Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

Velkommen til visning i Jernbanegaten 1 b!

Pen leilighet med balkong

Romslig gang med plass til garderobeskap

Gang

Gang

Pent og lyst kjøkken

Kjøkken

Det er plass til en liten sitteplass på kjøkkenet

Kjøkken

Detalj

Stue med godt lys fra store vindusflater

Stue

Stue

Utgang til balkongen fra stua

Utsikt

Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Flislagt bad med hjørnedusj, toalett og servant

Servant

Romslig soverom med garderobeskap

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Fasade

Fasade

Fasade

Plantegning

Tønsberg sentrum - SOLGT! VISNING AVLYST! En tiltalende 2-roms leilighet med balkong

Jernbanegaten 1 b

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 490 000,-

Tønsberg sentrum - SOLGT! VISNING AVLYST! En tiltalende 2-roms leilighet med balkong : Tønsberg sentrum - SOLGT! VISNING AVLYST! En tiltalende 2-roms leilighet med balkong

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 133,-
Fellesgjeld:
Kr 1 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
55 / 59 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger praktfullt og optimalt til på "byens tak", med direkte heisadkomst til et av Vestfold's største kjøpesenter. Her finner man alt av forretninger og tilbud. Det være seg fersk mat, frukt og grønt, varme bakevarer, vinmonopol, klær, frisør og hudpleie, trening og kafeteriaer mm. Buss befinner seg i byggets 1. etasje og det er få meter til tog. Leilighetsanlegget ligger rundt det felles atriet, hvor det er flott tilrettelagt med solrike og lune uteplasser, plass til uteaktiviteter og sosialt samvær. Leiligheten har tilbaketrukket og privat svære med sin beliggenhet på enden av bygget. Flotte utsiktsforhold fra balkongen.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Byskogen skolekrets. Det er flere barnehager i området. Se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Leiligheten ligger i Farmandstredet kjøpesenter midt i Tønsberg sentrum, i øverste etasje. Det er inngang fra Jernbanegaten enten via garasjeanlegget i bil eller til fots fra gaten. Det er heisadkomst til leiligheten, enten fra jernbanegaten eller direkte fra kjøpesenteret (i senterets åpninstid). Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 490 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 000,-

Totalpris

Kr 2 491 000,-

Felleskostnader

Kr 2 133,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

6

Byggeår

2007

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

55m2

Bruksareal

59m2

Tomt

4644m2

KR-kode

211860

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jernbanegaten 1 b, 3110 Tønsberg

Gnr. 1002, bnr. 582 snr 35 i Tønsberg kommune.

Leil.nr. 624 , andelsnr. 47,

Farmand Terrasse Borettslag, org.nr. 991 864 296

Tomten

Eiet tomt på 4.644,8 kvm som tilhører borettslaget. Leilighetsanlegget ligger rundt det felles atriet, hvor det er flott tilrettelagt med solrike og lune uteplasser, plass til uteaktiviteter og sosialt samvær.

Parkering

Leiligheten har ikke egen parkeringsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 63 kvm

Totalt bruksareal: 59 kvm

Totalt primærrom: 55 kvm

Primærrom:

6. etasje 55 kvm: Entré, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom

Sekundærrom:

6. etasje 4 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen en bod i 5.etg. på ca. 4,4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.05.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

En meget representativ 2-roms, andelsleilighet med innbetalt fellesgjeld. Lys og praktisk leilighet i toppetasjen i Farmand Terrasse. Leiligheten har en god planløsning med gang, innvendig bod, flislagt bad med toalett, dusjkabinett, servant og opplegg for vaskemaskin. Det er et soverom med garderobeskap, stue og kjøkken i åpen løsning med plass til sofagruppe og en liten spiseplass. Gasspeis i stuen med videre utgang til solrik balkong med fine solforhold og flott utsikt over byen og sjøen. En meget stilren og moderne leilighet med et tidsriktig material- og fargevalg - en lekker leilighet. Leiligheten disponerer en bod til oppbevaring i etasjen under. Borettslaget har to ekstra soverom som kan leies til besøkende, samt gratis bruk av felles aktivitetsrom til selskapelighet, møter eller lignende.

Se forøvrig vedlagte boligsalgsrapport og selgers egenerklæring for boligens tilstand og standard.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Gasspeis og panelovner for øvrig. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.04.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

*Dagboknr 15855, tinglyst 18.10.2007, type heftelse: Seksjonering. Leilighet ligger i 6.etg. tilhørende seksjon nummer 35.

*Dagboknr 1229, tinglyst 24.01.2007, type heftelse: Urådighet. Forbud mot bygge og gravearbeider uten tillatelse fra forurensningsmyndigheten (Tønsberg kommune). Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

*Dagboknr 10776, tinglyst 04.08.2005, type heftelse: Kjøpekontrakt. Rett for kommunen til å leie tilbake det areal som omhandler bussterminalen.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Farmand Terrasse Borettslag.

Borettslaget består av 48 leiligheter fordelt på tre hus.

Forretningsfører er Økonomihuset Tønsberg AS, tlf. 33 00 37 37

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt. Se forøvrig husordensreglene.

Foretatt påkostninger de senere år: opparbeidet uteareal.

Planlagte påkostninger: ifølge forretningsfører foreligger det ikke planlagte påkostninger.

Saker under arbeid og planlegging: behandling av stålsøyler og dragere under langgangene.

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til Annet kombinert formål (Rutebilstasjon/Forretning/Bolig/Parkering) i henhold til reguleringsplan Jernbanegaten 1 datert 04.02.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 04.02.2004.

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til Sentrumsformål- Nåværende.

Det foreligger igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer eiendommen, plan 201050115 "Slagenveien 16 med flere". Arbeidet med igangsetting av detaljregulering ble påbegynt i 2015 og kommunen opplyser at det siden den tid ikke har skjedd noen fremgang vedrørende saken. Formålet med reguleringen er å legge til rette for boliger på toppen av eksisterende parkeringshus i Farmandstredet og utvikle eiendommene 1002/ 258, 543, 544, 560 og deler av 1002/ 9 og 582 slik at de blir en del av Farmandstredet og en naturlig utfylling av kvartalet mellom Jernbanegaten, Slagenveien og Stoltenbergs gate. Prosjektet vil inneholde forretninger, tjenesteyting, boliger og parkering. Det planlegges å bygge tilsvarende etasjehøyden som eksisterende boliger nord på Farmandstredet (6 etg), med økning av byggehøyden med en etasje mot syd (Slagenveien). Det er usikkert om arbeidet vil bli videreført/igangsatt og kjøper tar risikoen for dette.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

Diverse

Komfyr og oppvaskmaskin medfølger, samt enkle hyller i bod.

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 19.06.2017. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik. Siste feiebesøk var 09.12.2014.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.133,- pr. mnd. og inkluderer: akonto gass (kroner 150,-), kommunale avgifter, felles forsikring, strøm fellesområder, grunnpakke kabel-TV, forretningsførerhonorar, vedlikehold mm.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert opp 9,1% 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 0,-

Avdrag kr 0,-

Driftsutgifter kr 1.983,-

Informasjon om strømutgifter foreligger ikke da nåværende eier har leid ut leiligheten frem til salg.

Boligen er tilknyttet Canal- Digital som leverandør av kabel-tv og internett- det er inkludert i felleskostander. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Det er felles alarmsystem med Steen&Strøm.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.491.532,-. Av dette beløpet utgjør kr 0,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Byfogdløkken
Kirkesogn Tønsberg Domkirke

Steder i nærheten

Rådhuset 0.3 km
Haugar (Møllebakken) 0.5 km
Vestfold sentralsykehus 0.6 km
Fylkeshuset 0.6 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 24.4 km
Jernbanestasjon Tønsberg 0.4 km
Bussholdeplass Tønsberg Rutebilstasjon 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tønsberg gymnas 0.3 km
Idrettsanlegg Gamle idretten 1 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 0.1 km
Treningssenter Stamina KEY Torvgården 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Træleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Byskogen skole (1-10 kl.) 1.7 km
Granly barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 2.6 km
Elihu Kristne Grunnskole (1-10 kl.) 2.8 km
Wang Ung Tønsberg (8-10 kl.) 3 km
Færder videregående skole 1.6 km
Greveskogen videregående skole 2.2 km

Barnehager

Fjerdingen barnehage (1-5 år) 0.5 km
Belmar barnehage 0.5 km
Knapløkka barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Farmandstredet 0.3 km
Kjøpesenter Torvgården 0.6 km
Postkontor Tønsberg Postkontor 0.3 km
Postkontor Meny Heimdal 1.1 km
Apotek Vitusapotek Farmandstredet 0.1 km
Apotek Apotek 1 Hvalen Tønsberg 0.4 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Meny Farmandstredet 0.3 km
Dagligvare Coop Extra St.Olavsgate 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Storgaten 0.8 km
Bensin Uno-X Tønsberg 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,6 %
Andel kvinner 46,4 %
Gj.snittalder menn 39,2 år
Gj.snittalder kvinner 40,6 år
Husholdninger med barn 10,9 %
Husholdninger uten barn 89,1 %
Gj.snitt byggeår 1987
Gj.snitt tomtestørrelse 179
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Byfogdløkken 371 330

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 37.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 11.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marte Christin Eriksen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?