Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 750 000,- for kr 8 750 000,-

Spektakulær utsikt over Oslo by

Balkong

Balkong

Balkong

Utsikt

Stue med gasspeis og utgang til solrik balkong

Stue med plass til sofa-og spisegruppe

Denne endeleiligheten slipper inn rikelig med lys i stua

Stue detalj

Detalj

Soverom nr 2

Soverom nr 2 med stor skyvedørsgarderobe

Soverom nr 1

Soverom nr 1 med skyvedørsgarderobe

Praktisk og pen kjøkkeninnredning. Godt med skap og benkeplass

Kjøkken med fin spiseplass

Flislagt bad/wc med gulvvarme, senket tak med downlights og dusjhjørne

Vaskerom og bod

Bad/wc

Separat toalett i gangen

Gang

Gang med skyvedørsgarderobe

Garasjeplass

Utvendig fasade

Kjelsåsveien 53 D

Grefsen - Pen 3-roms endeleilighet m/spektakulær utsikt over Oslo by og Holmenkollen. Heis, garasje, nær buss og marka

Kjelsåsveien 53 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 750 000,-

Grefsen - Pen 3-roms endeleilighet m/spektakulær utsikt over Oslo by og Holmenkollen. Heis, garasje, nær buss og marka: Grefsen - Pen 3-roms endeleilighet m/spektakulær utsikt over Oslo by og Holmenkollen. Heis, garasje, nær buss og marka

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 317,-
Fellesgjeld:
Kr 2 688,-
AREAL (P-ROM / BRA)
98 / 98 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv, solrik og rolig beliggenhet på Grefsen. Eiendommen ligger fint og tilbaketrukket fra Kjelsåsveien, i et område bebygget med trehus- og noe lavblokkbebyggelse.

Grefsen er et attraktivt, populært og barnevennlig boligområde. Boligen ligger kun en kort spasertur fra Oslomarkas fasiliteter. Ønsker du friluft/rekreasjon, er turmålene mange. Marka ligger i umiddelbar nærhet og du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Fine turveier langs Akerselva til Nydalen og videre langs Grünerløkka og helt ned til sentrum. Det er flere hyggelige bademuligheter i området som Trollvann, Stilla og Brekkedammen. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene i Lillomarka og Nordmarka. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Grefsenkollen (www.oslo-skisenter.no) eller hoppbakken i Linderudkollen. Løpetur eller sykkeltur opp til Grefsenkollen langs bilveien og hjem gjennom skogen er å anbefale.

Kort avstand til offentlig kommunikasjon, forretninger, Storo Storsenter, Nydalen med Handelshøyskolen BI og en rekke forretninger og spisesteder likeså, idrettsplass og servicetilbud. Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler. De fleste skolene er iløpet av de siste årene nybygget eller nyoppusset. Dette, sammen med de lokale idrettslagene tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

God offentlig kommunikasjon med buss i gangavstand på 2-5 min (nr. 22, 25 og 56), trikk (nr. 11 og 12) og T-bane fra Storo og Sinsen.

- Panoramautsikt over Oslo by

- Solrik balkong

- Heis

- Garasjeplass

- 2 boder

- Sentralstøvsuger

Barnehager og skoler

Flere kommunale og private barnehager i området. Disen barneskole i umiddelbar avstand. Morellbakken ungdomsskole.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 688,-

Totalpris

Kr 8 752 688,-

Felleskostnader

Kr 3 317,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2002

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

98m2

Bruksareal

98m2

Tomt

9684m2

KR-kode

411829

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjelsåsveien 53 D, 0488 Oslo. Gnr. 75, bnr. 1428, snr. 41 Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 9.678 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet tomt med felles grøntarealer med lekeplasser, sittegrupper etc. Flat tomt bak bebyggelsen og skrånet tomt fra bygningsmassen og mot framsiden ved terrassene. Asfalterte internveier og gangstier.

Parkering

Garasjeplass i oppvarmet anlegg med portåpner.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Privat vei fra Kjelsåsveien til sameiet med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 108 kvm

Totalt bruksareal: 98 kvm

Totalt primærrom: 98 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i første underetasje på ca 4 kvm og en bod i kjeller på ca 4,7 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.03.2018 utført av Fredrik Hauki.

Standard

Pen 3-roms endeleilighet i Grefsenlia Terrasse med panoramautsikt over Oslo by og mot Holmenkollen. Garasjeplass i felles garasjeanlegg med adkomst med heis opp til leilighetsplan.

Leiligheten inneholder:

Entré:

Entré med parkett og god plass til kommode eller benk. Fra entréen kommer man til gangen med stor skyvedørsgarderobe som har god oppbevaringsplass. Eikeparkett på gulv og malte flater ellers. Separat toalett i gangen.

Kjøkken:

Lys kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, vitrineskap og vinhylle. Fliser over laminat benkeplate. Integrert oppvaskmaskin. Komfyr og kjøl-og fryseskapet er frittstående og følger handelen. Godt med skap og benkeplass. Fin spisekrok ved vinduet. Eikeparkett på gulv og malte flater ellers.

Stue:

Lys stue med god plass til spisemøbler og sofagruppe. Det er gode lys- og solforhold fra vindusflatene. Det er gasspeis i stuen som gir en lun atmosfære utover lange vinterkvelder. Parkett på gulv og malte flater ellers. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong på ca. 9,8 kvm med panoramautsikt over Oslo by. Det er motorisert markise med fjernkontroll på balkongen.

Soverom 1/ Hovedsoverom:

Stort soverom med god plass til dobbeltseng og kommode. Her er det også stor og praktisk skyvedørsgarderobe.

Soverom nr 2:

Lyst soverom med skyvedørsgarderobeskap.

Bad/wc:

Flislagt med senket tak med downlights, gulvvarme og dusjhjørne.

Vaskerom:

Fra badet er det inngang til praktisk vaskerom. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fra vaskerommet er det også en bod med god plass til oppbevaring.

Det medfølger to boder til leiligheten, en kjellerbod og en bod i første underetasje. Det er sentralstøvsuger i leiligheten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Gulvvarme på badene og i vaskerom. Gasspeis i stue. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser:

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom som omhandler rettighet til vedlikehold av vei, vann og kloakk til Oslo kommune.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Grefsenlia terrasse boligsameie, med sameiebrøk 97/5166.

Sameiet består av 55 leiligheter.

Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Dyr som er til ulempe for andre beboere skal ikke holdes i leilighetene.

Foretatt påkostninger de senere år: Sameiet har skiftet ut et ventilasjonstårn på blokk D. Styret har budsjettert med ytterligere kostnader for utbedringer av øvrige ventilasjonstårn i løpet av 2018.

I 2016 ble vinduer og dører på terrassene til blokk C, D og E malt.

I 2015 ble oppgangene pusset opp og alle lamper i oppgangene er byttet ut. Vinduer på gavlvegger og vinduer/dører på terrassene i blokk A og B samt vinduer på gavlvegger og inngangssiden på blokk E ble malt. Nødlysanlegget ble oppgradert. Ringetablået i blokk D er skiftet ut.

I 2015 ble vinduer på gavlveggene og inngangssiden til blokk C og D malt

På årsmøtet 18.04.2018 ble det vedtatt en 5% økning av felleskostnadene fra 1/7-2018.

Regnskapet viser et overskudd på kr 95 918,- og en opparbeidet egenkapital på kr 687 397,-.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-3784 datert 03.05.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 03.05.2000. Tomten grenser til regulert område for spesialområdet - bevaring (bolig, allmennnyttig formål/offentlig bygning - skole, barnehage) og byggningsområde for off.bygning/allmenn.formål (skole).

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.317,- pr. mnd. og inkluderer: Akonto fyring/gass, bredbånd, kabel-TV, drift av sameiet, byggforsikring og kommunale avgifter.

Fellesutgiftene er fordelt slik:

Fellesutgifter: kr 2 647,-

Akonto fyring/gass: kr 200,-

Bredbånd: kr 159,-

Kabel-TV: kr 211,-

Garasjeplass: kr 100,-

Eiendomsskatten for 2018 er kr 1 210,-

Det foreligger ingen oversikt over strømforbruk.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8 975 199,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 2.490,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Fagerheim Rogneby
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Glenn Salomonsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?