Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 600 000,- for kr 5 600 000,-

Velkommen til Ivan Bjørndals gate 1

Entré med romslige garderobeskap

Entré

Hvitpigmentert parkett i hele leiligheten

Moderne leilighet i tidsriktige farger og materialer

Kjøkken/spisestue

Kjøkken

Utgang til sørvestvendt balkong

Spisestue

Moderne kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2

Begge soverommene har uttak til tv og internett

Bad

Bad

Bad

Balkong med sol fra ca kl 10 - 18 på sommeren

Balkong

Balkong

God intern beliggenhet

Fasade

Lilleborg

Akerselva

Kulturhuset Soria Moria

Myrens sportssenter og Klatreverket

Trikkestallen på Torshov

Grisen

Torshovdalen

Storo Storsenter

Plantegning

Lilleborg

Ivan Bjørndals gate 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 800 000,-

Lilleborg: Pen og moderne 3-roms selveier med god planløsning | 11 kvm balkong | Gulvvarme i alle rom | Garasje | Heis

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 505,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 70 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har god beliggenhet på Lilleborg, like ved Akerselva i bydel Sagene.

Hyggelige og pent tilrettelagte fellesarealer på Lilleborg-området med belysning, gangveier, sittegrupper og lekeområder. Fellesarealer blir forvaltet av sameiet "Det Lille Grønne".

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Det Andre Teateret, Soria Moria, en rekke spisesteder; Sagene lunsjbar, Åpent Bakeri, Mr. fish sushi og Kaffebrenneriet. Vertshuset Grisen og Trikkestallen er to velkjente spisesteder med uteservering på sommerstid.

Godt utvalg dagligvarebutikker med Rema 1000, Kiwi, Sultan frukt og grønt og slakter Strøm-Larsen samt døgnåpen Deli de Luca og 7-Eleven i nærheten. Søndagsåpne butikker som Bunnpris i Presidentgata og Joker i Vogts gate. 10 minutter unna med trikken ligger Storo Storsenter med butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum.

På Storo ligger også Norges største kinosenter, og landets eneste IMAX, ODEON Oslo. IMAX er verdens største digitale filmformat, og gir mulighet til å vise langt større bilder enn man kan i en normal kinosal.

Flere parker i nærmiljøet med flotte turmuligheter som Torshovparken og Torshovdalen, i tillegg til Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, klatrevegg og golfsenter.

Kort vei til Oslo sentrum, og enkel adkomst til Blindern(Universitetet) og BI Nydalen. I tillegg er det kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, 3 trikkelinjer (11, 12 og 13), 3 busslinjer (20 og 37 som går døgnet rundt samt 54).

Barnehager og skoler

Barnehager:

Åsenhagen barnehage (0-6 år)

Thor Olsens bhg. Sandakerveien (1-5 år)

Barne- og ungdomsskoler:

1-10 kl. Bjølsen skole

1-7 kl. Lilleborg skole

1-10 kl. Nordpolen skole

1-10 kl. Sagene skole

8-10 kl. Morellbakken skole

8-10 kl. Vestre Aker skole

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Leiligheten er lett tilgjengelig med kollektivtransport. Fra trikkestopp Sandaker Senter er det ca 4 minutters gange til leiligheten, og fra busstopp Arendalsgate bruker du 6 minutter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 800 000,-

Felleskostnader

Kr 3 505,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2013

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

67m2

Bruksareal

70m2

Tomt

1401m2

KR-kode

56.18121

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ivan Bjørndals gate 1, 0472 Oslo

Gnr. 224, bnr. 403, snr. 21 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.401 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealene på Lilleborg forvaltes gjennom sameiet Det Lille Grønne, og driften av dette betjenest gjennom fellesutgiftene.

Parkering

Leiligheten har tilhørende garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg med mulighet for å installere elbil-lader. Gateparkering på Lilleborg er avgiftsbelagt. Det er innført beboerparkering i bydel Sagene. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 70 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Primærrom:

Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom: 67 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 5,2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.08.2018 utført av Håkon Hosle i Takstpartner.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende kontruksjoner og etaskjeskillere i betong. Flatt tak antatt tekket med papp/membran. Grunnmur i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Moderne og nyere leilighet i populært boligområde på Torshov. Leiligheten har god intern beliggenhet på Lilleborg med umiddelbar nærhet til alt området har å by på, samtidig som det ligger skjermet for støy. Fra stuen er det utgang til sørvestvendt balkong på ca. 11 kvm med sol fra kl 10 - 18 på sommeren. Parkett og vannbåren gulvvarme i alle rom.

Entré:

Leiligheten har et romslig inngangsparti med god oppbevaringsplass. Bod tilknyttet entreen med god lagringsplass. Videre er det inngang til alle rom.

Stue/kjøkken:

Leiligheten har åpen stue/kjøkken. Kjøkkenet består av lakkerte skapfronter, laminat benkeplate, mosaikkflis på bakvegg og enkel oppvaskkum. Ventilator med avtrekk. Frittstående kombiskap og ellers integrerte hvitevarer. Stuen er reklangulær med god plass til både spisebord og sofaseksjon. Deler av stue ble malt i 2018. Videre fra stuen er det utgang til solrik balkong. Her er det god plass til utemøblement og grill (det er tillatt med gassgrill på balkongen). Taklamper over spisebord og sofabord medfølger ikke.

Hovedsoverom:

Hovedsoverommet har plass til både dobbeltseng og arbeidspult, i tillegg til romslig skyvedørsgarderobe. Rommet er malt i moderne og delikate farger, og med elektrisk utvendig solskjerming kan man stenge solen ute på lyse sommerkvelder.

Soverom 2:

Leilighetens andre soverom fungerer fint som gjesterom, barnerom eller kontor. Her er det plass til dobbeltseng, eller enkeltseng pluss garderobe og arbeidspult. Også her er det elektrisk utvendig solskjerming.

Bad:

Flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Badet består av servant med underskap, vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og opplegg for full vaskesøyle.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i alle gulv. Oppvarming betjeneste gjennom fellesutgiftene med a-konto. Se avsnitt "Eiendommens utgifter".

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.09.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet kommunens rett til vedlikehold og reparasjon av vann- og avløpsledninger på sameiets tomt.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lilleborg C1 sameie, med sameiebrøk 70/3953.

Sameiet består av 56 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 14 64.

Beboerne inviteres til å bidra med raking høst og vår i regi av Sameiet Det lille grønne. Utover dette er det ingen årlig dugnad i sameiet.

Vaktmester sørger for snømåking hele vinteren og gartner på sommeren.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

Blokken var nyoppført i 2013, og det har foreløpig ikke vært nødvendig med noen betydelige påkostninger. Det er ingen planlagte påkostninger som vil føre til økninger i fellesutgiftene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3727 datert 30.10.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.08.1999. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.505,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, kabel-tv, internett, trappevask, vaktmestertjenester, garasjeleie, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, honorarer, mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Fjernvarme (A-konto*): kr 237,-

Felleskostnader: kr 2.279,-

Bredbånd: kr 213,-

Digital-TV: kr 126,-

Garasje:

Infrastruktur El-bil: kr 100,-

Garasjeleie: kr 550,-

*A-konto betyr at man betaler en fast sum hver måned, og deretter avregnes beløpet mot faktisk forbruk én gang årlig. Har man brukt mindre får man tilgode, og har man brukt mer vil dette etterfaktureres. Avregning av forbruk i forrige år blir fakturert/avskrevet på faktura for felleskostnader i april måned.

Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Eiendomsskatten regnes av boligens formuesverdi, og formuesverdien på denne boligen er så lav at det ikke vil bli eiendomsskatt. Det utløses eiendomsskatt dersom formuesverdi overstiger kr 1.437.500,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. / 4.200 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.951.467,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?