Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 985 000,- for kr 985 000,-

Velkommen til visning i Kirkerønningen 86!

Spennende og usjenert terrasseområde mot vest

Innenfor inngangsdøren møter du en romslig og innbydende flislagt hall!

Hall

Halvpart av vertikaldelt bolig i 2 plan

Kjøkkenet er funksjonelt med god skap- og benkeplass

Lyst og tiltalende kjøkken med spisestue/spiseavdeling i stue

Kjøkken

Hyggelig spisestue med god atmosfære

Heve-/skyvedør fra spisestue til vestvendt og hyggelig terrasseområde

Spisestue

Pen peisovn i stua gir god varme på kalde vinterdager

Godt med gjennomlys i stue / spisestue

Lun og koselig stue med åpen himling / pulltak

Her er det trivelig og bo!

Terrasseområdet er naturlig og pent anlagt mot en fjellknaus

Lys og delikat baderom/wc

Godt med plass i badets innredning!

Bad/wc

Bad/wc

Lyst og delikat hovedsoverom nede

Soverom nr. 2 nede

Soverom nr. 3 oppe

Vestvendt fasade hvor leiligheten sees til høyre

Fra terrasseområdet er det utsyn til lekeplass - rolig område uten gjennomgangstrafikk

Usjenert terrasseområde

Hyggelig bomiljø!

Vestvendt fasade

Plantegning, 1. etasje

Plantegning, 2. etasje

En delikat og innbydende halvpart vertikaldelt bolig med 3 soverom i Blinken Tjøme borettslag

Østvendt fasade / inngangsparti

Hyggelig inngangsparti!

Bod i tilknytning til inngangspartiet

En av sittegruppene på det vestvendte terrasseområdet

Fra terrasseområdet er adkomst til en praktisk utebod

Østvendt fasade

Tjøme/sentrum

Kirkerønningen 86

Vis på kart

Prisantydning

Kr 985 000,-

Tjøme/sentrum: Delikat og innbydende halvpart av vertikaldelt bolig i 2 plan / 3 soverom / God standard og planløsning / IN-ordning!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 985 000,-
Felleskostnader:
Kr 10 257,-
Fellesgjeld:
Kr 1 462 366,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 85 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Området er svært hyggelig og rolig med gangavstand til Tjøme sentrum. I sentrum er det blant annet dagligvarebutikken Spar og Extra med post og bank i butikk, vinmonopol, Grand frisør, apotek, damebutikk, interiørbutikken Helt Interiør, Tjøme pizza og Skafferiet- en hyggelig cafe og interiørbutikk mm. På Grand Park er to klesforretninger- Brodersens Handleri og barnebutikken Engler og Pirater, samt Tjøme Kolonial og skjønnhetssalongen Tjøme Cabinet. Gangavstand til både barnehage og skole. Det er busstopp i sentrum med avganger til Tønsberg der du har et større fasilitetstilbud.

Tjøme er spesielt kjent for sin vakre skjærgård på sommerstid. Fra leiligheten er det gangavstand til fine turområder og Bekkevika - en av Tjømes fine sandstrender som kan nytes sommerhalvåret. Ellers flotte turområder i Moutmarka og ut til Verdens Ende - en del av Færder Nasjonalpark, hyggelige restauranter og isbar på Hvasser, samt mange hyggelige strand- og badeområder. Det er flere muligheter for den aktive med ridesenter på Verdens Ende, Golfbane på Røed, idrettshall på Lindhøy, tennis- og fotballbane på Ormelett, samt volleyballbane, frisbeegolfbane og Skatepark på Haug.

Barnehager og skoler

Leiligheten sogner til Lindhøy skolekrets. Barneskole på Lindhøy og ungdomsskole på Haug. Det er barnehage på Mølledammen og på Lindhøy. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg følger man FV308 ut til Tjøme sentrum. Når du tar av til Østveien ved Tjøme kirke kjører du oppover bakken (forbi Spar) og så tar du av til høyre ved Fredtun. Du er nå i Kirkerønningen, hold til høyre i veidele. Etter at du har kjørt forbi tidligere Tjøme barnehage ta av til venstre. Ta så til venstre igjen og følg veien til enden. Når du kommer til "rundkjøringen" ligger leiligheten i bygget til høyre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger og eiendommen har til salgs plakat.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 985 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 462 366,-

Totalpris

Kr 2 447 366,-

Felleskostnader

Kr 10 257,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2007

Soverom

3

Primærrom

82m2

Bruksareal

85m2

Tomt

7170m2

KR-kode

2118109

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kirkerønningen 86, 3145 Tjøme

Gnr. 254, bnr. 108 i Færder kommune.

Andelsnr. 3, Blinken Tjøme Borettslag, org.nr. 991 866 728

Tomten

Eiet tomt på 7.170 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og beplantet med hekk og prydbusker. Felles lekeareal for barna. Asfaltert gårdsplass.

Parkering

Leiligheten disponerer carport. Øvrig parkering på området etter borettslagets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 98 kvm

Totalt bruksareal: 85 kvm

Totalt primærrom: 82 kvm

Primærrom:

Underetasje: 35 kvm: Hall m/trapp, 2 soverom, bad/wc/vaskerom

1. etasje 47 kvm: Stue/kjøkken, soverom

Sekundærrom:

Underetasje: 3 kvm: Garderobe/teknisk rom

I tillegg disponerer boligen to utevendige boder. En utebod ved uteplassen på 2,5 kvm. og en sport-/redskapsbod ved inngangspartiet på 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.09.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Andelsbolig/vertikaldelt tomannsbolig som iht. rapport fra takstmann er oppført i tre over grunnmur/støpt plate på mark i 2007. Boligen er oppført i to plan. Carport i felles rekke.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert.

- En innvendig dør bør justeres (TG1).

- På bad er det fall til sluk selv om krav til fall på 1:50 ikke er oppfylt.

Selger har opplyst om følgende:

- Har vært lekkasje i tak under tidligere eiers eietid. Utbedret.

- Er sprekk i ytre del av bereder. Kontrollert av rørlegger.

- Kan forekomme noe lydgjennomgang mellom leilighetene men at dette ikke oppleves soms sjenerende.

- Dimmer til taklys i hall er "ustabil".

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Delikat og innbydende 4-roms leilighet med god planløsning og fin uteplass. Leiligheten har gode solforhold og har en svært hensiktsmessig beliggenhet med gangavstand til sentrum. Leiligheten har et hyggelig inngangsparti med tilgang til en utvendig bod for oppbevaring av redskap. Her er det i selgers eiertid satt opp en levegg som skjermer og gjør rom for et hyggelig cafesett eller lignenede. Du kommer inn i en romslig flislagt hall med god plass til å henge fra seg ytterjakker etc. I tillegg er det ytterligere plass for oppbevaring i bod/teknisk rom, hvor også varmtvannstank er plassert. Sentralstøvsugerenhet er plassert utvendig bod ved vestvendt terrasse.Videre er det to fine soverom og et flislagt bad. Badet har opplegg for vaskemaskin og inneholder servant, toalett og dusj. I andre plan er det kjøkken med spisestue, stue og ytterligere et soverom. Alle soverom har fine garderobeskap. Kjøkkenet er funksjonelt med god skap- og benkeplass. Oppvaskmaskin, stekeovn/komyr og kjøl-/fryseskap medfølger i handelen. I stua er det en pen peisovn som gir god varme på kalde vinterdager. Fra spisestua er det utgang til uteplassen- en veldig hyggelig terrasse med plass til sittegrupper. Selger har satt opp fine blomsterkasser som skjermer godt. Det er en praktisk utebod ved uteplassen for oppbevaring. Uteplassen har markise og den vestvendte beliggenheten gjør at man har solen utover ettermiddagen og kvelden. Fra uteplassen er det utsyn til lekeplassen. Ellers et stille og rolig område uten gjennomgangstrafikk.

Leiligheten har en god standard, framstår meget velholdt med moderne interiørfarger. Selger har i sin eiertid utvidet terrasse, satt opp levegger og blomsterkasser på begge sider av nabo. Det er også laget ny levegg ved inngangsparti. Garderobeskap i 2. etg. er nytt. Det er også ny slangetrommel til utvendig vannledning som deles med felles nabo. Det er også utekran ved inngangspartiet som er felles med nabo. Ny markise i 2016.

Oppvarming

Varmekabler i hall og bad/wc. Pen peisovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget 08.08.2016. Det ble ikke avdekket avvik på fyringsanlegget i boenheten da tilsynet ble utført. Siste feiebesøk var 08.08.2016.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.11.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 1489, tinglyst 31.01.1992, type heftelse: Erklæring/avtale om bruksrett til et areal vest for gnr. 54, bnr. 79 på ca 50 kvm.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Blinken Tjøme Borettslag.

Borettslaget består av 20 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Tønsberg, tlf. 33 30 94 12.

Dugnad må påregnes. Det er i tillegg avtale om klipping av gress ved innkjørsel og rundkjøring ca. fire ganger i løpet av uke 18-40.

Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt med hund/katt. I så fall må det søkes styret i boligselskapet før anskaffelse. Styret kan vedta at dyrehold tillates på særskilte grunnlag.

Foretatt påkostninger de senere år: styret har jobbet med oppfølging av normalt ytre vedlikehold.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og gate med fortau i henhold til reguleringsplan Østjordet BBL datert 30.06.1993 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Ting som medfølger: Oppvaskmaskin, stekeovn/komfyr og kjøl-/fryseskap i kjøkken, nye lameller i stue, trappehylle kjøkken, nye rullgardiner, vegglamper trappegang, blomsterkasser mot nabo, hylle i dusj og vedholder.

Ting som ikke følger med: Microbølgeovn, skoskap, svart hylle bad, taklampe og vegghengt skap i spisestue.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 10.257,- pr. mnd. og inkluderer: akonto strøm, kommunale avgifter, kabel/TV- anlegg, strøm fellesarealer, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, styrehonorar, forretningsførerhonorar, avdrag fellesgjeld, renter på fellesgjeld, generell drift og vedlikehold mm.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2019.

Techem AS avregner faktisk energiforbruk pr. år mot innkrevd á akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig. Avlesning/avregning skjer per 31.12. og det avregnede beløp kommer som tillegg/fradrag på FK-giroen i juli det påfølgende år. Selger opplyser at hun får tilbake ca. kr. 3.000,- ved årsoppgjør.

Felleskostnadene fordeles slik:

Akonto strøm 1.250,-

Felleskostnad 3.207,-

Kapitalkost. lån 1 OBBK01 5.800,-

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og fiber. Dette er inkludert i fellesutgifter. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 7.000,- pr. år. Abonnement kan overtas av ny eier.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.447.366,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.462.366,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Færder
Grunnkrets Gon
Kirkesogn Tjøme

Steder i nærheten

Kirkebygda 0.7 km
Grimestadgrinda 1.7 km
Budal 2.8 km
Ormelet 3.2 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 43.7 km
Jernbanestasjon Tønsberg 19.8 km
Bussholdeplass Tjøme sentrum Østveien 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tjøme idrettshall 1 km
Idrettsanlegg Tjøme Golfbane 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 19.4 km
Treningssenter Active Familiesenter 19.7 km

Steder av interesse

Skoler

Lindhøy skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tjøme ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Nøtterøy videregående skole 14.2 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 17 km

Barnehager

Pytteberget barnehage (3-5 år) 0.9 km
Randineborg barnehage 5.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 17.4 km
Kjøpesenter Foyn Senteret 19.4 km
Postkontor Coop Extra Tjøme 1.2 km
Postkontor Kiwi Kjøpmannskjær 8.3 km
Apotek Apotek 1 Tjøme 0.8 km
Apotek Vitusapotek Tjøme 0.8 km
Vinmonopol Tjøme Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Spar Tjøme 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Tjøme 1.2 km
Kiosk/video Mix Sentrumskroa 0.7 km
Bensin Circle K Tjøme 1 km
Bensin Esso Tjøme 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 40,5 år
Gj.snittalder kvinner 46,1 år
Husholdninger med barn 30,3 %
Husholdninger uten barn 69,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Færder 26676 11745
Grunnkrets: Gon 794 370

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris 31.250,- inkl. mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 11.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Eirik Roberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?