Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 875 000,- for kr 2 875 000,-

Velkommen til Karl Staaffs vei 70 - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen

Lys og hyggelig stue som er enkel å innrede, med god plass til både sofa- og spisegruppe, tv-seksjon og øvrig møblement

God plass til spisebord i stuen - et naturlig samlingssted for venner og familie

Stuen har store vindusflater og følgelig gode lysforhold, noe som er med på å skape en fin romfølelse

Fra stuen er det utgang til den vestvendte balkongen på 5 kvm

Balkongen har meget gode solforhold fra tidlig ettermiddag til langt på kveld

Her har du plass til sittegruppe og grill, m.m

Solkart - illustrasjon

Flott mulighet å bosette seg i toppen her!

Her kan late dager nytes i solsteiken

Separat kjøkken med åpning mot stue som har profilerte fronter og laminat benkeplate

Vinkel fra enté mot stue og kjøkken

Rikelig med både skap- og benkeplass

Kjøkkenets innredning er ny fra 2015 og oppleves godt vedlikeholdt

Vinduer på kjøkken skapet en god romfølelse samt fint utsyn mens man kokkelerer

Romslig soverom hvor det er rikelig med plass til dobbeltseng

Soverommet har i tillegg til dobbeltseng plass til både nattbord og øvrig oppbevaringsmøblement

Soverommet vender ut mot stille og rolige fellesområder

Lekkert flislagt baderom som ble pusset opp i 2015

Baderommet har dusjkabinett, toalett, servant med tilhørende innredning og speilskap med lys over

Romslig og praktisk entré med gode oppbevaringsmuligheter, samt plass for ytterligere oppbevaringsmøblement

Plass til sko- og yttertøy for øvrig

Velkommen hjem!

Plantegning - Kart Staaffs vei 70

Fasade

Fasade bakside

Matkroken i Karl Staaffs vei

HelsfyrT-bane kveld

Helsfyr

Helsfyr

Intility Arena

Hovin

Hovin

Hovin

Teglverkstomten

Kart

Ulven - Gjennomgående, lys og lekker 2-roms i toppetasje - Oppusset i 2015 - Solrik balkong - Sentral beliggenhet

Karl Staaffs vei 70

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Ulven - Gjennomgående, lys og lekker 2-roms i toppetasje - Oppusset i 2015 - Solrik balkong - Sentral beliggenhet: Ulven - Gjennomgående, lys og lekker 2-roms i toppetasje - Oppusset i 2015 - Solrik balkong - Sentral beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 908,-
Fellesgjeld:
Kr 45 213,-
AREAL (P-ROM / BRA)
49 / 54 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentrumsnær og attraktivt beliggende på Ulven i blindvei ved Helsfyr, uten noen form for gjennomgangstrafikk. Skjermet og trafikksikkert innenfor borettslagets område. Kort vei til skole, barnehage, off. komm., butikker (Matkroken 1 min. gange), idrettsanlegg og bydelssenter som Fyrstikktorget og kjøpesentrene Bryn og Alna med de fleste servicetilbud og fasiliteter.

Store grøntarealer i nærområdet med fine tur- og rekreasjonsmuligheter rundt andedammen ved Valle Hovin, hvor det forøvrig er fotballbane, skøytebane, sykkelbane, Vallhall trenings- og terapisenter og diverse andre fritidstilbud.

En hyggelig spasertur og du befinner deg på Tøyenbadet eller i Botanisk hage. Kort vei til offentlig kommunikasjon (buss nr. 401 og 411 fra Ulvenkrysset til sentrum, buss nr. 68 og 58 til Helsfyr/Grorud og buss nr. 23 og 24 langs Ring 3 til Lysaker/Simensbråten. T-bane linje 1-4 på Helsfyr), Det er kun 5 min. til sentrum med T-bane fra Helsfyr. Nærmeste idrettsanlegg er Valle Hovin og Jordal Amfi.

Nærområdet er i ekstrem vekst med spennende utvikling, Vålerenga Stadion på Valle Hovin i Oslo ble ferdigstilt i fjor. Stadionanlegget er den nye hjemmearenaen for tippeligalaget Vålerenga Fotball. Videre er det heller ikke langt til den kommende "Ensjøbyen" som vil bli et nytt og pulserende knutepunkt, med forretninger, barnehager, idrettsanlegg m.m. Kort vei også Økernområdet som er under spennende utvikling. Her kommer det over 150 butikker av alle slag. Det planlegges også en ny mathall, kino, restauranter, caféer, bibliotek, og et stort innendørs badeland.

Barnehager og skoler

Se nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 45 213,-

Totalpris

Kr 2 945 213,-

Felleskostnader

Kr 2 908,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1960

Soverom

1

Primærrom

49m2

Bruksareal

54m2

Tomt

6776m2

KR-kode

3718107

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Karl Staaffs vei 70, 0665 Oslo

Gnr. 132, bnr. 88 i Oslo kommune.

Andelsnr. 40, Gullhaug Borettslag, org.nr. 952677837

Tomten

Festet fellestomt på 6.776 m² med pent opparbeidet med store grøntarealer, prydbusker, asfalterte internveier og hyggelige tun med leke- og sitteplasser. Borettslaget fester tomten av Oslo Kommune i 90 år

fra 01.01.1960. Regulering hvert 10. år. Festeavgift er kr. 72.414,- pr. år. fra 1.7.2012. Festeavtalen utløper 01.01.2050. Kopi av lov om tomtefeste samt festekontrakt kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Borettslaget disponerer parkeringsplasser som kan leies etter venteliste. Pris kr. 350,- i mnd. Det er også gjesteparkering. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 61 kvm

Totalt bruksareal: 54 kvm

Totalt primærrom: 49 kvm

P-rom 49 kvm: Stue, kjøkken, bad, entré, soverom

S-rom 5 kvm: Innglasset balkong

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller på ca. 3 kvm og 3,4 kvm, samt en bod på loft på ca. 13,5 kvm gulvflate/skråtak.

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.06.2018 utført av Kristian Nohr Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Karl Staaffs vei 70, en gjennomgående og lys 2-roms toppleilighet (4. etg.) med svært gode sol- og lysforhold. Usjenert beliggenhet i øverste etasje kombinert med god takhøyde og fin planløsning gjør at boligen føles ekstra romslig. Leiligheten har nymalte vegg- og himlingsflater i stue, kjøkken og entré. Romslig, vestvendt balkong på 5 kvm. med ettermiddags- og kveldssol. Boligen inneholder: stue, kjøkken, soverom, bad/wc og entré.

Nærmere innhold:

Entré/gang:

Romslig og praktisk entré med gode oppbevaringsmuligheter, samt plass for ytterligere oppbevaringsmøblement. Plass til sko- og yttertøy for øvrig. Laminat på gulv og nymalte vegg- og himlingsflater.

Stue:

Lys og hyggelig stue som er enkel å innrede, med god plass til både sofa- og spisegruppe, tv-seksjon og øvrig møblement. Stuen har store vindusflater og følgelig gode lysforhold, noe som er med på å skape en fin romfølelse. Laminatgulv og nymalte vegg- og himlingsflater. Fra stuen er det utgang til den vestvendte balkongen på 5 kvm. Balkongen har meget gode solforhold fra tidlig ettermiddag til langt på kveld. Her har du plass til sittegruppe og grill, m.m.

Kjøkken:

Separat kjøkken med åpning mot stue som har profilerte fronter og laminat benkeplate. Rikelig med både skap- og benkeplass. Kjøkkenets innredning er ny fra 2015 og oppleves godt vedlikeholdt. Vinduer på kjøkken skapet en god romfølelse samt fint utsyn mens man kokkelerer. Oppvaskkum nedfelt i benkeplate og nisje til kjøleskap/frys, frittstående oppvaskmaskin og vaskemaskin, samt integrert komfyr. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger bortsett fra vaskemaskin. Laminatgulv og nymalte vegg- og himlingsflater.

Bad/wc:

Lekkert flislagt baderom som ble pusset opp i 2015. Baderommet har dusjkabinett, toalett, servant med tilhørende innredning og speilskap med lys over. Servantinnredningen har mye oppbevarings- og benkeplass.

Soverom:

Romslig soverom hvor det er rikelig med plass til dobbeltseng. Soverommet har i tillegg til dobbeltseng plass til både nattbord og øvrig oppbevaringsmøblement. Soverommet vender ut mot stille og rolige fellesområder. Laminatgulv på soverom.

Diverse:

- Ingen forkjøpsrett!

- Veldrevet borettslag

- Rikelig med bodplass

- Sikringsskap i oppgangen med automatsikringer

- Lave kjøpsomkostninger

- Beliggende i et meget spennende boligområde under stor utvikling

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Eier opplyser om at det er gulvvarme på bad. Peis/kamin ble fjernet kort tid etter overtagelse og aldri brukt. Det er fremdeles tilrettelagt for å kunne sette inn egen peis om ønskelig, ifølge eier.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 1963. Det foreligger også ferdigattest for balkonger datert 1993, samt innglasset balkonger datert 2010.

Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelse om veg. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Gullhaug Borettslag.

- Borettslaget består av 60 leiligheter.

- Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt på visse vilkår, se husordensregler.

- Borettslagets eiendommer er forsikret hos Gjensidige Forsikring med polisenummer 78816303.

- Vaktmester og renhold via Proeiendom Driften

Foretatt påkostninger de senere år:

2014: Oppussing av oppganger

2012: Utskifting av vinduer

2011: 2 nye ytterdører

2010: Utskifting av vinduer. Nytt lekehus med klatrevegg og rutsjebane

2009: Nye frostsikre utekraner og nye stoppekraner

2008: Vedlikeholdsrensing avløp. Innglassing balkonger

2007: Vedlikeholdsrensing avløp. Innglassing balkonger

Planlagte påkostninger:

Ingen store planlagte påkostninger annet en generell drift og vedlikehold av borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 23.09.2015 er avsatt til: Bebyggelse og anlegg. Dette kan være boligbebyggelse, fritidsbebyggelse, sentrumsformål, kjøpesenter, forretninger, bebyggelse for offentlig eller privat tjenesteyting, fritids- og turistformål, råstoffutvinning, næringsbebyggelse, idrettsanlegg, andre typer anlegg, uteoppholdsarealer og grav- og urnelunder. Samt rød støysone. Byggegrense S-1518 vil si at det ikke kan bygges noe nytt nærmere veien enn denne grensen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.908,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, forretningsførsel, vaktmester, trappevask, felles forsikring, festeavgift, kommunale avgifter og betjening fellesgjeld.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter: Renter og avdrag kr 398,-

Felleskostnader kr 2.510,-

Nærmere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.946.245,-. Av dette beløpet utgjør kr 45.213,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Nordre Fjellhus
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Teisenkrysset 0.3 km
Valle-Hovin 0.5 km
Hovin friluftsområde 0.8 km
Teglverkstomta 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44.3 km
Sentralstasjon Oslo S 6.7 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 2 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Sinsenterrassen 3.9 km
Bussholdeplass Teisenkrysset 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.6 km
Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 1.1 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.5 km
Treningssenter Toppform Treningssenter 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Bryn skole (1-7 kl.) 1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.5 km
Brynseng skole (1-7 kl.) 1.6 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.6 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.6 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2 km
Valle Hovin videregående skole 0.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.4 km

Barnehager

Regnbuen barnehage (1-6 år) 0.4 km
Teisenparken barnehage (1-6 år) 0.5 km
Teisen Vest barnehage (1-3 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.3 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.5 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.3 km
Postkontor Meny Løren 2.9 km
Apotek Vitusapotek Bryn 1.2 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 1.2 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.5 km
Vinmonopol Alna Vinmonopol 2.8 km
Dagligvare Matkroken Ulven 0.5 km
Dagligvare Joker Teisen 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1 km
Kiosk/video Nye Terningen kiosk 1 km
Bensin Smart Fjellhus 1.2 km
Bensin Circle K Brynseng 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,6 år
Husholdninger med barn 30,1 %
Husholdninger uten barn 69,9 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 15356
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nordre Fjellhus 2019 989

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,35% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Emir Resulbegovic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?