Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 300 000,- for kr 9 300 000,-

Velkommen til Knud Askers vei 18A

Toppleilighet med god intern beliggenhet

2D plantegning

Stor og åpen stue.

Stue

stue

stue

stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken

gang

gang

bad

wc

soverom

soverom

soverom

balkong

balkong

utsikt

ute

3Dplan

Asker sentrum

Knud Askers vei 18 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 750 000,-

Asker sentrum: Lys og innbydende 4-roms toppleilighet med takterrasse, heis og garasjeplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 326,-
AREAL (P-ROM / BRA)
111 / 111 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget sentralt boligområde i Asker sentrum. Området har umiddelbar nærhet til god offentlig kommunikasjon via buss og tog, samt et rikt utvalg av servicetilbud. Skoler og barnehager ligger også i nærheten.

Asker byr på et moderne handelssentrum med spennende arkitektur, gågater og hyggelige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst-, kultur- og uteliv. Asker kulturhus er en flott møteplass for alle med bl.a. stor teater/konsertsal, kino, galleri og ungdomsklubb og bibliotek.

Det er kort vei til kunstgressbane på Asker stadion (Føyka), eller til Askerhallen som er en kombinert idretts- og ishall. Ved hallen ligger Risenga svømmehall som er et flott badeland med alle fasiliteter. I tillegg er det treningssenter, tennisanlegg og ridesenter i området. Rett nord for sentrum ligger idylliske Semsvannet med gode bade- og fiskemuligheter, samt fine turveier enten til fots, på sykkel, eller på ski.

I 2019 er det vedtatt sammenslåing av kommunene Asker, Røyken og Hurum til en ny storkommune. Kommunens nye navn blir Asker, og i Asker blir også kommunesenteret liggende. Sammenslåingen vil føre til en bedre rustet kommune både når det gjelder tjenestetilbud, oppvekstsvilkår og lokalsamfunn.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Trekanten, et populært kjøpesenter og samlingspunkt i sentrum, i samme bygg som leiligheten. Senteret har 75 butikker og 800 parkeringsplasser. Holmen Senter, Sandvika Storsenter og Liertoppen kjøpesenter ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, og holdeplasser for begge ligger i umiddelbar nærhet. Ved å benytte bil fra Asker sentrum tar det ca. 7 min til Sandvika, 14 min til Drammen, 20 min til Oslo S og 49 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i gangavstand fra boligen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 750 000,-

Felleskostnader

Kr 3 326,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1999

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

111m2

Bruksareal

111m2

Tomt

3532m2

KR-kode

1518124

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Knud Askers vei 18A, 1383 Asker

Gnr. 2, bnr. 406, snr. 50 i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.532,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Felleseiendommen består av et pent opparbeidet og lukket gårdsrom. Atriumet har en kombinasjon av asfalt og heller på dekke, diverse beplantninger og felles sittegrupper for et sosialt

Parkering

Det er tilhørende parkeringsplass i lukket garasjekjeller. Fra garasjeplan er det direkte tilgang til Trekanten kjøpesenter. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 124 kvm

Totalt bruksareal: 111 kvm

Totalt primærrom: 111 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entré/gang, bad, 3 soverom, stue, kjøkken,: 111 kvm

I tillegg disponerer boligen bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2018 utført av Espen Aspelund.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Stort boligbygg oppført i 1999. Betongsåle antatt fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeår.Dekker av frittbærende betongelementer. Bærende konstruksjoner i betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, systempuss, samt noen panelte flater. Flatt tak antatt tekket med papp/membran, samt skråtak med plater.

Boligen har fått TG1 på alle punkter med unntak av parkett som har fått TG2 p.g.a av slitasje.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré

Boligen har heisadkomst opp til leilighetsplan der en lys og tiltalende entré ønsker deg velkommen inn. Entreen ligger åpent inn mot stuen med parkettgulv, lysmalte vegger og callinganlegg med monitor montert ved siden av inngangsdøren. En stor skyvedørsgarderobe med speilfronter gjør det enkelt å holde rommet fritt for klær og sko.

Kjøkken

Det lyse og trivelig kjøkkenet ligger i eget rom med parkettgulv, store vindusflater og fin plass for et hyggelig frokostbord. Innredningen har hvite, profilerte fronter i et klassisk design, fliser over benken og heltre benkeplate fra 2018 med dobbel, nedfelt oppvaskkum. Over kokesonen er det kjøkkenvifte med ventil til kanal. Videre har kjøkkenet nisje for komfyr, opplegg for oppvaskmaskin og plass for kjøleskap.

Stue

Stuen er et lyst og innbydende rom med parkett på gulv, hvitmalte vegger og gode vindusflater for innslipp av naturlig lys. Over stuens spisedel er det et flott takvindu. Fra stuen er det også utgang til en herlig takterrasse der sol og utsikt kommer til sin rett. Stuen er for øvrig meget romslig med god plass for både sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Det er i tillegg mulighet for montering av peisovn hvis ønskelig.

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder et flislagt bad og et separat toalettrom, begge med gulvvarme. Badet har frittstående toalett, dusjhjørne med skyvedører og opplegg for vaskemaskin. Den romslige innredningen har hvite, profilerte skapfronter, heldekkende servant, to veggskap og stort speil med god belysning.

Soverom og garderobe

Leiligheten har tre romslige soverom med vinylbelegg på gulv og lysmalte overflater, og alle rommene vender inn mot rolig bakgård. Alle soverommene har også tilhørende garderobeskap og i tillegg er det skyvedørsgarderobe i entreen. Ekstra lagringsplass er i en disponibel kjellerbod i nabobygg.

Oppvarming - Teknisk

Sikringsskap med automatsikringer er montert i entré. Varmtvannsbereder og aquastopp er montert under kjøkkenbenk.

Boligen har mekanisk ventilasjonsanlegg med avtrekk fra kjøkken og bad, supplert med tilluft fra vindusspalter og ventiler. Boligen har også dørtelefon med monitor, samt opplegg for kabel-tv og internett.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt gulvvarme på bad og toalettrom. Panelovner var tatt ned på befaringsdagen. Boligen har også mulighet for montering av peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.04.2004. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

13.07.1998 00:00:00 - Erklæring/avtale

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Gjelder denne registerenheten med flere

13.07.1998 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 50

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 109/9515

Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.

Gjelder seksjon nr. 1-62

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Trekanten bolig- og næringssameie.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL.

Dugnad må påregnes.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Kjøreport til garsjen er skiftet ut.

- Mye av taket ved inngang E er skiftet ut p.g.a av råteskader.

- Tre boder i kjeller er oppgraderte.

- Hafslund utførte kontroll på alle leilighet i slutten 2017. Stikkontakt til bereder på kjøkken ble skiftet som reklamasjonssak av Lefdal.

Planlagte påkostninger:

Ventilasjonsanlegget skal gjennomgå en 5-års vedlikeholdsplan.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til Bolig-, kontor-, forretningsformål i henhold til reguleringsplan TREKANTEN I ASKER SENTRUM, GBNR 2/259, 260, 261, 262, 263, 406, 407 ASKER KOMMUNE med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 29.06.1995.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Boligen kan overtas meget raskt om ønskelig. Overtagelse etter avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.326,- pr. mnd. og inkluderer: Drift og vedlikehold av fellesarealer, kabel-tv og bredbånd fra GET, rengjøring av felles oppgang, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, vaktmester, mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Boligen er dødsbo og arvinger har ikke kjennskap til eiendommens utgifter som strøm og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

- Innflyttningsgebyr til sameiet: kr. 3.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.994.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 35.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Marius R. Johansen
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?