Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 200 000,- for kr 2 200 000,-

Krogsveen v/Ragnhild Fjeldvig har gleden av å presentere Jettegryta 33 D

Jettegryta 33 D

Solrik terrasse

Velkommen

Hall

Stue

Stuen er lys og hyggelig

Stue

Spisestue/Stue

Spisestue

Spisestue/kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom

Nytt toalett i oktober 2018

Bad

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Jettegryta

Jettegryta

Jettegryta

Utsikt mot grøntarealer

Plantegning

Langhus/Bøleråsen

Jettegryta 33 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 200 000,-

Langhus/Bøleråsen: 2-roms endeleilighet m/usjenert uteplass og gode solforhold. Kort vei til tog, buss, butikk, skole og barnehage.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 384,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et rolig og veletablert boligfelt på Bøleråsen med utsyn ut mot grøntarealer. Det er kort avstand til Bøleråsen nærsenter som har stor Kiwi-butikk, treningssenter, legesenter, frisør og spisested. Lekeplasser og fine tur- og friområder i umiddelbar nærhet samt kort gangavstand til barneskole, ungdomsskole og flere barnehager.

Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Det er kort avstand til Sørmarka med badevann og turområder, løyper og stier.

Det er ca. 10 minutters gange til flott idrettsanlegg og Langhus helsestasjon. Videre er det ca. 15 minutters gange til Vevelstad togstasjon. Langhus Senter ligger ca. 20 minutters gåtur unna, med diverse forretninger, Meny-butikk, café/restaurant, hobbybutikk, apotek med mer.

Det er bussholdeplass i ummidelbar nærhet med buss som tar deg ned til Vevelstad togstasjon og videre til Ski, Ås og Drøbak. Innsatstogene fra Vevelstad stasjon bruker 22 minutter til Oslo S. På stasjonsområdet er det også en stor parkeringsplass for pendlerparkering samt holdeplass for flybussen. Med bil tar det ca. 15 minutter til Ryen, og ca. 6-7 min til Ski sentrum.

I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, Ski Storsenter og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter, kulturhus, bowlinghall, bibliotek og diverse restauranter og caféer er også med på å skape et flott bymiljø. Det er igangsatt bygging av nytt dobbeltspor mellom Oslo og Ski, planlagt ferdig ca. 2021. Reisetiden fra Ski til Oslo er stipulert til ca. 11 minutter på høyhastighetsbanen.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området. Gangavstand til Bøleråsen barneskole. Gangavstand til Haugjordet ungdomsskole. Videregående i Ski.

Bøleråsen er kjent for et meget godt oppvekstmiljø.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Se forøvrig vedlagte nabolagsprofil.

Adkomst

Fra Ski: Kjør riksvei 152 mot Langhus. Ta inn Vevelstadveien til høyre. Følg denne til helt til du får Bøleråsen på høyre hånd. Jettegryta er andre vei til høyre.

Fra Oslo: Ta av fra E6 ved avkjøringen til Langhus/Siggerud. Ta til høyre i første rundkjøring. Man er da på Vevelstadveien og følger denne rett frem. Bøleråsen får man så på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisningene. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 200 000,-

Felleskostnader

Kr 1 384,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

-2

Byggeår

1991

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

350m2

KR-kode

46.18128

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jettegryta 33 D, 1405 Langhus

Gnr. 107, bnr. 577, snr. 5 i Ski kommune.

Denne matrikkelenheten har andel i realsameie:

Gnr. 107 bnr. 547, ideell 1/244

Gnr. 107 bnr. 548, ideell 1/244

Gnr. 107 bnr. 549, ideell 1/244

Tomten

Eiet tomt på 350,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Opparbeidet fellesarealer med asfalterte gang/stikkveier, grøntarealer, trær og beplantning.

Parkering

Én garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten (garasjeplass merket nr. 19). Forøvrig godt med gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen på asfaltert kommunal vei, og private interne veier kun med nødvendig kjøring.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 48 kvm

Totalt bruksareal: 42 kvm

Totalt primærrom: 42 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entre, bad, et soverom, kjøkken/stue: 42 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod merket "33 D" på ca. 7 kvm, i garasjeanlegget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.10.2018, utført av Harald Ringen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser, bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, ytterveggenes fasader har bindingsverk med liggende/skrå kledning, saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Betongtrapper/reposer med belegg og malte vegger/himling i oppgang. Brann- og lydklassifisert entrèdør.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Vinduer og dører er fra byggeår og vurderes å nærme seg forventet levetid. Man bør etterhvert påregne utskiftinger enkeltvis eller samlet. Dette er noe hver og enkelt sameier står for selv.

- Kjøkkenbatteri bør festes bedre til benkeplate, i tillegg til å smøres opp eller evt. skiftes.

- Det er noe ekstra bruksslitasje og noen fuktskjolder i skjøter i entrè, samt noe i stue/kjøkken.

- Det er observert et merke bak kjøleskapet som kan se ut som et gammelt fuktmerke. Se vedlagt rapport fra Mycoteam, hvor det fremkommer at det ikke er unormale fuktverdier i boligen i dag.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten er en 2-roms eierseksjon i 2. underetasje, i sammenhengende rekkehusbygg over 3 og 4 etasjer. Boligen fremstår med normal bruksslitasje. Innvendige overflater i boligen, utenom våtrom: Himlinger med overflater av malt betong. Vegger med overflater av malt betong, brystningspanel og malte plater. Gulv med overflater av laminat. Alle vegger er malt de senere år. På badet og kjøkkenet er det benyttet våtromsmaling.

Stuen har utgang til sydvendt terrasse og skjermet hageflekk med godt utsyn over nærområdene. Platting og levegg var ny i 2014, (forrige eier). Beiset av nåværende eier i 2016. Boligen har et romslig og hyggelig soverom med vindu ut mot terrasse/rolig bakside av bygeningen. Det er garderobeskap i gang og på soverommet.

Kjøkkenet har åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med glatte folierte fronter antas fra byggeår, nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate, opplegg for oppvaskmaskin, ventilator med sentralavtrekk. Motor byttet i 2017. Benkebereder fra 2017. Alle hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Badet har servant og underskap med profilerte fronter (eier har skiftet fronter på skapinnredningen), speil, lysarmatur, klosett (nettopp skiftet), lukket dusjkabinett, sluk under kabinett, opplegg for vaskemaskin. To stk avtrekk fra rommet.

Oppvarming

Reflektorovn på bad. Elektrisk oppvarming via panelovner forøvrig.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.05.1992. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 10846, tinglyst: 28.09.1992: Tidligere kjøpekontrakt.

I tillegg følger dagboknr.: 10846, tinglyst: 28.09.1992 Pantsettelseserklæring.

Beløp: 15.000,- som sikkerhet for felleskostnader.

Panthaver: Sameiet

Gjelder også andel i realsameie

Pantsettelseserklæring

Beløp: 20.000,- som sikkerhet for grendelagsavgift.

Panthaver: Grendelaget

Gjelder også andel i realsameie

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst én servitutt på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 10846, tinglyst 28.09.1992: Bestemmelse om adkomstrett og bestemmelse om rett til parkering for hver leilighet, samt rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger.

Servitutten vil følge eiendommen og kopi av servitutten kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Haugjordet Grendelag, med sameiebrøk 42/462.

Boligen er en del av Jettegryta Sameie 31-35 som består av 8 leiligheter.

Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97

Dugnad samt trappevask må påregnes. Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger: Sameiet planlegger vedlikehold av fasaden. Dette kan gi noe økte felleskostnader for en periode.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for felt Q3, Langhus datert 31.03.04 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.283,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 750,- pr. mnd. som har felleskostnader på 750,- pr mnd. (variabel kostnad etter vedlikeholdsbehov). Felleskostnadene inkluderer: felles bygningsforsikring, strøm i oppgang og avsetning til vedlikehold.

Fellesutgiftene justeres normalt én til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Leiligheten er tilknyttet et grendelag hvor det er pliktig medlemskap.

Fra forretningsfører foreligger følgende fordeling av grendelagsaviften:

Grendelagsavgift: kr. 1.900,- pr. kvartal:

Dette inkluderer grendelagsavgift kr. 1.100,-, avsetning vedlikeholdsfond: kr. 150,- og garasje: kr. 650,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. / 9.495 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett, og har avgift på kr. 489,- pr. mnd for kabel-tv og kr. 449,- pr. mnd. for internett (Telenor). Tv-dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-

- Obligatorisk innmelding i Haugjordet grendelag, med en innmeldingsavgift på kr 4.000,- Dette er et engangsbeløp.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.265.467,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Bølerkollen
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Langhus Kirke 1.7 km
Regnbuen Næringspark 2 km
Stallerudhytta 3.4 km
Ski sykehus 5.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64.1 km
Sentralstasjon Oslo S 20.3 km
Jernbanestasjon Vevelstad 1.4 km
Bussholdeplass Jettegryta 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bøleråsen ballfelt 0.9 km
Idrettsanlegg Stil Arena/Langhushallen 1 km
Treningssenter PULS Bøleråsen 0.6 km
Treningssenter Puls Fitness 3.4 km

Steder av interesse

Skoler

Bøleråsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Langhus skole (1-7 kl.) 2.9 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Ski videregående skole 6.7 km
Roald Amundsen videregående skole 7.8 km

Barnehager

Jettegryta korttidsbarnhage 0.1 km
Langhus barnehage avd. Kløversvingen (0-3 år) 0.6 km
Bøleråsen barnehage (0-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 1.6 km
Kjøpesenter Landerudsenteret 7.1 km
Postkontor Coop Extra Langhus 1.9 km
Postkontor Coop Prix Siggerud 6 km
Apotek Apotek 1 Langhus 1.6 km
Apotek Boots apotek Rett Hjem 2.8 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 7 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 9.3 km
Dagligvare Kiwi Bøleråsen Senter 0.6 km
Dagligvare Meny Langhus 1.6 km
Kiosk/video Jackpot Greverud Kiosk 5.1 km
Kiosk/video Ski Kinokiosk 6.6 km
Bensin Circle K Langhus 1.4 km
Bensin st1 Regnbuen 2.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 32,6 år
Gj.snittalder kvinner 32,9 år
Husholdninger med barn 58,9 %
Husholdninger uten barn 41,1 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 372
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Bølerkollen 2334 823

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 35.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?