Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 750 000,- for kr 2 750 000,-

Velkommen til visning i Kanalveien 4 H!

Inngangspati

Gang med skyvedørsgarderob

Gangen er lys og romslig

Pent og praktisk kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue og kjøkken i åpen løsning

Stue

Stuen har utgang til balkong

Stue

Soverom med praktisk skyvedørsgarderobe

Soverom

Soverom

Lekkert flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Servant og dusjhjørne med glassvegger

Bad

Bad

Servant

Pent opparbeidet utearel med svømmebasseng

Uteområdet

Inngangsparti

Utsikt fra leiligheten

Utsikt fra balkongen

Fasade

Fasade

Fasadebilde

Uteområde

Plantegning

Tønsberg/Ørsnes Park - BUD INNKOMMET Svært lettstelt og praktisk leilighet med balkong- utsikt til sjøen og Tønsberg by

Kanalveien 4 H

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 790 000,-

Tønsberg/Ørsnes Park - BUD INNKOMMET Svært lettstelt og praktisk leilighet med balkong- utsikt til sjøen og Tønsberg by: Tønsberg/Ørsnes Park - BUD INNKOMMET Svært lettstelt og praktisk leilighet med balkong- utsikt til sjøen og Tønsberg by

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Prisantydning:
Kr 2 790 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 408,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ørsnes Park har en fantastisk beliggenhet med nærhet til alt. Fra leiligheten er det gangavstand til alle fasiliteter man måtte ha behov for eller ønske seg. Herfra kan man spasere inn til Tønsberg brygge på kun 10 minutter. Videre på Rosanes er det ytterligere en stor badestrand og gresslette hvor det er mulighet for aktiviteter, samt en stor båthavn. I Rosanesparken er det flotte turstier, andedam, akebakke og lekeplass for de yngste. Fra leiligheten er det gangavstand til Teie Torv hvor man finner de fleste sentrumsfunksjoner som bank, 2 dagligvareforretninger- Meny og Rema 1000, vinmonpol, café, bakeri og en rekke andre forretninger. Eiendommen ligger ved vannkanten i Tønsberg sentrum, samtidig er det kort avstand til Teieskogen med flotte turområder sommer som vinter.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Træleborg skolekrets. Træleborg skole (1-7 klasse). Det er flere barnehager i området. Se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Etter kanalbroen tar du siste avkjøring i rundkjøringen og følger Kanalveien til du får Ørsnes Park på venstre side. Leiligheten ligger i H- bygget som ligger lengst vekk fra kanalbroen og nærmest sjøen. Det er adkomst enten fra heis eller trapper og leiligheten ligger i byggets andre etasje. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 790 000,-

Felleskostnader

Kr 2 408,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2017

Primærrom

41m2

Bruksareal

41m2

Tomt

5565m2

KR-kode

211868

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kanalveien 4 H, 3127 Tønsberg

Gnr. 1004, bnr. 93, snr. 26 i Tønsberg kommune.

Tomten

Eiet tomt på 5.565 kvm. som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal - det er svært pent opparbeidet på tomten med stenlagte stier og innslag av grøntarealer- plen og ulik beplantning. I midten av bygningene er det dannet et fint fellesareal adskilt fra veien der man kan sitte ute. Her er det også et lekkert oppvarmet svømmebasseng for byggets beboere.

Parkering

Denne leiligheten har rett til leie av en parkeringsplass (nr. 42) i eiendommens parkeringskjeller som ikke eies av boligsameiet, men av annen aktør. Her holder bilen seg snøfri på kalde vinterdager og kald på varme sommerdager. Det er heis fra kjelleren og opp til leiligheten. Det er ingen gjesteparkering på området.

Det tegnes leiekontrakt for plassen og leiekontrakten kan ikke sies opp i leieperioden (10 år). Ny eier trer inn i leiekontrakten som startet den 01.09.2017 og løper i 10 år. Leietaker har rett til å automatisk forlenge leieforholdet, jfr. kontrakt. Leiepris p.t. er 750,- pr. mnd. og kommer på seksjonens faktura sammen med fellesutgifter. Leiepris kan justeres årlig ihht. økning i konsumprisindeks. Leieavtale må inngås på kjøpetidspunktet. Ta kontakt med megler ved spærsmål vedr. leiekontrakten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm

Totalt bruksareal: 41 kvm

Totalt primærrom: 41 kvm

Primærrom:

2. etasje 41 kvm: Gang, bad, stue, kjøkken, sovealkove

I tillegg disponerer boligen 1 bod i byggets kjeller. Det er mulighet for å oppbevare kajakk i eget rom for dette.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Selger har valgt å ikke ha tilstandsrapport på leiligheten. De oppgitte arealer er hentet fra byggetegninger og seksjonering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til en "snerten" leilighet i Tønsberg som både er by- og sjønær. Leiligheten innehar god standard og gjennomtenkte løsninger for å utnytte plassen best mulig. Du kommer inn i en romslig gang med skyvedørsgarderobe og videre inngang til badet. Badet er flislagt med lyse fliser og inneholder servant, dusjhjørne og toalett, samt opplegg for vaskemaskin. Kjøkkenet er svært praktisk og godt utnyttet med tanke på å få mest mulig ut av plassen. Skaper helt til taket og godt med benkeplass. Stue og kjøkken har åpen løsning og det er videre utgang til balkong. Her kan fjordutsikten nytes til det fulle, i tillegg til synet av det flotte fellesanlegget for sameiet. Det er sovealkove i tilknytning til stua med praktisk skyvedørsgarderobe. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Oppvarming

Det er varmekabler på badet. Ellers vannbåren varme. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Leiligheten har balansert ventilasjon som medfører godt inneklima alle årstider.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.12.2017 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 6594, tinglyst 04.12.1975, type heftelse: Erklæring/avtale om avløspsledninger. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger mm.

Dagboknr 6157, tinglyst 25.10.1977, type heftelse: Erklæring/avtale om rett til avløpsledning, bestemmelse angående erstatning.

Dagboknr 130956, tinglyst 15.02.2016, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning og erklæring /avtale om rett til felles avkjørsel samt gangareal. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Dagboknr 541782, tinglyst 23.05.2017, type heftelse: seksjonering. Leiligheten er seksjonert med snr. 26 og sameiebrøk 41/10089. Dokumentet er også tinglyst som rettighet- bestemmelse om adkomstrett til kjellerareal.

Dagboknr 1360068, tinglyst 05.12.2017, type heftelse: reseksjonering. Endring av tilleggsareal.

Det er tinglyst følgende rettighet vedrørende bestemmelse om parkering:

Dagboknr 695511, tinglyst 28.06.2017, type heftelse: bestemmesle om parkering. Rett til leie av en garasjeplass. Inneholder bestemmelse om leiepris.

Dagboknr 541782, tinglyst 23.05.2017, type heftelse: seksjonering.Bestemmelse om adkomstrett til kjellerareal.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie skal meldes til styret.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Ørsnes Park, med sameiebrøk 41/10089.

Sameiet består av 94 leilighetsseksjoner og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er Kuba Norge AS, tlf. 996 797 813.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: dette er et nytt sameie fra Juli 2017.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Det er som kjent kommet en ny eierseksjonslov og vedtektene vil bli justert i hht ny lov. Dette jobber styret med – fristen er utløpet av dette året. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til felles parkeringsplass, bolig/kontor, gangvei og felles gårdsplass i henhold til reguleringsplan Kanalveien 2 A og 4 datert 10.09.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.09.2008. Det foregår bygging av leiligheter på nabotomt/Kanalveien 2.

Eiendommen er i henhold til kommunedelplan- Sentrum- Byplan 2014-2026 datert 03.02.2016 avsatt til Kombinert bebyggelse og anleggsformål- nåværende og veg- nåværende.

Det gjøres oppmerksom på at ift. planlegging av ny jernbanestrasè gjennom Vestfold, har Bane Nor fremmet som et av tre alternative forslag det såkalte "Nøtterøyalternativet" som blant annet innebærer jernbanebro på østsiden (retning Ørsnes park) av nåværende Kanalbro. Kommunestyrene i Nøtterøy, Tønsberg og Sandefjord har vedtatt å kreve dette alternativet tatt ut av planen. Mer informasjon kan fåes via. Tønsberg kommune/Bane Nor.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det har ikke vært 1 års befaring av leiligheten enda, men det vil bli avholdt i løpet av sommeren 2018.

Beboerne kan benytte seg av felles treningsrom/møterom. I tillegg har beboerne mulighet til å leie to "hotellrom" som hver seg inneholder soverom og bad.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.408,40 pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, strøm felleanlegg, egenandel ved bruk av forsikring, renhold fellesareal, snøbrøyting, vaktmester, kabel TV og internett grunnpakke, leie av garasjeplass (utgjør kr. 750,- av felleskostnadene) forretningsfører, vedlikehold av heis, styrehonorar, revisor honorar, diverse utstyr/diverse diverse kostander.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har ikke et reelt kostandsbilde på strøm da familiemedlem kun har bodd sporadisk i eindommen.

Boligen har kabel-tv og internettleverandør er Altibox.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Det er mulighet for leie av gjesterom (er 2 stk.) Leiepris pr.døgn er kr. 250,-. Det foreligge rnærmere regler vedr. booking og leie av rommene.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 4.900,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.865.872,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Ørsnes
Kirkesogn Tønsberg Domkirke

Steder i nærheten

Teie Hovedgård 0.5 km
Tønsberg Kystkultursenter 0.6 km
Fylkeshuset 0.9 km
Sjøbodkvartalet 1.3 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 25.8 km
Jernbanestasjon Tønsberg 1.8 km
Bussholdeplass Kanalveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rosanes gress 1.5 km
Idrettsanlegg Kaldnes grus 1.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 0.7 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Træleborg skole (1-7 kl.) 1.1 km
Byskogen skole (1-10 kl.) 4.1 km
Presterød ungdomsskole (8-10 kl.) 4.7 km
Wang Ung Tønsberg (8-10 kl.) 4.5 km
Ringshaug ungdomsskole (8-10 kl.) 6.7 km
Færder videregående skole 0.6 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 3.4 km

Barnehager

Teie Hageby barnehage (3-5 år) 0.3 km
Træleborg barnehage (1-5 år) 1 km
Teie kirkes barnehage (3-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 1.3 km
Kjøpesenter Farmandstredet 1.3 km
Postkontor Meny Teie Torg 1.3 km
Postkontor Tønsberg Postkontor 1.5 km
Apotek Apotek 1 Teie torg 1.3 km
Apotek Apotek 1 Løven Tønsberg 1.3 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Rema 1000 Oseberg 0.8 km
Dagligvare Spar Tønsberg 0.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Storgaten 0.9 km
Kiosk/video Mix Kaldneskiosken 1.2 km
Bensin Esso Fjelli's Bilservice 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Storgaten 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 35,3 år
Gj.snittalder kvinner 37,4 år
Husholdninger med barn 36,5 %
Husholdninger uten barn 63,5 %
Gj.snitt byggeår 1963
Gj.snitt tomtestørrelse 608
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Ørsnes 357 170

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 27.500,- av salgssummen inkl. mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 11.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marte Christin Eriksen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?