Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 150 000,- for kr 4 150 000,-

Lys og romslig gjennomgående 3-roms leilighet med stor balkong. Sentralt, nær t-bane, trikk og marka!

Flott stue med slipte og nylakkerte tregulv, helsparklede og nymalte vegger i moderne farger.

God plass til både sittegruppe og spisebord i stuen

Utgang til balkong fra stuen

Stue

Moderne peisovn montert i 2017

Stor balkong på ca 8 kvm

Balkong

Utsyn over borettslagets fellesområder fra balkong

Pent kjøkken med Ikeainnredning fra 2014. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin

God skap- og benkeplass på kjøkkenet

Helsparklede og nymalte vegger og nyslipte tregulv

Kjøkken

Flislagt bad, modernisert med nye fliser, dusjkabinett, innredning og toalett i 2017

Flislagt bad

Bad

Lys og romslig entré med integrert skap. Helsparklede og nymalte flater og nyslipt og lakkert tregulv

Entré

Entré

Meget romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng

Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2 er også av god størrelse.

Soverom 2

Soverom 2

Plantegning Kjelsåsveien 1 A

Fasade

Inngangsparti

Lekeplass og grillplass rett i nærheten av boligen

Muselunden

Muselunden

Muselunden

Skeidbanen

Tursti - Akebakkeskogen

Grefsenkollen restaurant

Storo Storsenter

Handelshøyskolen BI - Nydalen

Nydalen

Grefsen - Lys og romslig gjennomgående 3-roms leilighet med stor balkong. Sentralt, nær t-bane, trikk og marka!

Kjelsåsveien 1 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

Grefsen - Lys og romslig gjennomgående 3-roms leilighet med stor balkong. Sentralt, nær t-bane, trikk og marka!: Grefsen - Lys og romslig gjennomgående 3-roms leilighet med stor balkong. Sentralt, nær t-bane, trikk og marka!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 038,-
Fellesgjeld:
Kr 20 034,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget populært område med kort vei til både marka og sentrum. Borettslagets tomt er pent og parkmessig opparbeidet med store grøntarealer, sittebenker og lekeplasser med lekeapparater. Området har meget gode parkeringsmuligheter både i Kjelsåsveien og inne på borettslagets område, for eksempel i Åsensvingen og det er nylig etablert 3 ladestasjoner for el-bil i nærheten.

Borettslaget arrangerer flere hyggelige tradisjoner som 17.mai-feiring og julegrantenning.

Blokken har Muselunden rett ved som er en grønn oase, med bl.annet frisbeegolf for de som liker det og kunstgressbane med fotballmål. Skeidbanen, som brukes til skøytegåing om vinteren og ballspill om sommeren, er rett i nærheten.

Gode rekreasjonsmuligheter er det på Muselunden og Torshovdalen. For alpint på vinteren kan man ta turen til Oslo skisenter som ligger noen minutter unna i bil i Grefsenkollen. Lysløyper i Lillomarka og flotte turstier og bademuligheter langs Akerselva.

Gangavstand til nærbutikker (REMA1000 ligger rett ved), Storo Storsenter, SATS, restauranter, kafeer, Torshov, Nydalen og BI.

Holdeplass for buss, flybussen, trikk, t-bane og tog er alle innenfor 5 minutters gange fra leiligheten.

Barnehager og skoler

Det ligger flere private og offentlige barnehager i området. Det er ca 100 meter til nærmeste barnehage (Nordre Åsen Kanvas barnehage). Eiendommen sokner til Disen barneskole (1-7 klasse) og Morellbakken Ungdomsskole (8-10 klasse). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 20 034,-

Totalpris

Kr 4 220 034,-

Felleskostnader

Kr 3 038,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1954

Soverom

2

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

15642m2

KR-kode

411857

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjelsåsveien 1 A, 0488 Oslo

Gnr. 79, bnr. 35 i Oslo kommune.

Leil. 205, Andelsnr. 108,

Nordre Åsen Borettslag, org.nr. 948 225 425

Tomten

Borettslagets tomt er på 55.064 kvm og er en eiet tomt. Det er store opparbeidede fellesarealer med gressplener, prydbusker, trær, lekeplass, sittegrupper og asfalterte gangveier. Det er utnevnt et eget "grøntplanutvalg" som sørger for oppgraderinger av uteområdene og borettslaget er flinke til å holde områdene ryddige og pene. Borettslagets tomt grenser mot Muselunden som er et fantastisk grøntområde med gressletter, akebakker om vinteren, kunstgressbaner og frisbeegolfbane.

Parkering

Det er opparbeidet 167 parkeringsplasser som leies ut til beboerne etter ventelister. Leie av parkering koster i dag 100 kr pr mnd. Borettslaget har 4 garasjer i vaskeriets underetasje som leies ut til beboerne. I tillegg eier og forvalter Nordre Åsen garasjelag 90 garasjer fordelt på 5 garasjeanlegg. Det er utleie av 5 garasjer i et eget hus ved siden av REMA1000 som eies og forvaltes av OBOS Forretningsbygg.

Ellers godt med gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er nylig etablert 3 ladestasjoner for el-bil i Åsensvingen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Primærrom:

Entré, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom: 66 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder på 6 kvm og 1,5 kvm, samt 1 loftsbod med 7 kvm gulvflate (skråtak). I tillegg er det fellesbod i kjeller for barnevogn, sykler osv.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.05.18 utført av takstmann Jan Berby.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere. Støpt betong i bærende konstruksjoner og utfyllende fasader i lettbetong forblendet med

teglstein. Saltak med tresperrekonstruksjoner tekket med takstein. Støpte trapper belagt med terrazzo og malte murvegger mellom etasjer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten har fått TG1 på de fleste punkter, men det er satt TG2 på vinduer og terrassedører, bad og gulv på bakgrunn av bygningsdelenes alder.

Fra selgers egenerklæring bemerkes det at badet er modernisert med flis på flis, nytt toalett, baderomsinnredning og ny baderomsinnredning. Dette etter anbefaling fra styret da badene vurderes totalrenovert i regi av borettslaget. Pipeløp rehabilitert våren 2018. Utskiftning av vinduer/balkongdører vurderes også i regi av borettslaget.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Flott, gjennomgående 3-romsleilighet med stor balkong i et sentralt og populært borettslag. Det er store grøntområder i umiddelbar nærhet og kort vei til alt av offentlig kommunikasjon. Leiligheten er i nyere tid pusset opp i moderne, lekre farger og har et pent og romslig kjøkken fra 2014. Badet ble modernisert i 2017 med nye fliser, dusjkabinett, nytt toalett og ny innredning. Alle gulv ble samtidig slipt og lakkert og det ble montert en moderne peisovn i stue.

Inneholder:

Lys og åpen entré med nyslipte tregulv og helsparklede og nymalte flater. God plass til å henge fra seg klær og sette fra seg sko. Integrert skap i entré.

Romslig stue med god plass til både sittegruppe og spisestue. Nyslipte tregulv og helsparklede og nymalte flater. Moderne peisovn fra 2017. Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt balkong på hele 8 kvm. Fint utsyn fra balkongen over borettslagets fellesarealer.

Meget pent kjøkken med Ikea innredning fra 2014. Hvite, glatte fronter og heltre benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Nyslipte tregulv og helsparklede og nymalte flater ellers.

Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet ble i 2017 modernisert med nye moderne fliser (flis-på-flis), ny innredning, nytt toalett og nytt dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har to soverom av god størrelse. Hovedsoverom har skyvedørsgarderobe og soverom 2 har garderobeskap. Nyslipte tregulv og helsparklede og nymalte flater på begge soverom.

Dette er en flott leilighet du kan flytte rett inn i!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Elektrisk gulvvarme på badet. Moderne peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.mars 1948. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Dagboknr. 80620, tinglyst: 09.12.1986: Erklæring/avtale: Servitutten er en kjøpekontrakt og et skjøte fra borettslagets kjøp av tomten fra Oslo kommune. Kontrakten inneholder bestemmelser som gir kommunen rett til å legge og ha liggende ledninger i eller over ubebygde deler av tomten og har rett til adkomst for anlegg og vedlikehold samt å sette opp nettstasjon (transformator). Borettslaget er pliktig til å avstå grunn til veiutvidelser eller som adkomstvei til nabotomter. Tomten kan ikke inngjerdes og allmennheten må ha tilgang til ubebygde deler av tomten. Kommunen har forkjøpsrett dersom borettslaget skal selge tomt. Dersom kommunen ønsker kjøpe ubebygget tomt til nye boliger, er borettslaget forpliktet til å inngå avtale om salg til kommunen på rimelige vilkår.

Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nordre Åsen Borettslag.

Borettslaget består av 313 andelsleiligheter og en tjenesteleilighet.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Det er ansatt en vaktmester i 100% stilling.

Dyrehold: Husdyrhold er kun tillatt når gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre beboere. Borettslaget opprettholder krav om at det skal søkes om tillatelse for dyrehold, for i praksis å kunne avklare "gode grunner" og "ulempe".

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Kontroll av sikringsskap.

2016: Lufteventiler kjeller.

2015: Maling av oppganger, nye branndører, detektor kjeller og loft, detektor tavlerom, lysarmatur oppganger, lysarmatur kjeller/loft, branntetting av hull og terskler til el-rom, termografering el-tavler, nye slukkemidler, rens av ventilasjon og vask balkong.

2014: Nytt bredbånd og digital-TV installert.

2013: Utbedret piper i Kjelsåsvn. 1 og vedlikeholdsspyling av soil og bisoil.

2011: Ny støtsand på lekeplass.

2010: Nytt låssystem.

Planlagte påkostninger:

På generalforsamling gjennomført 15.06.2017 ble det vedtatt følgende i forhold til vedlikeholdsplan for borettslaget:

Det vedtas at styret ved en senere anledning legger frem en plan som kan behandles. Denne skal minimum inneholde en lettfattelig detaljering av tiltakene som ønskes utført, herunder;

- Hva tiltaket innebærer, - Evt. følger i hver leilighet, - Når tiltaket ønskes utført, - Hvor viktig det er at tiltaket blir utført, og evt. følger om det ikke blir utført, - Om tiltaket kan flyttes frem i tid, - Hva tiltaket vil koste, - Hva denne kostnaden vil bety for økning av felleskostnader og fellesgjeld, - Om det finnes evt. alternativer til tiltaket.

Styret i borettslaget sendte ut informasjon til beboerne 20.06.17 der de henstilte til alle som planlegger å pusse opp bad, å avvente til endelig avgjørelse er tatt, jfr vedlikeholdsplan gjennomgått på generalforsamlingen 2017.

På ekstraordinær generalforsamling i januar 2018 ble det vedtatt å igangsette følgende:

2018: Branndører og hovedtavler skal skiftes ut, piper skal rehabiliteres, samt innvendig rehabilitering av bunn- og uttrekksledninger og drenering rundt resterende blokker.

Piperehabilitering: Startet 12.02.18 og er planlagt ferdig i løpet av august 2018. Arbeidene startet i Kjelsåsveien 1.

Innvendig rehabilitering av bunn- og uttrekksledninger og drenering rundt resterende blokker: Det arbeides med å innhente tilbud, det er planlagt at arbeidet starter høst/vinter 2018/2019.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Dersom boligen tas på forkjøpsrett, løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til S-374 i henhold til reguleringsplan datert 07.06.1949 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.06.1949.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.038,- pr. mnd. og inkluderer: Betjening av andel fellesgjeld, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, trappevask, felles forsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester samt løpende mindre vedlikehold i borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.11.2017 med 20% grunnet låneopptak. Det er videre planlagt 5% økning fra 01.01.2019. Det er fra en forvaltningskonsulent anbefalt å øke med 5% årlig etter dette. Dette er foreløpig ikke avklart og vurderes fortløpende.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2.912,-

Kabel-tv kr.126,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.400 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/internett og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.227.622,- Av dette beløpet utgjør kr 20.034,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Evt. innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no..

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning - 2 visninger inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?