Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 600 000,- for kr 4 600 000,-

Velkommen til Kirkeveien 49A. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Boligen har en gjennomgående takhøyde på 2,67m som gir en god romfølelse.

Med romslig oppholdsrom og god planløsning har man godt med plass til en stor sofagruppe og spisestue

Store vindusflater i stuen gir et fint lysinnslipp. 2-lags isolerglassvinduer fra 2010.

Stuen har en kombinasjon av hvitmalte flater og tapet på vegg, samt det sjarmerende originale tregulvet som går igjen i resten av boligen.

Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyr. I tillegg har leiligheten en åpen murt peis som kommer godt med på lune vinterkvelder.

Stue

Med beliggenhet i 4.etg ligger man høyt og fritt, og med gode solforhold hele ettermiddagen.

Fra stuen er det videre utgang til hyggelig balkong på ca. 3,5 kvm hvor en kan nyte solen fra ettermiddag til kveld.

Lekkert tidsriktig kjøkken med rustikt særpreg

Et godt utstyrt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, kjøl/frys samt nisje med opplegg for vaskemaskin.

Delikat innholdsrikt kjøkken med hvite slette fronter fra 2015. Et veldisponert kjøkken med godt med skap og benkeplass.

Dekorative brickwall fliser over benkeplaten som gir et rustikt særpreg.

Slitesterk laminat benkeplate i betonglook.

Separat kjøkken med plass til et lite spisebord.

Kjøkken

Kjøkken

Badet er utstyrt med bred servant med romslig underskap(Nytt i 2015) og vegghengt toalett.

Romslig og pent baderom fra 2003. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Lyse fliser på vegg og grå fliser på gulv.

Romslig og pent baderom fra 2003. Badet er pusset opp i regi av borettslaget.

Bad

Nisje over vegghengt toalett for oppbevaring.

Et lunt og romslig hoved soverom som vender ut mot indre gårdsrom.

Med beliggenhet mot bakgård er soverommene godt skjermet for støy og sjenanse.

Hovedsoverommet er utstyrt med en innebygget garderobeseksjon som sikrer rikelig med oppbevaringsplass.

Soverom

Romslig entré med tilknytning til alle rom. Praktisk nisje i entré for oppbevaring av yttertøy og sko

Med heis er det enkel og praktisk adkomst opp til 4.etg.

Hovedsoverommet er romslig og har god plass til både seng, garderobe og kontorløsning.

Hovedsoverom

Soverom II vender også mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Plantegning

Med beliggenhet i Kirkeveien 49 har du et super sentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud, samt god offentlig kommunikasjon.

Majorstuen

Kirkeveien 49A (Soverom mot bakgård)

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 100 000,-

Majorstuen: Flott 3-roms med vestvendt balkong m. gode solforhold - Fyring inkludert - IN-ordning.- Soverom mot bakgård

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 619,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv, rolig og sentral beliggenhet på Majorstuen i det som anses som et av områdets mest ettertraktede boligområder.

Den gode beliggenheten gir deg et sentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud, samt god offentlig kommunikasjon. Flere take-away restauranter i umiddelbar nærhet, deriblant Thai Take away, Curry & Ketchup, Estar Sushi m.m. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene og en hel del caféer og spisesteder. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. For øvrig rimelig kort vei til Frogner med ærverdige Gimle kino, eksotiske restauranter, spesialforretninger m.m.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Rett utenfor døren finner du spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. I samme parkanlegg finner du frodige Frognerbadet og Frogner Tennis. Videre er det gangavstand til bl.a. Marienlystparken med minigolfanlegg, og sjarmerende Stensparken ved Bislett.

Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Elixia Colosseum eller eksklusive Artesia i Majorstuveien. Fin sykkelsti til Bygdøy med fine turområder og badestrender. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Coop Prix, Coop Marked, Kiwi og Meny. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Du finner også vinmonopolet ved Colosseum senter. Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 11, 12 og 19, en rekke bussruter og alle T-banens linjer. Det er videre flere holdeplasser rett utenfor leiligheten, deriblant Bogstadveien og Rosenborg. Med andre ord, denne beliggenheten byr på det meste du måtte ønske deg innen kort rekkevidde.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Kirkveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 163 029,-

Totalpris

Kr 4 263 029,-

Felleskostnader

Kr 5 619,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1937

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

Tomt

463m2

KR-kode

4017235

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kirkeveien 49 A, 0368 Oslo

Gnr. 215, bnr. 161 i Oslo kommune.

Leil.nr. 9, andelsnr. 9 i Borettslaget Kirkeveien 49, org.nr. 955 478 983

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Primærrom 60 kvm, 4.etg: Bad, kjøkken, entré, stue og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 4,5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.10.2017 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Det er ingen forkjøpsrett i borettslaget.

Tomten

Eiet tomt på 463,6 kvm som tilhører borettslaget. Asfaltert bakgård med sykkelparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong. Etasjeskillere i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende har fått tilstandsgrad TG2: Gulvene bærer preg av slitasje og kan til fordel slipes og behandles. Øvrige forhold ved boligen er vurdert til TG1.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en flott og stilsikker leilighet med god standard og sentral beliggenhet. Lys og gjennomgående 3- roms med god planløsning.

Entré/gang: Enkel adkomst med heis i bygget. Romslig entré med tilknytning til alle rom. Praktisk nisje i entré for oppbevaring av yttertøy og sko. Sjarmerende originalt heltre gulv som går igjen i stuen og på kjøkken. Sikringsskap er plassert i oppgangen og er utstyrt med automatsikringer.

Stue: Lys og veldimensjonert stue med peis. Med romslig oppholdsrom og god planløsning har man godt med plass til en stor sofagruppe og spisestue. 2-lags vinduer fra 2010. Boligen har en gjennomgående takhøyde på 2,67m som gir en god romfølelse. Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyr. I tillegg har leiligheten en åpen murt peis som kommer godt med på lune vinterkvelder. Stuen har en kombinasjon av hvitmalte flater og tapet på vegg, samt det sjarmerende originale tregulvet som går igjen i resten av boligen. Fra stuen er det videre utgang til hyggelig balkong på ca. 3,5 kvm hvor en kan nyte solen fra ettermiddag til kveld.

Kjøkken: Delikat innholdsrikt kjøkken med hvite slette fronter fra 2015. Et veldisponert kjøkken med godt med skap og benkeplass. Slitesterk laminat benkeplate. Et godt utstyrt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, kjøl/frys samt nisje med opplegg for vaskemaskin. Kullfiltervifte over platetopp. Dekorative brickwall fliser over benkeplaten som gir et rustikt særpreg. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten.

Bad/wc: Romslig og pent baderom fra 2003. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Lyse fliser på vegg og grå fliser på gulv. Badet er videre utstyrt med bred servant med romslig underskap(Nytt i 2015) og vegghengt toalett.

Soverom: Et lunt og romslig hoved soverom som vender ut mot indre gårdsrom. Soverommet har godt med plass for en stor dobbeltseng og er i tillegg utstyrt med en stor innebygget garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass til både klær og sko.

Soverom II vender også mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Oppvarming

Sentralfyr som er inkludert i felleskostnadene. Varmekabler på bad.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ved samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Mulighet for garasjeleie i Jacob Aalls gate p-hus i bakgården. Månedlig leie på kr.2.175,- iht. Aker P-drifts informasjonssider. Gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste ladestasjon for El-bil i Neuberggata.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1938.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1938, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom, Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse og bebyggelse samt vannledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Diverse

Følgende medfølger ikke salget: Vaskemaskin, garderobeskap og lampe i stuen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.619,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv og internett grunnpakke , trappevask, kommunale avgifter, felles bygg forsikring, drift og vedlikehold samt forretningsførsel.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2.817,-

Kapitalkost. lån 2 kr. 254,-

Kapitalkost. lån 1 kr. 2.548,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 4.500,- pr.år

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.264.080,- Av dette beløpet utgjør kr 163.029,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 3
Kirkesogn Uranienborg

Steder i nærheten

Valkyrie plass 0.3 km
Colosseum 0.5 km
Politihøgskolen 0.5 km
Vestkanttorget 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.3 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 2 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Frogner stadion 0.2 km
Bussholdeplass Frogner stadion 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.4 km
Treningssenter Artesia 0.2 km
Treningssenter Artesia Trening 0.2 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.3 km
Hartvig Nissens skole 1.3 km
Kristelig gymnasium 1.3 km

Barnehager

Månestråle barnehage (0-5 år) 0.3 km
Frogner barnehage (1-6 år) 0.4 km
Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.6 km
Kjøpesenter Vinderen Sentrum 2 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.3 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 1.1 km
Apotek Apotek 1 Sfinxen 0.2 km
Apotek Vitusapotek Majorstuen 0.2 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Briskeby Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.2 km
Dagligvare Coop Prix Bogstadveien 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.2 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.3 km
Bensin Statoil Butikk Sørkedalsveien 0.4 km
Bensin Shell Marienlyst 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 35,9 %
Gj.snittalder kvinner 37,7 %
Husholdninger med barn 8,1 %
Husholdninger uten barn 91,9 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 93
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Majorstuen Rode 3 918 711

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?