Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 050 000,- for kr 2 050 000,-

Stue med utgang til terrasse

Stue

Lys og pent oppusset stue med mye lys fra store vinduer

Pent kjøkken med hvit Ikea kjøkkeninnredning med glatt utførelse

Kjøkken

Kjøkken

Badet er stort, med god plass til mye innredning og skaper.

Pent oppusset toalettrom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2 er pent oppusset i tidsriktige lyse farger

Soverom 3

Soverom 3

Pent malt trapp

Gang med nymalt trapp

Entrè med kul effekt tapet

Nydelig utsikt!

Lun og koselig, delvis overbygd uteplass

Delvis overbygget og meget solrik terrasse

Panoramautsikt

Panoramautsikt fra solrik terrasse

Koselig inngangsparti med plass for lite bord og stol

Koselig inngangsparti med plass for to små stoler og et lite bord

Furulia borettslag

Furulia borettslag har flott beliggenhet rett ved marka, barneskole, barnehage og Kiwi butikk. Nydelig utsikt fra store terrasser!

Jupiterveien 102 - U. Etasje - 3D Floor Plan

Jupiterveien 102 - 1. Etasje - 3D Floor Plan

Krokstadelva/Stenseth - Pen leilighet med stor solrik og delvis overbygd terrasse - Nydelig utsikt!

Jupiterveien 102

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 390 000,-

Krokstadelva/Stenseth - Pen leilighet med stor solrik og delvis overbygd terrasse - Nydelig utsikt! : Krokstadelva/Stenseth - Pen leilighet med stor solrik og delvis overbygd terrasse - Nydelig utsikt!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 782,-
Fellesgjeld:
Kr 521 517,-
AREAL (P-ROM / BRA)
95 / 104 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Borettslaget ligger i et populært og barnevennlig område med mange barnefamilier og lekeplass i nærmiljøet. Boligen har en ca 40 kvm terrasse som ligger svært solrikt og fint til. Herfra har du utsikt utover Eikerbygda og mot Kongsberg. Det er meget kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk.

I Krokstadelva finner du bl.a. Buskerud storsenter med de fleste servicetilbud og Eknes idrettshall med svømmehall.

IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane og tennisbaner. Idrettsanlegget og populære Årbogen med badestrand og sandvolleyballbane er kun 3 minutters kjøretur unna. Fra Årbogen kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et populært utgangspunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier.

Fra leiligheten er det ca. 500 meter på sti gjennom skogholt til Batteriet og lysløypen Solbergmoen - Åssiden. Her blir det kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det.

Ca. 10 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum med avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til E134 mellom Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til Stenseth barneskole (1- 7. klasse), som også har skolefritidsordning. Eknes ungdomsskole ligger nær sentrum i Krokstadelva. For mer informasjon se internett: www.stenseth.nek-skole.no og Eknes ungdomsskole (8-10. klasse) www.eknes.nek-skole.no.

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Fra Drammen, følg veien mot Åssiden og videre mot Krokstadelva/Mjøndalen. Ta til høyre i rundkjøringen ved brua som går til Mjøndalen. Ta så til høyre igjen. Følg denne veien og ta til venstre opp Nordlysveien. (Skilt mot Stenseth) Følg Nordlysveien til Saturnveien på høyre hånd og ta inn neste vei som er Jupiterveien på høyre side. Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fra Oslo/Drammen kan det være like effektivt å kjøre E134 (Strømsåsen) til Mjøndalen. Ta av og følg veien over elva. Se forøvrig kart i nettannonse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 390 000,-

Fellesgjeld

Kr 521 517,-

Totalpris

Kr 2 911 517,-

Felleskostnader

Kr 5 782,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1977

Soverom

3

Primærrom

95m2

Bruksareal

104m2

Tomt

17363m2

KR-kode

191833

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jupiterveien 102, 3055 Krokstadelva

Gnr. 42, bnr. 227 i Nedre Eiker kommune.

Andelsnr. 53,

Furulia Borettslag, org.nr. 950 472 596

Tomten

Felles selveier tomt på 17.363 kvm. i borettslaget. (Borettslaget har nylig kjøpt ut festetomten slik at tomten nå er selveier)

Tomten er terrassert og svært pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, parkeringsplasser, lekeplass, bed og grøntarealer. Eiendommen er bebygget med 10 terrassehus, 2 parkeringshus, eget vaktmesterbygg og diverse søppelhus/boder.

Parkering

Alle leiligheter har rett til parkeringsplass. Det som er inkludert i felleskostnad er utvendig biloppstilling.

Utover dette kan garasjeplasser leies. Ledige plasser utdeles etter ansiennitet. Garasjeplass koster ca. kr 200/225,- pr. mnd. Furulia borettslag har egne kjøre- og parkeringsregler for borettslaget som kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei som vedlikeholds av borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 113 kvm

Totalt bruksareal: 104 kvm

Totalt primærrom: 95 kvm

Primærrom:

1.etasje: Gang 3 soverom, bad, wc: 53 kvm

2.etasje: Stue, kjøkken: 42 kvm

Sekundærrom:

1.etasje: Bod: 9 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2018 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er oppført på grunnmur av betong med multielementer. Yttervegger over grunnmur av betong med bindingsverk, utvendig kledd med tegl. Flatt tak tekket med takpapp og betongtakstein. Vinduer med isolerglass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for leiligheten. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmann skriver i sin konklusjon at det er en pen leilighet med en normal god standard. Kjøkken har en normal god standard. Bad av noe eldre dato, men fungerer med dagens bruk av dusjkabinett.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne i sin helhet før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en normal god standard og er pent oppusset i lyse tidsriktig farger. Lys og luftig leilighet med ca. 42 kvm solrik og delvis overbygd terrasse med flott utsikt!

Overflater:

Gulvene har laminat eller fliser. Ett soverom har malt gulv.

Veggene har fliser, tapet, malt tapet eller malte overflater.

Himling har malt panel eller malte overflater.

Nyere hvite profilerte innvendige dører.

1.etg.:

Koselig inngangsparti med plass for to små stoler og bord. Pent oppusset entré med kul tapet på en vegg. Inngang til stor bod. I tillegg er det en liten bod under trappen. Entré leder videre til gang med pent malt trapp opp til 2.etg.

Badet er stort, med god plass til mye innredning og skaper. Rommet har fliser på gulv, flissatte vegger og malt himling. Varmtvannsbereder, og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Montert dobbel servant, servantskap og dusjkabinett. Eier opplyser at dusjkabinettet er ca. 2 år gammelt.

Pent oppusset toalettrommet som ligger vegg i vegg med badet. Inneholder WC og servant i pen innredning.

Etasjen har tre soverom hvorav hovedsoverommet er romslig. To soverom har garderobeskap.

2.etg.:

Pent kjøkken med hvit Ikea kjøkkeninnredning med glatt utførelse. Integrert platetopp og komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer som medfølger.

Stuen, med sine store vindusarealer gir et åpent og lyst rom, med flott utsikt. Plass til både sofagruppe og

spisestue. Utgang til delvis overbygd terrassen på ca. 42 kvm.

Boligens terrasse ble pusset opp i regi av borettslaget i 2015. På terrassen har man meget gode solforhold, og nydelig utsikt.

Oppvarming

Varme i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.09.1979. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Tinglyste serviutter vil følge borettslagets felleseiendom.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Furulia Borettslag som består av 94 leiligheter fordelt på 10 terrasseblokker.

Styreleder er Elly Therese Thoresen.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 31 21 15 00

Dugnad må påregnes.

Borettslaget har vaktmester i 25% stilling.

Dyrehold (ett firbeint dyr eller fjærkre pr husstand) er tillatt ifølge styreleder, men må søkes styret.

Borettslaget har hjemmeside med adresse: furulia.borettslag.net

Vedtektene regulerer driften av borettslaget og inneholder bl.a. bestemmelser for vedlikehold, bygningsmessige endringer og tilvalg som vinterhage, lettak på terrasse, markise, pipe og ildsted. Vedtektene kan fås ved henvendelse til megler.

Foretatt påkostninger de senere år: Borettslaget har de siste årene oppgradert parkerings- og utearealer. Det er i den forbindelse installert moderne nedgravde beholdere for sortering av avfall. Tregulvene på terrassene er nye i 2014/15.

Oppgraderinger av utearealer fortsetter gradvis i fremtiden basert på borettslagets økonomi. Det er startet prosjektering av felles utebod/sykkelskur ved det store søppelpunktet på toppen av trappa i retning fellesgarasje.

Årsberetningen for 2016 forteller at borettslaget gikk med overskudd på kr. 1.317.524,-.

Borettslagets totale negative egenkapital skyldes i all hovedsak vedlikeholdskostnader som er finansiert ved opptak av langsiktig gjeld.

Styret har gjennomført kostnadskrevende tiltak på fellesområder de siste årene, som delvis er finansiert med oppsparte midler og utvidelse av lån. Pr apri 2018 har ikke borettslaget midler til ytterligere større vedlikeholdstiltak, og derfor vil 2018 være et år med minimum vedlikehold, for å spare opp midler.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utlyst samtidig med salget. Ta kontakt med megler for mer info.

Borettslaget er tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i område som ikke er regulert. I kommuneplan, datert 07/10-2015, er eiendommen avsatt til boligformål. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten er sendt for utlysning, ta kontakt med megler for mer info.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.782,-,- pr. mnd. og inkluderer: fellesgjeld, bygningsforsikring, honorar til revisjon og forretningsfører, grunnpakke TV, kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon), snøbrøyting og strøm på fellesarealer. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

1 parkeringsplass (ute) er inkludert i felleskostnaden.

Dugnad er inkludert med kr. 100,- pr. mnd.

Nåværende eier har et strømforbruk på ca. 12.000 kwh. pr. år. (Pris ca. kr 1,- pr kwh)

Boligen er tilknyttet Altibox/Viken Fiber som leverandør av kabel-tv (grunnpakke TV er inkludert i felleskostnader) og Internett (kr. 369,- pr. mnd i tillegg).

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Forhåndsutlysing av forkjøpsrett belastes kjøper kr 5.650,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.918.226,- Av dette beløpet utgjør kr 521.517,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom kjøper ikke allerede er medlem i NBBO, må innmeldingsgebyr på 500,- pr. medlem påregnes.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Stenseth Terrasse Delfelt3
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 2.8 km
Mjøndalen 3.1 km
Loesmoen 9.1 km
Pukerud 9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 107.2 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 3.8 km
Bussholdeplass Neptunveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årbogen Idrettsanlegg 3.4 km
Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 3.6 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 4.2 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 7.7 km

Steder av interesse

Skoler

Stenseth skole (1-7 kl.) 0.1 km*
Rosendal skole (1-10 kl.) 3.2 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 3.4 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.7 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 4.7 km
Åssiden videregående skole 7.4 km
Akademiet Ypsilon vgs 10.6 km

Barnehager

Stenseth andelsbarnehage 0.8 km
Stensethalléen barnehage (1-3 år) 1.1 km
Møllenhof barnehage (0-6 år) 1.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 4.4 km
Kjøpesenter Solberg Senter 4.5 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 3.7 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 4.4 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 4.4 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 4.3 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Kiwi Stenseth 0.3 km
Dagligvare Price lagerbutikk 1.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 3.6 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.4 km
Bensin Shell Mjøndalen 3.1 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 32,6 år
Gj.snittalder kvinner 33,4 år
Husholdninger med barn 47,8 %
Husholdninger uten barn 52,2 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 538
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Stenseth Terrasse Delfelt3 740 295

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,6% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning. 2 stk inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?