Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 180 000,- for kr 7 180 000,-

Velkommen til Ivan Bjørndals gate 5

Stort oppholdsrom med stue, spisestue og kjøkken

Stor stue sett mot kjøkken og spisestue

Spisestue med plass til mange gjester

Utgang til balkong fra stuen

Åpning mellom kjøkken og stue sikrer gode lysforhold på kjøkkenet

Kjøkken og stue er fint delt av med halvvegg

Påkostet kjøkken med mye skap- og benkeplass

Påkostet kjøkken med integrert teknisk utstyr

Balkong på 8,5 kvm utenfor stuen

Flott balkong med god plass til sofagruppe og grill

Spisestue

Bad

Lekkert bad

Romslig hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Hyggelig barnerom, usjenert og rolig beliggende

Gang

Entre/gang

Fasaden

Utsikt fra balkongen

Flotte fellesarealer

Idyll ved Akerselva

Områdebilde

Frodig utsikt fra balkongen

Akerelva renner igjennom området

Bred garasjeplass

Planskisse

Idylliske Lilleborg - Stor, påkostet 3-roms. Usjenert balkong m/ettermiddags- og kveldssol. Romslig garasjeplass. Heis.

Ivan Bjørndals Gate 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 700 000,-

Idylliske Lilleborg - Stor, påkostet 3-roms. Usjenert balkong m/ettermiddags- og kveldssol. Romslig garasjeplass. Heis.: Idylliske Lilleborg - Stor, påkostet 3-roms. Usjenert balkong m/ettermiddags- og kveldssol. Romslig garasjeplass. Heis.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 625,-
AREAL (P-ROM / BRA)
88 / 88 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Svært idyllisk beliggenhet på Lilleborg like ved Akerselva i bydel Sagene. Området er skjermet og rolig, og er ellers preget av behagelig atmosfære i et område med nyere bygningsmasse og rehabiliterte fabrikkbygninger. Lilleborg fremstår som en oase i en urban bydel.

Området har hyggelige og pent tilrettelagte fellesarealer med belysning, gangveier, sittegrupper og lekeområder. Fellesarealer blir forvaltet av sameiet "Det Lille Grønne". Inne på området Lilleborg finner du i dag det populære bakeriet Kolonihagen som har ferskt brød hver morgen, restauranten Astral samt Lupo som nettopp har åpnet. Det åpner også en ny restaurant om kort tid. På sommerstid kan du nyte kaffe og ferske bakevarer i solen ved vannspeilet. Hva Skjer? i Soria Moria-bygget ligger en kjapp spasértur unna og byr på både god mat og drikke, retro flipper- og arkadespill, shuffelboards og vintage kronespill.

Lilleborg har en fantastisk plassering mellom Sagene og Torshov med mangfoldig og spennende kulturtilbud i umiddelbar nærhet. Det kan nevnes; Det Andre Teateret og Soria Moria. Øvrige spisesteder i nærheten som bør nevnes er; Sagene Lunsjbar, Åpent Bakeri, Buenaventura, Saigon Sushi, Kokosbollefabrikke og Kaffebrenneriet. Vertshuset Grisen og Trikkestallen er to velkjente spisesteder med uteserveringer sommerstid.

Gode handlemuligheter i nærheten med butikker som Sultan frukt og grønt marked, REMA 1000, Kiwi og slakter Strøm-Larsen samt døgnåpne Deli de Luca. Søndagsåpne butikker som Bunnpris i Presidentgata og Joker på Sagene. 10 minutter unna ligger Storo Storsenter med et vell av butikker og serveringssteder.

Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, klatrevegg og golfsenter er beliggende med svært kort avstand fra leiligheten.

Flotte turområder i umiddelbar nærhet, med pittoreske gangveier og turstier langs Akerselva. Her kan du vandre opp til Maridalsvannet, eller i motsatt retning ned til Oslo sentrum. Ellers flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som f. eks. Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka.

Fra området er det kort vei til alle byens fasiliteter, med enkel adkomst til Blindern og BI Nydalen.

I tillegg er det kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, 3 trikkelinjer (11, 12 og 13) og 3 busslinjer (37 som går døgnet rundt samt 20 og 54 ). Alle tre busslinjene går hvert 5. minutt i rushitiden.

Barnehager og skoler

Bhg. Thor Olsens bhg. Sandakerveien (1-5 år) - 0.2 km

Bhg. Lilleborg barnehage (1-6 år) 0.3 km

1-10 kl. Nordpolen skole - 0.6 km

1-10 kl. Bjølsen skole - 0.6 km

1-7 kl. Lilleborg skole - 0.7 km

1-10 kl. Sagene skole - 1.1 km

8-10 kl. Morellbakken skole - 1.4 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole - 2.5 km

8-10 kl. Frydenberg skole - 2.8 km

Vgs. Nydalen videregående skole - 1.4 km

Vgs. Foss videregående skole - 1.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 700 000,-

Felleskostnader

Kr 3 625,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

6

Byggeår

2012

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

88m2

Bruksareal

88m2

Tomt

977m2

KR-kode

4018119

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ivan Bjørndals Gate 5, 0472 Oslo.

Gnr. 224, bnr. 401, snr. 39 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 977 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Seksjonseier disponerer en romslig garasjeplass merket med nr 160 i garasjeanlegget i nabobyggets kjeller (K1). Plassen er ca. 3,3 meter bred og klargjort for el-bil lading. Innkjøring til anlegget i bunnen av bratte bakken. Her finnes også gjesteparkeringsplasser med 4 timer gratis parkering og deretter kr.125,- per døgn.

Garasjeplassen er en del av det lille grønne sameiet med gnr 524 og bnr 1. Garasjeeiendommen består av 368 ordinære parkeringsplasser, 22 gjesteparkeringsplasser og 13 parkeringsplasser for motorsykler. Det er mulig å leie ut garasjeplassen internt i sameiet. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste by-sykkelstativ er ved Krebs' gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 97 kvm

Totalt bruksareal: 88 kvm

Totalt primærrom: 88 kvm

Primærrom: 6. etasje 88 kvm: Entré, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Nordvest-vendt balkong på 8,5 m2, med utgang fra stuen.

I tillegg disponerer boligen bod i 1. etasje på 5 m2, merket med nr. 604. Parkeringsplass i nabobygget følger leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Moderne og tiltalende 3-roms selveier med flott beliggenhet i meget populært område. Leiligheten ligger tilbaketrukket og usjenert med store vindusflater mot de fine grøntarealene utenfor bygget.

Leiligheten ble kjøpt ny i 2012 og er påkostet med tilvalg på kjøkken, bad og elektriske punkter. Siden er leiligheten overflateoppusset med nymalte vegger i de fleste rom. Her kan du flytte rett inn!

Entré:

Innbydende rom med god plass til sko og ytterklær. Gangen er romslig med plass til skap, kommode mm. Eikeparkett på gulv med malte vegger og malt himling. Porttelefon med fjernåpner.

Bad/wc:

Delikat og lekkert bad bestående av vegghengt toalett, dusjhjørne med foldbare glassdører, speil, belysning, benk med toppmontert servant og rikelig med oppbevaringsplass i baderomsinnredning med hvite fronter. Flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt himling. Opplegg for vaskemaskin.

Stue:

Romslig og lys stue med god plass til både sofagruppe med Tv møblement og spisestue. Store vindusflater åpner opp rommet og slipper dagslyset inn. Utgang til den store, usjenerte balkongen fra stuen. God takhøyde. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Balkong:

Usjenert og flott balkong på 8,5 kvm med nydelig utsyn over frodige grøntarealer. På balkongen kan du nyte solen på ettermiddag- og kveldsstid (sol fra ca. kl. 1530-2130 sommerstid).

Kjøkken:

Tiltalende kjøkken med mye skap-/benkeplass. Åpning i halvvegg mot stuen sikrer god romfølese og fine arbeidsforhold på kjøkkenet. Velutstyrt kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål. Benkeplate av laminert mdf med belysning fra overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn og induksjon platetopp. Nisje til kjøleskap. Ventilator over platetoppen. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Fliser mellom over- og underskap.

Soverom:

Leiligheten har to gode soverom, begge vendt mot rolig område på baksiden av bygget. Hovedsoverommet er meget romslig med god plass til "king-size" seng. Godt med garderobeplass i "walk in" garderobeskap med skyvedørsfronter. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Gulv:

4-stavs eik parkett. Vannbåren gulvvarme under parketten i alle rom. Fliser og varmekabler på bad.

Vegger:

Malte, slette flater. Fliser på bad. Veggene i stue, gang og hovedsoverom ble malt i årsskiftet 2012/2013 mens barnerommet ble malt sommeren 2017. Leiligheten er malt i dempet fargepalett.

Tak:

Malte himlinger. Downlights i tak på bad. Romhøyde i stue er 2,44 meter.

Parkeringsplass:

Egen, romslig parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg under nabobygg (K1) , plass nr. 160.

Ekstern bod:

Leiligheten har en sportsbod i 1. etasje med strømuttak. Ved bruk av fryser belastes kr 50,- per mnd. Boden er merket med 604.

Diverse:

Leiligheten er ventilert med felles balansert ventilasjonsanlegg. Leiligheten er sprinklet - koblet på byggets sprinkleranlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i leiligheten.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle gulv, med egen bryter i hvert rom. Elektriske varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.05.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger og bestemmelse iflg. skjøte ang. pliktig medlemskap i sameiet Det lille grønne.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lilleborg C2 Sameie, med sameiebrøk 87/4170.

Sameiet består av 51 leiligheter.

Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder skal sameiet bytte ut porttelefonen til nytt callinganlegg med video ila august/september. Dette vil koste hver seksjon ca. kr 6.000-8.000,- vil belastes kjøper uavhengig av overtagelsen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-3727 datert 26.08.1999 . Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

- Det foreligger planforslag for reguleringsplan i Sandakerveien 56 gnr 224, bnr 343 og omregulering av tomten i for bindelse med bl.a ønske om utbygging.Se saksinnsyn for mer inforsmasjon: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201310022 og http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=200805956

- Det foreligger reguleringssak vedr. planer om å bygge ut Sandakerveien 52 gnr 224, bnr 340 saken gjelder saksnr. 201401351

- Det foreligger reguleringssak på Sandakerveien 58 B og C - Bolig og næring - gjelder oppføring av boligbygg på 8 etasjer se saksinnsyn: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201414656

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.625,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto fjernvarme, garasjeplass, Kabel-tv og internett (grunnpakke), trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel m.m.

Felleskostnadene fordeles slik:

Andel felleskostnader kr 2.137,-

A konto fjernvarme kr 522,-

Uteareal kr 385,-

Garasje C2/DLG kr 165,-

TV kr 316,-

Leietillegg El-bil finansiering kr 100,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Eiendomsskatt på eiendommen utgjør kr. 66,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.014,- pr. år. / 3 722 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.873.922,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Åsen Rode 2
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Torshovteatret 0.3 km
Treschows bru 0.3 km
Advokat Dehlis plass 0.6 km
Sæveruds plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.5 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Sandaker senter 0.1 km
Bussholdeplass Sandaker senter 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.7 km
Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.7 km
Treningssenter Mudo Torshov 0.2 km
Treningssenter Sandaker Treningssenter 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.1 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Nydalen videregående skole 1.4 km
Foss videregående skole 1.6 km

Barnehager

Thor Olsens bhg. Sandakerveien (1-5 år) 0.2 km
Lilleborg barnehage (1-6 år) 0.3 km
Riflegata barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.2 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 1.1 km
Postkontor Meny Bjølsen 0.7 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.8 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.2 km
Apotek Vitusapotek Bjølsen 0.7 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.2 km
Dagligvare Coop Mega Sandaker 0.2 km
Dagligvare Kiwi Vogtsgate 0.3 km
Kiosk/video Mix Sandaker 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Vogts gate 0.5 km
Bensin Circle K Storo 1.1 km
Bensin Shell Bjølsen 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 39,5 år
Husholdninger med barn 16,8 %
Husholdninger uten barn 83,2 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 185
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Åsen Rode 2 2475 1538

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Kr. 25.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?