilvalg som er gjort.

Eksternt og annet: Sportsbod/Nettingbod i kjeller på ca. fem kvm tildeles av utbygger før innflytting. Båreheis ca. 1,1 x 2,1 m. Hvitevarer og garderobeskap medfølger ikke.

Tilvalg for kr. 75.561,- er inkludert i kjøpesummen:

- Kjøkken: Ny innredning. Solid peppergrå, laminatplate nr. 4.511,- grå trestruktur, håndtak HG550 pg knott RK495, klargjort for integrerte hvitevarer, skap for slimline ventilator, vitrineskap med belysning og glasshyller, vask med en kum, dekkplate med belysning under overskap; kr. 31.361,-.

- Bad: Oregon Basalto gulvflis 40x40 + 2,5x5 cm i dusjnisje og Hans Grohe 00321 Crometta E240 Showerpipes; kr. 15.700,-.

- Innerdører: Swedoor Unique. Glassdør mellom stue og gang/entré, samt skyvedører: kr. 15.625,-.

- Omprosjektering: Dør mellom stue og gang/entré snudd; kr. 2.000,-.

- Elektro: Bla. pop up stikkontakt; kr. 10.875,-.

- Eik Nature Viking 3-stavs; uten tillegg i prisen.

Se tilvalgsbrosjyre inntatt i prospektet som vedlegg.

Oppvarming

Boligene oppvarmes med vannbåren varme til radiatorer, med rørføringer frem til radiatorer skjult i konstruksjonen. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. Det er individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann i leiligheten. Gulvvarme på bad med vannbåren varme eller ved elektrisk varmekabel.

Det er balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner plassert i teknisk rom i kjeller. Innblåsing til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette. Komplett el-anlegg, hovedsaklig lagt skjult i leiligheten, frem til forbruker med jordfeilvarsling, sikrings-/fordelingsskap og måler. Anlegget legges skjult i leilighetene. Leveranse av elektropunkter iht. bestemmelsene i NEK 400.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.17 var kr. 93.634,-.

Det er tinglyst tre servitutter på eiendommen, gnr. 130, bnr. 213:

-Dagboknr. 674463, tinglyst: 23.07.2015: Bestemmelse om veg. Innspurten godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

-Dagboknr. 713165, tinglyst: 06.08.2015: Bestemmelse om gjerde og erklæring/avtale om anlegg og vedlikehold av ledninger med Oslo Kommune og Hafslund Nett AS.

-Dagboknr. 990570, tinglyst: 12.09.2017: Bestemmelse om nettstasjon, bebyggelse og adkomstrett. Hafslund har rett til å ha nettstasjon på eiendommen. Kontakt megler for kopi av kart med plassering.

Eiendommen er utskilt fra gnr. 130, bnr. 12 hvor det er tinglyst ti servitutter på eiendommen som gjelder vann- og kloakkledninger, garasje/parkering, adkomstrett, veg, tilfluktsrom, samt dispensasjon fra bygningsloven vedr. klubbhus. Servituttene følger eiendommen. Det vil tinglyses rettigheter til bruk av utomhus fellesområder i Hovinenga 2, Hus C og D, for seksjonseierne i Hovinenga 1, og motsatt, bl.a. rett til bruk av avfallsanlegg i fellesområdet til Hovinenga 2. Ytterligere servitutter/erklæringer kan bli tinglyst på eiendommen, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til naboeiendommer til bruk, drift og vedlikehold av f.eks. veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, felles boder, lekeplasser, parkeringsplasser, grøntarealer etc. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen. Utskrift av grunnbøkene og servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Seksjonseier i sameiet har full rettslig råderett over seksjonen med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier eller leietaker. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom, hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier. Dersom boenheten eller deler av den leies ut på tidspunktet for seksjonering, vil leietaker ha rett til å kjøpe seksjonen til 80 % av salgsverdien, jf. eieseksjonslovens kapittel 3. Seksjonering skjer vanligvis i forbindelse med overtakelse. Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Regulering

Eiendommen, felt B6, er regulert til bolig, forretning, barnehage, kontor, bevertning, i henhold til reguleringsplan S-4791 datert 15.02.16 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 03.09.2014.

Byggesakene i tilknytning prosjektet:

- Innspurten 6 - Valle Hovin, felt B6: 201510279 - Byggesak: Oppføring av boliger - Bygg A og B.

- Innspurten 6 - Valle Hovin, felt B6: 201617321 - Byggesak: Oppføring av boliger - Bygg C og D.

- Innspurten 6: 201610750 - Byggesak: Riving av barnehage - Innspurten barnehage.

Det er flere bygge- og reguleringssaker i området:

- Innspurten - Valle: 201502525 - Byggesak: Oppføring av Vålerenga stadion og Valle videregående skole.

- Innspurten 12: 201511161 - Byggesak: Riving av kontor og garderobebygg og Velodromen. 201514133 - Byggesak: Flytting av meteorologisk målestasjon.

- Grenseveien/Innspurten: 201608285 - Byggesak: Endring av kryss og ny vannledning.

- Grenseveien 80: 201511762 - Byggesak: Riving av bensinstasjon - Shell Express. 201611943 - Byggesak: Utskiftning av eksisterende oljeutskilleranlegg.

- Grenseveien 80 - 82: 201106252 - Reguleringssak: Kontor, forretning, lager, nye avkjørsler.

- Strømsveien 110: 201503484 - Byggesak: Riving av skolebygning - Hovin skole. 201600527 - Byggesak: Anlegg av midlertidig parkeringsplass. 201300950 - Byggesak: Utarbeidelse av gang- og sykkelvei ved Hovin skole. 201300934 - Byggesak: Riving av en fløy - Oppføring av ny gavlavslutning - Hovin skole.

Opplistingen er ikke uttømmende, og interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen. Reguleringskart og -plan er inntatt som vedlegg i prospektet. Nyeste versjon pt. kan hentes inn her, samt at en kan gå inn på byggesakene: http://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#600788,6643578,9 Se også: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Økonomi

Omkostninger

1.Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad.

Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 840.000,- for leiligheten og andel dokumentavgift utgjør således kr. 21.000,-.

Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 270.000,- for garasjeplassen og andel dokumentavgift utgjør således kr. 6.750,-.

2.Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

3.Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 724,- pr. stk.

4.Oppstartskapital er kr. 4.836,-.

5.Totale omkostninger for leiligheten er kr. 33.835,-.

6.Total kjøpesum for leiligheten inkl. omkostninger er kr. 5.533.835,-.

Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et én gangs kapitaltilskudd som ikke avregnes mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales i følgende terminer :

1. Ti prosent av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto så snart garanti jf. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt og kjøper har mottatt faktura. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Megler fakturerer kjøper for beløpet.

2. Den resterende delen av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest to virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Valle
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Valle-Hovin 0.3 km
Teisenkrysset 0.6 km
Hovin friluftsområde 0.8 km
Teglverkstomta 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.5 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.7 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 2.1 km
Bussholdeplass Valle 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.7 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.3 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 1.1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.5 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.6 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.1 km
Valle Hovin videregående skole 0.3 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.7 km

Barnehager

Valle barnehage (1-5 år) 0.2 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.9 km
Teisen Vest barnehage (1-3 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 0.8 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 0.8 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 2 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 0.7 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 1.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.1 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 3.2 km
Dagligvare Kiwi Etterstad 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Fyrstikktorget 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Grensesvingen 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.8 km
Bensin Circle K Brynseng 1.3 km
Bensin Shell Etterstad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,5 %
Andel kvinner 53,5 %
Gj.snittalder menn 38,3 %
Gj.snittalder kvinner 38,5 %
Husholdninger med barn 18,6 %
Husholdninger uten barn 81,4 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 12769
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Valle 1232 740

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Provisjon: Fastpris kr. 50.000,-.

Grunnhonorar: kr. 25.000,-.

Visningspakke: kr. 25.000,-.

Oppgjørshonorar: kr. 4.600,-.

SmartAnnonsepakke: kr. 13.500,-.

Kunderabatt av fastpris: kr. 15.000,-.

Kunderabatt av SmartAnnonsepakke: kr. 5.800,-.

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Aleksander Myrvold
Jurist/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?