Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 220 000,- for kr 2 220 000,-

Jupiterveien 40 - toppleilighet !!

Ca. 42 kvm delvis overbygd terrasse

Flott overbygd terrasse

Lun og fin uteplass

 

Utsikt

Utsikt

Vindfang

Pent malt trapp opp til 2.etg.

Separat toalettrom og bad

Dusjkabinett på badet

Romslig og pent flislagt bad

Pen baderomsinnredning

Toalettrom

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Romslig hovedsoverom

 

Soverom 2

Kjøkken

Kjøkken

 

Stue med utgang til stor terrasse med panoramautsikt

Lys og luftig stue med vinduer på to sider

Peisovn i stuen

 

 

Pen peisovn

Flott intern beliggenhet med trappefri adkomst

Flott terrasse med panoramautsikt

Lampetjern

Flotte turområder i Finnemarka

Finnemarka byr på flere fine turmuligheter

Felles lekeplass i borettslaget

Panoramautsikt

1.etg.

2.etg.

Krokstadelva/Stenseth

Jupiterveien 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 290 000,-

Krokstadelva/Stenseth: Pen terrasseleilighet på toppen med inngang fra bakkeplan - 42 kvm solrik terrasse - Nydelig utsikt!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 290 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 327,-
Fellesgjeld:
Kr 464 379,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 98 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Borettslaget ligger i et populært og barnevennlig område med mange barnefamilier og flott lekeplass i nærmiljøet. Boligen har en stor solrik terrasse med panorama utsikt. Stille og rolig leilighet som har umiddelbar nærhet til marka. Det er meget kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk.

I Krokstadelva finner du bl.a. Buskerud storsenter med de fleste servicetilbud og Eknes idrettshall med svømmehall.

Fra leiligheten er det ca. 400 meter på sti gjennom skogholt til Batteriet og lysløypen Solbergmoen - Åssiden. Her blir det kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det. Fra Årbogen kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et populært utgangspunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane og tennisbaner. Idrettsanlegget og populære Årbogen med badestrand og sandvolleyballbane er kun 3 minutters kjøretur unna. Ca. 10 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum med avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca. 45 min., og ca. 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til E134 mellom Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no.

Fra leiligheten har meget kort gangavstand til Stenseth barneskole (1- 7. klasse), som også har skolefritidsordning, se: www.stenseth.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10 klasse) ligger nær sentrum i Krokstadelva, se: www.eknes.nek-skole.no.

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 290 000,-

Fellesgjeld

Kr 464 379,-

Totalpris

Kr 2 754 379,-

Felleskostnader

Kr 5 327,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1977

Soverom

2

Primærrom

85m2

Bruksareal

98m2

Tomt

17337m2

KR-kode

19.18109

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jupiterveien 40, 3055 Krokstadelva

Gnr. 42, bnr. 227 i Nedre Eiker kommune.

Andelsnr. 25 i Furulia Borettslag, org.nr. 950 472 596

Tomten

Felles selveier tomt på 17.337 kvm. i borettslaget. (Borettslaget har nylig kjøpt ut festetomten slik at tomten nå er selveier)

Tomten er terrassert og svært pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, parkeringsplasser, lekeplass, bed, felles paviljong og grøntarealer. Borettslaget har plantet diverse frukttrær til felles benyttelse og nytelse. Blant annet plommer, moreller, kirsebær, epler, pærer og druer. Denne leiligheten ligger i øverste etasje og disponerer et lite areal ved inngangen. Eiendommen er bebygget med 10 terrassehus, 2 parkeringshus, eget vaktmesterbygg og diverse søppel hus/boder.

Parkering

Alle leiligheter tildeles en biloppstillingsplass ute, som er inkl i husleien med kr 50,- pr mnd.

Utover dette kan garasjeplasser leies. Ledige plasser utdeles etter ansiennitet. Garasjeplass koster fra kr 380,- til kr 405,- i tillegg til husleien. Ekstra biloppstillingsplass koster kr 250,- pr mnd. (tildeles også etter søknad/kapasitet). Til alle endringer mht parkering vil det påløpe et engangsbeløp som administrasjonsgebyr fra NBBO. NBBO fastsetter størrelsen på gebyret. Furulia borettslag har egne kjøre- og parkeringsregler for borettslaget som kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen grenser til offentlig/kommunal vei. Borettslaget har ansvar for snørydding/vedlikehold på internveier.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 107 kvm

Totalt bruksareal: 98 kvm

Totalt primærrom: 85 kvm

Primærrom:

1.etg.: Vindfang, gang, 2 soverom, bad, wc: 43 kvm

2.etg.: Stue, kjøkken: 42 kvm

Sekundærrom:

1.etg.: 3 boder: 13 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.11.2018 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er oppført på grunnmur av betong med multielementer. Yttervegger over grunnmur av betong med bindingsverk, utvendig kledd med tegl. Flatt tak tekket med takpapp og betongtakstein. Vinduer med isolerglass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for leiligheten. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmann har ved sin befaring konkludert med at leilighet har en normal enkel standard over innredninger og overflater. Noe dårlig fall til sluk på bad samt lav terskelhøyde.

Eier opplyser at det er noe knirk i gulvet og muligens litt høydeforskjell i gulv ved peisovn. Eier har sparkelt små hull i baderoms veggflis med våtromssparkel pga spor etter skruer. Passe på at det ikke blir for mye vann i vasken på kjøkkenet slik at ikke vannet kommer ut på gulvet i vasken.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dette før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en normal standard og er pent oppusset i tidsriktige farger. Attraktiv intern beliggenhet med inngang uten lange utvendige trapper (kun ett trinn opp ved inngangsdøren) og som øverste bygg så ligger leiligheten nær parkeringsanlegg. Koselig opparbeidet uteområde i borettslaget. Ca. 42 kvm delvis overbygd terrasse med panoramautsikt. Leiligheten er oppgradert innvendig i år 2011/12 med nye gulv og noe overflatebehandling på vegger og tak. Kjøkkenet er fra år 2011/2012 og utført av fagfolk jfr info fra tidligere eier. Pent flislagt bad. El.anlegg kontrollert i 2012 og ingen pålegg om endringer. Lys og trivelig bolig, klar for innflytting!

Overflater:

Laminat eller fliser på gulv

Malt strie, tapet, plater og fliser på vegg.

Himlinger med malte overflater.

Innhold:

Koselig inngangsparti med pent opparbeidet fellesareal. Utebod.

Vindfang/gang med inngang til stor bod og pent malt trapp opp til 2.etg. I tillegg bod med god lagringsplass også under trappen.

To soverom, hvorav ett med skyvedørsgarderobe.

Pent flislagt bad med servant i servantskap, dusjkabinett, varmtvannsbereder og opplegg til vaskemaskin.

2.etg.:

Boligens andre etasje inneholder stue og kjøkken, samt utgang til ca. 42 kvm takterrasse med panoramautsikt og meget gode solforhold.

Kjøkken med hvit pen IKEA innredning. Avtrekksvifte over komfyr. Vegg over kjøkkenbenk har Kitchen wall plater. Laminat benkeplate og stålkum. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Stuen er av god størrelse med fint gjennomlys og pen peisovn. God plass til både salong og spisestuemøbler. Mye lys fra vinduer på to sider i rommet.

Boligens usjenerte delvis overbygde terrasse er ca. 42 kvm ble pusset opp i regi av borettslaget i 2014. På terrassen har man meget gode solforhold, og nydelig utsikt. Gulv er tekket med papp. Overliggende tremmegulv.

Fryseskap, kjøleskap, vaskemaskin og taklampe i stuen følger ikke med i kjøpet.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på badet. Forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.01.1977. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Tinglyste serviutter vil følge borettslagets felleseiendom.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Furulia Borettslag som består av 94 leiligheter fordelt på 10 terrasseblokker.

Styreleder er Elly Therese Thoresen.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 31 21 15 00

Dugnad må påregnes i tillegg til snømåking ved inngangsparti og biloppstillingsplass.

Borettslaget har vaktmester i 25% stilling.

Dyrehold er tillatt jfr husregler og ifølge styreleder, men må søkes styret.

Borettslaget har hjemmeside med adresse: furulia.borettslag.net

Vedtektene regulerer driften av borettslaget og inneholder bl.a. bestemmelser for vedlikehold, bygningsmessige endringer og tilvalg som vinterhage, lettak på terrasse, markise, pipe og ildsted. Vedtektene kan fås ved henvendelse til megler.

Foretatt påkostninger de senere år: Borettslaget har de siste årene oppgradert parkerings- og utearealer. Det er i den forbindelse installert moderne nedgravde beholdere for sortering av avfall. Tregulvene på terrassene er nye i 2014/15.

Oppgraderinger av utearealer fortsetter gradvis i fremtiden basert på borettslagets økonomi. Det er startet prosjektering av felles utebod/sykkelskur ved det store søppelpunktet på toppen av trappa i retning fellesgarasje.

Styret jobber med ferdigstillelse av lekeplass, samt å bedre inneklimaet/ventilasjonen for leilighetene etter en gjennomgang av takstmann engasjert av borettslaget. Styret vil videreføre dette arbeidet frem til prosjektering av tiltak.

Overskudd i borettslaget i 2017 var kr 551.860,-.

Borettslagets totale negative egenkapital skyldes i all hovedsak vedlikeholdskostnader som er finansiert ved opptak av langsiktig gjeld.

Styret har gjennomført kostnadskrevende tiltak på fellesområder de siste årene, som delvis er finansiert med oppsparte midler og utvidelse av lån. Pr april 2018 har ikke borettslaget midler til ytterligere større vedlikeholdstiltak, og derfor vil 2018 være et år med minimum vedlikehold, for å spare opp midler.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og fristen for å melde forkjøpsrett er utgått. Ingen har meldt at de vil benytte seg av forkjøpsretten.

Borettslaget er tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål jfr reguleringsplan Stenseth terrasse stadfestet 31.10.1974. Kopi av reguleringsbestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og ingen har meldt at de vurderer å benytte forkjøpsrett. Ta kontakt med NBBO eller megler for mer info.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.327,- pr. mnd. og inkluderer: fellesgjeld, bygningsforsikring, honorar til revisjon og forretningsfører, Get leverer bredbånd, dekoder og tv, kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon), snøbrøyting, strøm på fellesarealer og biloppstillingsplass. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

1 parkeringsplass (ute) er inkludert i felleskostnaden.

Dugnad er inkludert med kr. 100,- pr. mnd.

Nåværende eier har et strømforbruk på ca. 13.500 kwh. pr. år. (pris pr i dag pr kwh er ca kr 1,-)

Det er montert alarm i boligen, men det er ikke i bruk.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.761.611,-. Av dette beløpet utgjør kr 464.379,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,6% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 38.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar:kr 1.875,- pr. visning. 2 stk inkl

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?