Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 210 000,- for kr 3 210 000,-

Velkommen til Karl Staaffs vei 36 - Presentert av Krogsveen avd. Hasle

Utgang til balkong på ca. 7 kvm. med gode solforhold

Lys og romslig stue

God plass til spisebord - et naturlig samlingspunkt for familie og venner

Store vindusflater gir gode lys- og utsiktsforhold, samt en åpen og luftig atmosfære

Stor og romslig sydvendt balkong på ca. 7 kvm

Rolig område hvor man kan nyte lange dager og sene kvelder i godt lag

Lyst og romslig IKEA kjøkken med hvite og glatte fronter

Laminat kjøkkenbenk med nedfelt oppvaskkum. Integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp

Kjøkken

Kjøkken/ Entré

Flislagt baderom som ble pusset opp i regi av borettslaget i perioden 2004-2005

Bad

Baderommet har dusjkabinett, veggmontert toalett, servant med tilhørende innredning og speil med lys over

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom til entré

Soverom

Soverom

Soverom

Entré

Entré

Fasade

Fasade

Plantegning

Fellesområde

Fellesområde

Fellesområde

Fellesområde

SOLGT! Visning avlyst - Ulven - Gjennomgående og lys 3-roms med sydvendt balkong. Fyring & v.vann inkl.

Karl Staaffs vei 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 190 000,-

SOLGT! Visning avlyst - Ulven - Gjennomgående og lys 3-roms med sydvendt balkong. Fyring & v.vann inkl. : SOLGT! Visning avlyst - Ulven - Gjennomgående og lys 3-roms med sydvendt balkong. Fyring & v.vann inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 589,-
Fellesgjeld:
Kr 105 766,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 64 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentrumsnær og attraktivt beliggende på Ulven. Skjermet og trafikksikkert innenfor borettslagets område. Kort vei til skole, barnehage, off. komm., butikker (Matkroken 1 min. gange), idrettsanlegg og bydelssenter som Fyrstikktorget og kjøpesentrene Bryn og Alna med de fleste servicetilbud og fasiliteter. Kort vei også til Vålerengas nye storstue - Intility arena.

Store grøntarealer i nærområdet med fine tur- og rekreasjonsmuligheter rundt andedammen ved Valle Hovin, hvor det forøvrig er fotballbane, skøytebane, sykkelbane, Vallhall trenings- og terapisenter og diverse andre fritidstilbud. En hyggelig spasertur og du befinner deg på Tøyenbadet eller i Botanisk hage.

Kort vei til offentlig kommunikasjon (buss nr. 100 og 110 fra Ulvenkrysset til sentrum, buss nr. 68 og 58 til Helsfyr/Grorud og buss nr. 23 og 24 langs Ring 3 til Lysaker/Simensbråten. T-bane linje 1-4 på Helsfyr. Det er kun ca. 5 min. til sentrum med T-bane fra Helsfyr.

Ulven og Økern er under spennende utvikling, og en del av nye Hovinbyen. Hovinbyen er Oslos største byutviklingsområde. På Økern kommer det over 150 butikker av alle slag. Det planlegges også en ny mathall, kino, restauranter, caféer, bibliotek, og et stort innendørs badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 190 000,-

Fellesgjeld

Kr 105 766,-

Totalpris

Kr 3 295 766,-

Felleskostnader

Kr 3 589,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1955

Soverom

2

Primærrom

64m2

Bruksareal

64m2

Tomt

54543m2

KR-kode

3718141

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Karl Staaffs vei 36, 0665 Oslo

Gnr. 131, bnr. 64 i Oslo kommune.

andelsnr. 374,

Ulven Borettslag, org.nr. 947 851 217

Tomten

Festet tomt på 54.543 m² som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, beplantning, og sittegrupper. Oppsatte lekeapparater på lekeplass, asfalterte gang- og kjøreveier. Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse, med hyggelige tun og store fellesarealer med flere lekeplasser.

Borettslaget fester tomt av Kirke og Undervisningsdepartementet for en avtaleperiode på 99 år f.o.m. 01.10.1953. Festeavgiften er p.t. ca. kr 134.000,- pr. år. Ifølge forretningsfører er det mottatt varsel om økning til ca. kr 524.000,-, men det er ikke avklart når eller om dette vil tre i kraft. Festeavgiften betales over felleskostnadene og kostnaden fordeles på alle 441 leilighetene i borettslaget.

Parkering

Hver andel får utlevert parkeringsbevis som gir rett til å parkere på borettslagets parkeringsplasser ved Ringveien. Borettslaget har videre 29 parkeringsplasser som leies ut (kr. 150,- pr. mnd). Ledige plasser kunngjøres på informasjonstavlen utenfor vaktmesterkontoret. Søker med lengst ansiennitet blir tildelt plassen. Ellers eier borettslaget 127 garasjeplasser som leies ut til andelseiere. Leieretten til disse plassene er omsettelig basert på markedspris, og leie for plass i garasje er pr d.d. kr 200,- pr mnd (kommer i tillegg til opplyste felleskostnader).

Selger har ikke garasjeplass. Alle overdragelser eller fremleie av garasjeplass skal godkjennes av styret og ny leietaker skal signere egen leiekontrakt med borettslaget.

Infrastruktur EL-billading - Utredning skal være ferdig august 2018 og fremlegges på ekstraordinær generalforsamling.

For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 64 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på ca 3,5 kvm og 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.08.2018 utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Karl Staaffs vei 36, en gjennomgående og lys 3-roms med svært gode sol- og lysforhold. Rolig beliggenhet i første etasje, kombinert med god takhøyde og fin planløsning gjør at boligen føles ekstra romslig. Leiligheten har nymalte vegg- og himlingsflater i stue, kjøkken, soverom og entré. Stor, sydvendt balkong fra stue på ca. 7 kvm. med ettermiddags- og kveldssol. Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader. Boligen inneholder: stue, kjøkken, to soverom, bad/wc og entré.

Nærmere innhold:

Entré/gang:

Romslig og praktisk entré med gode oppbevaringsmuligheter i innebygde skap, samt plass for ytterligere oppbevaringsmøblement. Plass til sko- og yttertøy for øvrig. Parkett på gulv og nymalte vegg- og himlingsflater.

Stue:

Lys og hyggelig stue som er enkel å innrede, med god plass til både sofa- og spisegruppe, tv-seksjon og øvrig møblement. Stuen har store vindusflater og følgelige gode lysforhold, noe som er med på å skape en fin romfølelse. Parkettgulv og nymalte vegg- og himlingsflater. Fra stuen er det utgang til den sydvendte balkongen på ca. 7 kvm. Balkongen har meget gode solforhold fra tidlig ettermiddag til langt på kveld. Her har du plass til både sittegruppe med tilhørende møblement, grill, m.m.

Kjøkken:

Lyst og moderne IKEA kjøkkeninnredning fra 2009 med hvite høyglansede profilerte fronter og laminat benkeplate. Rikelig med både skap- og benkeplass. Nedfelt rustfri oppvaskkum og et greps armaturer. Opplegg for oppvaskmaskin. Fliser mellom benk og overskap. Kullfilterventilator. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Ventilator over komfyr tilkoblet kanal i yttervegg. Parkettgulv og nymalte vegg- og himlingsflater.

Bad/wc:

Flislagt baderom som ble pusset opp i regi av borettslaget i perioden 2004-2005. Baderommet har dusjkabinett, veggmontert toalett, servant med tilhørende innredning og speil med lys over. Servantinnredningen har mye oppbevarings- og benkeplass. Vannbåren varme i gulv og opplegg for vaskemaskin. Nye bunn- og vannledninger er montert i borettslaget (2015) i følge styrets årberetning.

Soverom:

To gode og romslige soverom hvor det er rikelig med plass til dobbeltseng på hvert av disse. Et av soverommene benyttes i dag som gjesterom/kontor. Begge soverommene har god oppbevaringsplass i garderobeskap og skyvedørsgarderobe. Hovedsoverommet har i tillegg til dobbeltseng plass til både nattbord og øvrig oppbevaringsmøblement. Begge soverommene vender ut mot stille og rolige fellesområder. Parkettgulv på begge soverom.

Diverse:

- Ingen forkjøpsrett!

- Felles varmtvann og fyring med radiatorer.

- Mulighet for kjøp av garasjeplass.

- Veldrevet borettslag.

- Rikelig med bodplass.

- Sikringsskap i oppgangen med automatsikringer.

- Lave kjøpsomkostninger.

- Beliggende i et meget spennende boligområde under stor utvikling.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme samt gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger et arkivkort på eiendommen som henviser til at ferdigattest på eiendommen foreligger med dato 02.11.1960

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av bad datert 16.06.2005.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 13699, tinglyst: 04.11.1959, type heftelse: Festekontrakt

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fire servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser rundt bebyggelse, vei og garasje/parkering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Ulven Borettslag som består av totalt 441 leiligheter, herav 439 andelsleiligheter. I tillegg kommer 2 tjenesteleiligheter.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf 22865500

- Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

- Dugnad må påregnes.

- Borettslaget har 2 heltidsansatte vaktmestere.

- Dyrehold i borettslaget skal foregå på en slik måte som ikke er til sjenanse eller ulempe for andre borettshavere.

- Grilling på balkong med godkjent elektrisk eller gassdrevet grill tillates.

- Borettslagets eiendommer er forsikret hos If Skadeforsikring med polisenummer: 5456015.

- Ulven borettslag har hjemmeside med adresse: www.ulvenborettslag.no. Her finnes blant annet ordensregler, vedtekter og annen relevant informasjon.

- Styret har følgende e-postadresse: styret@ulvenborettslag.no

* Tidligere vedtatt bergvarme-/varmepumpeprosjekt vil med stor sannsynlighet ikke bli gjennomført. Det vurderes andre alternativer, herunder fjernvarme.

* Fellesvaskeriet ligger i Karl Staaffs vei 6. Bruk av vaskeri betales sammen med felleskostnadene etterskuddsvis etter faktisk forbruk for den enkelte andelseier. Nytt vaskerisystem med elektronisk brikke er iverksatt 18. februar 2016. Ny eier må henvende seg til vaktmester for å få nytt vaskerikort.

* Det er inngått en avtale med Selvaag Prosjekt om en rapport for vedlikeholdsbehovet i borettslaget på kort og lang sikt.

Foretatt vedlikehold:

2016: Nye ytterdører - De andelseiere som ønsker kan bytte ut inngangsdøren. Boligselskapet dekker utskiftningen, men andelseier må betale for døren.

2016: Utskifting av vinduer og verandadører - Gjøres fortløpende der hvor det trengs.

2015: Nye bunn- og vannledninger.

2015: Oppgradering av uteområdene

2012: Nye fellesrør til varmesentralen

2008: Diverse: Nye lekeapparater. Oppussing av trappeoppganger. Oppstart varmepumpeprosjekt.

2006 - 2007: Oppussing av oppganger + nye postkasser

2004 - 2005: Våtromsrehabilitering

2000 - 2002: Div vedlikehold: - Skiftet elektrisk anlegg / uteareal. Nye stigeledninger til leilighetene + byttet til automatsikringer.

2000 - 2001: Rehab. av fyrhus og undersentraler

1993 - 1994: Rehab. av fasader + nye balkonger

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-493 datert 18.09.1953 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det foreligger planer om ny gang- og sykkelbru over E6 i Ulvenkrysset.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.589,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv fra Get, bredbånd (Get basis), renter og avdrag andel fellesgjeld, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, festeavgift, trappevask, vaktmestertjeneste m.m.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6000,-. årlig.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Mulighet for fibernett via Lynet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.296.825,-. Av dette beløpet utgjør kr 105.766,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Ny eier skal betale kr 260,- + administrasjonskostnader kr 94,- for nye skilt til postkasse og ringetablå. Dette blir fakturert ny eier direkte fra forretningsfører.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Nordre Fjellhus
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Teisenkrysset 0.4 km
Valle-Hovin 0.6 km
Hovin friluftsområde 0.9 km
Teglverkstomta 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44 km
Sentralstasjon Oslo S 6.4 km
Jernbanestasjon Alna stasjon 2.8 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 1.1 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 3.8 km
Bussholdeplass Teisenkrysset 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.7 km
Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 1.2 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.6 km
Treningssenter Toppform Treningssenter 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Bryn skole (1-7 kl.) 1.1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.6 km
Brynseng skole (1-7 kl.) 1.7 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.8 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.7 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.5 km
Valle Hovin videregående skole 0.6 km
Kuben videregående skole 1.4 km

Barnehager

Regnbuen barnehage (1-6 år) 0.5 km
Teisenparken barnehage (1-6 år) 0.6 km
Teisen Vest barnehage (1-3 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.4 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.6 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.4 km
Postkontor Meny Alna 2.6 km
Apotek Vitusapotek Bryn 1.3 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 1.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.6 km
Vinmonopol Alna Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Matkroken Ulven 0.3 km
Dagligvare Joker Teisen 0.8 km
Kiosk/video Nye Terningen kiosk 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.1 km
Bensin Smart Fjellhus 1 km
Bensin Circle K Økern 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,6 år
Husholdninger med barn 30,1 %
Husholdninger uten barn 69,9 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 15356
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nordre Fjellhus 2019 989

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?