Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 600 000,- for kr 2 600 000,-

Meget sentralt beliggende leilighet med fine fellesarealer

Velkommen til visning!

Eierleilighet med lave fellesutgifter

Lyst og moderne innredet med adkomst til balkong

Leiligheten er praktisk innredet med alt på en flate

Detaljfoto

Detaljfoto

Åpen stue-kjøkken løsning

Lyst og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Praktisk innredet kjøkken med flyttbar øy

Detaljfoto

Koselig med spiseplass på kjøkken slik at en kan holde kokken med selskap

Flislagt bad/wc med varme i gulv

Bad/wc med opplegg til vaskemaskin

Gjesterom

Hovedsoverom

Gang med garderobeskap

Utsikt fra balkongen

Detaljfoto

Detaljfoto

Plantegning 4.etg.

Fasadebilde

Restaurant og fiskehandel ved brygga i sentrum

Sentrum

Jernbanealleen 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 350 000,-

Sentrum: Sentralt beliggende eierleilighet i 4.etg. med balkong, heis og 2 soverom.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 600,-
Fellesgjeld:
Kr 6 238,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktitv og godt etablert sentrumsområde midt i Sandefjord sentrum. Umiddelbar nærhet til alle sentrumsfunksjoner, skole og fine frilufts- og turområder på Preståsen. Sandefjord fremstår som en idyllisk sommerby med gode restauranter, fjorden, skulpturpark, og et utvalg av

idylliske badeplasser. Byen er et eldorado for vannsport med flere klubber, blant annet Sandefjord Brettseilerklubb.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved flere matbutikker i nærområdet. I Sandefjord finner du også et rikt utvalg av spesialforretninger i et meget kundevennlig sentrum, samt Hvaltorvet kjøpesenter med over 60 butikker.Fra Sandefjord går det også daglige avganger med båt til Strømstad, noe som gir mulighet for hyggelig grensehandel.

For pendlere eller de som reiser mye, gir området mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvor både togstasjon og busstasjon ligger få minutters gange fra boligen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Det er kort vei til flere skoler, samt barnehage.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgsskilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 6 238,-

Totalpris

Kr 2 356 238,-

Felleskostnader

Kr 1 600,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2007

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

57m2

Bruksareal

60m2

Tomt

1130m2

KR-kode

22.18352

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jernbanealleen 17 , 3210 Sandefjord

Gnr. 172, bnr. 181, snr. 13 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.130 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Vanlig gateparkering. Det medfølger ingen parkeringsplass. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon. Det er for tiden ingen ledige p-plasser til leie i kjelleren.

Vei, vann og avløp

Jernbanealleen 17 er tilkoblet offentlig vann og har vannmåler. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp og har ikke septiktank. Bygget er tilknyttet offentlig vei, og det foreligger ingen pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 67 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom:

Leilighet :

4. etasje 57 kvm: Bad/vaskerom, kjøkken/stue, 2 soverom, entre, 1 bod

Sekundærrom:

Leilighet :

4. etasje 3 kvm: 1 Bod

Utebod på 5 kvm er lokalisert på utvendig fellesareal på etasjeplan. Denne er ikke medregnet i leilighetens arealer.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.11.2018 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse og byggemåte

Konklusjon tilstand iflg. vedlagte tilstandsrapport utført av Hane Petter Olaussen den 10.11.2018: Seksjonert selveier leilighet fra 2007 som ligger i 4 etasje i kombinert bolig og næringsbygg som er oppført i betong og bindingsverk med utvendig tre kledning. Det medfølger en bod på ca 5 kvm som er lokalisert på utvendig felles areal på etasjeplan. Stort felles uteareal har fin utsikt mot fjorden. Det er heis i bygget og dørtelefon med døråpner i boligen. Leiligheten

ligger sentralt i sentrum av Sandefjord og bygget fremstår som godt vedlikeholdt. Leiligheten er gjennomgående med balkong ved stue og stort felles uteareal ved inngang. Bad/vaskerom har flislagte overflater og det er integrerte hvitevarer på kjøkken. Lys parkett er montert på alle gulv. Garderobeskap er montert på på begge soverom og i entre. Leiligheten fremstår som forsiktig brukt. Det ble ikke avdekket vesentlige feil eller skader ut over normal alder og bruksslitasje på innredninger og overflater. Terrassedør har noe skjevhet i topp=TG2. Ingen synlige skader på bad/wc med unntak av liten sprekk i en flis

ved dør=TG2. Liten sprekk i hjørne på soverom og en under vindu på lite soverom=TG2. Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.

Standard

Sentralt beliggende eierleilighet som er praktisk innredet med alt på en flate. Leiligheten holder en lys og koselig standard og har parkett på de fleste gulv, samt flislagt bad/wc. Kjøkken er godt beriket med både benkeplass og skapplass, og har helintegrerte hvitevarer samt flyttbar kjøkkenøy. Bygget har heis, og leiligheten har balkong og callinganlegg.

Like ved leiligheten medfølger en romslig utebod på samme plan.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Varme i gulv på bad/wc, samt diverse panelovner.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 06.03.2007 på leiligheten, samt ferdigattest datert 08.09.2008

Ta kontakt med megler for kopi av ferdigattest.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

11.07.2006 00:00:00 - Erklæring/avtale

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Gjelder denne registerenheten med flere

11.07.2006 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 13

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 65/4279

Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.

Gjelder seksjon nr. 4 og seksjon nr. 8 til og med nr. 18

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonsameiet Storgaten 4 / Jernbanealleen 17 bestående av 11 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner. Forretningsfører er Micasa AS. Styreleder = Steinar Krùger

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I følge vedlagte vedtekter:

Sameier har rett til fritt å overdra og pantsette sin eierseksjon. De øverige sameierne har ikke forkjøpsrett, innløsningsrett, utløsningsrett eller oppløsningsrett. Likeledes har sameier fri og ubegrenset adgang til hel eller delvis utleie. Ethvert salg eller utleieforhold skal meldes til sameiets forretningsfører for registrering og underretning til styret.

Utvendig maling ble gjort i 2014. Vedlikeholdsfond i sameiet er på kr. 132.983,- pr.31.12.17

I følge svarbrev fra forretningsfører er det tillatt med husdyr.

Sameiet er ikke tilknyttet sikringsfond

I følge forretningsfører er det ingen dugnadsplikt. Det er ikke gjennomført noen dugnader i Sameiet tidligere. Det har ikke vært utarbeidet noen ordensregler. Styret har vurdert dette som unødvendig.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Micasa opplyser at de skal selge sine seksjoner i sameiet.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Sentrumsformål ( Nåværende - 120 - Sentrumsområde/ Krav vedrørende infrastruktur) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et uregulert område.

Kommentar Sandefjord kommune: Kvartalet Storgata/Rådhusgata/Museumsgata/Peter Grøns gate. Det foreligger vedtatt reguleringsplan for kvartalet Storgata/Rådhusgata/Museumsgata/Peter Grøns gate (gnr.173/119, og 133 m.fl) samt deler av omkringliggende gategrunn. Her må det regnes med større utbygging i framtida. Planen legger til rette for en helhetlig utvikling av kvartalet med boligbebyggelse, forretning, tjenesteyting og næringsbebyggelse samt gi mulighet for økt utnyttelse og økte høyder. Dette kvartalet ligger ca 10 m øst for den aktuelle eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kvartalet Storgata/Rådhusgata/Museumsgata/Peter Grøns gate. Det foreligger vedtatt reguleringsplan for kvartalet Storgata, Rådhusgata, Museumsgata, Peter Grøns gate (gnr.173/119, og 133 m.fl) samt deler av omkringliggende gategrunn. Her må det regnes med større utbygging i framtida. Planen legger til rette for en helhetlig utvikling av kvartalet med boligbebyggelse, forretning, tjenesteyting og næringsbebyggelse samt gi mulighet for økt utnyttelse og økte høyder. Dette kvartalet ligger ca 10 m øst for den aktuelle eiendommen.

Lampe i stue vil ikke medfølge.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader kr. 1.600,- pr.mnd.( faktureres kvartalsvis 4.800,-) som inkluderer: Renovasjon, strøm felles areal, renhold, vaktmester, forsikring av bygg, snøbrøyting m.m.

Eiendommen er forsikret i IF skadeforsikring.

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge strømselskapet har boligen et årlig forbruk på 4.353 kwh. Strømforbruk vil variere ut i fra størrelse på husstand, samt beboers behov. Megler opplyser at kjøper troligens må forvente et høyere forbruk.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord Brebånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr.1.000,-)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.250,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.422.615,-

Av dette beløpet utgjør kr. 6.238,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:kr. 30.000,-

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Henrik Bettum
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?