Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 700 000,- for kr 7 700 000,-

Hjørneleiligheten ligger sydvestvendt med panoramautsikt mot byen med Slottsfjellet, Byfjorden, Ihlene naturreservat og videre over åker og eng mot Jarlsberg hovedgård.

Rundt Lindekrona H3 er det parsellhager, veksthus, vannspeil, treningsapparater og petanque bane under opparbeiding.

En særdeles lekker og splitter ny leilighet med en suveren beliggenhet.

Store, flotte vinduer sørger for naturlig lys og henter inn det fantastiske by, fjord og landskapsbildet som er helt unikt for disse nye boligene i Kjellelia.

Utsiktsbildet - både inne i denne smakfulle og romslige leiligheten og ute på den innglassede balkongen på nesten 25 kvm - kan ta pusten fra de fleste.

Balkong.

Utsikt.

Balkongen har danseplass og rikelig med plass til terrassemøbler.

Balkong.

Balkong.

Vinkelstuen med karnapp løsning mot vest har byens beste balkong på utsiden.

Stue.

Stue.

Stue.

Arkitekten har sørget for at det suverene utsiktsbildet nesten er det samme om man befinner seg ute eller inne – og den nydelige leiligheten har en lys og luftig atmosfære i alle rom.

Stuens utforming og areal byr på flere møbleringsmuligheter.

Fin løsning på det delikate kjøkkenet, plassert på den ene langveggen med spiseplass til mange på denne siden av allrommet.

Kjøkkendel.

Hyggelig å tilberede gode måltider på dette kjøkkenet og enkelt å servere om man skal sitte inne eller ute på balkongen.

Kjøkkendel.

Kjøkken.

Kjøkken.

Kjøkken.

Kjøkken.

Hoved soverommet har et deilig dusjbad på innsiden, også med dusjhjørne med glassvegger, vegghengt toalett, servant i innredning og speil.

Hovedsoverommet har flott utsyn og uten innsyn.

Hovedsoverom.

En deilig start på dagen på dette lekre flislagte badet.

Hovedbad.

Hovedbad.

Soverom 2 og 3 ligger mot syd og kan gjøres om til 1 stort rom.

Soverom 3.

Soverom 2.

Til entreen ligger det et lekkert gjeste bad, med dusj, veggehengt toalett og vask i en pen innredning, hvor det er plass/opplegg til vaskemaskin diskre plassert bak skyvedører,

Gjestebad.

Entréen ligger rett ovenfor heisen i fellesgangen man deler med de 2 andre leilighetene i denne etasjen. I entréen er det også en 3 kvm stor bod.

Kjøkkendel.

Portåpner.

Unike rekreasjonsmuligheter en heistur unna - felles områdene som opparbeides vil være uten like, her legges det stor vekt på trivsel og velvære.

Inngangsparti/fojaé.

Fojaé.

Garasjeanlegg. Leiligheten disponerer både garasjeplass og bod en heistur unna.

Plantegning.

Utsikt.

Foruten det som finnes av trivselsområder en heistur unna, ligger Byskogen og lokker med supre områder å gå turer i, ta en treningsøkt eller en skitur når vintrene byr på snø og kulde.

Flerbrukerhuset ligger i underetasjen i bygget.

Tønsberg/Kjelle

Kjellengveien 42

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 700 000,-

Tønsberg/Kjelle: En fantastisk leilighet i 6. etasje med en storslagen utsikt og unik beliggenhet - tett på byen og nydelige turområder

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
97 / 129 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kjellelia ligger på en høyde over byen med storslagen utsikt mot Slottsfjellet, Tønsbergfjorden og Jarlsberg og det vakre åkerlandskapet rundt. Eiendommen ligger i et herskapelig område med villaer, tett opp til Frodeåsen med nydelige turområder og stier. Bygget ligger meget solrikt til og har et fantastisk utsyn over land og by, perspektivet blir noe helt nytt fra denne siden av byen og må virkelig oppleves! Når området er utbygget vil Kjellelia bestå av 109 leiligheter fordelt på 4 tårnhus fra 3 - 8 etasjer og 9 byvillaer fra 2 - 3 etasjer, et nytt og unikt boligstrøk tett på Tønsberg sentrum. Fra Frodeåsen går det lysløpe til Eik og på vinterstid kjøres det opp skiløyper. Det er kort vei til Messeområdet med ishall, skøytebane og akebakke. På Grevestien som går få skritt fra eiendommen, kan man vandre ut til Ilene naturreservat og videre over i Gullkrona naturreservat eller gå opp i Frodeåsen og ned mot Tønsberg by. Slottsfjellet er også et flott mål for en luftetur. Fra eiendommen er man raskt på gang og sykkelveier som tar deg på få minutter inn til byen med alt av sentrumstilbud. Tar man rusleturen gjennom Nordbyen er man straks på Tønsberg Brygge. Det er også fin gangvei til skoler på Eik.

Kort vei til Tønsberg jernbanestasjon, hvor det kun er ca. 1 times togtur til Oslo.

Barnehager og skoler

Eik barne- og ungdomsskole. Greveskogen videregående skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man i retning E18 mot Oslo, man tar til høyre i den store rundkjøringen på Kjelle, deretter til høyre i neste rundkjøring og man er da på Jarlsberglinna. Passere jernbaneundergangen deretter tar man inn neste rundkjøring til høyre – inn Kjellengveien. Følg denne oppover i åsen hvor eiendommen ligger på venstre side. Uteareler med parkeringsområder er under opparbeiding.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 700 000,-

Felleskostnader

Kr 3 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

6

Byggeår

2018

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

97m2

Bruksareal

129m2

Tomt

746m2

KR-kode

2118110

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjellengveien 42, 3125 Tønsberg

Gnr. 51, bnr. 568, snr. 17 i Tønsberg kommune.

Tomten

Eiet tomt på 746,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er tilnærmet lik byggets fotavtrykk.

Flotte fellesarealer er under opparbeidelse rundt bygget og er organisert som et realsameie med egne vedtekter og ordensregler. Her blir det parsellhager, veksthus, vannspeil, treningsapparater og petanque bane. Ved inngangspartiet blir det en hyggelig velkomst – her opparbeides det en skjermet oppholdsplass og hvor man videre kommer inn i foajéen med heisadkomst opp til leiligheten.

Sameiets beboere vil sammen med andre eierseksjonssameier og borettslag innenfor reguleringsområdet få rett til å disponere næringsseksjonen i Sameiet som skal benyttes som "Flerbrukshus" og utomhus arealer utenfor eiendommen. Alle de ferdigstilte boenheter som har rett til å benytte ovennevnte fellesarealer, har også plikt til å bære en andel av kostnadene ved drift og vedlikehold av ferdig opparbeidede deler av disse fellesarealene. Vedlikeholdsansvaret overtas så snart bruksretten til det aktuelle fellesarealet er overtatt.

Ovennevnte arealer og eiendom forvaltes i fellesskap mellom de eierseksjonssameier og borettslag som har rett til bruk. Det vi bli etablert et realsameie og/eller driftsforening for dette formål. Kjøper plikter å være medeier/medlem i den enhet som til enhver tid skal forvalte fellesarealene; Skjøtsel, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur og felles utomhusarealer og Drift og vedlikehold av "Flerbrukshuset".

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i garasje (602). Gjesteparkering på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 140 kvm

Totalt bruksareal: 129 kvm

Totalt primærrom: 97 kvm

Bruksareal:

Eierleilighet 129 kvm

Primærrom:

Eierleilighet:

6. etasje 97 kvm: Entre, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc og bad/wc/vaskerom

Sekundærrom:

Eierleilighet:

6. etasje 32 kvm: : bod, innglasset balkong (innglasset balkong er medregnet i BTA/BRA/S-areal)

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller (602).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealet er oppmålt av Boligtakst Vestfold AS.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse og byggemåte

Eierleilighet i 6. etasje i Tårnhuset H3 Lindekrona - leil. 602 Bygget er oppført i 2018. Etasjeskiller er i betong/hulldekke/stål. Bærende konstruksjoner er betong/stål. Etasjeskiller er i betong/hulldekker/stål. Bærende konstruksjoner er i betong/stål. Deler av yttervegger i bod og garasjeetasje støpes i betong. Deler av yttervegger i bod og garasjeetasje er støpt i betong. Ytterkledning over terreng er en kombinasjon av teglstein, malmfuru og plater.

Standard

En særdeles lekker og splitter ny leilighet med en suveren beliggenhet. Hjørneleiligheten ligger sydvestvendt med panoramautsikt mot byen med Slottsfjellet, Byfjorden, Ihlene naturreservat og videre over åker og eng mot Jarlsberg hovedgård. Store, flotte vinduer sørger for naturlig lys og henter inn det fantastiske by, fjord og landskapsbildet som er helt unikt for disse nye boligene i Kjellelia. Utsiktsbildet - både inne i denne smakfulle og romslige leiligheten og ute på den innglassede balkongen på nesten 25 kvm - kan ta pusten fra de fleste.

Entreen ligger rett ovenfor heisen i fellesgangen man deler med de 2 andre leilighetene i denne etasjen, allerede her henter man inn lys og utsikt. Til entreen ligger det en 3 kvm stor bod og et lekkert gjeste bad, med dusj, veggehengt toalett og vask i en pen innredning med speil over, hvor det er plass/opplegg til vaskemaskin diskre plassert bak skyvedører, her er også aggregat for ventilasjonsanlegget plassert. Vinkelstuen med karnapp løsning mot vest har byens beste balkong på utsiden. Arkitekten har sørget for at det suverene utsiktsbildet nesten er det samme om man befinner seg ute eller inne – og den nydelige leiligheten har en lys og luftig atmosfære i alle rom. Stuens utforming og areal byr på flere møbleringsmuligheter. Fin løsning på det delikate kjøkkenet, plassert på den ene langveggen med spiseplass til mange på denne siden av allrommet. På den andre siden vil det være anledning til å plassere både salong og sittegruppe. Balkongen har "danseplass" og rikelig med plass til terrassemøbler. Hoved soverommet har et deilig dusjbad på innsiden, også med dusjhjørne med glassvegger, vegghengt toalett, servant i innredning og speil. Soverom 2 og 3 ligger mot syd og kan gjøres om til 1 stort rom. Leiligheten disponerer parkeringsplass og bod i bygget.

Av tekniske installasjoner er det et miljøvennlig ventilasjonsanlegg (type Nilan eller tilsvarende) med svalefunksjon i lavenerg. Leiligheten som er brannsikret med sprinkleranlegg. Dørtelefonanlegg med åpner og tale/lyttefunksjon. Det er bredbånd/fiber til leiligheten hvor eier selv betaler abonnementsavgiftene. Det kan bestilles uttak for elbil/motorvarmer til anvist garasjeplass og stikk til sportsboder som går på egen måler.

Oppvarming

Leiligheten og varmtvann varmes delvis opp via et Nilan anlegg (eller tilsvarende) supplert med panelovner. Badegulv har varmekabel.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreløpig foreligger det ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.09.2018

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Uteoppholds arealene og lekeplasser må være opparbeidet før ferdigattest. Overtagelse av utearealer gjennomføres med sameiet ved styret iht. fullmakt, etter innkalling fra utbygger.

Ved overtagelse skal det normalt foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider. Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 900532, tinglyst 27.01.1931, type heftelse: Bestemmelse om veg. Rettighetshaver er gnr. 51, bnr. 27. Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr 900533, tinglyst 07.07.1931, type heftelse: Bestemmelse om vannrett. Rettighetshaver er gnr. 51, bnr. 27. Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr 502570, tinglyst 29.10.1957, type heftelse: Bestemmelse om veg. Rettighetshaver er gnr. 51, bnr. 44. Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr 1329702, tinglyst 27.09.2018, type heftelse: Erklæring/avtale. Alle seksjonseiere plikter å være medeiere i realsameiet gnr. 51 bnr. 19. Bestemmelse om vedlikehold. Gjelder denne registerenheten med flere.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kjellelia Tårnhus H3 Lindekrona sameie, med sameiebrøk 101/1881.

Sameiet består av 21 leiligheter og 4 næringsseksjoner.

Sameiet er under konstituering og OBOS er pt. vagt som forretningsfører.

Det foreliger utkast til vedtekter for sameiet, ordensregler er under utarbeidelse, og det foreligger utkast til ordensregler for Flerbrukerhuset.

Videre foreligger det utkast til vedtekter/sameieavtale for Realsameiet (flerbrukshuset og alle fellesarealer utomhus). Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Sameiets styre skal skriftlig underrettes om alle overdragelser og leieforhold av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-blokkbebyggelsei henhold til reguleringsplan Kjelle boliger datert 20.5.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.05.2015.

Naboområdet må påbregnes som et byggefelt inntil området jfr. planer er ferdigstilt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Nærområdet rundt er under utbygging og vil være en bygge- og anleggsplass inntil planen for Kjelle Boliger med reguleringsplan ID 0704 20110051 er ferdigstilt.

Utbygger vil innkalle til besiktigelse av seksjonen ca ett år etter opprinnelig overtagelse mht gjennomgang av leiligheten (ettårs-befaring).

Det er utstedt garantierklæring til selger som vil bli transportert til ny kjøper. Garantien er pålydende kr 355.000,- og gjelder i 5 år fra opprinnelig overtagelse fra utbygger/Kjelle Utvikling AS.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er p.t. ca. kr 3.000,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførerhonorar, revisjonshonorarer, styrehonorarer, kommunale avgifter vann og avløp basert på felles vannmåler, renovasjon, bygningsforsikring, løpende kostander for service og kontroll av: heis, sprinkleranlegg, brannvarsling og røykluke, ventilasjonsanlegg garasje, adgangskontroll garasjeporter og hoveddør, strøm/lys fellesarealer, rengjøring av garasjer, avsetning vedlikeholdsfond garasjeanlegg inne og ute samt andel av sameiets felleskostnader til realsameiet og Flerbrukshus.

Felleskostnadene betales inn forskuddsvis hvert kvartal. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 881.280,- (beregningsgrunnlag kun av andel tomteverdi). Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.728.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Kjelle

Steder i nærheten

Rådhuset 1.8 km
Tønsberg Domkirke 2 km
Sjøbodkvartalet 2.3 km
Jarlsberg Travbane 2.9 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 23.4 km
Jernbanestasjon Tønsberg 1.7 km
Bussholdeplass Kjellengvn. Rv 308 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjelle u.skole aktivitetsanlegg 0.5 km
Idrettsanlegg Tønsberg idrettshall 1.6 km
Treningssenter Stamina Tønsberg 2.3 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Byskogen skole (1-10 kl.) 2.7 km
Træleborg skole (1-7 kl.) 3 km
Granly barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 3.4 km
Elihu Kristne Grunnskole (1-10 kl.) 4.2 km
Wang Ung Tønsberg (8-10 kl.) 3.6 km
Kongseik ungdomsskole (8-10 kl.) 4.2 km
Wang Toppidrett Tønsberg 3.4 km
Greveskogen videregående skole 3 km

Barnehager

Fjerdingen barnehage (1-5 år) 1.9 km
Knapløkka barnehage (1-5 år) 1.9 km
Solvangkirkens barnehage (2-5 år) 2.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Farmandstredet 2.1 km
Kjøpesenter Foyn Senteret 2.2 km
Postkontor Tønsberg Postkontor 2 km
Postkontor Meny Eiktoppen 3.5 km
Apotek Apotek 1 Kjelleparken 0.2 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 2.1 km
Dagligvare Coop Extra Tønsberg 0.8 km
Dagligvare Coop Prix Farmannsveien 1.6 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.7 km
Kiosk/video Sf Kino Tønsberg 2.1 km
Bensin Shell Kjelleveien 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,7 %
Andel kvinner 45,3 %
Gj.snittalder menn 33,1 år
Gj.snittalder kvinner 37,3 år
Husholdninger med barn 42,9 %
Husholdninger uten barn 57,1 %
Gj.snitt byggeår 1945
Gj.snitt tomtestørrelse 2859
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Kjelle 75 35

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr. 62.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning hvor 1. visning er inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Jørgen Erland Pettersson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?