Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 750 000,- for kr 750 000,-

Velkommen til visning i Kirkerønningen 102!

Vindfang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Deilig ovn i stuen

Stue

Stue

Stuen med vedovn og utgang til veranda mot øst

Trappen mellom 2. og 3. etasje

Loftsstue

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Stort og romslig soverom i 2.etg.

Flislagt baderom

Flislagt baderom med dusj

Bad

Fasade

Fasade

Eiendommen

Fasade

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Tjøme/sentrum

Kirkerønningen 102

Vis på kart

Prisantydning

Kr 790 000,-

Tjøme/sentrum: NY PRIS! Lys og innholdsrik andelsbolig over 2 plan innerst i blindvei. IN-ordning! Carport

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 790 000,-
Felleskostnader:
Kr 14 626,-
Fellesgjeld:
Kr 2 329 055,-
AREAL (P-ROM / BRA)
118 / 121 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et populært boligområde i Tjøme sentrum med kort nærhet til butikker, café, frisør, apotek, vinmonopol og en rekke andre servicefunksjoner. Boligen har kort vei til barneskole og barnehage. Gangavstand til populære Bekkevika badestrand, samt båthavn hvor man ta båten ut til Tjømes vakre skjærgård. Forøvrig er det gangavstand til Tjøme golfbane, samt sandvolleyball- og basketbane. Tjøme kan også tilby et yrende kulturliv på Ormelet, anerkjent golfbane på Rød, ridesenter på Verdens Ende, fotballbane og tennisbane på Ormelet. Gode bussforbindelser.

Barnehager og skoler

Randineborg barnehage er en privatbarnehage og ligger på Mølledammen.

Lindhøy barnehage er akkurat ferdigstilt. Dette er en kommunal barnehage som vil ha plass til ca. 106 barn og som vil erstatte de tidligere barnehagene Pytteberget og Tjøme barnehage. Med barnehagen på plass kompletteres byggingen og utviklingen av Lindhøy oppvekstsenter, som også består av skole og idrettsanlegg i området. I tillegg til ny barnehage har Tjøme kommune bygget ny energisentral, ny infrastruktur og parkeringsplass i tilknytning til Lindhøy oppvekstsenter.

Barneskolen ligger på Lindhøy og ungdomsskolen ligger på Haug.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg følger man FV308 ut til Tjøme sentrum. Når du tar av til Østveien ved Tjøme kirke kjører du oppover bakken (forbi Spar) også tar du av til høyre ved Fredtun. Du er nå i Kirkerønningen, hold til høyre i veidele. Etter at du har kjørt forbi tidligere Tjøme barnehage ta av til venstre. Ta så til venstre også til venstre igjen når du kommer mot parkeringsplassen foran deg. Boligen ligger så helt i enden på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 790 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 329 055,-

Totalpris

Kr 3 119 055,-

Felleskostnader

Kr 14 626,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2008

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

118m2

Bruksareal

121m2

Tomt

7171m2

KR-kode

2117237

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kirkerønningen 102, 3145 Tjøme

Gnr. 254, bnr. 108 i Færder kommune.

Leil.nr. 12, andelsnr. 12,

Blinken Tjøme Borettslag, org.nr. 991 866 728

Tomten

Eiet tomt på ca 7170 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og beplantet med hekk og prydbusker. Felles lekeareal for barna. Asfaltert gårdsplass.

Parkering

Parkering på borettslaget eiendom

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 135 kvm

Totalt bruksareal: 121 kvm

Totalt primærrom: 118 kvm

Bruksareal:

Andelsleilighet 121 kvm

Primærrom:

Andelsleilighet:

2. etasje 77 kvm: Vindfang, stue/kjøkken, vaskerom/gang, 2 soverom og bad/wc

3. etasje 41 kvm: Stue, 2 soverom

I tillegg disponerer boligen 1 sport-/redskapsbod på bakkeplan.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.08.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. NB! Et rom i 2. etg. har fått benevnelsen soverom selv om rommet ikke tilfredsstiler gjeldende krav til dagslys. Rommet er bod på byggetgningen, dog er det et rom i 1. etg. omtalt som soverom. Dette rommet brukes som tv-stue i dag og derfor ikke omtalt som soverom i rapporten.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre i 2018. Andelsleilighet over to plan, beliggende i 2.etasje i flermannsbolig. Leiligheten disponerer også en sport-/redskapsbod på bakkeplan.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at boligen selges som et dødsbo og av den grunn foreligger det begrenset med opplysninger om boligens tilstand.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Usjenert leilighet, innerst i Blinken borettslag! Leiligheten går over to plan og ligger i byggets 2. og 3.etasje. Leiligheten fremstår som lys, tiltalende og svært solrik med nydelig kveldssol.

Her kommer du inn i en romslig vindfang, deretter inn i en åpen stue og kjøkkenløsning med store vindusflater på begge sider - dette skaper deilig gjennomlys. Stuen har en fin planløsning med god plass til flere sittegrupper eller hva en egen del til hjemmekontor? Her er det også mulig å sette opp en lettvegg å få det 5.soverommet.

I denne etasjen er det også 2 soverom, flislagt baderom med vegghengt toalett, servant i baderoms innredningen og dusj og et flislagt vaskerom.

I toppetasjen er det 2 soverom og en fantastisk stue med utgang til stor, solrik terrasse mot vest. Her kan man virkelig nyte solen helt til den går ned!

I tillegg disponerer leiligheten en egen sport/redskapsbod nede på bakkeplan.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad og vaskerom, forøvrig elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.11.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr1489, tinglyst 31.01.1992, type heftelse: Erklæring/avtale om bruksrett til et areal vest for gnr. 54, bnr. 79 på ca 50kvm.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Blinken Tjøme Borettslag.

Borettslaget består av 20 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er utgangspunktet ikke tillatt med hund/katt (husdyr). I så fall må det søkes styret i boligselskapet før anskaffelse. Styret kan vedta at dyrehold tillates på særskilte grunnlag.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og gate med fortau i henhold til reguleringsplan Østjordet BBL datert 30.06.1993 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 14.626,- pr. mnd. og inkluderer: akonto strøm, kommunale avgifter, kabel/TV- anlegg, strøm fellesarealer, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, styrehonorar, forretningsførerhonorar, avdrag fellesgjeld, renter på fellesgjeld, generell drift og vedlikehold mm.

Felleskostnadene fordeles slik:

Akonto strøm kr 1.500,-

Felleskostnader/driftsutgifter kr 3.889,-

Kapitalkostnader kr 9.237,- (dette er renter og avdrag på fellesgjeld som vil bortfalle dersom kjøper innfrir andelens fellesgjeld. Dersom ønskelig kan lånebetingelser og oversikt over fordeling mellom renter og avdrag fås av megler).

Driftsutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2019. Strømutgiftene er basert på forrige eiers forbruk. Techem AS avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd á akontobeløp. Avregning og evt. justering av a akontobeløp skjer årlig. Avlesning/avregning skjer pr 31.12. og det avregnede beløp kommer som tillegg/fradrag på FK-giroen i juli det påfølgende år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.119.055,- Av dette beløpet utgjør kr 2.329.055,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tjøme
Grunnkrets Gon
Kirkesogn Tjøme

Steder i nærheten

Grimestadgrinda 1.7 km
Budal 2.8 km
Ormelet 3.2 km
Hola 6.4 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 45.9 km
Jernbanestasjon Tønsberg 19.7 km
Bussholdeplass Tjøme sentrum Østveien 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tjøme idrettshall 1 km
Idrettsanlegg Tjøme Golfbane 1.4 km
Treningssenter CrossFit Tiko 28.9 km

Steder av interesse

Skoler

Lindhøy skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tjøme ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Nøtterøy videregående skole 14.2 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 17 km

Barnehager

Tjøme Barnehage (0-6 år) 0.6 km
Pytteberget barnehage (3-5 år) 0.9 km
Randineborg barnehage 5.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 17.4 km
Kjøpesenter Farmandstredet 19.3 km
Postkontor Coop Extra Tjøme 1.2 km
Postkontor Kiwi Kjøpmannskjær 8.3 km
Apotek Apotek 1 Tjøme 0.8 km
Apotek Vitusapotek Tjøme 0.8 km
Vinmonopol Tjøme Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 17.5 km
Dagligvare Spar Tjøme 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Tjøme 1.3 km
Kiosk/video Mix Sentrumskroa 0.7 km
Kiosk/video Rica Havna Hotell 5.4 km
Bensin Esso Tjøme 1.1 km
Bensin Shell Hjemseng 15 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 41,4 år
Gj.snittalder kvinner 45,9 år
Husholdninger med barn 30,2 %
Husholdninger uten barn 69,8 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1113
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tjøme 4972 2277
Grunnkrets: Gon 779 357

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 31.250,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Eirik Roberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?