Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 030 000,- for kr 2 030 000,-

Lys og åpen leilighet med utgang til terrasse

Stue med plass til sofa og tilhørende tv-møblement

Stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys

Stue

Kjøkken i hvte glatte fronter

Kjøkken

Entré med plass til å henge fra seg yttertøy

Gang

Lyst flislagt bad

Innfellbare dusjvegger

Bad

Terrasse mot sameiets bakgård

Plass til utemøbler

Hyggelig terrasse

Terrasse

2D Plan

Fasade

Hyggelig fellesområde for beboerne

China house

Elixia Kolbotn

Vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant på Kolbotntjernet

Kolbotn Torg i umiddelbar nærhet med omrking 60 forretninger, servicetilbud og ulike restauranter.

Togstasjon

Kolbotn

Kolbotnveien 19 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 950 000,-

Kolbotn: Supersentral 1-roms selveier m/terrasse. Perfekt 1.gangskjøp, pendlerleil. eller utleieobjekt! Lave felleskostn.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 240,-
Fellesgjeld:
Kr 69,-
AREAL (P-ROM / BRA)
22 / 22 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kolbotnveien 19 E en meget sentral og attraktiv beliggenhet midt i hjertet av Kolbotn sentrum. Leiligheten ligger stille og tilbaketrukket med bare noen få meter til alt av butikker, servicetilbud og togstasjon med hurtigtog som tar deg til Oslo S på ca. 12 min.

Gode tur- og rekreasjonsområder i nærheten av leiligheten, samt tennisanlegg og slalåmbakke i Ingierkollen. SatsElixia treningssenter i Kolbotn sentrum. For hyggelige søndagsturer kan man gå til Gjersjøen med stier og gode bademuligheter, Kolbotnvannet med tursti, benker og brygge. Det er også kort vei til Hvervenbukta og Ingierstrand, med vestvendt sandstrand, hyggelige caféer, stupetårn, og brygger. Videre er det en kort kjøretur til Tusenfryd, samt golfbane ved Gjersjøen og på Greverud.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Ekstra, Kiwi eller Rema 1000. Kolbotn Torg i umiddelbar nærhet med omrking 60 forretninger, servicetilbud og ulike restauranter. For ytterligerer servicetilbud har du Vinterbro senter, Ski Storsenter og Oslo sentrum godt innen rekkevidde via bil og offentlig kommunikasjon. I tillegg finner en Kolben Kulturhus hvor det er et rikt kulturliv med konserter, kino og bibliotek.

Gode muligheter for offentlig kommmunikasjon i området via tog og buss. Kolbotn stasjon inne 2 minutters gange fra boligen. Fra Kolbotn stasjon til Oslo S bruker toget ca. 10-15 min. Ellers god bussforbindelse til byen, Greverud, Tårnåsen, Sofiemyr og Trollåsen. Oppegård rådhus er innen 2 minutters gange og er nærmeste holdeplass fra boligen. Med bil tar det ca. 20 min til Oslo S og Ski storsenter og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 69,-

Totalpris

Kr 1 950 069,-

Felleskostnader

Kr 1 240,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2006

Heis

Ja

Primærrom

22m2

Bruksareal

22m2

Tomt

2164m2

KR-kode

5418168

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kolbotnveien 19 E, 1410 Kolbotn

Gnr. 40, bnr. 981, snr. 21 i Oppegård kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.164 kvm. som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sameiet har parkeringskjeller i K1. Hvis det er ledig er det mulig å leie plass for beboere i sameiet. Tidligere har plassene blitt leid ut for kr. 500-700 per mnd. Sameiet disponerer 7 stk. gjesteparkeringsplasser i K2, disse plassene kan kun benyttes av gjester til sameiet i maks 2 netter av gangen ved å plassere gyldig parkeringstillatelse. Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten. Utover dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 26 kvm.

Totalt bruksareal: 22 kvm.

Totalt primærrom: 22 kvm.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på 3,9 kvm. Vegger i gitter utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.09.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Vinduer med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu fra byggeår. Balkongdør med 2 lags isolerglass fra byggeår. Entredør i fabrikkmalt utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging". Lette dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Markterrasse på 9 m2, utført med malte impregnerte terrassebord lagt på tilfarergulv. Antatt underlag av drenerende masser. Levegg og blomsterkasser i front og mot naboenhet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder forhold merket med TG2;

- Fallforhold i dusjsonen ble testet med vann fra dusjbatteri, vann renner sakte mot sluk, en av flisene uten fall, vann blir liggende her. Lite hakk i overflaten av en flis. Inventar med stedvis behov for overflate behandling. Fuktskader på nedre del av servantskap.

- Fuktskader i benkeplate og på enkelte fronter på kjøkkeninnredning. Benkeplate må skiftes ut og fronter kan overflatebehandles.

- Overflater med normal bruksslitasje og stedvis hakk og riper i parkett.

Selger opplyser forekomst av skjeggkre/sølvkre i leiligheten. Det finnes for tiden ikke fullgode måter å bekjempe dette på, men regelmessig støvsuging, limfeller, og tetting av "åpninger" i leiligheten er annbefalte tiltak.

Selger opplyserer om at det er skrevet fra sist egenerklæringskjema at vannlåsen er byttet privat i regi til vannmaskin.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har blant annet parkettgulv, dørcalling og plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Entreen er holdt i lyse farger, noe som er gjennomgående for leiligheten.

Kjøkken:

Lyst og praktisk kjøkken i åpen løsning mot stuen. Innredningen er i hvit glatt utførelse og laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Videre er det hvite fliser over kjøkkenbenk, frittstående komfyr og og kjøl/frys.

Stue:

Stuen er lys og åpen med plass til sovesofa og spiseplass. leiligheten har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Utgang til terrasse på 9.kvm med fint utsyn til det rolige felles område. Terrassen funger som det ekstra uterommet når været tillater det.

Bad:

Badet fremstår som pent og funksjonelt med hvite, helflisede overflater. Innredningen består av servant, skapseksjon med glatte fronter og speil med belysning. Videre har badet åpent dusjhjørne med vegghengte dusjdører i glass, vegghengt toalett og behagelig gulvvarme. Rommet har også opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten disponerer en kjellerbod.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.05.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om garasje/parkering og vann/kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Kolbotn Torg Boligsameie (org.nr.: 989.988.735), med sameiebrøk 22/3507.

Sameiet består av 53 boligseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 002333

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Canal Digital er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Sameiet har avtale om vaktmestertjenester og renhold med Alt-Mann AS. Navneskilt til dørklokker ordnes av Alt Mann AS.

Sameiets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 77385991.

Forsikringen dekker bygningene og fellesareal.

Nøkler kan bestilles skriftlig av seksjonseier hos forretningsfører OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Nøkler til postkasser kan bestilles av styret.

Postkasseskilt bestilles hos Asker Produkt.

Planlagte påkostninger:

Styret har utarbeidet en vedlikeholdsplan for de neste 10 årene hvor blant annet følgende tiltak/vedlikehold skal gjøres:

- Rens av ventilasjonsrør/avløp

- Utskiftning av brannvarslere

- Utskiftning av lamper i trappegang nr. 19

- Utbedring av lekkasjer betongdekket i garasje

- Utskiftning av takrenner i nr. 19

- Utskiftning av blomsterkasser

Det gjøres oppmerksom på at utbedning i garasjeannlegg grunnet lekkasje vil mest trolig medføre låneopptak på ca. kr. 10.000.000,- som da vil fordeles på seksjonseierne i henhold til sameiebrøken. Felleskostnadene vil øke snarlig med 14% og fellesgjeld for denne seksjonen vil bli ca. kr. 62.732,-. Det vil bli innkalling til et ekstraordinært sameiermøte snarlig vedrørende dette for endelig avgjørelse og det er ikke vedtatt noe enda. Et alternativ er å rette seg mot utbygger og avvente igangsetting av utbedring før tilbakemelding fra utbygger.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig-/forretning-/kontorformål i henhold til reguleringsplan R 40 48 00 datert 21.04.99 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Vi gjør oppmerksom på at Kolbotn er under utvikling og at Kolbotn stasjon er planlagt at skal igjennom en oppgradering etter at Follobanen er ferdigstilt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.240,- pr. mnd. og inkluderer: varmt vann, forretningsførsel, bygningsforsikring, kommunale avgifter, energi/fyring, kabel-tv fra Canal Digital, vaktmestertjeneste, trappevask samt, drift og vedlikehold.

Fellesutgiftene skal justeres opp med 14% snarlig, det er også mulighet for at de skal økes ytterligere. Se under pkt. "Informasjon om borettslaget" for mer informasjon vedrørende økning i felleskostnader samt fellesgjeld.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.975,- pr. år. / 3035 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr .2.005.217,-. I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-/ 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oppegård
Grunnkrets Kolbotn
Kirkesogn Kolbotn

Steder i nærheten

Solgården Legesenter 0.2 km
Rådhuset 0.3 km
Kolbotn Kirke 0.8 km
Tårnåsen legesenter 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64 km
Sentralstasjon Oslo S 12.7 km
Jernbanestasjon Kolbotn 0.2 km
Bussholdeplass Oppegård rådhus 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ingieråsen (skole) akt.anlegg 0.5 km
Idrettsanlegg Sofiemyr idrettspark 2.7 km
Treningssenter Elixia Kolbotn 0.5 km
Treningssenter På treninga Sport&Helseakademiet 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Kolbotn skole (1-7 kl.) 0.6 km
Vassbonn skole (1-7 kl.) 1.2 km
Sofiemyrtoppen skole Avd. Sofiemyr (1-7 kl.) 2.6 km
Ingieråsen skole (8-10 kl.) 0.6 km
Hellerasten ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Sofiemyrtoppen skole Avdeling Fløysbonn (8-10 kl.) 2.8 km
Roald Amundsen videregående skole 3.5 km
Bjørnholt videregående skole 7.8 km

Barnehager

Kapellveien barnehage - Kapellveien 7 (0-6 år) 0.3 km
Kolbotn barnehage - Liaveien (0-5 år) 0.4 km
Kolbotn barnehage - Skolebakken 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kolbotn Torg 0.2 km
Kjøpesenter Tårnåsen Senter 1.6 km
Postkontor Coop Mega Kolbotn 0.3 km
Postkontor Kiwi Tårnåsen 1.6 km
Apotek Boots apotek Kolbotn 0 km*
Apotek Apotek 1 Kolbotn 0.3 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 0.2 km
Dagligvare Coop Mega Kolbotn 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Kolbotn 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kolbotn Torg 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.3 km
Bensin Circle K Kolbotn 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,3 %
Andel kvinner 52,7 %
Gj.snittalder menn 54,5 år
Gj.snittalder kvinner 59,9 år
Husholdninger med barn 13,7 %
Husholdninger uten barn 86,3 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 313
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oppegård 26988 11247
Grunnkrets: Kolbotn 1441 889

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.750,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Kaja Zeiner
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?