Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 100 000,- for kr 4 100 000,-

Stue

Stue

Stue

Stue

Usjenert egen terrasse/hage på ca. 31 kvm mot vest med gode solforhold

Terrasse

Terrasse

Velkommen til Jordbærveien 7!

Leiligheten har moderne overflater samt store vindusflater som gir mye lys og god romfølelse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken med åpen løsning. Praktisk kjøkkenøy som gir et naturlig skille fra stuen

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bod/garderoberom tilknyttet soverom

Flott flislagt bad med gulvvarme. Badet ble modernisert i 2017

Bad

Bad

Flislagt entré

Borettslaget disponerer store fellesarealer som er pent opparbeidet med gressplen, beplantning og lekeplasser, samt asfalterte interne adkomstveier

Plantegning

Nordstrand/Nordseter

Jordbærveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Nordstrand/Nordseter: Arealeffektiv leilighet med garasje og eget inngjerdet uteareal mot vest

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 726,-
Fellesgjeld:
Kr 197 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Nordseterfeltet, hovedsakelig bestående av blandet rekkehus- og lavblokkbebyggelse i tillegg til omkringliggende villa- og småhusbebyggelse. Jordbærveien er en mindre gangvei som er fri for biltrafikk.

Boligen har en fin intern beliggenhet på bakkeplan med stor vestvendt markterrasse.

Kort vei til nærbutikk, samt få minutters gange til offentlig kommunikasjon. Det er også gangavstand til et rikt servicetilbud i nærområdet, på hhv. Sæter, Holtet og Lambertseter.

«Nye» Sæter kan by på flere hyggelige caféer og butikker, mens man på Holtet bl.a. finner den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Kort vei til døgnåpen Shell Bensinstasjon i Ekebergveien.

Få minutters gange til Bråten eller Kastellet trikkeholdeplass med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum.

Matebuss i Lambertseterveien, som går i en sløyfe mellom Lambertseter og Sæter.

(Se www.ruter.no for rutetider)

Et rikt fritidstilbud i området, med bl.a. nærhet til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Flotte badeplasser langs Bunnefjorden. Ikke langt unna, i retning sentrum, ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Turn, dans, piano, kor, speider, orientering, allidrett, slalåm, fotball, håndball, tennis for å nevne noen.

Nordstrand kulturskole ved Kastellet skole, som tilbyr undervisning i musikk, teater, dans og visuell kunst m.m. (www.nordstrandkulturskole.no)

Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Nordstrand turn med flott turnhall.

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall. Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.

Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt Elixia sentre på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet. Jordbærveien 7 sogner til Nordseter skole. Her ligger også ungdomsskolen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst til Jordbærveien fra Lambertseterveien eller fra Lindbäckveien via Ivar Knutsons vei.

Dersom du ankommer med bil er det gjesteparkering på nordsiden og sydsiden av feltet, med adkomst hhv. Lambertseterveien og Lindbäckveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 197 000,-

Totalpris

Kr 4 197 000,-

Felleskostnader

Kr 2 726,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1980

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

58m2

Bruksareal

61m2

Tomt

44559m2

KR-kode

4418160

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jordbærveien 7, 1161 Oslo

Gnr. 157, bnr. 626, fnr. i Oslo kommune.

Leil.nr. 39, andelsnr. 13,

Nordseter borettslag, org.nr. 947 965 018

Tomten

Eiet tomt på 36.206 kvm som tilhører borettslaget. Borettslaget disponerer store fellesarealer som er pent opparbeidet med gressplen, beplantning og lekeplasser, samt asfalterte interne adkomstveier. Bygningene er satt opp på det som tidligere var jordene til Nordseter gård med store friområder med både gressplener og Nordseterskogen i nærheten. Denne leiligheten disponerer en inngjerdet del av tomten foran leiligheten, som er opparbeidet med terrasseplatting og utebod.

Parkering

Iflg. selger medfølger det egen parkeringsplass i felles oppvarmet og lukket garasjeanlegg. Fjernstyrt portåpner.

Borettslaget har gjesteparkeringsplasser ved hver innkjørsel til borettslaget, samt tre plasser på garasjebygget til leie primært for El- biler. Leies ut etter ventelister.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 67 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom:

Bad, entré, gang, stue/kjøkken, 2 soverom: 58 kvm

Sekundærrom:

Garderobe: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen utebod på terrassen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Kristian Nohr Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong- og trekonstruksjoner. Betongsåle antatt fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene (gavl) i malt betong samt utfyllende bindingsverksvegger som utvendig er kledd med liggende panelkledning. Støpte dekker som etasjeskillere. Flatt tak antatt tekket med papp/folie. Drenering trolig fra byggeår. Borettslaget holder på med rehabilitering av rekkehusene. I ekstraordinær generalforsamling 31. mars 2017 ble rehabiliteringen vedtatt. Hovedtiltakene omfatter nye vinduer, tilleggsisolering av langvegger og gavlvegger, nytt panel og nye hage- og balkongdører. Vinduer med 3-lags glass, fra 2018.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

- Baderom: Det er målt fall fra døråpning mot sluk, men lite fall til sluk. "Bom" i flis på gulvet foran servant. Eldre sluk av plast antatt fra byggeåret. Membran: Det er ukjent membranløsning i gulvet. Veggflater fremstår med normal bruksslitasje. Ukjent membranløsning i vegger. TG2.

- Eier opplyser om at det har vært tilfeller av sølvkre på badet før det ble oppgradert, og eier opplyser om at de ikke er sett etter oppussingen.

- Overflater fremstår med oppgradering behov.

- Noe merker i hjørne i soverom. Antatt etter fukt eller lignende. Riss i himling på soverom. Eier opplyser: Vaktmesteren i borettslaget har vært innom og sett taket i soverommet og sjekket med fuktmåler. Han er ganske overbevist om at det ikke er fuktskade, som bidrar til muggsopp eller lignende på soverommet. Han mener at det er fordi det er lite sirkulasjon i rommet. Jeg har nylig fått satt inn en lufteluke (på forsommeren av de som rehabiliterer borettslaget vårt) Han sier videre at borettslaget er ansvarlig for utbedring, om det mot formodning, skulle vise seg å være fuktskade. Jeg har bodd her i over 6 år og den flekken har ikke blitt større eller endret seg på disse

årene.

- TG 2 er satt ut i fra alder på varmtvannsbereder.

- Knust speil på skyvedører.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Arealeffektiv og innholdsrik leilighet med trappefri adkomst til egen inngang, garasje samt stor & vestvendt terrasse. Leiligheten har moderne overflater samt store vindusflater som gir mye lys og god romfølelse. Gulvene er belagt med parkett foruten bad og entré som er flislagt. Beliggende i et attraktivt og lite trafikkert område omkranset av store grøntarealer. Umiddelbar nærhet til kollektivtransport og diverse servicetilbud på Sæter.

Entré

Trappefri adkomst til leiligheten via egen inngang. Flislagt entré.

Stue

Lys og flott stue med god planløsning og med praktisk tilknytning til kjøkken. Overflater i tidsmessige lyse farger. Adkomst til til usjenert terrasse/hage på ca. 31 kvm mot vest med gode solforhold.

Kjøkken

Kjøkken med åpen løsning. Praktisk kjøkkenøy som gir et naturlig skille fra stuen. Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter i tre, laminat benkeplate samt integrert komfyr og kokketopp. Stålplate og lys over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad

Flott flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med dusjkabinett, veggmontert toalett samt servant med tilhørende skap & speil. Opplegg for vaskemaskin.

Badet ble modernisert av Comfort Lambertseter AS, i 2017. Badets underliggende konstruksjoner er av eldre dato, antatt fra byggeåret.

Soverom

Boligen inneholder 2 soverom. Ett av soverommene har i ettertid av gitt ferdigattest endret planløsning, og derfor blitt noe mindre enn hva som er godkjent.

Godt med lagringsplass i boligens garderoberom på ca. 3 kvm tilknyttet hovedsoverom. Ellers utebod ved terrassen på ca. 5 kvm.

Se selgers egenerklæring og vedlagt tilstandsrapport datert for ytterligere informasjon om boligen.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet.

Gulvvarme på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.07.1981.

Det foreligger ferdigattest på vindfang 29.06.1983.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg 22.08.1997.

Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det har i ettertid av gitt ferdigattest blitt gjort endringer i romløsningen i leiligheten. Ett av soverommene er derfor mindre i dag enn hva som er byggemeldt, og tilfredstiller således ikke dagens krav for godkjent soverom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dagboknr 18671, tinglyst 04.09.1978:

Bestemmelse om bebyggelse. Tidligere festekontrakt. Kommunen gis rett til å ha vann- og avløpsledninger liggende over borettslagets eiendom.

Dagboknr 43036, tinglyst 16.07.1986:

Best. om vann/kloakkledn. Tidligere kjøpekontrakt. Borettslaget skal forestå evt. veiutvidelser for egen regning når kommunen måtte forlange det. Kommunen kan dessuten ha nettstasjoner på borettslagets eiendom. Allmenheten gis rett til adkomst til de deler av tomten som er ubebygget.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre.

Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nordseter borettslag.

Borettslaget består av 300 leiligheter fordelt på rekkehus, flermannsboliger og terrasseblokker.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å ha hund i borettslaget. Hunder skal føres i bånd gjennom borettslagets område. Det er ikke tillatt å ha katt i borettslaget, bortsett fra innekatt.

Borettslaget har selskapslokale for utleie i Ivar Knutsons vei 58.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017-2018:

-Rehabilitering av rekkehusene pågår. I ekstraordinær generalforsamling ble det vedtatt

rehabilitering av rekkehusene. Hovedtiltakene omfatter nye vinduer, tilleggsisolering av langvegger og gavlvegger, nytt panel og nye balkongdører.

-Kjøpt ny mindre traktor sammen med Fjellhytta Borettslag og ny gressklipper og løvsuger

2016:

-Alle benker reparert.

-Oppgradering av lekeplasser med innkjøp av nye lekeapparater.

2015:

-Rengjort og malt veggene i fellesgarasjen.

2015:

-Opprusting av parkeringsplassen og grøntanlegget i sør.

2014: Nye takstiger og gangbroer på rekkehustakene.

2013-2015 Omfattende rehabiliteringsprosjekt for bygningene.

Blokkene: Betongrehabilitering, utskifting av blomsterkasser i

betong med brystningsplater, skifte av membran samt nye boder

og betongheller på terrasser.

Rekkehusene: Vedlikehold av utvendige betongoverflater, skifte av

membran på balkonger, avlukker for avfallsdunker bygget inn som del

av uteboder.

2013-2015: Ny maskingarasje.

2012: Ny renovasjonsordning for rekkehusene og for papiravfall

Oppsummert går ny avfallsordning ut på å erstatte individuelle

avfallsbeholdere i rekkehusene med nedgravde avfallsbrønner samt at

papiravfall fra både rekkehus og blokker legges i disse.

Planlagte påkostninger:

Borettslaget holder på med rehabilitering av rekkehusene. I ekstraordinær generalforsamling ble rehabiliteringen vedtatt. Hovedtiltakene omfatter nye vinduer, tilleggsisolering av langvegger og gavlvegger, nytt panel og nye hage- og balkongdører. Kostnadene dekkes via låneopptak på til sammen 38 millioner, hvorav ca. 15 millioner gjenstår. Det var planlagt at felleskostnadene skulle øke med 4 % fra 01.01.2018, deretter en inflasjonsjustering med 3 % fra 01.01.2021. Økningen i 2018 er utsatt. Rammelånet løper avdragsfritt ut november 2019.

Generalforsamlingen har gitt styret fullmakt til å installere opplegg for el-billading i garasjene. Styret legger til grunn at borettslaget bekoster infrastrukturen, kapasitetsøkning og felleskabling i garasjeanlegget og at beboere som ønsker el-ladning på sin plass bekoster lader og fremlagt ledning fra felleskabel til ladepunkt.

Styret jobber i disse dager med å vurdere hvilken løsning som egner seg best, inngå avtale med leverandør, bestille installasjonen og bestemme hvordan ordningen praktisk skal håndteres. Videre får styret fullmakt til å ta opp nødvendig lån til dette formålet.

Når det er behov for skifte av varmtvannsberedere i rekkehusene (normalt etter 20 år), blir det satt inn ny standard benkebereder. Den dekkes av borettslaget samt nødvendig rørtilkobling/komponenter. Ønskes annen bereder evt. plassert annet sted i huset, dekker borettslaget kun pris på standard benkebereder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2161 datert 30.08.1976.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Boligen ovenfor leiligheten i Jordbærveien 7 er i en prosess med utbygging av eksisterende bolig.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.726,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv (basispakke), bygningsforsikring og forretningsførsel, .

Felleskostnadene justeres normalt i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Det er planlagt en inflasjonsjustering av felleskostnader med 3 % fra 01.01.2021.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.417,-

Leietillegg påbygg 54,-

Kabel-tv 255,-

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.04.2020 betales det dermed kun renter. Borettslaget skal i regnskapet opplyse om hvor mye felleskostnadene vil øke etter utløpet av avdragsfri periode. Megler har ikke mottatt informasjon om dette fra forretningsfører, og det er derfor uklart hva felleskostnader etter avdragsfri periode vil utgjøre.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.830,- pr. år. inkl. nettleie. Dette tilsvarer10.171 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkl. i felleskostnader. Internett fra Get har en avgift på ca. 150 kr pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.205.088,-. Av dette beløpet utgjør kr 197.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Nordseter
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Kastellet 0.5 km
Nordstrand kirke 1.3 km
Nordstrand Legesenter 1.4 km
Nordstrand bad 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 52.1 km
Sentralstasjon Oslo S 7 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Lambertseter T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Kastellet 0.5 km
Bussholdeplass Nordseter gård 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrand friidrettsanlegg 0.9 km
Idrettsanlegg Nordstrandhallen 1.1 km
Treningssenter EVO Nordstrand 0.9 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Nordseter skole (1-10 kl.) 0.4 km
Kastellet skole (1-10 kl.) 0.8 km
Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 1.4 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 1.4 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 2.6 km
Lambertseter videregående skole 1.9 km
Holtet videregående skole 2.4 km

Barnehager

Den blå appelsin barnehage (0-6 år) 0.5 km
Nordseter barnehage (1-6 år) 0.5 km
Skovheim barnehage (3-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 1.1 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 1.4 km
Postkontor Matkroken Bråten 0.6 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 1.4 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 1.1 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 1.4 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Spar Kastellet 0.3 km
Dagligvare Matkroken Bråten 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Lamberts. T-bane 0.5 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 1 km
Bensin Shell Kastellet 0.7 km
Bensin Circle K Nordstrand 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,2 %
Andel kvinner 53,8 %
Gj.snittalder menn 45,8 år
Gj.snittalder kvinner 52,2 år
Husholdninger med barn 20,5 %
Husholdninger uten barn 79,5 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1505
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nordseter 1439 774

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 6.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2,500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Jon Henrik Mathisen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?