Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 900 000,- for kr 10 900 000,-

Velkommen til Jacob Aalls gate 3 A! Presentert av Marius Iversen v/ Eiendomsmegler Krogsveen.

Leiligheten har en meget stor og tiltalende stue med store vindusflater som gir et flott lysinnslipp fra to sider.

Varmtvann og fyring er inkl. i felleskostnadene. Dette reduserer strømkostandene betraktelig!

Flott murpeis i stuen som gir ekstra varme og hygge på kalde vinterdager.

Leiligheten har generell god standard med nyere kjøkken og bad samt to stuer som gir deg flere møbleringsmuligheter.

God takhøyde i stuen på 2,65 m og originalt tregulv som går igjen i alle oppholdsrom.

Åpen og flott entre til spisestue fra hovedstuen. Her er det god plass til å invitere gjester tilbords!

Spisestue i tilknytning til hovedstuen med utgang til balkongen via tofløyet balkongdør.

Leiligheten byr på en flott sør-vendt balkong på ca. 5 m2 med utgang fra spisestuen.

Balkongene ble bygget i 2015. Gulvet er belagt med impregnerte terrassebord som er lett vedlikeholdt.

Stort og meget hyggelig kjøkken fra 2017 med hvite profilerte fronter. Kjøkkenet har en liten barløsning med hyggelig utsyn mot sameiets bakgård.

Moderne praktisk kjøkken fra 2017. Godt med skap og benkeplass.

Vaskerom i tilknytning til kjøkken. Her er det rikelig med skapplass for oppbevaring av tøy og husordningsartikler.

Innredningen på vaskerommet er i samme utførelse som på kjøkkenet. Opplegg til vaskemaskin.

Vaskerom.

Innvendig bod som gir ekstra oppbevaringsplass.

Delikat og romslig flislagt bad fra 2011 med varmekabler i gulv og downlights belysning i tak.

Lyst og innbydende hovedsoverom som er utstyrt med integrert skyvedørsgarderobe.

Hovedsoverommet gir deg god plass til dobbeltseng, nattbord, evt. kontorplass og garderobeløsning.

Soverom nr. 2. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys til rommet.

Romslig soverom nr. 2. God plass til dobbeltseng med interert garderobeskap som sikrer rikelig med oppbevaring. Garderobeskap medfølger ved salg.

Lyst og innholdsrikt soverom nr. 3 som benyttes som kontor idag. Her har du også plass til dobbeltseng og en eventuell garderobeløsning.

Velkommen inn! Boligen har en romslig hall som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Garderobeskap langs den ene veggen som gir rikelig med oppbevaringsplass.

Plantegning.

Fasadebilde. Leiligheten ligger usjenert til i en velholdt funkisgård fra 1937 med utmerket beliggenhet.

Majorstuen - Gjennomgående 5-roms hjørneleilighet med god standard- Heis- Peis-Balkong. Nyere bad og kjøkken.

Jacob Aalls gate 3A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 900 000,-

Majorstuen - Gjennomgående 5-roms hjørneleilighet med god standard- Heis- Peis-Balkong. Nyere bad og kjøkken.: Majorstuen - Gjennomgående 5-roms hjørneleilighet med god standard- Heis- Peis-Balkong. Nyere bad og kjøkken.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 189,-
Fellesgjeld:
Kr 110 152,-
AREAL (P-ROM / BRA)
148 / 149 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten ved Majorstuen gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler. Jobber du i sentrum, på Skøyen eller Lysaker kan du ta sykkelen til arbeidet. I tillegg finner du en rekke barnehager i nærheten.

Vestkanttorget med sitt veletablerte lørdagsmarked er "rett rundt hjørnet". Bogstadveien, byens fineste handlegate, ligger bare to kvartaler unna. Her finner du et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning. Start gjerne dagen med en tur innom Kaffebrenneriet eller Lille Valkyrien Kaffe og Tehus for en kopp varm hygge, eller ta et avbrekk fra handlerunden med noe godt å bite i hos Baker Hansen eller Starbucks.

Fra leiligheten går du raskt til T-banestasjonen på Majorstuen, her finner du alle seks linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen.

Trikkestopp finner du ved Frogner stadion, der linje 12 går ned til Solli Plass, Aker Brygge og videre helt opp til Kjelsås. Fra Majorstuen går trikkens linje 19 ned til Nationaltheatret og Jernbanetorget, mens linje 11 tar deg til Stortorvet i en mer direkte linje. Majorstuen er også knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Dagligvarene handler du enkelt på Coop prix i nabokvartalet. I kvartalene rundt Majorstuen finnes også flere større dagligvareforretninger som Meny og Jacobs. På hjørnet over T-banestasjonen ligger spesialforretningen Fromagerie, en rendyrket ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned Bogstadveien er an av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. På Valkyrien plass arrangeres jevnlig populære Bondens Marked.

Vil du sette tennene i noe smakfullt og utenom det vanlige, er det verdt å ta turen innom Flaneur Food på Briskeby; delikatesseforretningen med langstrakt disk proppet med spanske, franske og italienske godsaker. Litt lenger opp samme gate ligger Vinmonopolets Briskeby-utsalg, som ifølge Vinmonopolet selv er stedet der landets drikketrender først starter.

En hyggelig kveld ute starter gjerne med en bedre middag i selskap med gode venner. Et godt og populært alternativ i nabolaget er Bølgen og Moi Briskeby, kjent for sin gode stemning - spesielt lørdager i vinterhalvåret. Tatakii ved Frognerparken, tapasrestauranten Delicatessen Majorstuen, den kritikerroste gourmetrestauranten Á L'aise, eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien er andre gode alternativer. Du finner ellers gode muligheter for take away av både indisk, thai, sushi og pizza omkring.

På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset. Om solen skulle bli for het, har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet - bare 5 minutters gange unna leiligheten. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.

For innendørs trening tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant Sats Elixia Colosseum, Fitness Xpress, Evo, Fresh eller Sats Elixia Bislett. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. Foretrekker du i stedet trening i friluft tar T-banes linje 1 og 5 deg raskt og enkelt opp til de flotte marka områdene rundt Frognerseteren og Sognsvann. Her er det flotte forhold både sommer og vinter.

Barnehager og skoler

Bhg. Frogner barnehage (1-6 år) - 0.1 km

Bhg. Hegdehaugen barnehage (1-6 år) - 0.3 km

1-10 kl. Majorstuen skole - 0.6 km

1-10 kl. Uranienborg skole - 0.7 km

1-10 kl. Marienlyst skole - 1.5 km

1-7 kl. Bolteløkka skole - 1.6 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole - 1.2 km

8-10 kl. Fagerborg skole - 1.5 km

8-10 kl. Ris ungdomsskole - 2.5 km

Vgs. Hartvig Nissens skole - 1 km

Vgs. Kristelig gymnasium - 1.2 km

Adkomst

Adkomst fra Elsters gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 110 152,-

Totalpris

Kr 11 010 152,-

Felleskostnader

Kr 8 189,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1937

Soverom

3

Heis

Ja

Primærrom

148m2

Bruksareal

149m2

Tomt

951m2

KR-kode

401883

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jacob Aalls gate 3A, 0368 Oslo

Gnr. 215, bnr. 110, snr. 8 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 951 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med gressplener på fremsiden av bygget.

Parkering

Det er mulighet for parkering på sameiets eiendom i bakgården. Sameiet har en plass hvor man kan disponibel for beboerne etter førstemann til mølla prinsippet. Videre er mulighet for å leie garasje eller parkering i bakgården.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-ladestasjon er i Neuberggata og nærmeste bysykkelstativ er ved Majorstuveien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 165 kvm

Totalt bruksareal: 149 kvm

Totalt primærrom: 148 kvm

Primærrom:

2. etasje - 148 kvm: Bad, grovkjøkken/vaskerom, kjøkken, gang, entré/gang, spisestue, stue, 3 soverom

Sekundærrom:

2. etasje - 1 kvm: Kott

I tillegg disponerer boligen 2 boder. En bod på loft på ca. 9 kvm gulvareal (deler av boden har skråtak), merket med nr. 206, og en bod i kjeller på 2,5 kvm merket med nr. 205.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2:

TG 2:

- Vaskerom/grovkjøkken: Et vaskerom skal i utgangspunktet ha sluk i gulv eller en vannsikring som f.eks. en waterguard for å unngå skader ved en evt. lekkasje. Det anbefales at det ettermonteres en waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) med gulvføler rundt vaskemaskinen. Installasjon av dette koster mellom kr.5.000 -7.000,-

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Gjennomgående hjørne/endeleilighet med sørvendt balkong, store vindusflater og god planløsning. Leiligheten fremstår som pen og velholdt.

Boligen er gjennomgående og har en meget god planløsning med et romslig baderom, separat kjøkken, eget vaskerom, 3 store soverom, spisestue i tilknytning til en romslig stue med peis. Fra spisestuen er det utgang til sør-vendt balkong på ca. 5 m2.

Leiligheten ligger usjenert til i en velholdt funkisgård fra 1937 og med en utmerket beliggenhet.

ENTRE/HALL: Boligen har en romslig hall som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Godt med garderobeskap langs ene veggen. Dørcalling. Med heis i bygget er det enkel adkomst til 2.etg.

STUE: Leiligheten har en meget stor og tiltalende stue med store vindusflater som gir et flott lysinnslipp fra to sider. I rommet er det også en sjarmerende åpen peis for ekstra varme og hygge. Originalt tregulv som går igjen i alle oppholdsrom. Spisestue i tilknytning til hovedstuen med utgang til balkongen via tofløyet balkongdør. Balkongene i gården ble bygget opp i 2015, og gulvet er belagt med impregnerte terrassebord.

KJØKKEN: Stort og meget hyggelig kjøkken fra 2017 med hvite profilerte fronter. Kjøkkenet har en liten barløsning med hyggelig utsyn mot sameiets bakgård.

Laminat benkeplate og downlights belysning under overskap. Integrert i innredningen på kjøkkenet er platetopp og oppvaskmaskin. Platetoppen er tilkoblet komfyrvakt. Kullfiltervifte over platetopp. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

I tilknytning til kjøkkenet har boligen et vaskerom/grovkjøkken. Innredningen er i samme utførelse som på kjøkkenet og er utstyrt med opplegg for vaskemaskin, integrert kjøleskap, komfyr og stålkum med ett-greps blandebatteri.

SOVEROM: Leiligheten har tre velfungerende soverom. Meget romslig hovedsoverom som er utstyrt med integrert skyvedørsgarderobe.

BAD: Delikat og romslig flislagt bad fra 2011. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, servant med underskap samt overhengt speil. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i glass. Badet ble pusset opp i forbindelse med rehabiliteringen av soilrør i regi av sameiet.

GULV: Originalt heltregulv i alle oppholdsrom utenom kjøkken og grovkjøkken som har et 3 stavs eik parkettgulv, og fliser på bad

VEGGER: Malte, slette flater på kjøkken, grovkjøkken/vaskerom, stue og spisestue. Ellers er det malt strie på veggene.

TAK: Malte, slette flater (betongdekker). Romhøyde i stue er 2,65 meter.

VINDUER: 2-lags vinduer fra 1992 og et vindu på soverom fra 2014.

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralfyr tilknyttet fjernvarme. Åpen vedpeis i stuen. Varmekabler i gulvstøp på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1943, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 512059, tinglyst 19.06.1975, type heftelse: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet på kr 2.500,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet

bestemmelse om garasje/parkering, adkomstrett, felles gårdsplass, anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Videre er det tinglyst en servitutt datert 10.11.1987. Denne servitutten gjelder at Dybconsult AS har forkjøpsrett til denne seksjonen. Megler har forsøkt å oppdrive selskapet, men det virker som om selskapet er avviklet og det er således ikke mulig å avklare hvorvidt denne forkjøpsretten er reell eller ikke. Videre sier servitutten at eier av denne seksjonen samtykker i utbygging av loftareal og at seksjonens boder i den forbindelse vil bli omdisponert og redusert uten vederlag.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Jacob Aalls gate 3, med sameiebrøk 149/2971.

Sameiet består av 35 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

-2015: Fasade- og balkongrehabilitering.

-2010 - 2011: Rør- og våtromsrehabilitering.

-2007: Terrassebelegg ble byttet utenfor seksjon 31 pg 32.

-2006: Oppussing av Oppganger

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder har sameiet ingen planlagte påkostninger.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Det er et planforslag i nærheten:

Saksnr. 201401559. Jacob Aallsgate 3 - Oppføring av boligbygg i 5 etasjer med tilsvarende grunnflate som garasjene og opparbeide resten av tomten til fellesareal - lek og opphold. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201401559

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 8.189,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, Kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr 9.728,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.5.600 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 11.289.146,-.

Av dette beløpet utgjør kr 110.152,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 2

Steder i nærheten

Vestkanttorget 0.2 km
Frognerparken Hovedporten 0.4 km
Valkyrie plass 0.4 km
Frognerbadet 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 56.1 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Frogner stadion 0.2 km
Bussholdeplass Frogner stadion 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.2 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.4 km
Treningssenter Artesia Trening 0.3 km
Treningssenter Artesia 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.7 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.5 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.6 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Hartvig Nissens skole 1 km
Kristelig gymnasium 1.2 km

Barnehager

Frogner barnehage (1-6 år) 0.1 km
Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.3 km
Månestråle barnehage (0-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.9 km
Kjøpesenter House of Oslo 2 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.6 km
Postkontor Bogstadveien Postkontor 1.1 km
Apotek Vitusapotek Majorstuen 0.5 km
Apotek Apotek 1 Sfinxen 0.5 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.2 km
Dagligvare Coop Prix Bogstadveien 0.4 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.5 km
Bensin Shell Marienlyst 1.1 km
Bensin Shell Frogner 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 15 %
Husholdninger uten barn 85 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 257
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 2 737 494

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?