Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 700 000,- for kr 3 700 000,-

Velkommen til Kaprifolveien 24

Inngangsparti med hyggelig veranda. Her får du den siste kveldssolen sommerstid og en nydelig utsikt over Lierdalen.

Utsikt fra den store terrassen

 

Inngang fra 2. etasje

Gang

Gang

Kjøkkenet

 

 

 

Plass til spisebord

 

Stuen

 

Utsikt

 

Ny ovn i stuen

Spisestuen

 

 

 

 

Veranda med fin utsikt og gode solforhold

 

Soverom 1

Badet nede

Loftsetasjen

Loftstuen

Soverom 2

Bad oppe er nytt og lekkert

 

 

Soverom 3

Hele leiligheten

Fasade

Garasjen har ny elektrisk port samt mulighet for elbil lading.

TRANBY

Kaprifolveien 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 750 000,-

TRANBY: PEN OG PÅKOSTET FAMILIEBOLIG MED 2 BAD, 3 SOVEROM, LOFTSTUE, FANTASTISK UTSIKT OG GARASJE

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 106 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fantastisk beliggenhet i et veletablert og rolig bomiljø. Svært gode solforhold. Nærmiljøet kan beskrives som meget barnevennlig og attraktivt. Dette er et populært boligområde på Tranby og området består i hovedsak av barnefamilier.

Det er gangavstand til flere barnehager; Gunnersbråtan Barnehage, Hennummarka Barnehage, Akebakken Barnehage og Tranby Barnehage. Boligen sokner til Hallingstad skole. Tranby Ungdomsskole ligger i gang- og sykkelavstand fra boligen. Når det kommer til videregående skole er det flere muligheter, som St. Hallvard videregående skole med egen idrettslinje, elektrofag, musikk, dans/ drama, allmen og frisørlinje. Lier videregående skole er et annet alternativ med blant annet helsefag, design og håndverk og allmenfaglig påbygging. Ellers er det flere videregående skoler i og rundt Drammen som tilbyr alt fra byggfag til spesialiserte idrettslinjer med bl.a. fotball og håndball.

Over hele boligområdet er det opparbeidet interne gangstier, fotballbaner, lekeplasser og områder med mulighet for vinteraktiviteter som snowboard og ski. Kort vei til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Tranby har et aktivt idrettsmiljø for barn og voksne i alle aldre. Gode rekreasjonsmuligheter på Kraftkollen, vestmarkas høyeste punkt, med endeløse turmuligheter i skog og mark hele året rundt. Oppkjørte lysløyper på vinterstid. Lier IL er aktive innen blant annet fotball, ski og håndball. Egen idrettsplass og idrettshall på Tranby. Andre fritidsaktiviteter på Tranby er: Turn, Badmintonklubb, Taekwondo, Innebandy, Skolekorps, Allidrett for barn, Røde Kors, Kultorskolen m/ musikk, teater og dans. For mer detaljert info om fritidsmuligheter se www.lier.kommune.no, www.liernett.no eller www.lieril.no.

På Tranby er det dagligvarebutikk, lege, tannlege, idrettshall og fotballbaner. Kort vei til Liertoppen kjøpesenter med en rekke butikker, samt Bauhaus med det du skulle trenge til hus og hage.

Gangavstand til bussholdeplass med direkteruter til Oslo, Drammen og Asker med gode togforbindelser videre (blant annet flytoget). På hverdager går det busser hvert 15.minutt om morgenen innover til Oslo, og på ettermiddagen går det hvert 15. minutt fra Oslo til Tranby. For rutetider se www.brakar.no. Få skritt til bussholdeplass i Ringveien med ruter til både Asker i den ene enden, og Lierbyen, St. Hallvard vgs./ Lier vgs. og Drammen. Kort reiseavstand til E18 med enkel påkjøring. Ca. 10 minutter reisetid med bil til Drammen/Asker og ca. 30 minutter til Oslo.

Barnehager og skoler

Barnehager: Hennummarka barnehage. Akebakken barnehage. Gunnersbråtan Barnehage. Tranby Andelsbarnehage. Kløverenga korttidsbarnehage. Hennum familiebarnehage. Stustad familiebarnehage.

Skoler: Hallingstad skole. Tranby ungdomsskole. St.Hallvard og Lier videregående skoler. For detaljer se www.lier.kommune.no.

Høyskolen i Buskerud og Næringsakademiet ligger i Drammen sentrum.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 750 000,-

Felleskostnader

Kr 1 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1988

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

103m2

Bruksareal

106m2

Tomt

2034m2

KR-kode

151832

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kaprifolveien 24, 3408 Tranby

Gnr. 148, bnr. 216, snr. 7, i Lier kommune.

Andel i realsameie:

Denne matrikkelenheten har ideell andel 1/11-del i gnr. 148, bnr. 3, i Lier kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.034 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal.

Parkering

- Parkeringsplass for 1 bil i felles garasjeanlegg - plass nr. 1 fra nedsiden følger seksjonen og denne har i tillegg elektrisk garasjeport.

- Har man elbil eller hybrid og ønsker å lade den i garasje, koster dette kr 50,- ekstra i fellesutgifter.

- Sameiet har 8 stk oppstillingsplasser i tillegg til garasje. Hver husstand skal strebe etter å benytte garasje mest mulig, spesielt husstander med 2 biler. For mer info, se husordensregler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 113 kvm

Totalt bruksareal: 106 kvm

Totalt primærrom: 103 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 106 kvm

Primærrom:

2. etasje 70 kvm: Entré, hall, bad/vaskerom, kjøkken, stue/spisestue, soverom.

Loft 33 kvm: Loftstue, 2 soverom, bad. Gulvflate på loft er ca. 47 kvm.

Sekundærrom:

Loft 3 kvm: Bod.

I tillegg disponerer boligen garasje med plass til 1 bil og noe lagringsplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.04.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Leilighet over 2 plan i bygg med 8 boenheter oppført i 1988. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Inngangsdør i tre med isolerglass. Katteluke i inngangsdør. Terrassedør i tre med isolerglass i trekarmer. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer. TG 2 er satt grunnet alder/utidsmessighet på vinduer og dører. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. 3 takvinduer. 2 vinduer nye i 2015 - TG 0. 1 opprinnelig vindu - TG 2. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Tretrapp med åpne trinn mellom etasjene. Trinn og rekkverk i malt tre. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Veranda i trekonstruksjon ved inngang. Rekkverk i tre. Trebjelkelag mellom etasjene.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør) og kobber. Vannmåler montert. Stoppekran i hall. Nytt røropplegg til bad i loft i 2012 - TG 1. F.ø. røropplegg fra byggeår - TG 2.

Luftbehandling: Naturlig ventilasjon med luker og spalteventiler i boligen.

Elektriske anlegg: 1-faset inntak. 63 amp. hovedsikr. 10 kurser. Sikringsskap med automatsikringer.

Lys: Downlights på bad i 2 etg.

Garasje i fellesanlegg:

Asfaltert gulv. F.ø. trekontruksjon tekket med shingel. Innlagt strøm med mulighet for lading av elbil(13 amp). Leddport i stål med aut. portåpner. Ny garasjeport.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og påkostet familiebolig over 2 plan beliggende i idylliske omgivelser på Tranby. Leiligheten ligger fint til innerst i Kaprifolveien. Her er det ingen gjennomgangstrafikk, og dette er med på å gjøre området meget rolig, behaglig og barnevennlig. Inngangen til leiligheten finnes på baksiden huset og opp én trapp til 2. etasje. Utenfor inngangspartiet er det en hyggelig veranda med nydelig utsikt over Lierdalen. Selger beskriver solforholdene som meget gode med sol fra ca. 08:00 til ca. 22:00 midtsommers.

Påkostninger:

- Kjøkken 2011

- Bad 2012 oppe samt ny vegg hengt toalett bad nede

- Eike parkett stue og gang 2014

- Ny vedovn med kleberstein 2011

- Eike parkett oppe 2018

- Skyve garderobe på soverom oppe 2018

Dette er en lys og innholdrik leilighet med praktisk planløsning. 2. etasjen inneholder Entré, hall, 1 stort soverom, bad/vaskerom, et godt utstyrt kjøkken og stue/spisestue med peisovn. Stuen har et fint arkitektonisk preg med det store vinduet som gir en herlig utsikt mot nedre del av Lierdalen. Dette er samtidig med på å gi mye naturlig lys til rommet og et fint særpreg på stuen/spisestuen. Fra stuen er det utgang til solrik veranda.

Kjøkken:

Flott kjøkken med innredning montert i 2010/2011. Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med profilerte eikefronter. Laminat benkeplate. Marmorfliser over kjøkkenbenk. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp, opvaskmaskin, kaffemaskin og kjøl/frys fra Siemens. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert. Fryseskap i bod oppe følger med.

Bad/ vaskerom:

Våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset i 2012. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Nytt toalett i 2012 - TG 1. F.ø. utstyr fra byggeår - TG2. Det er fliser på vegger og gulv. Det er lokalt fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk (eldre belegg). Det er lokalt fall til sluk, men totalt fall på gulvet tilfredsstiller ikke krav fullt ut. Det må etableres drensspalte i dusjvegg for avrenning til sluk fra hele gulvet. Ventil i himling med vifte på loft. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Opp i loftsetasjen finner du praktisk og trivelig loftstue, 2 soverom (1 barnerom og 1 større soverom), lekkert bad og 1 bod. Badet har inngang fra soverommet. Gulvflate på loft er ca. 47 kvm.

Lekkert bad i loftsetasjen:

Rommet ble innredet i 2012. Dokumentasjon for utførelse av fuktsikring er ikke forevist, dog er div. kvitteringer forevist. Badet inneholder dusjhørne med dusj på vegg, vegghengt toalett, servant og 2 stk. varmtvannsberedere. Nytt utsyr i 2012. Downlights i himling. Det er fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Elektrisk vifte i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Overflater:

Vegger - Malt glassfiber, malte flater, fliser og panel.

Gulv - Parkett - noe vinyl og tregulv.

Himling - Panel og malte flater.

Følgende lamper medfølger ikke:

- Lysekrone i stue

- Pendel på kjøkken

- Taklampe på bad nede

- Lampe i hall

Oppvarming

Ildsted: 1-løps elementpipe med peisovn. Feieluke i stuen. Ny ovn i 2011. Avstand til brennbart materiale ved feieluke og ildsteder er ok.

Elektrisk: Gulvvarme på badene. F.ø. panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.03.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at loftsetasjen er innredet etter at ferdigattest ble gitt. Det er uklart når dette ble utført og om bruksendring er meldt inn til Lier kommune. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 410875, tinglyst 11.11.1988, type heftelse: Erklæring/avtale - Panterett for kr 10.000,- til sikkerhet for betaling av bla. fellesutgifter til sameiet.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 410880, tinglyst 11.11.1988, type heftelse: Best. om vann/kloakkledn. - Omhandler bla. plikt til felles vedlikehold og drift av felles privat vann-, kloakk-, spillvann- og overvannsledninger fra eiendommen frem til og med påkobling til offentlig ledning, m.m.

I tillegg følger 4 eldre servitutter i grunn for realsameie på gnr. 148, bnr. 3 i Lier kommune. Disse omhandler div. erklæringer til naboer om bebyggele samt avsetting av grunn til Lier kommune. Servituttene anses ikke å ha særlig betydning for bruken av den aktuelle leiligheten, men følger realsameiet.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kaprifolvegen sameie, med sameiebrøk 116/760.

Sameiet består av 8 leiligheter.

Forretningsfører er Siri Larson (selger), tlf. 478 27 117

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Forpliktelser tilknyttet leiligheten:

- Vinter så plikter eier hver 8 uke å fjerne snø foran søppelkasser.

- Sommer så plikter eier å klippe plen hver 8 uke.

Utdrag fra Årsmøtereferat avholdt 18.04.2017:

Det ble gått igjennom punktene i regnskapet og det er ingen unormale poster. Våre kostnader for 2016 har vært vedlikehold av bygg, strøm og brøyting.

Vedlikehold:

- Status oppussing fasade. Vi kontakter Rune Kristiansen for tilbud. Den andelen som har størst behov for vedlikehold etter en vurdering fra han, vil bli prioritert.

- Likeledes er det med taket. Takstein har ramlet ned fra nr. 24. Det er også lekkasje fra tak i nr. 22. Vi kontakter Rune Kristiansen for befaring av taket.

- Vi ønsker også en vurdering av front fasader, vi kontakter Rune Kristiansen, tak vil bli prioritert over fasade.

- Gjerdet ved garasjebygget har begynt å gli ut, etter en kort befaring nede ved garasjebygget så ser det stabilt ut, men vil bli holdt øye med.

Løpende vedlikehold:

- Ute bod vil bli satt opp slik at boden til Terje blir frigjort, Sivertsen har påtatt seg å kjøpe inn boden, kr 10.000,- er overført for kjøp, kvittering er ikke levert for kjøpet.

- Snekker har blitt hyret inn for utbedring på endevegg 36/34

- Glassmester har byttet ut 3 punkterte vinduer i nr 36, 2 i stua og ett takvindu.

- Avfallsplass/kompost er blitt tømt.

- Vi har fått utført sjekk av steinmuren nede ved garasjebygget, ingen tilbakemelding.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Tranby II, 504-907-02, datert 20.12.1973 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.428,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år. Det må i tillegg beregnes kostnader til feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 1.900,- pr. mnd. og inkluderer: Byggnings forsikring, garasje forsikring, felles strøm garasje, diverse vedlikehold ute, snø fjerning og strøing vinter.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.222,- pr. år. / 15.742 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Lier Fibernett/Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 700,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Lier Fibernett som leverandør av internett og har en avgift på kr 400,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.844.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lier
Grunnkrets Tranby
Kirkesogn Tranby

Steder i nærheten

Lierskogen 2.4 km
Liertoppen 3.6 km
Lierbyen 5.7 km
Eikenga 6.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 83.8 km
Jernbanestasjon Lier 8.3 km
Bussholdeplass Haugerudbråtan 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tranbyhallen 0.8 km
Idrettsanlegg Tranby fotballbaner 0.8 km
Treningssenter ats Liertoppen 4.1 km
Treningssenter Bare Trening Lier 6.1 km

Steder av interesse

Skoler

Hallingstad skole (1-7 kl.) 0.9 km
Hennummarka skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tranby skole (8-10 kl.) 0.6 km
Briskeby skole og kompetansesenter 7.9 km
Bleiker videregående skole 12.2 km

Barnehager

Tranby barnehage (0-5 år) 0.5 km
Gunnersbråtan barnehage (0-5 år) 1.1 km
Hennum familiebarnehage 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Liertoppen Kjøpesenter 3.6 km
Kjøpesenter CC Drammen 11.4 km
Postkontor Coop Mega Tranby 0.9 km
Postkontor Meny Liertoppen 3.3 km
Apotek Apotek 1 Liertoppen 4.1 km
Apotek Ditt Apotek Fosskvartalet 5.9 km
Vinmonopol Liertoppen Vinmonopol 3.6 km
Dagligvare Coop Mega Tranby 0.9 km
Dagligvare Kiwi Tranby 2.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.1 km
Bensin Circle K Tranby 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,8 %
Andel kvinner 48,2 %
Gj.snittalder menn 39,7 %
Gj.snittalder kvinner 39,2 %
Husholdninger med barn 41,8 %
Husholdninger uten barn 58,2 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 923
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lier 25740 11032
Grunnkrets: Tranby 678 263

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- /

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?