Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 925 000,- for kr 2 925 000,-

Velkommen til Kjølberggata 1 G!

Romslig stue med store vindusflater

God plass for både sofagruppe og spisestuemøblement

Stue

Stue

Vedovn plassert i det ene hjørnet som varmer godt på kalde høst- og vinterdager

Kjøkken med lakkerte fronter

Kjøkken

Kjøkken

Utgang til fransk balkong

Lyst soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord

God plass til garderobeskap

Soverom

Soverom

Bad oppusset i regi av aksjelaget i 2007

Bad

Opplegg til vaskemaskin

Entré med plass til oppheng av yttertøy

Entrè

Kjølberggata 1 G - 1. Etasje - 2D Floor Plan

Fasade

Fasade

Fasade

Bakgård

Bakgård

Bakgård

Bakgård

Bakgård

Bakgård

Stockfleths

Klosterenga

Grønland basar

Middelalderparken

Nedre Kampen

Kjølberggata 1 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

Nedre Kampen: Meget pen og lys 2-romsleilighet med flott bakgård.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 099,-
Fellesgjeld:
Kr 308 733,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 54 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Nedre Kampen/ Tøyen. I dag tiltrekker området seg mange unge og er en bydel med særs positiv utvikling. Leiligheten ligger i et hyggelig og veldrevet aksjelag med Sommerfrydløkken park, Botanisk hage, Kampen park som nærmeste nabo. Parkens store og flotte grøntområder egner seg ypperlig for gå- eller løpeturer, tur med hunden, solbading og lek. Gatene nedenfor er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et utbud av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten det er for en rask lunsj, take away eller en større middag. En kort spasertur fra leiligheten ligger også et av byens beste vannhull, Gamle Oslo Mekaniske. Her kan du ta med deg hvilken som helst mat fra de nærliggende take-away restaurantene som sushi, indisk eller pizza, de leverer til og med maten til deg kostnadsfritt. Skal du slå på stortromma er det heller ikke langt til Maaemo, som har tre stjerner i Michelin guiden.

Innenfor en radius på cirka 500 meter finner du Rema 1000, KIWI, Coop Prix og Bunnpris. Tøyensenteret, eller Tøyen torg, som det er omdøpt til, er i ferd med å rustes opp samtidig som det åpner flere nye spisesteder og butikker. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret. Allerede har dette blitt en populær møteplass for folk fra Tøyen. Du finner også andre restauranter som Munks (thai), Anatolia (tyrkisk) og Natt & Dag. Kort vei også til populære Grådi med lunsj- og middagsservering.

Grønnsakhandlerne på Grønland Basar kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er for øvrig kort vei også til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. Der er det et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizza restaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (Mexicansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det også et bra shoppingstrøk, barer, konserter og Ringen kino.

I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur og rekreasjonsområder som Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park. Det er også kort vei til hyggelige Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie.

Området kan ellers by på flere moderne treningssentre i nærheten som Arctic på Tøyenbadet, SATS på Kampen, Elixia på Bjørvika og Stamina Key og Partner gym på Grønland.

God dekning på offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, t-bane fra Tøyen T-banestasjon hvor alle t-banens linjer stopper. Buss i Kjølberggata og Hagegata (linje nr. 20 & 60).

Gamle Oslo er en bydel som har vært og fortsatt er i sterk utvikling med Operaen og arbeidet med Fjordbyene/ Bjørvika som et av de større prosjektene. Dette gir en synlig merverdi også for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Barnehager og skoler

Bhg. Håkonsgate barnehage (0-3 år) ca. 0.1 km*

Bhg. Internasjonal kulturbarnehage (0-6 år) ca. 0.2 km

Bhg. Åkeberg barnehage (0-5 år) ca. 0.2 km

1-7 kl. Tøyen skole ca. 0.7 km

1-7 kl. Kampen skole ca. 0.7 km

1-7 kl. Gamlebyen skole ca. 0.7 km

1-7 kl. Vålerenga skole ca. 1 km

8-10 kl. Jordal ungdomsskole ca. 0.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 308 733,-

Totalpris

Kr 3 308 733,-

Felleskostnader

Kr 4 099,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1930

Soverom

1

Primærrom

53m2

Bruksareal

54m2

Tomt

3229m2

KR-kode

5617102

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjølberggata 1 G, 0653 Oslo

Gnr. 231, bnr. 248 i Oslo kommune.

Aksjenummer. 1-20,

AS Kjølberggaten 1 AS,

Org.nr. 933 774 244

Tomten

Eiet tomt på 3.229,3 kvm som tilhører aksjelaget. Fellesarealene opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning m.m.

Parkering

Selger leier garasjeplass i nabobygård for kr 1200,- per mnd. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm

Totalt bruksareal: 54 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom:

Bad, entré, kjøkken, stue og soverom: 53 kvm

Sekundærrom:

Kott: 1 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder. En i kjeller på 3 kvm og en på loft på 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.01.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med kjellermur og fundamenter i naturstein, eventuelt sokkel i granitt. Antatt fundamentert på faste masser. Etasjeskillere i tre. Stubbloftskonstruksjon antatt fylt med leire/koksstøv. Bærende yttervegger og leilighetsskillevegger i murverkskonstruksjon. Pusset og malt. Uisolert salttakskonstruksjon utført med taksperrer. Utført over kaldtloft.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig stue med store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys. God plass for både sofagruppe og spisestuemøblement. Vedovn plassert i det ene hjørnet som varmer godt på kalde høst- og vinterdager. Enstavs eikeparkett med varmefolie på gulv, malte vegger og nedsenket himling med downlights.

Kjøkken med lakkerte fronter. Enkelte fronter i glass. Laminert benkeplate med innfelt servant. Flislagte vegger mellom over og underskap. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Utgang til fransk balkong. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling.

Bad oppusset i regi av aksjelaget i 2007. Vegghengt toalett. Hvit servantinnredning med underskap og speilskap. Dusjhjørne med foldbare glassdører. Opplegg til vaskemaskin. Flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt himling.

Lyst soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. God plass til garderobeskap. Trestavs eikeparkett med varmefolie på gulv, malte vegger og nedsenket himling med downlights.

Entré med plass til oppheng av yttertøy og sko. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling

Oppvarming

Varmefolie i gulvet på stuen og soverommet. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Vedovn i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål i en årrekke. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1932, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det foreligger ferdigattest for utskiftning av røropplegg datert 25.04.2008, samt ferdigattest for balkonger datert 31.10.2012. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fem servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning, bebyggelse og om trafostasjon/kiosk.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Kjølberggata 1 aksjelag.

- Aksjelaget består av 70 leiligheter.

- Forretningsfører er Oslo Advokatselskap v/ Tormod Christofferssen, tlf. 23 32 64 13.

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt.

- Boligselskapets eiendommer er forsikret i Berkley Insurance Norway med polisenummer: 101758.2

- Balansen i aksjelaget pr. 31.12.16 viser at selskapet har stående på konto kr 1.509.188,-

- Aksjelaget har eget fellesvaskeri i oppgang B og F

- Aksjelaget har avsatt midler (kr 30.000,-), samt søkt om støtte fra Oslo kommune for Urbant Landbruk i forbindelse med ønsket oppgradering/utbedring av bakgården. Gjennom idédugnad er det foreslått bl.a. utvidet grønnsakshage, drivhus, hønsehus, bod i kjeller til snekkerverksted, utbedring av lekeplassen, redskapsbod og sykkelskur.

Foretatte påkostninger de senere år:

2007: Rehabilitering av bad og soilrør

2009: Nye entrédører

2011/2012: Nytt brannvarslingsanlegg

2012: Rehabilitering av pipeløp

2012: Nye balkonger

2013: Oppussing av oppgangene

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Øvrige aksjeeiere i aksjelaget har forkjøpsrett.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77 med endrede reguleringsbestemmelser S-2937 datert 01.10.87.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 4.099,- pr. mnd. og inkluderer: Nedbetaling av fellesgjeld, kapitalkostnader, kommunale avgifter, kabel-TV, renhold fellesområde, A-konto varmtvann (kr. 400,-), vaktmester og fellesforsikring m.m..

Nærmere oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.000,-pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Lynet som leverandør av internett og prisen er fra 297,-. Avtalen er sagt opp.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.500,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.125,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.085.625,-. Av dette beløpet utgjør kr 308.733,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Kampen Rode 6
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Kampen kirke 0.5 km
Politihuset 0.6 km
Jordal Amfi 0.7 km
Munchmuseet 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.3 km
Sentralstasjon Oslo S 2 km
T-bane stasjon Tøyen T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Munkegata 0.8 km
Bussholdeplass Kjølberggata 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 0.5 km
Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 0.6 km
Treningssenter Tøyen Fitness og Tr.senter 0.7 km
Treningssenter Partner Sol- og Tr.senter 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Tøyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Kampen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.5 km
Hersleb videregående skole 1.3 km
Etterstad videregående skole 1.4 km

Barnehager

Håkonsgate barnehage (0-3 år) 0.1 km*
Internasjonal kulturbarnehage (0-6 år) 0.2 km
Åkeberg barnehage (0-5 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Senter 0.5 km
Kjøpesenter Grønland Basar 1 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 0.4 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.6 km
Apotek Boots apotek Tøyen 0.5 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 1 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Rema 1000 Jordal 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Brinken 0.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Tøyen 0.5 km
Kiosk/video Mix Tøyen Videosenter 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.5 km
Bensin Shell Etterstad 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 34,8 år
Gj.snittalder kvinner 33,6 år
Husholdninger med barn 13,3 %
Husholdninger uten barn 86,7 %
Gj.snitt byggeår 1989
Gj.snitt tomtestørrelse 185
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Kampen Rode 6 891 618

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,4% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Hamdi Kaptan
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?