Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 240 000,- for kr 3 240 000,-

Velkommen til Jørgen Løvlands gate 22A - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen

En lys og lekker stue med god takhøyde og et stort vindu som slipper inn godt med lys

Detalj - stue

Stuen kan innredes etter mange ulike ønsker og behov

Det er naturlig plass for tv-seksjon i stuen

I stuen er det plass til sofagruppe, spisebord og stuebord

Stuen har en generøs takhøyde på 2.6 M under taket

Her kan mange fine stunder nytes i godt selskap

Stuen - ut mot entré

Meget fin peis som generer god varme på kalde vinterdager

Stuen oppleves meget koselig - her får man raskt "hjemmefølelsen"

Hvem er den første du inviterer hit?

Moderne og velutstyrt kjøkkeninnredning fra 2017 med hvite fronter

Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonsplatetopp og kjøleskap

Detalj - kjøkken

Stilfull mønstret laminatplate over kjøkkenbenk

Flott vindu på kjøkken sørger for fint med lysinnslipp samt hyggelig utsyn

Kjøkkenet vil av de aller fleste betegnes som meget praktisk

Kjøkken - kveldsstemning

Kjøkken

Lekkert flislagt bad med varmekabler

Badet innehar downlights, servant og servantskap, speilskap, gulvstående toalett og dusjkabinett

Badet er delvis oppusset i 2018 og fremstår som særdeles smakfullt og innbydende. Flotte mørke fliser på gulv og fin brytning med hvite fliser og dekorfliser på vegg

Lyst og luftig soverom med skap og plass til dobbeltseng

Soverom og kjøkken sett fra entré

Soverom

God plass til garderobeskap på soverom

Stort vindu vendt mot stille og rolig bakgård

Velkommen hjem!

Plantegning - Jørgen Løvlands gate 22A

Velkommen hjem!

Fasade

Fasade - kveld

Områdets vakreste bygård

Bakgård kan benyttes fritt av alle beboere

Rodeløkka

Rosenhoff

Rosenhoff

Rosenhoff

Elexia på Rosenhoff

W.B Samson på Carl Berner

Carl Berner har en meget godt kollektivtilbud med t-bane, trikk og buss

Torshovdalen

Torshovdalen

Torshovdalen

Torshov

Rodeløkka

Kart

Rosenhoff - Gjennomgående og flott 2-R leil. m. peisovn. Moderne kjøkken fra 2017- Beliggende i områdets vakreste bygård

Jørgen Løvlands gate 22A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Rosenhoff - Gjennomgående og flott 2-R leil. m. peisovn. Moderne kjøkken fra 2017- Beliggende i områdets vakreste bygård: Rosenhoff - Gjennomgående og flott 2-R leil. m. peisovn. Moderne kjøkken fra 2017- Beliggende i områdets vakreste bygård

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 124,-
Fellesgjeld:
Kr 36 525,-
AREAL (P-ROM / BRA)
38 / 38 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til en flott, moderne og lekker 2-roms leilighet. Leiligheten ligger tilbaketrukket, stille og sentralt "I hjertet av sjarmerende og populære Rosenhoff".

Rosenhoff er et boligstrøk i Bydel Grünerløkka Oslo med parker, nyttige butikker og behagelig byliv lett tilgjengelig. Dette er en fredelig oase mellom Torshov, Grunerløkka og Sinsen. Mye lys og luft. Godt tilbaketrukket fra trafikk. Fint turområde i Torshovparken. Her er det grønt og fint og du har utsikt over Tigerstaden.

Spasertur til Grünerløkka med sitt pulserende byliv. Her har du et meget godt utvalg og noe for enhver smak. En mengde av gode restauranter og lunch-barer. Og et hav av butikker, alt fra det moderne hippe til vintage og det helt spesielle.

Arkitekt Morgenstierne & Eide har tegnet bygningene i dette borettslaget. Firmaet står bak noen av tidens fineste eksempler på områdeplanlegging og sosial boligbygging. Her er du omringet av historie og arkitektoniske utrykk du ikke finner mange andre steder i byen.

Kort vei til BI i Nydalen. Sykkelstier nærmest sammenhengende til sentrum. Forøvrig fin turavstand til sentrum. For den treningsglade er det en kort spasertur til Elixia og Bare trening, i tillegg til Tøyenbadet som ligger ca 15 minutters gåtur unna. Storo Storsenter er nærmeste kjøpesenter. Kort vei til Ringen kino. På Torshov finner du bl.a. spisesteder og kafeer, som bl.a. Vertshuset Oskar Braaten, Trikkestallen og Åpent Bakeri. Torshov har også et spennende kulturtilbud, med blant annet kulturslottet Soria Moria som rommer musikkscenen Cosmopolite, Torshovteatret og bar/restaurant. I tillegg ligger Sandakersenteret litt lenger opp med bl.a. vinmonopol, apotek og bibliotek.

Kort vei til offentlig kommunikasjon, fra Rosenhoff holdeplass i Trondheimsveien går det både buss og trikk. Et viktig knutepunkt i kollektivtrafikken er Carl Berners plass, som ligger noen minutters gange fra leiligheten. Flybuss og t-bane fra Sinsen T-banestasjon.

Det er også flere grønne lunger i nærheten, blant annet Torshovparken, Torshovdalen, Sofienbergparken, Tøyenparken og Botanisk hage. Her er det gode rekreasjonsmuligheter, blant annet for jogging og sykling. Muselunden ligger også i nærheten, med fotballbane og frisbee-golf.

Carl Berner med alle sine tilbud og butikker ligger bare 500 meter unna leiligheten. Også urbane Grunerløkka ligger innen gangavstand (5-10 minutter). Her finner man alt man trenger av butikker, kaféer og restauranter. På kveldstid er Grünerløkka kjent for sitt pulserende uteliv.

Barnehager og skoler

Flere barnehager og skoler i nærområdet. Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 36 525,-

Totalpris

Kr 2 936 525,-

Felleskostnader

Kr 2 124,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1913

Soverom

1

Primærrom

38m2

Bruksareal

38m2

Tomt

1432m2

KR-kode

371830

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jørgen Løvlands gate 22A, 0569 Oslo

Gnr. 226, bnr. 31 i Oslo kommune.

Andelsnr. 76

Borettslaget Rosenhof Kv 1 , org.nr. 962 036 546

Tomten

Borettslaget er en oase midt i byen, med sine skjermende hager for beboerne. Flott arkitektur med et stort, åpent uteareal og hyggelig bakgård for beboerne. Pent opparbeidet med sittegrupper og utegrill.

Felles festet tomt på 1.432 kvm.

Festeavgiften er kr 185.690,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert i 2010.

Festeavtalen utløper 01.11.21.

Grunneier er Oslo kommune. Det er ikke forkjøpsrett ved salg av andeler, og samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler. Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Borettslaget har tre motorsykkelparkeringsplasser ved paviljongen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Varmtvannsbereder plassert i benkeskap på kjøkkenet. Bereder er produsert i 2014 og er på 117 liter.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 43 kvm

Totalt bruksareal: 38 kvm

Totalt primærrom: 38 kvm

Primærrom:

Entré, stue, kjøkken, bad og soverom: 38 kvm

I tillegg disponerer en kjellerbod på ca. 6 kvm og en loftsbod på ca. 8,5 m2 gulvareal (skråtak). Fellesvaskeri.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.05.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til visning i Jørgen Løvlands gate 22A.

Leiligheten er tidsriktig og stilfullt oppusset og gir et særdeles godt inntrykk. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med generøs takhøyde en meget god romfølelse. Tostavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom bortsett fra fliser i entré. Tidsriktige farger på vegger og flotte himlinger. Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer, lekkert baderom og lyst soverom med plass til dobbeltseng.

God og arealeffektiv planløsning. Boligen fremstår som innflytningsklar og ringeklokken venter på nytt navn.

Entre:

Lys og innbydende entré med praktiske fliser på gulv (enkelt å vedlikeholde) og lyse vegger. Porttelefon og romslig skap med god plass til klesavheng og skotøy.

Stue:

En lys og lekker stue med god takhøyde og et stort vindu som slipper inn godt med lys. Plass til både sittegruppe og spisebord. Deilig peisovn som generer god varme på kalde vinterkvelder og skaper en flott atmosfære.

Kjøkken:

Moderne og velutstyrt kjøkkeninnredning fra 2017 med hvite fronter. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonsplatetopp og kjøleskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Ventilator over kokeplate. Laminat benkeplate med stilfull mønstret laminatplate over kjøkkenbenk.

Soverom:

Lyst og luftig soverom med skap og plass til dobbeltseng. Stort vindu vendt mot stille og rolig bakgård.

Bad:

Lekkert flislagt bad med varmekabler. Badet innehar downlights, servant og servantskap, speilskap, gulvstående toalett og dusjkabinett. Badet er delvis oppusset i 2018 og fremstår som særdeles smakfullt og innbydende. Flotte mørke fliser på gulv og fin brytning med hvite fliser og dekorfliser på vegg.

Gulv: Tidsriktig tostavs, hvitpigmentert eikeparkett i alle oppholdsrom. Fliser som på bad og fin brytning med dekorfliser på vegg. Nytt gulv og varmekabler på bad er lagt av M-Tek i Mai 2018.

Himlinger: God takhøyde i leiligheten og downlights i baderom, kjøkken og entré. Romhøyde er 2,60 meter.

Elektrisk: Oppgradert elektrisk anlegg med automatsikringer. Det elektriske anlegget har stort sett skjulte kabelføringer og innfelte stikk/brytere.

Diverse

- Flotte slipte gulv gjort i 2015

- Ny baderomsinnredning og fliser på gulv samt nye varmekabler fra 2018

- Nye spotter i entré og bad fra 2018

- Lekkert kjøkken fra 2017

- Automatsikringer

- Peisovn i stuen

- Gjennomgående planløsning med mye lysinnslipp

- God lagringsplass i 2 medfølgende boder på hhv. 6 og 8,5 kvm

- Enkel adkomst opp i 2. etasje

- Ingen forkjøpsrett!

- Lave felleskostnader

- Ingen dokumentavgift - lave kjøpsomkostninger

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1917, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v., bestemmelse om bebyggelse samt bestemmelse om benyttelse

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Rosenhof Kv 1 .

Borettslaget består av 184 leiligheter.

Forretningsfører er Norian Regnskap AS, tlf. 22 91 13 50

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må ha styrets godkjennelse og kan ikke være til sjenanse for andre.

Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.rosenhof.no/

Forsikret i: Gjensidige Polise nr. 81297058

Det er fellesvaskeri i Rosenhoffgata 7 F og Dynekilgata 7 C.

Borettslaget har et felleslokale som de leier ut. Beboerne har fortrinnsrett og betaler kroner 300,- for å leie lokalet.

Styret har fått fullmakt til å kartlegge bruk av ulovlige vifter/avtrekk i leiligheter i de oppgangene hvor det er avdekket sjenerende trekk og luft i naboleiligheter, og gjennomføre evt. tiltak for å fjerne disse. Iht. styreleder har de løst alle henvendelsene de har fått vedr. problemet.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Oppgradering av lekeplassen.

- Oppgradering av lys i kjeller.

- Oppgradert låsesystemet.

- Utskiftning av callinganlegg.

- Fasadene ble oppusset i 2006.

- Nye stigelegninger i alle oppganger innstallert i 2002-2005.

- Det ble gjennomført el-sjekk av alle leilighetene i 2004.

Planlagte påkostninger:

- Borettslaget jobber med å måle opp leilighetene på nytt da det viser seg at endel av leilighetene er større enn antatt. Iht. styret gjelder dette denne leiligheten og fellesutgiftene vil derfor øke med ca. kr 20-25 kr pr mnd. Økningen vil tre i kraft så fort alle leilighetene er målt opp.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Det foreligger planer (saksnr. 201617749, 201618039 og 201408951) om å rive eksisterende vådningshus samt bakgårdsbygning i Rosenhoffgata 14 gnr 226 bnr 49 for deretter oppføring av boligbygg i fem etasjer med parkeringskjeller og utearealer i bakgården.

Det foreligger tillatelse (saksnr. 201408951) til å rive Rosenhoff barnehage - Rosenhoffgata 8 - 10, gnr 226, bnr 49. Tillatelsen ble gitt i 2014.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.124,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, bredbånd (grunnpakke), renter og avdrag på andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, vaktmestertjeneste, trappevask, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, festeavgift m.m.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox/Viken fiber som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Borettslaget krever kr. 500,- i innflyttingsgebyr.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er 2.938.084,-

Av dette beløpet utgjør kr 36.525,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 1
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Carl Berners plass 0.6 km
Sæveruds plass 0.8 km
Freiaparken 1.1 km
Sofienberghjemmet 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.5 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.3 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.9 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 1 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.3 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.1 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 1.1 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Foss videregående skole 1.4 km
Hersleb videregående skole 1.8 km

Barnehager

Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.1 km
Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.3 km
Sophies Hage barnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1.3 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.5 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.7 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 1.2 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.6 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka - Carl Berner 0.7 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.5 km
Dagligvare Kiwi Rosenhoff 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Rosenhoff 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.6 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 0.7 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.3 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 34,9 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 13,8 %
Husholdninger uten barn 86,2 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 352
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 1 1465 901

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Resulbegovic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?