Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Velkommen til Kanonhallveien 18 A. En meget pen 2-roms toppleilighet. Beliggende ved Lørenparken. Solrik sydvestvendt balkong. Garasje. Heis.

Lys og hyggelig stue med god romfølelse. Store vinduer som gir mye naturlig lys. God plass til sofagruppe med tilhørende møblement samt spisestue ved vinduet.

Store vinduer som gir mye naturlig lys. God plass til sofagruppe med tilhørende møblement samt spisestue ved vinduet.

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken - Kjøkkeninnredning fra byggeår med mye skap-/benkeplass, fronter i malt glatt utførelse, laminat benkeplate med innfelt servant, plate i glassutførelse

Kjøkken

Kjøkken

Lyst, romslig og hyggelig soverom med god plass til dobbeltseng. Rikelig av oppbevaringsplass i skap på hver side av seng og i praktiske garderobeskap over seng.

Bad / stue

Romslig og pent flislagt badeværelse med dusjhjørne med veggehengte dusjdører i glass, Servant på vegghengt servantskap, innmurt speil med lys over, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin, samt plass til tørketrommel. Vannbåren varme i gulv

Bad

Entrè/gang

Entrè/gang Lys og romslig entré/gang - God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i stor skyvedørsgarderobe. Fra gangen er det tilgang til soverommet, badeværelse og stue/kjøkken.

Entrè/gang

Entrè/gang

Entrè/gang

Flott solrik sydvestvendt balkong på 5,7 m² med stikkontakt og markise. God plass til sittegruppe, grill m.m.

Balkong

Balkong

Inngangsparti

Kanonhallveien 18 A - 5. Etasje - 2D Floor Plan

Fasade

Lørenparken

Lørenparken og Kanonhallen

Løren Torg

Kaffebrenneriet

Løren T-bane

STERK treningssenter

Løren

Kanonhallveien 18 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 600 000,-

Løren: Meget pen 2-roms toppleilighet. Beliggende ved Lørenparken. Solrik sydvestvendt balkong. Garasje. Heis.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 255,-
Fellesgjeld:
Kr 1 495,-
AREAL (P-ROM / BRA)
48 / 48 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger rett ved Lørenparken, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Kanonen bhg. 0.1 km

Sinsen mednighetsbhg. (1,5-6 år) 0.3 km

Barnas bhg. (0-6 år år) 0.4 km

1-7 kl. Sinsen skole 0.7 km

1-7 kl. Løren skole 0.8 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.6 km

Kuben vgs. 1.9 km

Etterstad vgs. 4.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 495,-

Totalpris

Kr 3 601 495,-

Felleskostnader

Kr 2 255,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

5

Byggeår

2005

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

48m2

Bruksareal

48m2

Tomt

10990m2

KR-kode

541824

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kanonhallveien 18 A , 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 206, snr. 15 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 10.990 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, sandkasse, benker, bord og skulpturer. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Det medfølger bruksrett til parkeringsplass med leiligheten i felles garasjeanlegg.

Det er også gjesteparkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Ellers gateparkering etter gjeldene regler for området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm.

Totalt bruksareal: 48 kvm.

Totalt primærrom: 48 kvm.

Primærrom:

Gang, bad, stue/kjøkken og soverom: 48 kvm.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i 1.etasje på 6,6 kvm. med gitter utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.03.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er utvendig kledd med betongplater. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Vinduer og balkongdør med 3 lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2005.

Inngangsdør i malt glatt utførelse. Fører til svalgang. Lette innvendige dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Balkong på 5,7m2. Utført på betong dekke. Tilgang fra stue. Ubehandlet betong på gulv. Vegg

mot leilighet er en panelt, isolert bindingsverkskonstruksjon. Det er montert belysning og stikkontakter. Manuell markise. Avrenning mot balkong ytterkant. Rekkverk i stål med innfelte plater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Lys og romslig entré/gang. God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i stor skyvedørsgarderobe. Fra gangen er det tilgang til soverommet, badeværelse og stue/kjøkken. Tre stavs eikeparkett på gul, lysmalte vegg- og takflater.

Stue:

Lys og hyggelig stue med god romfølelse. Store vinduer som gir mye naturlig lys. God plass til sofagruppe med tilhørende møblement samt spisestue ved vinduet. Tre stavs eikeparkett på gulv, lysmalte vegg- og takflater. Utgang til flott solrik sydvestvendt balkong på 5,7 m² med stikkontakt og markise. God plass til sittegruppe, grill m.m.

Kjøkken

Pen åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggeår med mye skap-/benkeplass, fronter i malt glatt utførelse, laminat benkeplate med innfelt servant, plate i glassutførelse

montert på vegg over benk. Frittstående hvitevarer som kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator er tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert aquastopp for oppvaskmaskin. Hovedstoppekraner for varmt og kaldtvann og vannbåren varme i servantskap.

Badeværelse:

Romslig og pent flislagt badeværelse med dusjhjørne med veggehengte dusjdører i glass, Servant på vegghengt servantskap, innmurt speil med lys over, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin, samt plass til tørketrommel. Vannbåren varme i gulv.

Soverom:

Lyst, romslig og hyggelig soverom med god plass til dobbeltseng. Rikelig av oppbevaringsplass i skap på hver side av seng og i praktiske garderobeskap over seng. Pen tre stavs eikeparkett på gulv og lysmalte vegg og takflater.

Oppvarming

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Fjernvarmeanlegg med radiatorer, samt vannbårenvarme i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på den aktuelle eiendommen datert 30.03.2012. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet adkomstrett til boligene, fjernvarme, vedlikehold av grønområder i sameiet, bestemmelser rundt lekeplass m.m.

Følgende servitutt antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 74678, tinglyst 04.11.2005: Erklæring/avtale. Det er tinglyst bruksrett til bod.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenparken Boligsameie, med sameiebrøk 47/13859. Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 989 038 583.

Sameiet består av 200 leiligheter fordelt på 10 bygninger.

Nettside: http://www.lorenparken.no/

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23891020.

Sameiet har vaktmesteravtale med Bygårdsservice AS.

Sameiets eiendommer er fullverdiforsikret i Gjensidige med forsikringsnummer 78132583.

Fakta regnskap administrerer garasjeplasser.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger:

- Vaske og male fasaden.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Byttet vannmålerne i hver leilighet. Dette blir ingen stor kostnad da sameiet inngår en leieavtale som pulveriserer beløpet ut over 10 år.

2014: Malt oppganger fra underetasje til og med første etasje og muren ved trappene mellom blokkene.

Sameiet har tatt ut forliksklage vedrørende fuktproblematikk i ytre deler av fasaden mot Selvaag/Betonmast. Det har blitt utarbeidet rapporter basert på måler-resultatene av Sintef, og disse rapportene danner grunnlaget for hvilke løsninger sameiet nå vurderer å gjennomføre. Styret holder fortsatt godt tak i saken og ønsker naturligvis å komme til en ordentlig, god og langvarig løsning på dette. Det ikke er slik at konstruksjonen i byggene er alvorlig skadet. For mer informasjon kontakt megler.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4129 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.2004.

Det er flere planforslag i nærheten som bl. a:

201307159 - Reguleringssak: Det er foreslått å rive kontorbygningene på vestsiden av Kanonhallveien, i Sinsenveien 45-49.

Her er det søkt om å føre opp 6 boligblokker på inntil 9 etasjer, med 2 barnehager og noe næring. Saken er til behandling hos Plan-og Bygningsetaten som har fremmet forslag om å endre til 7 bygninger på maks 8 etasjer og noe lavere utnyttingsgrad. Se http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201307159

201412329 - Reguleringssak: Peter Møllers vei 8 - 14 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger. se http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201412329

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.255,- pr. mnd. og inkluderer kabel-TV fra Viken fiber/Altibox (200,-), fibernett (199,-), á konto fjernvarme og strøm (405,-), trappevask, felles byggeforsikring, vaktmester tjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

I tillegg faktureres kr 220,- per måned for garasjeplassen.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.300,- pr. år. / 2298 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.697.774,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.495,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Vest
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.3 km
Sinsenkrysset 1 km
Økernparken 1.4 km
Aker sykehus 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.1 km
Bussholdeplass Sinsenveien 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1.1 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1.3 km
Treningssenter STERK 0.3 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Løren skole (1-7 kl.) 0.9 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.1 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.6 km
Kuben videregående skole 1.9 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.2 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.3 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.4 km
Kjøpesenter Økernsenteret 1.2 km
Postkontor Meny Løren 0.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.6 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.2 km
Dagligvare Meny Løren 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.2 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 32,4 år
Gj.snittalder kvinner 31,2 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Vest 1530 788

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Halid Talic
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?