Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 700 000,- for kr 6 700 000,-

Balkong

Velkommen til Jernbaneveien 125

Plantegning 3 D

Gang

Gang

Spisestue

Stue

Stue

Spisestue

Stue

Spisestue

Balkong

Balkong

Utsyn fra balkong

Spiseplass på kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Bad med tilgang fra hovedsoverom

Soverom 2

Bad / vaskerom med inngang fra gangen

Bad / vaskerom

Nærområde

Nærhet til tog

Fasade Jernbaneveien 125

STABEKK - Lys og pen hjørneleilighet i 2. etasje med stor balkong *Heis, peis og carport * Kort vei til tog!

Jernbaneveien 125

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 700 000,-

STABEKK - Lys og pen hjørneleilighet i 2. etasje med stor balkong *Heis, peis og carport * Kort vei til tog!: STABEKK - Lys og pen hjørneleilighet i 2. etasje med stor balkong *Heis, peis og carport * Kort vei til tog!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 141,-
Fellesgjeld:
Kr 125 480,-
AREAL (P-ROM / BRA)
99 / 102 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten i Jernbaneveien 125 ligger meget sentralt til på Stabekk, med kun 5 minutters gange til Stabekk sentrum med flere forretninger, servicetilbud og gode kollektivmuligheter med både buss og tog. Leiligheten er en endeseksjon med stor balkong som ligger flott til i 2. etasje i populært terrassebygg.

Stabekk sentrum er et hyggelig lite sentrum med blant annet apotek, bakeri, frisører, bokhandel, blomsterbutikk, sportsbutikk, spisesteder og flere hyggelige kaféer. For de som ønsker et større utvalg av butikker har man Sandvika sentrum og storsenter en kort biltur unna og enda nærmere finner man nyere kjøpesenter både på Fornebu og på Bekkestua.

Nærområdet har også et variert utvalg av fritidsaktiviteter. Her finnes bl.a. idrettsanlegg for tennis og golf, svømmehall, flere treningssentre og kyststi med fine badeplasser på Høvik. Det er også flotte turområder langs sjøen ved Høvikodden, Veritasparken og Kalvøya.

I tillegg har Bærumsmarka flotte rekreasjonsmuligheter som milevis med preparerte skiløyper om vinteren og utallige turstier i sommerhalvåret. For kunstinteresserte er det flere hyggelige gallerier i området bl.a. på Skallum Gård, eller man kan legge turen innom Hennie Onstad Kunstsenter hvor man i tillegg kan nyte et godt måltid på Bølgen & Moi.

Også kort vei til populære Strand restaurant med utsikt over sjøen.

Kollektivtilbudet på Stabekk:

Det er et meget godt utvalg av offentlig kommunikasjon via buss og tog på Stabekk. Nærmeste bussholdeplass er Stabekk stasjon som ligger i gangavstand fra leiligheten. Herfra går det buss i retning Bekkestua, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, samt i retning Oslo via Lysaker.

På Stabekk togstasjon går det lokaltog retning i Oslo og Drammen, samt flytog til Gardermoen. Togstasjonen ligger ca. 6-700 meter fra leiligheten.

Barnehager og skoler

- Stabekk barneskole

- Ringstabekk ungdomsskole

Barnehager i området:

- Bhg. Nøtteliten fam.bhg. Avd. Gml. Drammensv. (1-5 år)

- Bhg. Stabekktunet (1-5 år)

Adkomst

Innkjøring til Jernbaneveien fra Gamle Drammensvei. Leiligheten ligger flott til på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 125 480,-

Totalpris

Kr 6 825 480,-

Felleskostnader

Kr 4 141,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1992

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

99m2

Bruksareal

102m2

Tomt

2847m2

KR-kode

101858

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jernbaneveien 125, 1369 Stabekk

Gnr. 14, bnr. 1065, snr. 12 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.847 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Eiendommen er pent opparbeidet med asfaltert adkomst og gressareal på fellesareal, gjesteparkering

på nedre plan samt eget bygg hvor det også er kildesortering. Utvendig trappeadkomst samt adkomst fra bakkeplan til felles inngang, felles betongtrapp og heis i bygget.

Parkering

Parkeringsplass til 1 bil i carport.

Følgende følger av sameietshusordnesregler:

- Sameiet disponerer 8 gjesteparkeringsplasser på gårdsplassen. Parkeringsplassene tillates ikke benyttes til fast parkering for sameiere uten forhåndsgodkjenning fra styret.

- Alle parkeringsplasser i carportanlegget er utstyrt med en stikkontakt som går på sameiets felles EL-anlegg. Bruk av stikkontakter i carportanlegget til å lade EL- bil eller bruk av motorvarmer / kupevarmer skal godkjennes av styret på forhånd.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm

Totalt bruksareal: 102 kvm

Totalt primærrom: 99 kvm

Bruksareal:

Leilighet 102 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 99 kvm: Entré/Gang, bad/vaskerom, stue, bad, kjøkken og 2 soverom

Sekundærrom:

Leilighet:

2. etasje 3 kvm: Bod

+ Carport

+ Bod i tilknytning til carport

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.05.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Drenering antas være fra byggeår, utvendige vann og avløpsrør på eiendommen og til seksjonen fra byggeår.

Konstruksjoner i bygget som etasjeskillere i betong, innvendige bærevegger i betong, yttervegger med fasade som teglstein, fasadeplater og kledning, flat takkonstruksjon med taktekking - antatt membran, felles ytterdører med porttelefon, heis i bygget, fellestrapper i betong samt ganger, innvendige felles ventilasjonssjakter, elektriske kanaler og alle rørgjennomføringer antas være fra byggeår.

Fellesdeler er ikke besiktiget eller vurdert, kun opplyst i tilstandsrapporten som opplysning om konstruksjonstype. Fellesdeler krever egen tilstandsrapport.

Ventilasjonsanlegget opplyses vedlikeholdt og renset.

* Vinduer og dører:

- Vinduer: Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 1992 og 2016. Vinduer fra 1992 - TG 2.

- Ytterdører og porter: Brann- og lydklassifisert inngangsdør med kikkhull og sikkerhetslås. Anbefaler å justere dørblad i karm.

- Innvendige dører: Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer. Skyvedør og dørblad med slipt glass.

* Balkonger: Utenfor seksjonen er det balkong på ca. 15 kvm. Tregulv lagt på membran og betongkonstruksjon. Rekkverk i stål og glass. Ny membran og tregulv samt rekkverk fra 2015/16.

* Piper og ildsteder: Fellespipe i bygget. Sotluke i et stue. Mindre uvesentlig sprekk mellom pipestokk og kappe ihht takstmann. Anbefaler brannsikker plate på parkett ved peisovn.

* Etasjeskillere: Felles konstruksjon i betongelementer/spenn betong elementer. Det er ikke registrert noe vesentlig avvik i planhet.

* VVS (ventilasjon, varme og sanitær):

- Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendige vann og avløpsrør fra byggeår, vannrør i kobber samt avløp i plast.

- Brannslokking, generelt: Brannslange er montert.

- Luftbehandling, generelt: Mekanisk avtrekk fra kjøkken og felles avtrekk fra badene. Naturlig ventilert via ventiler.

* Elektriske anlegg: Sikringsskap med automatsikringer. Takstmann har ikke elektrokompetanse som godkjenner kontroll av anlegget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Utstyr:

- Porttelefon

- Markise på balkong og utenfor kjøkken

- Utebelysning på balkong

- Innvendige persienner

- Innvendige rullgardiner

- Terrassevarmer

Standard

Flott 3-roms selveierleilighet i 2. etasje i populært terrassebygg med kort gangavstand til togstasjon og Stabekk sentrum. Leiligheten er en hjørneseksjon og fremstår som pent brukt. Leiligheten inneholder Entré/gang, innvendig bod, 2 soverom, 2 bad, kjøkken, stue med utgang til stor balkong.

Entré: Trivelig gang / entré med plass til å henge fra seg jakker og sette fra seg sko. Skyvedørsgarderobe med speilfronter i entré. Tilgang til praktisk innvendig bod.

Stue: Leiligheten har en romslig stue med god plass til spisestue, koselig peis som gir godt med varme. I den andre delen av stuen har leiligheten plass til sofa og tv/medialøsning.

Fra stuen er det direkte tilgang til balkong. Balkongen måler ca. 15 kvm og har utebelysning og markise. Balkongen er lun og har gode solforhold på dagen.

Kjøkken: Leiligheten har et lyst og pent kjøkken i eget rom. Plass til spisebord på kjøkkenet. Kjøkkeninnredning med overskap og underskap, laminat benkeplate med forkantlist i tre, nedfelt benkebeslag, integrert koketopp og ovn. Lys under overskap og mekanisk avtrekk over kokeplass. Fliser på vegg. Brannslange i underskapet.

Eldre innredning som er nymalt i 2016, nyere ovn og koketopp. Hjørneskap er blendet og ikke tilgang. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/vaskerom: Leiligheten har 2 pene og flislagte bad.

Bad 1: Badet har fliser på gulv med gulvvarme og fliser på vegg. Det er fall til sluk og ikke synlig membran ved klemring i sluket. Badet har Wc, dusj på vegg med dører, kran og avløp til vaskemaskin, servant i innredning, speil i flisvegg og bereder i kasse.

Bad 2: Badet har fliser på gulvet med gulvvarme og fliser på vegg. Det er ikke synlig sluk men antatt under badekar. Fall på gulvet til badekar er OK. Badet har badekar, wc, dusj på vegg med glassdør, servant i innredning og speil i flisvegg.

Det er ikke avdekket fuktindikasjon ved takstmannens gjennomgang av badene. Eldre fungerende våtrom som er over forventet levetid. Fornying og normalt vedlikehold må påregnes.

Soverom: Leiligheten har 2 gode soverom. Skyvedørsgarderobe med speilfronter i hovedsoverom. Direkte tilgang til bad fra hovedsoverommet.

Overflater:

Gulv: Innvendige gulv overflater har parkett og fliser. Vinyl i bod. Ny parkett i kjøkkenet ihht eier. Lite slitasje tross alder og bruk.

Vegger: Innvendige vegg overflater har malte flater, tapet og fliser. Godt vedlikeholdt overflater.

Himlinger: Innvendige himlinger har malte overflater. Godt vedlikeholdt overflate.

Bod og carport: Det medfølger biloppstillingsplass i carport under boligblokken og 1 utvendig bod i tilknytning til carporten.

Følgende inventar følger ikke med leiligheten ved salg:

- Hengelampe over spisestuen og på soverom

- Kjøkkenlampe

Oppvarming

Leiligheten har gulvvarme i begge bad, nyere panelovner og peisovn i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.10.1992. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det foreligger ferdigattest på Fasadeendring - membran på terrasser - betongblomsterkasser datert 22.01.2016.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 6037, tinglyst 07.03.1991, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet.

Sameiet har panterett i den enkelte seksjon for 20.000,- til sikkerhet for seksjonens andel av sameiets fellesutgifter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendom.

Dagboknr 7538, tinglyst 22.03.1991, type heftelse: ERKLÆRING / AVTALE.

Gjelder: Tillatelse til Bærum energiverk, eller etterfølgerne, å ha stående en transformatorkiosk på eiendommen, samt nødvendig adkomst for tilsyn og reparasjon. Det følger også av erklæringen at jordkabler fra transformatorkiosken mot veien må kunne legges etter behov og massen over jordkablene må ikke overbygges eller fjernes.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Fremleie krever samtykke fra styret. Slikt samtykke kan ikke nektes uten saklig grunn.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Jernbaneveien 125 sameie, med sameiebrøk 112/2041.

Sameiet består av 22 leiligheter.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke er til sjenanse for naboer. Ved lufting på sameiets uteareal skal dyr holdes i bånd og avføring må alltid fjernes.

Det er gjort flere oppgraderinger i sameiet i 2017:

- Oppgradering av ventilasjonsanlegget med nye viftemotorer på tak.

- Rens av avløpsrør

- Skiftet dør til avfallsrommet

- Montert et par nye stolper til takoverbygg i 4. etasje.

Planlagte påkostninger:

Planlagt vedlikehold 2018:

I 2018 vil styret legge all fokus på å gjennomføre utbedring av overbygg på vinduene på husets begge gavlvegger. Dette kan nå ikke utsettes lenger og det er også en stor vedlikeholdskostnad som fører til at styret må nedprioritere andre vedlikeholdsbehov.

Utbedringen av overbygg vil bli en stor kostnad og styret jobber hardt for å klare dette innenfor årets bedsjettramme. Dersom det ikke er mulig må styret velge alternative løsninger. Annet vedlikehold vil bli nedprioritert og ikke gjennomført i 2018, hvis det ikke er akutt og absolutt nødvendig.

Vedlikehold kommende 5-års periode:

- Belysning i sameiets innvendige fellesarealer er utdatert og må om kort tid skiftes.

- De store vinduene i trapperommet fra første til fjerde etasje har stort behov av å males utvendig.

- Neste fase av utskifting av vinduer i husets front bør gjennomføres i løpet av et par år.

- Vegger og tak i sameiets innvendige fellesarealer begynner å se slitt ut og trenger en oppussing.

* Styret i sameiet har de siste 4 årene klart å få opp en god takt på vedlikeholdsarbeidet og har gjennomført flere større og viktige, men også kostbare prosjekter. Større vedlikehold har i mange år ikke blitt tatt høyde for økonomisk i god tid før behovet har dukket opp. Sameiet og styret får god hjelp med å prioritere vedlikeholdsarbeidet sammen med ABBL v/ teknisk avdeling.

Dersom kostnader for fremtidig vedlikehold ikke er mulig å finansiere innenfor det årlige budsjettet må styret vurdere alternative løsninger. Det kan være å øke husleien, ekstraordinære innbetalinger eller å ta opp lån i bank.

* Det er tidligere vedtatt å gjennomføre ekstraordinære innbetaling fra seksjonseierne for å bedre økonomien i sameiet.

* Styret har revidert sameiets vedtakter slik at de harmonerer med ny eierseksjonslov.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan NEDRE STABEKK ID: 1979007 datert 13.09.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.09.1984.

Bebyggelsesplaner: TERRASSEVEIEN 6-20

Plantype Bebyggelsesplan ihht.Reguleringsplan

Status Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 08.10.1987

Eiendommen ligger innenfor område for nåværende boligbebyggelse i kommuneplan 2017-2030 med ID: 201601.

Kommuneplan under arbeid: KOMMUNEPLAN 2017-2030, ID: 201602, med status: Planforslag

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.141,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, trappevask, bygningsforsikring, Kabel-TV og internett grunnpakke, vaktmester, snøbrøyting, renter og avdrag felles gjeld mm..

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2018.

Utgiftene til sameiet faktureres kvartalsvis og fordeles på følgende måte:

- Felleskostnader: 10.341,-

- Avdrag fellesgjeld: 878,-

- Renter og omkostninger fellesgjeld: 1.204,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18.714 kwh. pr. år. Dette tilsvarer ca. kr. 18.000,-

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.003.016,-.

Av dette beløpet utgjør kr 125.480,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?