Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 910 000,- for kr 910 000,-

Fasade

Fasade

Balkong

Gang

Gang

Gang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Spisestue

Stue

Stue

Stue

Stue

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Bad

Bad

Bad

Plantegning

Nærområde

Nærområde

Tjøme/Sentrum

Kirkerønningen 60 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 940 000,-

Tjøme/Sentrum: Lys, solrik og påkostet andelsleilighet med 2 soverom.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 940 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 348,-
Fellesgjeld:
Kr 865 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
63 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et populært boligområde i Tjøme sentrum med kort nærhet til butikker, café, frisør, apotek, vinmonopol og en rekke andre servicefunksjoner. Boligen ligger rett ved Tjøme barnehage og har kort vei til Lindhøy barneskole. Kort vei til populære Bekkevika badestrand, samt båthavn hvor man ta båten ut til Tjømes vakre skjærgård. Forøvrig er det gangavstand til Tjøme golfbane, samt sandvolleyball- og basketbane. Tjøme kan også tilby et yrende kulturliv på Ormelet, anerkjent golfbane på Rød, ridesenter på Verdens Ende, fotballbane og tennisbane på Ormelet. Gode bussforbindelser.

Barnehager og skoler

Randineborg barnehage er en privatbarnehage og ligger på Mølledammen.

Lindhøy barnehage er akkurat ferdigstilt. Dette er en kommunal barnehage som vil ha plass til ca. 106 barn og som vil erstatte de tidligere barnehagene Pytteberget og Tjøme barnehage. Med barnehagen på plass kompletteres byggingen og utviklingen av Lindhøy oppvekstsenter, som også består av skole og idrettsanlegg i området. I tillegg til ny barnehage har Tjøme kommune bygget ny energisentral, ny infrastruktur og parkeringsplass i tilknytning til Lindhøy oppvekstsenter.

Barneskolen ligger på Lindhøy og ungdomsskolen ligger på Haug.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg følger man FV308 ut til Tjøme sentrum. Når du tar av til Østveien ved Tjøme kirke kjører du oppover bakken (forbi Spar) også tar du av til høyre ved Fredtun. Du er nå i Kirkerønningen, hold til høyre i veidele. Etter at du har kjørt forbi tidligere Tjøme barnehage ta av til venstre. Følg veien videre til du kommer til borettslagets parkeringsplass rett frem. Gjesteparkering helt på venstre side ved søppelkassene.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 940 000,-

Fellesgjeld

Kr 865 000,-

Totalpris

Kr 1 805 000,-

Felleskostnader

Kr 8 348,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2005

Soverom

2

Primærrom

63m2

Bruksareal

67m2

Tomt

4543m2

KR-kode

21187

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kirkerønningen 60 B, 3145 Tjøme

Gnr. 254, bnr. 107 i Færder kommune.

Leil.nr. 8, andelsnr. 8,

Knatten Borettslag, org.nr. 886 287 372

Tomten

Eiet tomt på 4543 kvm som tilhører borettslaget/aksjelaget.

Parkering

1 biloppstillingsplass på borettslagets område. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 63 kvm

Bruksareal:

Leilighet 67 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 63 kvm: Hall, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom

I tillegg disponerer boligen 1 utvendig sport/-redskapsbod på ca 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.01.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre på støpt betong i 2005. Andelsleilighet beliggende i 2.etasje i flermannsbolig. Leiligheten disponerer også en sport/-redskapsbod på bakkeplan.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. I forbindelse med lekkasje fra varmtvannsbereder i kjøkkenbenk i 2017 har leiligheten vært gjenstand for vesentlig innvendig oppgradering i 2017/-18 med bl.a ny kjøkkeninnredning og diverse nye overflater.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lekker, tidsriktig og påkostet andelsleilighet beliggende i 2.etg. i 4-mannsbolig i Tjøme sentrum.

Leiligheten er gjennomgående i bygget og på hver side har leiligheten en balkong - nyt morgensolen på østsiden og ettermiddag og kveldssol på balkongen mot vest.

Her kommer du inn i en entrè med god garderobeskap, 2 soverom hvor hovedsoverommet har stor walk in closet, flislagt baderom med servant i baderomsinnredning, wc, dusjkabinett med raindance dusjhode og det er opplegg for vaskemaskin på badet. Koselig stue med utgang til vestvendt balkong. Mellom kjøkkenet og stuen er det god plass til spisestue med stoler. Nytt, rålekkert kjøkken med god skap og benkeplass. Her er det innstalert waterguard og helt ny, ubrukt stekeovn og platetopp fra Bosch. Hele leiligheten, med unntak av baderommet har nylagt gulv.

Oppvarming

Varmepumpe, peisovn, varmekabler i gulv på bad - forøvrig elektrisk oppvarming. Det medfølger panelovner, det er ikke alle som er montert opp men følger allikevel med. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2005

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 1489, tinglyst 31.01.1992, type heftelse: Erklæring/avtale om at gnr. 254, bnr. 79 i Færder kommune har bruksrett til et areal på ca 50 kvm beliggende vest for gnr. 254, bnr. 79 (Kirkerønningen 10 B) i Færder kommune på ca 50kvm.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Knatten Borettslag.

Borettslaget består av 16 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er i hovedssak ikke tillatt, men kan søkes om.

Foretatt påkostninger de senere år: rens av ventialsjonsanelgget. Byttet en utgangsdør. Fjernet råte på nødvendige steder. Malt uteboden. Utbedring av takene/luft og lufteventiler.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til boligbebyggelse i bebyggelses plannr. T64 - Østjordet bebyggelsesplan. I kommuneplan datert 03.09.2015 er avsatt til boligbebyggelse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 8.348,- pr. mnd. og inkluderer: Canal Digital (grunnpakke) TV og internett tilknyttet fiber, kommunale avgifter, utvendig forsikring, forettningsfører honorar.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 2.893,-

Finanskostnader kr. 5.455,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8260 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og er inkl. i fellesutgiftene.

Fiber inkl i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1.813.115,- Av dette beløpet utgjør kr 865.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Færder
Grunnkrets Gon
Kirkesogn Tjøme

Steder i nærheten

Budal 2.1 km
Ormelet 2 km
Grimestadgrinda 2.2 km
Hola 5.2 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 43.9 km
Jernbanestasjon Tønsberg 20.1 km
Bussholdeplass Tjøme kommunehus 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tjøme Golfbane 0.6 km
Idrettsanlegg Tjøme idrettshall 1.1 km
Treningssenter CrossFit Tiko 26.8 km

Steder av interesse

Skoler

Lindhøy skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tjøme ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Nøtterøy videregående skole 14.5 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 17.3 km

Barnehager

Tjøme Barnehage (0-6 år) 0.5 km
Pytteberget barnehage (3-5 år) 1 km
Randineborg barnehage 6.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 17.7 km
Kjøpesenter Farmandstredet 19.6 km
Postkontor Coop Extra Tjøme 1.1 km
Postkontor Kiwi Kjøpmannskjær 8.7 km
Apotek Apotek 1 Tjøme 0.7 km
Apotek Vitusapotek Tjøme 0.7 km
Vinmonopol Tjøme Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 18 km
Dagligvare Spar Tjøme 0.7 km
Dagligvare Coop Extra Tjøme 1.1 km
Kiosk/video Mix Sentrumskroa 0.6 km
Kiosk/video Rica Havna Hotell 4.2 km
Bensin Circle K Tjøme 1 km
Bensin Esso Tjøme 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 40,5 år
Gj.snittalder kvinner 46,1 år
Husholdninger med barn 30,3 %
Husholdninger uten barn 69,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Færder 26676 11745
Grunnkrets: Gon 794 370

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 31.250 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Therese Thon Andreassen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?