Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

Koselig beliggende leilighet med fin utsikt ut over fellesareal. Tak er under utskiftning

Romslig stue med utgang til fin terrasse

Spisestue med adkomst til kjøkken

Mulighet for spiseplass på kjøkken

 

Bad/wc kombinert med opplegg til vaskemaskin

Bad/wc med adlkomst til garderobe og soverom

Garderobe med adkomst til soverom og bad

Romslig hovedsoverom

 

Leiligheten har totalt 2 soverom

Parkett på gulv

Romslig terrasse med fin utsikt ut over felles tun med paviljong.

Borettslaget jobber i disse dager med å renovere fasade. Nåværende fellesgjeld er tatt opp i forbindelse med nevnte arbeider

Velkommen til visning

Haukerød - Fint beliggende seniorleilighet med 2 soverom. Garasje/Heis/Terrasse

Klavenesveien 6 L

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 350 000,-

Haukerød - Fint beliggende seniorleilighet med 2 soverom. Garasje/Heis/Terrasse : Haukerød - Fint beliggende seniorleilighet med 2 soverom. Garasje/Heis/Terrasse

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 264,-
Fellesgjeld:
Kr 152 777,-
AREAL (P-ROM / BRA)
73 / 78 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nærområdet har store muligheter for den som er interessert i sport eller natur. Det er kort vei til RUNAR med sine fantastiske sportslige tilbud. Her er det fotballbaner (gress og grus), turløyper i skog, lysløyper på vinteren, skileikanlegg med snøkanoner, samt RUNAR hallen som er en flerbrukshall med yrende aktivitet året rundt.

Nærmiljøet kan by på et variert utvalg av matbutikker, kiosker, fast food leverandører, posthus, frisør og helsesalonger, solstudio og bensinstasjon samt Pindsle industriområdet som nå huser El-kjøp, Biltema, Megaflis, MENY m.m. Klavenesveien 6 L ligger meget sentralt til på Haukerød med umiddelbar nærhet til RUNAR med alle sine sportslige fasiliteter.

Området rundt leiligheten er pent opparbeidet og borettslaget har et meget koselig opparbeidet tun med felles sitteplasser, samt paviljong.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 152 777,-

Totalpris

Kr 2 502 777,-

Felleskostnader

Kr 3 264,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1997

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

73m2

Bruksareal

78m2

Tomt

7847m2

KR-kode

2218314

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Klavenesveien 6 L, 3220 Sandefjord

Gnr. 10, bnr. 17 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 26, i Sagatun Borettslag, org.nr. 979 437 129

Tomten

Eiet tomt på 7.847 kvm som tilhører borettslaget. Området er pent opparbeidet og borettslaget har et meget koselig opparbeidet tun med felles sitteplasser , samt paviljong.

Parkering

Parkering i garasje. Felles gjesteparkering for borettslaget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk. Eiendommen har ikke vannmåler eller septiktank. Klavenesveien 6 L er tilknyttet offentlig vei.

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune foreligger det ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 85 kvm

Totalt bruksareal: 78 kvm

Totalt primærrom: 73 kvm

Primærrom:

2. etasje 73 kvm: Bad/vaskerom, kjøkken, 2 soverom, entré, gang, stue

Sekundærrom:

2. etasje 5 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.09.2019 utført av Hans Petter Olaussen.Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Konklusjon i følge vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 18.09.2018: Andelsleilighet som ligger i 2 etasje i rekkehus over to etasjer som er oppført ca 1997 med betong og isolert bindingsverk med utvendig trekledning. Det er heis i bygget. Leiligheten er gjennomgående med balkong og svalgang på hver sin side. Gjesteparkering på felles oppstillingsplass, og garasjeplass i rekke. Leiligheten er i hovedsak som den ble bygget. Det er ikke gjort vesentlige oppgraderinger eller utskiftninger men overflater er vedlikeholdt. Leiligheten fremstår med normal brukslitasje. Det ble ikke avdekket vesentlige feil eller skader på innredninger eller overflater men det er sprekk i sveiset gulvbelegg på bad som anbefales oppgradert. Det anbefales generelt at dusjkabinett benyttes da dette kan forlenge badets levetid vesentlig.Brannsikring må monteres på gulv ved sotluke i bod=TG2.

Sagatun Borettslag har startet med skifte av yttertak og undertak. Fellesgjeld og felleskostnad er økt med hensyn til dette.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en trivelig og lys leilighet beliggende på populære Haukerød. Med leiligheten følger garasje i rekke med elektrisk portåpner, og leiligheten er tilknyttet heis. Klavenesveien 6 L ligger i 2.etasje med fin utsikt ut over felles tun med paviljong som benyttes daglig av beboerne i borettslaget. Boligen holder en normal god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Megler er imponert over leilighetens planløsning, som trygt kan kalles for praktisk.

Leiligheten har 2 soverom hvor av hovedsoverom som er tilknyttet egen garderobe og bad/wc. Samtlige rom kan beskrives som romslige og i stuen er det vedovn, samt utgang til koselig terrasse med fin utsikt ut over eiendommen. På kjøkken er det plass til spisebord, slik at en kan holde kokken med selskap under matlaging.

Det er heis i bygget, garasje i rekke og tv-signaler fra Canal Digital. Leiligheten disponerer også en romslig utebod.

Sagatun borettslag disponerer også et felles møtelokale/overnattingsrom som kan leies av beboerne til en rimelig penge.Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Man må ha fylt 55 år(en i husstanden)for å få kjøpt denne type leilighet.

Oppvarming

Vedovn i stue, samt panelovner i diverse rom. Varme i gulv på bad/wc.

Sandefjord Brann og feievesen oppnådde ikke kontakt med huseier ved varslet feeing i 2015 og leiligheten har derfor ikke blitt feid. Siste tilsyn er registrert 21.01.2016 og det er ikke registrert noen pålegg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.07.1997. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sagatun Borettslag.

Forretningsfører er USBL Sandefjord

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Styreleder:

Tore Fjeld

Klavenesveien 6A

3220 Sandefjord

e-mail: fjetor@online.no

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Det er ikke tillatt å holde husdyr.

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning. Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine

felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra

førstkommende årsskifte.

Bare personer som er fylt 55 år kan være andelseiere og/eller personer som har pleie og omsorgsbehov kan være andelseiere. Se vedlagte vedtekter for nærmere informasjon.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et område regulert til Boliger. Plannavn: Sem Søndre Klavnesv. 6. (19.9.1995) / Sem.S. 10/16 m.fl, Haukerød 40/12 m.fl (23.9.1986)

Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen grenser inn mot Haukerød idrettspark. Det foreligger en vedtatt reguleringsplan for Haukerød idrettspark. Planen tilrettelegger for en utvidelse av Runarhallen, adkomst, parkering og utvidelser av aktivitetsarealer med tilhørende anlegg samt internat. All ny bebyggelse planlegges i nær tilknytning til eksisterende hall og skisløyfe ved hallen. Planen tilrettelegger også for idrettsungdomsskole (Wang ung).

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport vedrørende leilighetens tilstand/standard.

I følge vedtektene til borettslaget kan bare personer som er fylt 55 år kan være andelseiere og/eller personer som har pleie og omsorgsbehov kan være andelseiere. Se vedlagte vedtekter for nærmere informasjon.

Følgende medfølger ikke i handelen: Kjøleskap og vaskemaskin

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgifter kr. 3.264,- pr.mnd.som inkl: Renter og nedbetaling av fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, diverse vedlikehold, tv, samt diverse drifts- og administrasjonskostnader, plenklipping og snømåking av fellesarealer, garasjeplass

Fordeling av fellesutgifter:

Renter kr. 270,-

Tv-kostnad kr. 331,-

Felleskostnader kr. 2.253,-

Avdrag kr. 310,-

Garasje kr. 100,-

= kr. 3.264,- pr.mnd.

Eiendommen er forsikret i Eika Forsikring AS ( polisenummer 4785441)

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge strømselskapet har boligen et årlig forbruk på ca.10.000 kwh. Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr.833,- per mnd.

Eiendommen er tilknyttet Canal digital som leverandør av internett signaler ( mnd. kost. ca. kr. 500,- / varierer ut i fra hastighet). For nærmere informasjon om kostnader se www.canaldigital.no

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.503.809,-Av dette beløpet utgjør kr 152.777,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 27.500,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?