Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 870 000,- for kr 6 870 000,-

Lys og fin stue med plass til stor spisestue, TV-stue og salong foran peisen

Fasade Jernbaneveien 123 - Flott beliggende i 2. etasje

Gang med plass til å henge fra seg jakker og sette fra seg sko

Gang med oppbevaringsplass

Spisestue

Spisestue

Plass til salong foran peisen

Direkte utgang til balkong

Plass til salong ved peisen

Plass til salong ved peisen

TV-stue

TV-stue

TV-stue kveld

Spisestue kveld

Koselig peis som gir godt med varme

Balkong

Balkong kveld

Balkongbilde fra kvelden

Utsikt fra balkongen på kvelden

Kjøkken

Kjøkken

Spiseplass på kjøkken

Spiseplass på kjøkken kveld

Takvindu på kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Praktisk garderoberom mellom hovedsoverom og badet

Bad

Toalettrom med servant

Soverom 2

3 D plantegning

Alternativ planløsning med 3 soverom

Gangavstand til togstasjonen

Gangavstand til togstasjonen

Gangavstand til hyggelige Stabekk sentrum

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

STABEKK

Jernbaneveien 123

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 750 000,-

STABEKK: Lys og pen endeleilighet i 2. etasje med balkong *Heis, peis og carport * Kort vei til tog!

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 695,-
Fellesgjeld:
Kr 75 107,-
AREAL (P-ROM / BRA)
101 / 103 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt til på Stabekk, med kun 5 minutters gange til Stabekk sentrum med flere forretninger, servicetilbud og gode kollektivmuligheter med både buss og tog. Leiligheten er en endeseksjon og ligger flott til i 2. etasje i populært terrassebygg.

Stabekk sentrum er et hyggelig lite sentrum med blant annet apotek, bakeri, frisører, bokhandel, blomsterbutikk, sportsbutikk, spisesteder og flere hyggelige kaféer. For de som ønsker et større utvalg av butikker har man Sandvika sentrum og storsenter en kort biltur unna og enda nærmere finner man nyere kjøpesenter både på Fornebu og på Bekkestua.

Nærområdet har også et variert utvalg av fritidsaktiviteter. Her finnes bl.a. idrettsanlegg for tennis og golf, svømmehall, flere treningssentre og kyststi med fine badeplasser på Høvik. Det er også flotte turområder langs sjøen ved Høvikodden, Veritasparken og Kalvøya.

I tillegg har Bærumsmarka flotte rekreasjonsmuligheter som milevis med preparerte skiløyper om vinteren og utallige turstier i sommerhalvåret. For kunstinteresserte er det flere hyggelige gallerier i området bl.a. på Skallum Gård, eller man kan legge turen innom Hennie Onstad Kunstsenter hvor man i tillegg kan nyte et godt måltid på Bølgen & Moi. Også kort vei til populære Strand restaurant med utsikt over sjøen.

Kollektivtilbudet på Stabekk:

Det er et meget godt utvalg av offentlig kommunikasjon via buss og tog på Stabekk. Nærmeste bussholdeplass er Stabekk stasjon som ligger i gangavstand fra leiligheten. Herfra går det buss i retning Bekkestua, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, samt i retning Oslo via Lysaker.

På Stabekk togstasjon går det lokaltog retning i Oslo og Drammen, samt flytog til Gardermoen. Togstasjonen ligger ca. 5-600 meter fra leiligheten.

Barnehager og skoler

- Stabekk barneskole

- Ringstabekk ungdomsskole

Barnehager i området:

- Bhg. Nøtteliten fam.bhg. Avd. Gml. Drammensv. (1-5 år)

- Bhg. Stabekktunet (1-5 år)

Adkomst

Innkjøring til Jernbaneveien fra Gamle Drammensvei.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 75 107,-

Totalpris

Kr 6 825 107,-

Felleskostnader

Kr 3 695,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1989

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

101m2

Bruksareal

103m2

Tomt

2183m2

KR-kode

10185

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jernbaneveien 123, 1369 Stabekk

Gnr. 14, bnr. 1063, snr. 8 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.183 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Eiendommen er opparbeidet med asfaltert adkomst og gressareal på fellesareal, gjesteparkering på nedre plan samt eget bygg hvor det også er kildesortering. Utvendig trappeadkomst samt adkomst fra bakkeplan til felles inngang, felles betongtrapp og heis i bygget. Lyse fellesarealer med glassfelter.

Parkering

Det medfølger parkeringplass til 1 bil i carport. Ellers gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har offentlig adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 112 kvm

Totalt bruksareal: 103 kvm

Totalt primærrom: 101 kvm

Bruksareal:

Leilighet 103 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 101 kvm: Entré/gang, vaskerom, bad, garderoberom, stue, kjøkken og 2 soverom

Sekundærrom:

Leilighet:

2. etasje 2 kvm: Kott

I tillegg disponerer boligen1 utvendig bod ved carport.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.01.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong.

Drenering antas være fra byggeår, utvendige vann og avløpsrør på eiendommen og til seksjonen fra byggeår, konstruksjoner i bygget som etasjeskillere i betong, innvendige bærevegger i betong, yttervegger med fasade som teglstein og kledning, takkonstruksjon med taktekking, felles ytterdører, heis, fellestrapper, innvendige ventilansjossjakter, elektriske kanaler og alle rørgjennomføringer.

Fellesdeler er ikke besiktiget eller vurdert av takstmann, kun opplyst i tilstandsrapporten som opplysning om konstruksjonstype. Fellesdeler krever egen tilstandsrapport.

* Vinduer og dører:

- Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 1988. Hev/skyvedør til balkongen. Takvindu i skråvegg i kjøkkenet. Enkelte vinduer er overmalt og sitter fast i karmen, bør åpnes.

- Brann- og lydklassifisert inngangsdør. Sikkerhetslås og kikkhull. Anbefaler å justere dørblad i karm.

- Innvendige dører: Normalt vedlikehold må påregnes, dette gjelder overflater, låsekasse, hengsler og pakninger. Anbefaler å justere dørblad i karm. Nyere dører enn byggeår.

* Balkonger, terrasser: Utenfor seksjonen er det balkong på ca. 9 kvm. Tregulv lagt på membran og betongkonstruksjon. Rekkverk/balkongkasse. Noe overbygget tak på balkongen.

* Etasjeskillere: Felles konstruksjon i betongelementer/spenn betong elementer. Det er registrert noe mindre avvik i planhet, dette skyldes normal nedbøying i konstruksjon grunnet alder.

* VVS (ventilasjon, varme og sanitær)

- VVS-innstallasjoner: 200 liter bereder fra 2009. Ny stoppekran.

- Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendige vann og avløpsrør fra byggeår, vannrør i kobber samt avløp i plast.

- Luftbehandling: Mekanisk avtrekk og naturlig ventilert.

Elkraft, generelt: Sikringsskap med automatsikringer, (3x40 Amp). Takstmann har ikke elektrokompetanse som godkjenner kontroll av anlegget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Takstmannens konklusjon:

Endeseksjon i terrassebygg, innvendig fremstår seksjonens overflater som nye og lite slitt, godt vedlikeholdt. Kjøkkenet er eldre men fremstår som velholdt og lite slitt. Våtrommet er av eldre årgang men overflatefornyet i 2014, usikkert om membran er byttet men vurdert til TG 2 grunnet alder og hulrom under enkelte fliser. Innvendige dører er nyere og har lite slitasje, parkett i kjøkken, stue og gang er nyere. Et generelt godt inntrykk av seksjonen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne i sin helhet før bud inngis.

Standard

Flott 3(4) roms selveierleilighet i 2. etasje i populært terrassebygg med kort gangavstand til togstasjon og Stabekk sentrum. Leiligheten er en endeseksjon med gode lysforhold og fremstår som velholdt og godt vedlikeholdt. Leiligheten har opprinnelig 3 soverom, men det er tidligere tatt ned en vegg for å gjøre stuen større. Det er mulighet for å tilbakestille dette, ved å sette opp en ny lettvegg.

Entré: Lys gang med nyere parkett på gulv og plass til å sette fra seg sko og henge fra seg jakker. Direkte tilgang til vaskerom fra gangen.

Stue: Leiligheten har en romslig stue med god plass til langbord / spisestue, koselig peis og plass til salong foran peisen. Videre har leiligheten en tv-stue med plass til sofa og tv/medialøsning.

Dette rommet var tidligere et soverom. Her er det mulig å sette opp en vegg og dør igjen, dersom man ønsker 3 soverom i leiligheten.

Fra stuen er det direkte tilgang til balkong via skyvedør. Balkongen måler ca. 9 kvm og har utebelysning og markise. Balkongen er lun, usjenert og har gode solforhold på dagen.

Kjøkken: Leiligheten har et lyst og pent kjøkken i eget rom med lys inn fra 3 sider. Plass til spisebord under takvindu. Kjøkkeninnredning har overskap og underskap, laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag, integrert

oppvaskmaskin og brannslange i underskapet. Kjøkkeninnredningen er fra byggeår, men er godt vedlikehold og har lite sårskader. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/vaskerom: Leilighetens bad har fliser på gulv med gulvvarme. Det er praktisk åpning mellom bad og wc-rom. Det er fliser på vegg på badet og malte flater i wc-delen. Veggflisene på badet er fra ca. 2014. Badet er innredet med dusj på vegg med to glassdører og servant i innredning. I wc-rommet er det gulvstående toalett og egen servant på vegg.

Våtrom fra byggeår men overflatefornyet i 2014. Badet har sluk i dusjsonen, fall til sluk er ok og det er synlig membran ved klemlist. Enkelte hulrom under enkelte fliser. Eldre fungerende våtrom, fornyelse av membran må påregnes grunnet alder.

Leiligheten har i tillegg et praktisk vaskerom med tilgang fra entré. Det er vinyl med plastsluk i gulvet, malte vegger og malt himling. Rommet er ventilert. Vaskerommet har stålvask på vegg, kran og avløp til vaskemaskin, hånddusj på vegg og 200 liter bereder fra 2009.

Soverom: Leiligheten har 2 gode soverom, begge med plass til seng, kontorpult og garderobeskap. Mellom hovedsoverommet og badet er det et praktisk garderoberom med skyvedørsgarderobe på den ene veggen og plass til åpen garderobeløsning på den andre veggen. Det er mulig å etablere et soverom nr. 3 i leiligheten, der det idag er tv-stue.

Overflater:

Gulv: Innvendige gulv overflater har parkett, vinyl og fliser. Nyere parkett i kjøkken, stue og gang.

Vegger: Innvendige vegg overflater har malte flater og fliser. Påkostede taklister i seksjonen. Nyere malte overflater.

Himlinger: Innvendige himlinger har malte overflater, nedsenket del i seksjonen og rosetter. Nyere overflater.

Bod og carport: Det medfølger biloppstillingsplass i carport under boligblokken og 1 utvendig bod i tilknytning til carporten.

Oppgraderinger av leiligheten:

År: 2009: 200 liter bereder

År: 2014: Overflatefornyet bad

År: 2015: Malt overflater i seksjonen

År: 2015: Parkett i stue, kjøkken og gang

År: 2015: Ventilator i kjøkkenet

År: 2017: Ny membran på balkongen

År: 2017: Malt kledning ved balkong og carport

År: 2017: Ventilasjonsanlegget er renset

År: 2017: Oppvaskmaskin i kjøkkenet

Oppvarming

Leiligheten har gulvvarme i bad, panelovner og peisovn i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.04.1997. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 46948, tinglyst 29.12.1989, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet for kr. 5.000,- til sikkerhet for utbetalte felleskostnader.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

* Dagboknr 44542, tinglyst 13.12.1989, type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE:

Gjelder: Servitutten er et målebrev tinglyst 13.12.1989.

* I tillegg er det tinglyst en servitutt den 05.06.1907, med dagboknr. 900074. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Det er ikke registrert noen rettigheter på sameiets eiendom iht grunnboken

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Fremleie av seksjon krever samtykke fra styret. Slikt samtykke kan ikke nektes uten saklig grunn.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Jernbaneveien 123, med sameiebrøk 118/1448.

Sameiet består av 15 leiligheter.

Forretningsfører er Nordberg Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 64 61 20, e-mail hans@nordberg-eiendom.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold: Ved ønske om dyrehold må godkjenning innhentes fra styret. Eventuelt dyrehold må ikke være til sjenanse for andre beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

Utført vedlikehold 2016/2017:

- Alle membraner er skiftet ut med nytt terrassedekke og terrassene har fått nytt rekkverk.

- Alle lamper i fellesområdene inne er skiftet ut med sensorlamper. Nødlysene som var defekte, er nå skiftet ut og virker som de skal.

- Nye ringeklokkeskilt er satt opp.

- Beskjæring av busker og trær er påbegynt.

- Ny gartner skal være på plass fra 1. mai.

- Det er blitt utført rørleggerarbeider i "fjellhallen" nye rør er skjøtet sammen med de gamle og leder vannet forbi døren til "fjellhallen" slik at det ikke blir oversvømmelse når det kommer store nedbørsmengder. Ref. august i fjor da vannet strømmet inn i gangen.

- Rens av ventilasjon utført i november

- Nye strømmålere i november 2017

- Reparasjon av frittstående carport (råte)

- Luker terrasser fikset

Identifisert vedlikeholdsbehov (Infobrev fra styret desember 2017)

- Forvitring av leka-mur frittstående carport

- Takstein. Rens, helsesjekk tak. Forventer flere estimater i løpet av desember.

- Forskjønning av uteareal – Trefelling og trebeplantning. Forslag ventes fra arborist.

- Vask av fellesvinduer ute og inne.

- Nødlys virker ikke lenger. Sjekket 27/11.

- Protype blikk hos Torunn, evaluere og videreføre til andre terrasser.

- Skråtak over søppelkasser for snøfrie lokk.

- Skifte ut matte plastvinduer på carport.

- Skifte ut tretrinn (glatte om vinter/høst) med jernrister i 4etg. Mot terrassetrappa.

- Forlengelse av takrenneutløp. Det ligger en "stump" i carporten til Gerd.

- Male front i 1.etg etter palmetrimming. (Dugnadsmat)

Se for øvrig infobrev fra styret vedlagt i salgsoppgaven.

EL-bil lading: Styret har besluttet at dersom noen beboere skaffer seg el-bil må de, hvis de ønsker lading i carporten, selv bekoste installasjon av slikt anlegg og betale strømutgiftene for dette.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelsei henhold til reguleringsplan 1979007 (Nedre Stabekk) datert 13.09.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.09.1984.

Bebyggelsesplan: ID: 1987024: TERRASSEVEIEN 6-20: Med ikrafttredelse 08.10.1987

Eiendommen ligger i nåværende boligbebyggelse i kommuneplanen 2015 - 2030 med ikrafttredelse: 17.06.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Utstyr:

- Porttelefon

- Utebelysning

- Innvendige persienner

- Solskjerming i takvindu

- Terrassevarmer

- Lys-skinner

- Markise

Informasjon fra selgers egenerklæring:

- Eier har hatt tilsyn fra DLE - Det lokale eltilsyn - 2016. Montert stikk kontakt på vegg i stuen. Koblet lysekroner i tak. 2015. Kan dessverre ikke finne kvitteringen for utført arbeid. Men det ble utført av autorisert elektrikerfirma.

- Har ikke gjort endringer på El-anlegg. Automatisk strømmåler er montert i sikringsskap i 2017.

- En beboer i sameiet hadde maurinvasjon i 2017. Her ble det gjort tiltak via sameiet. Problemet ble løst.

- Ett soverom er innlemmet i stue. Dette var utført av tidligere eier.

Se for øvrig selgers egenerklæring vedlagt i salgsoppgaven.

- Selger opplyser om at en av dusjveggene på badet er defekt.

* Kjøkkentralle på hjul på kjøkkenet og lysekroner i leiligheten følger ikke med leiligheten ved salg.

* Det er laget en alternativ plantegning i salgsoppgaven som viser hvordan man kan etablere et soverom nr. 3 i leiligheten. Denne plantegningen er kun ment som inspirasjon.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.695,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, felles strøm, vedlikeholdsfond, renter og avdrag fellesgjeld og kabel-TV.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene er fordelt på følgende måte:

Fellesutg. kr. 2162,-

Vedl. fond:kr. 465,-

Lånekostn. kr. 719,-

TV-avgift: kr. 349,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.698,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og eier betaler kr. 25,- ekstra i mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og eier betaler kr. 269,- pr. mnd for dette.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.001.981,-.

Av dette beløpet utgjør kr 75.107,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Stabekk
Kirkesogn Høvik

Steder i nærheten

Høvik kirke 1.6 km
Lysaker krysset 2 km
Lysaker torg 2.6 km
Blommenholmskrysset 4.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 62 km
Sentralstasjon Oslo S 10.3 km
Jernbanestasjon Stabekk 0.6 km
T-bane stasjon Bekkestua T-banestasjon 2 km
Trikkeholdeplass Bekkestua 2.2 km
Bussholdeplass Jernbaneveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frembanen 1.3 km
Idrettsanlegg Stabekkbanen 1.7 km
Treningssenter EVO Stabekk 0.5 km
Treningssenter SATS Bekkestua 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Lysaker skole (1-7 kl.) 1.3 km
Stabekk skole (1-7 kl.) 1.6 km
Stiftelsen Bærum Montessoriskole (1-10 kl.) 1.7 km
Høvik skole (1-7 kl.) 1.7 km
Ringstabekk skole (8-10 kl.) 2 km
Ramstad skole (8-10 kl.) 3.3 km
Bekkestua skole (8-10 kl.) 3 km
Stabekk videregående skole 1.2 km
Oslo International School 2.8 km

Barnehager

Nøtteliten fam.bhg. Avd. Gml. Drammensv. (1-5 år) 0.4 km
Stabekktunet (1-5 år) 0.5 km
Granvollen familiebarnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bekkestua Senter 1.9 km
Kjøpesenter CC Vest 4 km
Postkontor Meny Høvik 1.5 km
Postkontor Coop Extra Bekkestua 1.9 km
Apotek Stabekk Apotek 0.7 km
Apotek Boots apotek Høvik 1.5 km
Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 5.3 km
Dagligvare Kiwi Stabekk 0.7 km
Dagligvare Kiwi Stabekk Stasjon 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Bekkestua Handelshus 2 km
Kiosk/video NarvesenLysaker Torg 2.5 km
Bensin Esso Stabekk 0.7 km
Bensin st1 Bærum 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 43,6 %
Andel kvinner 56,4 %
Gj.snittalder menn 49,4 %
Gj.snittalder kvinner 59,5 %
Husholdninger med barn 11,3 %
Husholdninger uten barn 88,7 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 248
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Stabekk 835 521

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?