Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Velkommen til Karl Staaffs vei 32 - presentert av Emir Mekic hos Krogsveen

Lys og delikat stue med utgang til balkong

Stue

Stue med stor vindusflate gir godt med lys

Stue

Romslig stue med god plass til spiseplass

Gode detaljer i leiligheten

Praktisk separat kjøkken med innredning fra 2012

Klassisk og delikat kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Kjøkkenet har rikelig med naturlig lys

Lyst og flott bad med praktisk dusjhjørne

Klassisk baderomsinnredning med heldekkende servant

Gang mot stue og badeværelse

Romslig gang med god oppbevaringsplass

Hyggelig og innbydende entré

Gangen har godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe

Gang med inngang til soverom

Stort soverom malt i en delikat farge

Større skyvedørsgarderobe på soverom

Soverom

Koselig balkong med god plass til sittegruppe

Solrik vestvendt balkong

Hyggelig balkong på ca. 7 m²

Utsikt fra balkong

Utsikt mot uteplass og lekeområde fra kjøkken og soverom

Utsikt mot indre gårdsrom fra balkong/stue

Fasade

Målsatt planskisse

Alternativ planløsning - 3-roms

Kart over nabolaget

Ulven- Delikat 2-r. m/nyere kjøkken og stor vestvendt balkong. Bad i regi av brl. V.V. og fyring inkl. Ingen forkjøp

Karl Staaffs vei 32

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 890 000,-

Ulven- Delikat 2-r. m/nyere kjøkken og stor vestvendt balkong. Bad i regi av brl. V.V. og fyring inkl. Ingen forkjøp: Ulven- Delikat 2-r. m/nyere kjøkken og stor vestvendt balkong. Bad i regi av brl. V.V. og fyring inkl. Ingen forkjøp

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 460,-
Fellesgjeld:
Kr 105 316,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentrumsnær og attraktivt beliggende på Ulven i blindvei ved Helsfyr, uten gjennomgangstrafikk. Skjermet og trafikksikkert innenfor borettslagets område. Kort vei til skole, barnehage, off. komm., butikker (Matkroken 1 min. gange), idrettsanlegg og bydelssenter som Fyrstikktorget og kjøpesentrene Bryn og Alna med de fleste servicetilbud og fasiliteter.

Store grøntarealer i nærområdet med fine tur- og rekreasjonsmuligheter rundt andedammen ved Valle Hovin, hvor det forøvrig er fotballbane, skøytebane, sykkelbane, Vallhall trenings- og terapisenter og diverse andre fritidstilbud. En hyggelig spasertur og du befinner deg på Tøyenbadet eller i Botanisk hage.

Kort vei til offentlig kommunikasjon (buss nr. 401 og 411 fra Ulvenkrysset til sentrum, buss nr. 68 og 58 til Helsfyr/Grorud og buss nr. 23 og 24 langs Ring 3 til Lysaker/Simensbråten. T-bane linje 1-4 på Helsfyr. Det er kun ca. 5 min. til sentrum med T-bane fra Helsfyr.

Ulven og Økern er under spennende utvikling, og en del av nye Hovinbyen. Hovinbyen er Oslos største byutviklingsområde. På Økern kommer det over 150 butikker av alle slag. Det planlegges også en ny mathall, kino, restauranter, caféer, bibliotek, og et stort innendørs badeland.

Barnehager og skoler

Regnbuen bhg. (1-6 år) 0.5 km

Teisenparken bhg. (1-6 år) 0.7 km

Teisen gård bhg. (3-6 år) 1 km

1-7 kl. Bryn skole 0.9 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.9 km

8-10 kl. Fyrstikkalleen ung.skole 1.9 km

8-10 kl. Frydenberg skole 2.7 km

8-10 kl. Sofienberg ung.skole 3.8 km

Kuben vgs. 1.2 km

F21 vgs. 1.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Sinsenkrysset: Følg ring 3 mot Ryen og ta av til E6 mot Gardermoen. Ta så første avkjøring til høyre mot Ulvenveien ved Ulvensplitten, videre til venstre inn Ulvenveien og så til høyre inn Karl Staaffs vei. Se forøvrig også kart.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger fra krysset Ulvenveien/Karl Staaffs vei, og så inn indre gårdsrom.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 890 000,-

Fellesgjeld

Kr 105 316,-

Totalpris

Kr 2 995 316,-

Felleskostnader

Kr 3 460,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1955

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

60m2

Bruksareal

62m2

Tomt

54542m2

KR-kode

541723

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Karl Staaffs vei 32, 0665 Oslo

Gnr. 131, bnr. 64 i Oslo kommune.

Leil.nr. 282, andelsnr. 232,

Ulven Borettslag, org.nr. 947 851 217

Tomten

Festet tomt på 54.542,5 m² som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, beplantning, og sittegrupper. Oppsatt lekeapparater på lekeplass, asfalterte gang- og kjøreveier. Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse, med hyggelige tun og store fellesarealer med flere lekeplasser.

Borettslaget fester tomt av Kirke og Undervisningsdepartementet for en avtaleperiode på 99 år f.o.m. 01.10.1953. Festeavgiften er p.t. ca. kr 134.000,- pr. år. Ifølge forretningsfører er det mottatt varsel om økning til ca. kr 524.000,-, men det er ikke avklart når eller om dette vil tre i kraft. Festeavgiften betales over felleskostnadene og kostnaden fordeles på alle 441 leilighetene i borettslaget.

Parkering

Hver andel får utlevert ett parkeringsbevis som gir rett til å parkere på borettslagets parkeringsplasser ved Ringveien. Borettslaget har videre 29 parkeringsplasser som leies ut (kr 200,- pr. mnd). Ledige plasser kunngjøres på informasjonstavlen utenfor vaktmesterkontoret. Den søker med lengst ansiennitet blir tildelt plassen. Ellers eier borettslaget 127 garasjeplasser som leies ut til andelseiere. Leieretten til disse plassene er omsettelig basert på markedspris, og leie for plass i garasje er pr d.d. kr 150,- pr mnd (kommer i tillegg til opplyste felleskostnader).

Selger har ikke garasjeplass. Alle overdragelser eller fremleie av garasjeplass skal godkjennes av styret og ny leietaker skal signere egen leiekontrakt med borettslaget.

For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 m²

Totalt bruksareal: 62 m²

Totalt primærrom: 60 m²

Primærrom:

3. etasje inneholder: Entré/gang, badeværelse, soverom, stue og kjøkken.

Sekundærrom:

3. etasje inneholder: Innvendig bod på 2 m².

I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder på hhv 2,7 m² og 2,9 m².

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.01.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasaden med tegl. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at det ikke er tilstrekkelig med friskluftstilgang til boligen med dagens ventiler. Det anbefales at vinduer åpnes daglig for lufting.

Standard

Entré/gang:

Romslig og innbydende entré, rikelig med oppbevaring av sko- og yttertøy i walk-in-closet/garderobe med skyvedører fra Garderobemannen i 2016. Lys og flott laminat på gulv lagt i 2016, malt tapet i 2016. Adkomst til soverom, badeværelse og stue. Inngangsdør byttet høsten 2016.

Stue:

Lys stue med god plass til sofagruppe, tv-benk, spisebord m.m. Store vindusflater som gir mye lys og gir god romfølelse. Lys og flott nylagt laminat på gulv lagt i 2017, samt nymalte vegg- og takflater. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 7 m² med gode solforhold og utsikt over pent opparbeidet indre gårdsrom. Vinduer og balkongdør ble byttet høsten 2016.

Kjøkken:

Flott og praktisk separat kjøkken med innredning fra IKEA i 2012. Fronter i profilert malt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt servant. Malt vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Lys og flott nylagt laminat på gulv lagt i 2017, samt nymalte vegg- og takflater.

Kjøkkenet kan bygges om til et soverom nr. 2, se alternativ plantegning.

Badeværelse:

Pent badeværelse pusset opp i 2005 i regi av borettslaget. Badet består av vegghengt toalett, dusjhjørne med nye dører i 2018. Flott baderomsinnredning med heldekkende servant og underskap, overskap med speilfront og lys. Downlights i nedsenket himling. Det er også og opplegg for vaskemaskin.

Hovedsoverom:

Lyst og stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Rikelig med oppbevaringsplass i ny skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen i 2016. Lys og flott laminat på gulv lagt i 2016, malt tapet i 2015. Vindu ble byttet høsten 2016.

Utstyr / Fasiliteter:

- Hyggelig vestvendt balkong på ca. 7 m².

- Felles varmtvann og fyring med radiatorer.

- Vannbåren varme i baderomsgulv.

- Dørcalling med åpner.

- Ingen forkjøpsrett.

- Mulighet for leie av parkeringsplass/garasjeplass

- Sikringsskap med automatsikringer.

Boder i kjeller:

1. kjellerbod på 2,7 m² (panelt).

2. kjellerbod på 2,9 m² (panelt).

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer på soverom og stue og vannbåren gulvvarme på bad/wc.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for oppføring av boligblokken datert 25.11.1960.

Det foreligger ferdigattest for utskifting av balkong og ny fasadekledning datert 01.10.1993.

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av bad datert 2005.

Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 13699, tinglyst: 04.11.1959: Festekontrakt.

Dagboknr. 1339, tinglyst 16.08.1958: Rettighet til leiekontrakt

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fire servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser rundt bebyggelse, vei og garasje/parkering. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Ulven Borettslag som består av totalt 441 leiligheter, herav 432 andelsleiligheter. I tillegg kommer 2 tjenesteleiligheter.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf 22865500

- Det praktiseres ikke forkjøpsrett, men styregodkjenning i borettslaget.

- Dugnad må påregnes.

- Borettslaget har 2 heltidsansatte vaktmestere.

- Dyreholdet i borettslaget skal foregå på en slik måte som ikke er til sjenanse eller ulempe for andre borettshavere.

- Grilling på balkong med godkjent elektrisk eller gassdrevet grill tillates. Grilling på balkong med andre varmekilder er ikke tillatt.

- Borettslagets eiendommer er forsikret hos If Skadeforsikring med polisenummer 5456015.

- Borettslaget bytter vinduer etter behov for borettslagets regning.

- Ulven borettslag har hjemmeside med adresse: www.ulvenborettslag.no Her finnes blant annet ordensregler, vedtekter og annen relevant informasjon.

- Tidligere vedtatt bergvarme-/varmepumpeprosjekt vil med stor sannsynlighet ikke bli gjennomført. Det vurderes andre alternativer, herunder fjernvarme.

- Bruk av vaskeri betales sammen med felleskostnadene etterskuddsvis etter faktisk forbruk for den enkelte andelseier. Nytt vaskerisystem med elektronisk brikke er iverksatt 18. februar 2016. Ny eier må henvende seg til vaktmester for å få nytt vaskerikort.

- Det er inngått en avtale med Selvaag Prosjekt om en rapport for vedlikeholdsbehovet i borettslaget på kort og lang sikt.

Ny eier skal betale kr 260,- + administrasjonskostnader kr 94,- for nye skilt til postkasse og ringetablå. Faktureres ny eier direkte fra forretningsfører.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-493 datert 18.09.1953 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det foreligger planer om ny gang- og sykkelbru over E6 i Ulvenkrysset.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er gitt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.460,- pr. mnd. og inkluderer nedbetaling av andel fellesgjeld kr 653,- og øvrige fellesutgifter kr 2.807,- med blant annet fyring, varmtvann, kabel-tv og bredbånd fra GET, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, festeavgift, trappevask og vaktmestertjeneste, m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Ytterligere fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 300,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.996.375,-

Av dette beløpet utgjør kr 105.316,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Nordre Fjellhus
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Teisenkrysset 0.5 km
Valle-Hovin 0.7 km
Hovin friluftsområde 0.9 km
Tvetenbrua 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 43.9 km
Sentralstasjon Oslo S 9.5 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 1.9 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 1.2 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 3.7 km
Bussholdeplass Ulvenkrysset 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.8 km
Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 1.1 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.7 km
Treningssenter Toppform Treningssenter 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Bryn skole (1-7 kl.) 1.1 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.8 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Valle Hovin videregående skole 0.7 km
Kuben videregående skole 1.3 km

Barnehager

Regnbuen barnehage (1-6 år) 0.6 km
Teisenparken barnehage (1-6 år) 0.7 km
Teisen Vest barnehage (1-3 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.5 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.7 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.5 km
Postkontor Meny Bryn 3.6 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 1.4 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 1.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.7 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Matkroken Ulven 0.2 km
Dagligvare Joker Teisen 0.7 km
Kiosk/video Nye Terningen kiosk 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.2 km
Bensin Smart Fjellhus 1 km
Bensin Circle K Økern 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 34,6 %
Gj.snittalder kvinner 35,6 %
Husholdninger med barn 30,1 %
Husholdninger uten barn 69,9 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 15356
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Nordre Fjellhus 2049 1037

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag, etter siste annonserte visning. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,4% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?