Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 500 000,- for kr 3 500 000,-

Herlig stue med peisovn. Nytt 1-stavs gulv i 2017

Innredningen fra IKEA er fra 2013 og har heltre benkeplate og integrerte hvitevarer

Flott spisekjøkken med hyggelig spiseplass ved vinduet

Benkeplaten er nylig overflatebehandlet

Oppvaskmaskin, komfyr, micro og kjøl/frys medfølger

Kjøkken

Stue

Teglsteinsveggen ble pusset frem i 2018

Stue

Stor balkong med gode solforhold. Ingen gjenboere. Impregnert terrassegulvet 2018.

God plass til utemøblement og gassgrill. Det er gressplen på området foran balkongene og det er lite ferdsel på dette området.

Romslig soverom malt i tidsriktige farger. Stort garderobeskap medfølger.

Soverom

Entré

Entré med skoskap og knaggrekke

Bad med speilskap, servant med underskap, wc og opplegg for vaskemaskin

Fasade

1543960736

352402092

352397051

352397061

Planskisse

Grefsen/Disen

Kjelsåsveien 2 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 280 000,-

Grefsen/Disen: Gjennomgående 2-roms med stor balkong. Meget god planløsning. Gode solforhold. Sentral beliggenhet. Peisovn

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 280 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 621,-
Fellesgjeld:
Kr 34 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
55 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget populært område med kort vei til både marka og sentrum. Borettslagets tomt er pent og parkmessig opparbeidet med store grøntarealer, sittebenker og lekeplasser med lekeapparater. Området har meget gode parkeringsmuligheter både inne på borettslagets område, for eksempel i Åsensvingen og det er nylig etablert 3 ladestasjoner for el-bil i nærheten. Holdeplass for buss, flybussen, trikk, t-bane og tog er alle innenfor få minutters gange fra leiligheten.

Borettslaget arrangerer flere hyggelige tradisjoner som 17.mai-feiring og julegrantenning.

Blokken har Muselunden rett ved som er en grønn oase, med bl.annet frisbeegolf for de som liker det og kunstgressbane med fotballmål. Skeidbanen, som brukes til skøytegåing om vinteren og ballspill om sommeren, er rett i nærheten.

Gode rekreasjonsmuligheter er det på Muselunden og Torshovdalen. For alpint på vinteren kan man ta turen til Oslo skisenter som ligger noen minutter unna i bil i Grefsenkollen. Lysløyper i Lillomarka og flotte turstier og bademuligheter langs Akerselva.

Gangavstand til nærbutikker (REMA1000 ligger rett ved), Storo Storsenter, SATS, restauranter, kafeer, Torshov, Nydalen og BI.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 280 000,-

Fellesgjeld

Kr 34 000,-

Totalpris

Kr 3 314 000,-

Felleskostnader

Kr 2 621,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1954

Soverom

1

Primærrom

55m2

Bruksareal

55m2

Tomt

7477m2

KR-kode

41.193

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjelsåsveien 2 A, 0488 Oslo

Gnr. 79, bnr. 32 i Oslo kommune.

Leil.nr. , andelsnr. 315,

Nordre Åsen Borettslag, org.nr. 948 225 425

Tomten

Eiet tomt på 7.477 kvm som tilhører borettslaget. Det er store opparbeidede fellesarealer med gressplener, prydbusker, trær, lekeplass, sittegrupper og asfalterte gangveier. Det er utnevnt et eget "grøntplanutvalg" som sørger for oppgraderinger av uteområdene og borettslaget er flinke til å holde områdene ryddige og pene.

Parkering

Det er opparbeidet 167 parkeringsplasser som leies ut til beboerne etter ventelister og det er relativt kort ventetid. Leie av parkering koster i dag 100 kr pr. md. Borettslaget har 4 garasjer i vaskeriets underetasje som leies ut til beboerne. I tillegg eier og forvalter Nordre Åsen garasjelag 90 garasjer fordelt på 5 garasjeanlegg. Det er utleie av 5 garasjer i et eget hus ved siden av REMA1000 som eies og forvaltes av OBOS Forretningsbygg.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Det ble i 2016 etablert 3 ladestasjoner for el-bil i Åsensvingen, som er rett i nærheten av blokken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 61 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 55 kvm

Primærrom:

1.etasje: 55 kvm - entré, bad, kjøkken, stue, soverom.

I tillegg disponerer boligen 3 boder. 2 boder i kjeller på hhv. 5 kvm og 2 kvm. Loftsboden har et gulvareal på ca. 10 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.01.19 utført av takstmann Jo Henrik Stigen.

Bebyggelse og byggemåte

Iht. tilstandsrapport v/ takstmann Jo Henrik Stigen datert 17.01.2018:

Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Etasjeskillere i armert betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskljellige bygningsdelene. Herunder:

- Vinduer. Det er gitt tg 2 på vinduer stemplet 1985/87 og vindu fra byggeår med bakgrunn i bygningsdelens alder. Tg 1 er gitt på vindu stemplet 2017.

- Terrassedør. Det er gitt tg 2 på terrassedør på grunn av alder.

- Baderomsgulv. Tg 2 er gitt med bakgrunn i bygningsdelens generelle tilstand og alder.

- Overflater vegger på bad. Tg 2 er gitt på grunn av normal aldersslitasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger fint til i høy 1. etasje, har god planløsning og den er gjennomgående som gir godt med dagslys/god romfølelse. Leiligheten holder normal standard og har en stor solrik balkong med relativt usjenert beliggenhet. Leiligheten har meget godt med lagringsplass i 3 boder.

Inneholder:

Entré med skoskap og knaggrekke for yttertøy. 1-stavs gulv lagt i 2017.

Badet er utstyrt med dusjkabinett, toalett og servant med underskap. Dusjkabinett og toalett byttet i 2013. Opplegg for vaskemaskin på badet. Badet har også vindu som gir ekstra god utluftningsmulighet.

Herlig spisekjøkken med IKEA innredning fra 2013. Kjøkkenet har profilerte fronter og benkeplaten i heltre eik ble overflatebehandlet i 2018. Innredningen har rikelig med både skap- og benkeplass og kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, induksjonstopp og micro. Kjøleskap medfølger også. Kjøkkenets form og størrelse gjør at rommet blir en egen sone for opphold med plass til middagsgjester rundt spisebordet.

Stuen er av god størrelse og det ble lagt ny 1-stavs gulv i 2017. Stuen er utstyrt med moderne peisovn og det er god plass til sofagruppe. Den ene veggen er nedpusset til teglen og gir en fin kontrast til de andre fargene i rommet. Det er utgang til balkongen fra stuen.

Balkongen er på ca. 7,5 kvm og har sydvestvendt beliggenehet. Her er det plass til utemøblement og gassgrill og det er forøvrig gode solforhold med sol fra ca. kl.12 til 21 om sommeren. Terrassegulvet ble impregnert i 2018.

Stort soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Det medfølger skyvedørsgarderobe med 1 speildør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Elektrisk gulvvarme på bad. Moderne peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.12.1953. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Dagboknr. 80620, tinglyst: 09.12.1986: Erklæring/avtale: Servitutten er en kjøpekontrakt og et skjøte fra borettslagets kjøp av tomten fra Oslo kommune. Kontrakten inneholder bestemmelser som gir kommunen rett til å legge og ha liggende ledninger i eller over ubebygde deler av tomten og har rett til adkomst for anlegg og vedlikehold samt å sette opp nettstasjon (transformator). Borettslaget er pliktig til å avstå grunn til veiutvidelser eller som adkomstvei til nabotomter. Tomten kan ikke inngjerdes og allmennheten må ha tilgang til ubebygde deler av tomten. Kommunen har forkjøpsrett dersom borettslaget skal selge tomt. Dersom kommunen ønsker kjøpe ubebygget tomt til nye boliger, er borettslaget forpliktet til å inngå avtale om salg til kommunen på rimelige vilkår.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nordre Åsen Borettslag.

Borettslaget består av 313 andelsleiligheter og en tjenesteleilighet.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22981464.

Dugnad må påregnes.

Det er ansatt en vaktmester i 100% stilling.

Dyrehold: Husdyrhold er kun tillatt når gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre beboere. Borettslaget opprettholder krav om at det skal søkes om tillatelse for dyrehold, for i praksis å kunne avklare "gode grunner" og "ulempe".

Foretatt påkostninger de senere år:

2018: Piperehabilitering og drenering av blokkene.

2017: Kontroll av sikringsskap.

2016: Lufteventiler kjeller.

2015: Maling av oppganger, nye branndører, detektor kjeller og loft, detektor tavlerom, lysarmatur oppganger, lysarmatur kjeller/loft, branntetting av hull og terskler til el-rom, termografering el-tavler, nye slukkemidler, rens av ventilasjon og vask balkong.

2014: Nytt bredbånd og digital-TV installert.

2013: Utbedret piper i Kjelsåsvn. 1 og vedlikeholdsspyling av soil og bisoil.

2011: Ny støtsand på lekeplass.

2010: Nytt låssystem.

Planlagte påkostninger:

I mail fra styreleder datert 19.12.2018 informeres det følgende:

- Det ble vedtatt to vedlikeholdspakker på ekstraordinær generalforsamling i januar. Disse pakkene er finansiert av økningen av felleskost i 2017. Kostnaden på disse pakkene er nå redusert med flere millioner grunnet nærmere undersøkelser, bl.a. er drenering av noen blokker ikke nødvendig. Styret har ikke tallfestet besparelsen, men overskuddet går til et vedlikeholdsfond.

- Generalforsamlingen godkjente i 2018 5% årlig økning av felleskost de neste årene.

- Styret lager for tiden en vedlikeholdsplan for å sikre kontroll på vedlikehold og utgifter. Det har ikke kommet frem overraskelser som vil påvirke utgiftene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Dersom boligen tas på forkjøpsrett, løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til S-374 i henhold til reguleringsplan datert 07.06.1949 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.06.1949.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.495,- pr. mnd. og inkluderer: Betjening av andel fellesgjeld, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, trappevask, felles forsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester samt løpende mindre vedlikehold i borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og det forventes en økning på ca 5% ila 2019.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital/Telenor som leverandør av kabel-tv og fiber. Eier har abonnement som koster kr 449,- pr. md, og det er mulig å bestille andre kanalpakker/bredbåndstjenester. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.187,- (OBOS)

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.332.219,-. Av dette beløpet utgjør kr 34.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Storo
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Storokrysset 0.5 km
Sinsenkrysset 0.7 km
Sæveruds plass 1.2 km
Aker sykehus 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.8 km
Sentralstasjon Oslo S 5.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 0.2 km
T-bane Storo T-banestasjon 0.7 km
Trikk Grefsen stasjon 0.2 km
Buss Grefsen stasjon 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 0.2 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 0.4 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 0.7 km
Treningssenter SATS Storo 1 km

Steder av interesse

Skoler

Disen skole (1-7 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.7 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.8 km
Nydalen videregående skole 1.8 km
Kuben videregående skole 3 km

Barnehager

Nordre Åsen barnehage (1-6 år) 0.3 km
100Meterskogen Barnehage (0-6 år) 0.3 km
Bjerkealléen barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 1 km
Kjøpesenter Sandaker Senter 1.4 km
Postkontor / post i butikk Nydalen postkontor 1.2 km
Postkontor / post i butikk Meny Løren 1.7 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 0.8 km
Apotek Boots apotek Storo 1 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Rema 1000 Skeidbanen 0.1 km
Dagligvare Kiwi Grefsen 0.6 km
Kiosk Narvesen Kiosk 1 km
Kiosk Narvesen Grefsenveien 1.2 km
Bensinstasjon Circle K Storo 0.7 km
Bensinstasjon Shell Sinsen Dag og Natt 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,4 %
Andel kvinner 47,6 %
Gj.snittalder menn 37,7 år
Gj.snittalder kvinner 37 år
Husholdninger med barn 32,3 %
Husholdninger uten barn 67,7 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 974
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Storo 1179 545

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?