Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 850 000,- for kr 1 850 000,-

Moderne og tidsriktig stue

Lys og åpen stue, med åpen kjøkkenløsning. Parket på gulv og spotter i tak

Stue

Stue

Stue

Stue

Detalj fra stue

Stue

Stue

 

Stort og romslig soverom med en herlig garderobeløsning

 

Romslig soverom med plass til seng og garderobeskap.

Entre

Åpen og romslig entre. Flisbelagt gulv med spotter i tak.

Helfliset bad med varme i gulv, vegghengt wc, servant og innrammet dusj

 

Kjøkken

Kjøkkenet har god skapplass og store flater til matlaging

Fasade

Klasatjønnveien 7,KROGSVEEN,Christer Haugen,NL_3D

Stor vestvendt balkong med fin utsikt over området

På balkongen er det god plass til hagemøbler

Stor terrasse med herlige solforhold

Bergen Vest

Klasatjønnveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 850 000,-

Bergen Vest: Stor og flott 2-roms terrasseleilighet med gode solforhold. Fast garasjeplass i kjeller.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 071,-
Fellesgjeld:
Kr 160 999,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 49 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vestvendt leilighet med gode solforhold. Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet i Bergen Vest. Her er det korte avstander til diverse skoler, barnehager, idrettsanlegg, butikker samt offentlig kommunikasjon. Området rundt leiligheten består av felles parkeringsplasser, lekeplasser og grøntarealer. Flotte turmuligheter finner du like i nærheten, blant annet en ny tursti mot Alvøen. Ellers har du Lyderhorn dersom du liker fjellturer med sin fantastiske utsikt.

Vestkanten Storsenter er kun gangavstand unna med sine mange servicetilbud og butikker, samt Iskanten og Vannkanten. Det er gode bussforbindelser i kort avstand fra eiendommen. Estimert kjøretid til Bergen Sentrum er ca. 12 minutter.

Barnehager og skoler

Haugatun barnehage (0-6 år)

Bhg. Kidsa Sandgotna (3-6 år)

Vadmyra barnehage (0-6 år)

1-10 kl. Kjøkkelvik skole

1-7 kl. Loddefjord skole

1-7 kl. Vadmyra skole

1-10 kl. Olsvik skole

8-10 kl. Sandgotna skole

Vgs. Laksevåg videregående skole

Vgs. Olsvikåsen videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg hovedvei mot Loddefjord og Haakonsvern. Ta til venstre i rundkjøring med Vestkanten kjøpesenter mot Haakonsvern. Ta første vei til høyre mot Vadmyra og kjør helt til topps like ved Loddefjord kirke. Borettslaget ligger på venstre side i enden av vei. Det er bussholdeplass og rundkjøring for buss ved innkjørsel til borettslaget.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 160 999,-

Totalpris

Kr 2 010 999,-

Felleskostnader

Kr 3 071,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1974

Soverom

1

Primærrom

47m2

Bruksareal

49m2

Tomt

56824m2

KR-kode

691787

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Klasatjønnveien 7, 5172 Loddefjord

Gnr. 124, bnr. 181 i Bergen kommune. Andelsnr. 95,

Tjønnveien borettslag, org.nr. 948 950 758

Tomten

Eiet tomt på 56.824 kvm som tilhører borettslaget. Tjønnveien består av 48 rekkehus og 220 leiligheter i terrasseblokker. En meget flott opparbeidet fellestomt. Der er tre forskjellige tun med lekeplasser og sittegrupper i alle. Borettslaget har gjennomført en omfattende rehabilitering i perioden 2003-2005.

Parkering

Leiligheten har fast oppmerket garsjeplass, det medfølger to gjesteparkeingskort. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm

Totalt bruksareal: 49 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

Totalt sækunderrom: 2 kvm

Primærrom:

3.etg: Entré, gang, bad/vaskerom, soverom, stue og kjøkken.: 47 kvm

Sekundærrom:

3.etg: Innvendig bod: 2 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i 1. etasje, denne er på cirka 2 m².

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.03.18 utført av Takstmann Jørgen Nielsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. våtromsrapport fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/ grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser oppført i betong. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskille av betong. Bærevegger – skillevegger og ytterveggkonstruksjoner over grunnmur av betong. Utvendig er veggene kledd med fasadeplater og liggende trekledning.Flat takkonstruksjon tekket med sanarfil eller lignende.

Selger har fått utarbeidet en våtromsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Våtromsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og stilren 2-roms leilighet med vestvendt beliggenhet med stor og solrik terrasse, fast oppmerket garasjeplass i kjeller. Sentral beliggenhet i Bergen Vest. Leiligheten ligger i byggets tredje etasje. Boligen holder gjennomgående fin standard og er velholdt.

Leiligheten har en lys og romslig gang med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Entréen tar deg videre til en innvendig bod. Stuen er av god størrelse og er praktisk med tanke på innredningsmuligheter. Her er det spotter i tak og parkett på gulv. Stuen har utgang til en stor og solrik terrasse. Åpen stue og kjøkkenløsning sikrer god romfølelse. Kjøkkenet er levert av IKEA og har en gjennomført helhet. Her er det godt med skap- og benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Badet er godt utnyttet og har en god planløsning. Badet inneholder toalett, servant, speil med lys over og lukket dusjhjørne med skyvedør. Opplegg for vaskemaskin. Soverommet er med sine 10 kvm meget romslig. Her har du god pass til dobbelseng og annet møblement etter ønske. På soverommet er det også integrert dobbelgarderobe med gode lagringsmuligheter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.11.1974.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Samtlige brannherdige B 30 dører må justeres. Selvslukkerne virker ikke.

2. Stige for inspeksjon av tak må anskaffes.

3. Fasader og gavler må flikkes og pusses, eventuelt males.

4. Der må sørges for at det nærmeste terreng rundt bygget får et fall utover på minimum 1:50 og at matjord ikke legges inn til grunnmur.

5. Det må redgjøres før hva det disponible rom i nordøstre hjørne av bygget skal brukes til, samt gjøre deet ferdig.

6. Husnummerskilt må plasseres på høyre side av inngangsdør 12,5 m høyde fra terreng.

7. Anleggsseksjonen v/driftsavdelingen's merknader til mangler vedrørende rørleggerarbeidet må omgående rettes på. Utførende rørleggermester er oversendt skriv om manglene.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras andelen fri for pengeheftelser. Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 408383, tinglyst 23.12.1971, Gjerdeplikt.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Tjønnveien borettslag.

Borettslaget består av 268 leiligheter.

Forretningsfører er Obos Stor-Bergen, tlf. 22 86 55 51

Styreleder er Rune Storøy, tlf. 951 30 886

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold i borettslaget er tillatt etter søknad til styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig formål i henhold til reguleringsplan Laksevåg. gnr 123 og 124, Loddefjord, Hetlevik, feltene 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11b og 11c. datert 21.11.1972.

Hensynssoner i henhold til kommuneplanen:

-Rød støysone, vei støy, 7,8%

-Gul støysone, flystøy sone, 100%

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.071,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, eiendomsskatt, renter og avdrag (andel fellesgjeld), garasje, dugnad, renhold, tv og internett. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.386,-

Garasje 224,-

Dugnad 35,-

Renhold 100,-

Tv-anlegg 326,-

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 10.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av telefon, internett og kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.012.058,- Av dette beløpet utgjør kr 160.999,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bergen
Bydel Laksevåg
Grunnkrets Klasatjørna
Kirkesogn Loddefjord

Steder i nærheten

Loddefjord kirke 0.4 km
Vannkanten 1.6 km
Haakonsvern 3.7 km
Laksevåg Brannstasjon 3 km

Transport

Flyplass Bergen Flesland 14.8 km
Sentralstasjon Bergen 12.1 km
Bussholdeplass Klasatjønnveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Brønndalen binge/basketfelt 1.7 km
Idrettsanlegg Vadmyra idrettsanlegg 1.7 km
Treningssenter SATS Vestkanten 1.6 km
Treningssenter In Shape 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Kjøkkelvik skole (1-10 kl.) 1.1 km
Loddefjord skole (1-7 kl.) 1.2 km
Vadmyra skole (1-7 kl.) 1.3 km
Sandgotna skole (8-10 kl.) 0.9 km
Olsvikåsen videregående skole 2 km
Laksevåg videregående skole 6 km

Barnehager

Haugatun barnehage (0-6 år) 0.5 km
Kidsa Sandgotna (3-6 år) 0.6 km
Vadmyra barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vestkanten Storsenter 1.6 km
Kjøpesenter Drotningsvik Senter 6 km
Postkontor Coop Extra Vadmyra 0.7 km
Postkontor Joker Brønndalen 1.2 km
Apotek Boots apotek Loddefjord 1.6 km
Apotek Vitusapotek Vestkanten 1.6 km
Vinmonopol Vestkanten Vinmonopol 1.6 km
Vinmonopol Laksevåg Vinmonopol 7.5 km
Dagligvare Coop Extra Vadmyra 0.7 km
Dagligvare Joker Brønndalen 1.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Drotningsvik 6 km
Bensin Esso Tiger Vestkanten 1.6 km
Bensin YX Godvik 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 44,1 %
Gj.snittalder kvinner 47,9 %
Husholdninger med barn 22,7 %
Husholdninger uten barn 77,3 %
Gj.snitt byggeår 1976
Gj.snitt tomtestørrelse 12351
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bergen 275068 130423
Grunnkrets: Klasatjørna 672 410

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500 ,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger: kr 5.000,-

Fotopakke liten/mellomstor leilighet xbolig inkl råd stylist: kr 5.400,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Christer Haugen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?