Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 450 000,- for kr 3 450 000,-

Velkommen til Kilgata 5!

Fasade

Entre

Romslig stue med plass til spisebord og kjøkkenbord

Stor og flott stue

Stue

Stue

Kjøkken har godt med benkeplass

Kjøkken

Stort soverom med tilhørende bad

Soverom

Soverommet har god garderobeplass

Hovedbadet ligger i tilknytning til soverommet

Hovedbad

Gjestebaderom

God plass til egen sittegruppe på balkongen

Utsikten mot fjorden

Balkong

Kilgata 5!

Plantegning

Kilen Brygge

Kilgata 5 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Kilen Brygge: Lys og lekker selveierleilighet med god intern beliggenhet. Balkong. Heis. Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
71 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen ombord til en maritim opplevelse på Kilen Brygge - helt bilfritt i sentrum!

Kilen Brygge har kanskje Sandefjords mest populære beliggenhet hvor alt du trenger ligger i nær rekkevidde fra utgangsdøren. På Kilen Brygge finnes restauranter som Del Mare, Kismat og Alans Kitchen, nyåpnet apotek, fastlegekontor og tannlege. Går du noen hundre meter finner du spisesteder som Brygga 11 (Geir Skeie), La Scala, Kokeriet og Pir 4. Sandefjord sentrum ligger en kort gåtur unna med alle fasiliteter og ønskes det turområder finner du Preståsen i umiddelbar nærhet. Kilen Brygge blir omkranset av sjøen så dette kan fint være hus og fritidsbolig i ett! Velkommen til en hyggelig visning på Kilen Brygge!

Adkomst

Eiendommen ligger ved Indre Havn, rett syd for Berggren Fiskebutikk. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2007

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

71m2

Bruksareal

74m2

Tomt

2966m2

KR-kode

22.18354

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kilgata 5 B, 3217 Sandefjord

Gnr. 175, bnr. 146, snr. 15 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.966 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten består for det meste av selve bygningen. Fellesarealene er beplantet med diverse prydvekster. Forøvrig praktfulle utearealer med båtplasser, garnboder og muligheten for vandring langs brygga. Her har du sjøen som nærmeste nabo.

Parkering

Egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller (nr. 80). Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 71 kvm

3. etasje 71 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue, soverom, wc.

Sekundærrom:

Leilighet: 3 kvm: Bod.

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjelleren (nr. 47).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.10.2018 utført av Hans Petter Olaussen.

Bebyggelse og byggemåte

Eksklusivt leilighetskompleks tegnet av det velrennomerte arkitektbyrået Niels Torp. Bygget med sin moderne og ikke minst flotte fasade er oppført på en vanntomt ved Indre Havn i Sandefjords "nye" bydel. Eiendommen har en høy teknisk standard med bl.a. vannbåren varme, balansert ventilasjonsanlegg, callinganlegg med automatisk døråpner, fiberoptisk tv, data og telefonanlegg fra Sandefjord Bredbånd m.m.

Bygningen er iht. rapport fra takstmann en lavblokk som ble oppført i mur/betong i 2007. Bygningen fremstår som godt vedlikeholdt. Det medfølger en bod og en biloppstillingsplass i lukket kjeller. Det er balkong/terrasse på ca. 12 kvm som har tilgang fra stue. Leiligheten holder god standard. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann. Det ble ikke avdekket feil eller skader ut over hva som må tillegges naturlig bruksslitasje på overflater

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget flott leilighet med høy standard beliggende i 3. etasje med balkong. Her kan man flytte rett inn og nyte det gode liv i en praktisk og lettstelt leilighet! Det er vannbåren gulvvarme i de fleste gulv, ventilasjon med varmegjenvinning, parkett på gulv og downlights i enkelte himlinger. Leiligheten fremstår som meget pent holdt og bør sees.

Første møte med leiligheten er entrè med romslig skyvedørsgarderobe og med eget toalettrom. Videre inn har man stuen og kjøkkenet i åpen løsning. Stuen er romslig og har god plass til sofa, tv-seksjon og spisebord. Store vinduer mot balkongen gjør at stuen oppleves som lys og luftig. Kjøkkenet har innredning med hvite fronter. Kjøkkenet er U-formet og har meget godt med skapplass og benkeflater. Kun integrerte hvitevarer og oppvaskmaskin på kjøkkenet følger boligen. Videre fra stuen har man adkomst til soverommet og hovedbadet. Badet er flislagt på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjnisje, wc, servant og opplegg for vaskemaskin. Badet fremstår som lyst, romslig og pent. Stort og godt soverom med skyvedørsgarderobe og god plass til dobbeltseng. Fra stuen har man utgang til overbygget balkong.

Velkommen på visning!

Oppvarming

Vannbåren varme. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.05.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst tre servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr. 695219, tinglyst 03.09.2007: Erklæring/avtale - Bestemmelse om trapp: Rett for gnr. 175/bnr. 146 og ha eksisterende trapp/atkomst og inngangsparti på gnr. 175/ bnr. 141. Samt rett til å ha 12 garnboder på samme gnr/bnr Dagboknr. 695313, tinglyst 03.09.2007: Erklæring/avtale - Rett til adkomst for reparasjoner og vedlikehold, fri ferdsel til fots i Fjordpassasjen. Gnr. 175 og bnr. 146 har plikt til å delta i vedlikehold og drift av gnr. 175 og bnr 141. Pliktig medlemskap i samiet.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttett Eierseksjonsameiet Kilgata 5, med sameiebrøk 744/73411.

Sameiet består av 85 leiligheter.

Forretningsfører er USBL Sandefjord.

Dugnad må påregnes.

Foretatt påkostninger de senere år: Div. vedlikehold. Div. prosjektarbeider. Ny rørleggeravtale. Utsmykning av inngangspartiene. HMS. Fornyelser av kabler. Serviceavtale kjøleanlegg. Garasjesameiet: Div. vedlikehold. Div. prosjektarbeider. HMS. Gass skikerhet. Viftestøy.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinerte formål, kontor/forretning, servering, allmenyttige formål og bolig i henhold til reguleringsplan 20010003 Kilenområdet datert 28.06.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kilenområdet er i en transformasjonsprosess og området er ennå ikke ferdig utbygd i tråd med gjeldene reguleringsplaner. Det er nylig vedtatt detaljregulering for eiendommene gnr 175/139 m. fl. på Kilen Brygge. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ny boligbebyggelse (ca 150 enheter) med boligrelaterte servicefunksjoner. Planen medfører endrete byggegrenser, mindre utbygging i sjøarealene og økte byggehøyder. Planområdet grenser til den aktuelle eiendommen. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.347,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring akonto, gass akonto, varmtvann akonto, driftsutgifter, drift av heis, renhold av fellesarealer, brebånd og TV basis, felles forsikring, kommunale avgifter, vaktmester, forretningsførsel. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Driftskostnader: kr 2.404,-

Gass akonto: kr 100,-

Varmtvann akonto: kr 125,-

Fyring akonto: kr 150,-

Sfjbb internett/tv basis: kr 568,-

I tillegg til totale fellesutgifter kommer drift av garasje: kr 200,- pr. mnd.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.815,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.544.287,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,- (fastpris).

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Henrik Bettum
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?