Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 560 000,- for kr 6 560 000,-

Velkommen til Kanonhallveien 10 G - presentert av eiendomsmegler Halid talic

Herlig markterasse hvor det er god plass til utemøbler, diverse beplantning, og grill

Leiligheten disponerer en flott sydvendt markterasse og hage

Lys og trivelig stue med god romfølelse og hvor det er god plass til sofagruppe med tilhørende møblement

Fra stuen er det direkte utgang til herlig markterasse og hage

Store vindusflater sørger for at det kommer mye naturlig lys inn boligen

Det er god plass til sofagruppe med tilhørende møblement i steun

Stort og flott kjøkken med moderne hvite fronter, og laminert benkeplate med innfelt servant

Hvitevarer som induksjonsplatetopp, stekeovn, kombinert kjøleskap/fryseskap og oppvaskmaskin følger boligen.

Seperat kjøkken fra stuen med god plass til stor spisegruppe med tilhørende møblement

Det er rikelig med plass til spisegruppe på kjøøenet

Seperat kjøkken fra stuen med god plass til stor spisegruppe med tilhørende møblement. Spisestuen får godt med lys fra store vinduer.

Romslig og flott entré hvor det er god plass til å sette fra seg sko, og henge fra seg ytterjakker

Eget praktisk toalettrom som inneholder vegghengt toalettskål, og enkel servant

Leiligheten har en god planløsning. I 1. etg. finner en stue, kjøkken, utgang til hage og toalett. Gode oppbevaringsmuligheter i skyedørsgarderober plaserst i gangen

I 2. etg. finner vi tre romslige soverom, "walk-in-closet", og tv-stue/kontor. Boligen kan med relativt enkle tiltak omgjøres til en 5-roms. Se alternativ plantegning

Hovedsoverommet er av sjenerøs størrelse, og her er det god plass til dobbeltseng og nattbord. Fra rommet er det tilgang til egen privat og innredet "walk-in-garderobe"

Det er totalt tre soverom i boligen hvor det i alle soverom er god plass til seng, nattbord og garderobeskap

Trivelig tv-stue i boligen andre etasje som i dag brukes som kontorplass. Med relativt enkle tiltak kan en ombygge og få ett 4. soverom i leiligheten, se vedlagt alternativ plantegning

Soverom II - Soverommet passer ypperlig som barnerom, gjesterom, eller som kontor - alt etter behov

Soverom III - Det er god plass til seng og garderobeløsninger følger med. Fra rommet er det tilgang til privat balkong tilknyttet soverommet med utsikt til sameiets uteområde.

Fra soverommet er det tilgang til privat balkong med utsikt til sameiets uteområde

God plass til utemøblement på balkongen

Romslig, og pent flislagt badeværelse med bl.a. dusjnisje med regndusj og dusjdører i herdet glass, stilfull og moderne baderomsinnredning med innmurt speil, og vegghengt toalettskål. Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Vannbåren varme i gulv

Leiligheten har en barnevennlig og attraktiv beliggenhet like ved Lørenparken

God plass til å invitere gjester på besøk. Usjenert og privat markterasse

Sameiet er ført opp i 2008 og leiligheten holder følgelig en god standard. Flott opparbeidet med asfalterte internveier, og Lørenparken er nærmeste nabo

Boligen har en meget god planløsning - 1. etg består av romslig stue m/tilgang til markterasse, seperat kjøkken, praktisk toalett, og gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobeskap plasert i gangen

Boligens 2. etg. består av tre soverom, "walk-in-closet", tv-stue/kontor, og bad. I tilegg er der tilgang til flott privat bakong fra ett av soverommene

Alternativ plantegning - boligen kan kan med relativt enkle tiltak gjøres om til en 5-roms

Boligen har en flott og sentral beliggenhet på Løren

Løren Torg med dagligvarebutikken Meny, post-i-butikk, nisjebutikken Nille, frisør, apotek m.m.

"Nye" Løren t-bane stasjon er i kort gangavstand fra boligen

Per Gynt Parken/Lørenparken er perfekt for lek og rekreasjon - og er nærmeste nabo til leiligheten

Per Gynt Parken/Lørenparken er perfekt for lek og rekreasjon - og er nærmeste nabo til leiligheten

Kaffebrenneriet er ett populært sammlingssted for beboerne, og er i kort gangavstand

Det populære treningsenteret STERK er i kort gangavstand fra boligen

Baker Hansen på Løren

Bokhandler Norli på Løren Torg

Blomsterpikene i Peter Møllers vei

Lørenparken og Kanonhallen

Sjelden mulighet på Løren: 4 (5)-r. "townhouse" selveierleil. over to plan m/garasjeplass - Egen markterrasse med hage! - 96 kvm. BRA

Kanonhallveien 10 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Sjelden mulighet på Løren: 4 (5)-r. "townhouse" selveierleil. over to plan m/garasjeplass - Egen markterrasse med hage! - 96 kvm. BRA: Sjelden mulighet på Løren: 4 (5)-r. "townhouse" selveierleil. over to plan m/garasjeplass - Egen markterrasse med hage! - 96 kvm. BRA

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 359,-
Fellesgjeld:
Kr 2 895,-
AREAL (P-ROM / BRA)
94 / 96 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger rett ved Lørenparken, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen bhg. 0.1 km

Sinsen menighetsbhg. (1,5-6 år) 0.3 km

Barnas bhg. (0-6 år år) 0.4 km

Barne- og ungdomsskoler:

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.7 km

Løren skole (1-7 kl.) 0.8 km

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km

Videregående:

Kuben vgs. 1.9 km

Etterstad vgs. 4.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 895,-

Totalpris

Kr 6 502 895,-

Felleskostnader

Kr 4 359,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2005

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

94m2

Bruksareal

96m2

Tomt

10989m2

KR-kode

5416119

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kanonhallveien 10 G, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 206, snr. 18, i Oslo kommune.

Tomten

Leiligheten disponerer i tilegg til markterasse en naturlig del av felles eiet tomt på 10.989 kvm. som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og er parkmessig opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og parkanlegg med benker. Asfalterte gangveier.

Parkering

Med leiligheten følger det bruksrett til garasjeplass (p-plass nr.109), som er i felles lukket og videoovervåkent garasjeanlegg.

For øvrig er det gjesteparkering med betalingsautomat i garasjeanlegget, og ellers gode parkeringsmuligheter ved gateparkering regulert etter områdets bestemmelser.

Garasjeplassen faktureres separat i tillegg til de månedlige fellesutgiftene med kr 660,- per kvartal. Adkomst via heis direkte fra garasjeanlegget. Det er ikke tillat å leie ut/fremleie bruksretter til garasjeplasser til andre enn medlemmer i Løren Velforening.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm

Totalt bruksareal: 96 kvm

Totalt primærrom: 94 kvm

Primærrom:

1. etg., 48 kvm.: Stue, kjøkken, gang/trapp, toalett, og entré

2. etg., 46 kvm.: Bad, gang m/kontorplass, og tre soverom

Sekundærrom:

2. etg., 2 kvm.: Garderoberom/"walk-in-closet"

I tillegg disponerer boligen en bod på bakkeplan på hhv. 6,8 kvm. med vegger i gitter utførelse.

Vedlagt følger målbare plantegninger.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er utvendig kledd med betongplater. Flatt tak antatt utført som kompakt tak.Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekons- truksjonen er av betong, metall eller treverk. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget flott og attraktiv 4-roms townhouseleilighet som strekker seg over to plan. Boligen har en meget god planløsning og romfordeling. Leiligheten fremstår godt vedlikehold, og er perfekt som familiebolig. Leiligheten har en sentral beliggenhet på Løren, men er godt skjermet fra støy da det er bilfri adkomst til boligen, og Lørenparken er nærmeste nabo.

Entré:

Flott inngangsparti til boligen hvor det er god plass til å henge fra seg yttertøy og sko i medfølgende garderobeløsninger.

Stue:

Lys og trivelig stue med god romfølelse og hvor det er god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Store vindusflater sørger for at det kommer mye naturlig lys inn boligen. Fra stuen er det utgang til usjenert markterrasse.

Markterasse:

Herlig sydvendt markterasse på 13,5 kvm. Her er det det god plass til utemøbler, diverse beplantning, gassgrill, samt hyggelig utsyn mot Lørenparken. I tilknyttning til markterassen disponerer boligen en flott opparbeidet og gressbelagt hage. Perfekt for lek og rekreasjon.

Kjøkken:

Stort og flott kjøkken med moderne hvite fronter, og laminert benkeplate med innfelt servant. Godt med skap og benkeplass på kjøkkenet, og det er pent flislagt over kjøkkenbenk. Seperat kjøkken fra stuen med god plass til stor spisegruppe.

Hvitevarer som platetopp, stekeovn, kombinert kjøleskap/fryseskap og oppvaskmaskin følger boligen.

Bad:

Romslig, og pent flislagt badeværelse med bl.a. dusjnisje med regndusj og dusjdører i herdet glass, stilfull og moderne baderomsinnredning med speil, og vegghengt toalettskål. Det er opplegg for vaskemaskin på badet, samt plass til tørketrommel. Vannbåren varme i gulv.

Toalett:

Eget praktisk toalettrom som inneholder vegghengt toalettskål, og enkel servant.

Hovedsoverom:

Det er totalt tre soverom i boligen hvor det i alle soverom er god plass til seng, nattbord og garderobeskap. Hovedsoverommet er av sjenerøs størrelse, og her er det god plass til dobbeltseng og nattbord. Fra rommet er det tilgang til egen privat og innredet "walk-in-garderobe".

Soverom II:

Det er god plass til seng og garderobeløsninger fra IKEA (nytt 2016) følger med. Fra rommet er det tilgang til privat balkong tilknyttet soverommet med utsikt til sameiets uteområde.

Soverom III:

Soverommet passer ypperlig som barnerom, gjesterom, eller som kontor - alt etter behov. Nye garderobeskap med kurvsystem fra IKEA våren 2016.

Tv-stue/kontor:

Trivelig tv-stue i boligen andre etasje som i dag brukes som kontorplass. Stor og praktisk skyvedørsgarderobe fra 2016 med kurvsystem fra IKEA følger med i handelen. Med relativt enkle tiltak kan en ombygge og få ett 4. soverom i leiligheten, se vedlagt alternativ plantegning.

* Med leiligheten medfølger det bruksrett til én garasjeplass, én sportsbod på bakkeplan, og tilgang til felles innendørs sykkel- og barnevognparkering. *

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg.

Vannbåren varme i baderomsgulv.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.03.2012 . Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven. Selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom.Disse omhandler blant annet adkomstrett til boligene, fjernvarme, vedlikehold av grønområder i sameiet, bestemmelser rundt lekeplass m.m.

Følgende servitutt antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 74678, tinglyst 04.11.2005: Erklæring/avtale. Det er tinglyst bruksrett til bod.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenparken Boligsameie, med sameiebrøk 91/13859.

Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 989 038 583.

Sameiet består av 200 leiligheter fordelt på 10 bygninger.

Nettside: http://www.lorenparken.no/

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23891020.

Sameiet har vaktmesteravtale med Bygårdsservice AS.

Sameiets eiendommer er fullverdiforsikret i Gjensidige med forsikringsnummer 78132583.

Fakta regnskap administrerer garasjeplasser.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger:

- Vaske og male fasaden.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Byttet vannmålerne i hver leilighet. Dette blir ingen stor kostnad da sameiet inngår en leieavtale som pulveriserer beløpet ut over 10 år.

2016: Montert elektronisk oppslagstavler i oppgangene.

2014: Malt oppganger fra underetasje til og med første etasje og muren ved trappene mellom blokkene.

Sameiet har tatt ut forliksklage vedrørende fuktproblematikk i ytre deler av fasaden mot Selvaag/Betonmast. Det har blitt utarbeidet rapporter basert på måler-resultatene av Sintef, og disse rapportene danner grunnlaget for hvilke løsninger sameiet nå vurderer å gjennomføre. Styret holder fortsatt godt tak i saken og ønsker naturligvis å komme til en ordentlig, god og langvarig løsning på dette. Det er ikke slik at konstruksjonen i byggene er alvorlig skadet. For mer informasjon kontakt megler.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4129 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.2004. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er flere planforslag i nærheten som bl.a:

Reguleringssak: Det er foreslått å rive kontorbygningene på vestsiden av Kanonhallveien, i Sinsenveien 45-49. Her er det søkt om å føre opp 6 boligblokker på inntil 9 etasjer, med 2 barnehager og noe næring. Saken er til behandling hos Plan-og Bygningsetaten som har fremmet forslag om å endre til 7 bygninger på maks 8 etasjer og noe lavere utnyttingsgrad. Se http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201307159

Reguleringssak: Peter Møllers vei 8 - 14 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger. se http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201412329

Reguleringssak: Lørenveien 38 - Søknad om endring av bygget, og føre opp nytt bygg opptil 5 etg. Se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/main.asp?text=l%F8renveien+38

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Vegghengt stellebord fra Brio medfølger leiligheten

- Det er satt opp sandkasse i hagen (vår 2017). Denne følger med salget. Vedlikeholdsansvar ligger på eier av leiligheten

Eier opplyser at følgende ikke følger med i handelen:

- lampe over kjøkkenbord,

taaklampe på barnerom

(rommet med balkong),

- sentralstøvsuger oppe og nede (Det er ikke koblet rør til uttak)

- stort skap/putekasse på markterrassen,

- vaskemaskin/tørketrommel

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.359,- pr. mnd. og inkluderer: Diverse felleskostnader, à-konto fjernvarme og strøm, kabel-tv, bredbånd, utvendig byggforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester, kommunale avgifter m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:

Diverse felleskostnader kr. 2.810,-

á-konto fjernvarme og strøm kr. 1.150,-

Kabel tv kr. 200

Bredbånd kr. 199,-

I tillegg faktureres kr 660,- per kvartal til Lørenparken parkering for garasjeplassen. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

A-konto energi avregnes av Techem en gang i året. Kostnader knyttet til energi vil avhenge av forbruk, leverandør og prisen. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 986,- pr. mnd. og følgelig mindre en hva som er tatt høyde for a-konto i mnd. betalte felleskostnader.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber med Altibox lsom leverandør av kabel-tv og fibernett. Grunnpakken er inkludert i mnd. betalte felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.668.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.671.617,-

Av dette beløpet utgjør kr 2.895,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Vest
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.3 km
Sinsenkrysset 1 km
Økernparken 1.4 km
Aker sykehus 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.1 km
Bussholdeplass Sinsenveien 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1.1 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1.3 km
Treningssenter STERK 0.3 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Løren skole (1-7 kl.) 0.9 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.1 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.6 km
Kuben videregående skole 1.9 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.2 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.3 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.4 km
Kjøpesenter Økernsenteret 1.2 km
Postkontor Meny Løren 0.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.6 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.2 km
Dagligvare Meny Løren 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.1 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.2 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 32,4 år
Gj.snittalder kvinner 31,2 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Vest 1530 788

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Halid Talic
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?