Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 125 000,- for kr 2 125 000,-

Velkommen til Konnerudgata 12 a!

Stue med fransk balkong

Stue med vedovn

Stue

Kjøkken med fliser over benk

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med spiseplass

Soverom med skyvedørsgarderobe

Kjøkken

Bad med dusjkabinett

Entre med dørcalling

Entre

Collage

Fasade

Fasade

Fasade

Plantegning

Nybyen

Konnerudgata 12 a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 200 000,-

Nybyen: Pen 2 roms sentrumsleilighet med lave felleskostnader.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 439,-
AREAL (P-ROM / BRA)
49 / 49 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i Nybyen, med offentlig kommunikasjon og alt av butikker/servicetilbud man forventer seg av et urbant nærmiljø. Beliggende rett ved parken med store grønne friområder. Strømsø er i en meget positiv utvikling med nye leiligheter, forbedring av trafikkløsninger og forøvrig positive planer for bydelen. Enkel adkomst til E18. Kort vei til Union Brygge med Moov treningssenter, butikker og serveringssteder samt Papirbredden.

6 minutters gange til jernbanestasjonen med svært gode forbindelser mot Oslo. Ca.30 minutter med tog til Nationaltheateret samt flytoget. God bussforbindelse i Konnerudgata og bussknutepunkt innen 3 minutters gange. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no, www.nsb.no og www.flytoget.no.

Gangavstand til Bragernes med koselig torg, kafè, restauranter, kino, teater, kjøpesentre, elveparken m.m. Kort gangavstand til Marienlystområdet med fotballbaner, kunstisbane om vinteren, friidrettsbane, treningsstudio, badeanlegg og idrettshall. Det er også fine turmuligheter i Drammens marka. Kort vei til Union Brygge med en rekke tilbud.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen, et sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. Flere barnehager i nærområdet og innenfor praktisk avstand. For fullstendig oversikt over barnehager i området og Drammen for øvrig, se www.drammen.kommune.no.

Barne og ungdomsskole på Gulskogen.

Videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden ved Union Brygge med nytt høyskolesenter. Her ligger også Universitetet i Sørøst-Norge. Se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Kjør fra Strømsø torg og i retning Konnerud. Ta opp Konnerudgata og sving deretter av første vei til høyre, ca. 200 meter fra rundkjøringen. Blokken ligger som blokk nr. 1 på venstre hånd.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 200 000,-

Felleskostnader

Kr 2 439,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

4

Byggeår

1951

Soverom

1

Primærrom

49m2

Bruksareal

49m2

Tomt

1389m2

KR-kode

20.1917

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Konnerudgata 12 a, 3045 Drammen

Gnr. 110, bnr. 231 i Drammen kommune.

Leil.nr. H0403, aksjenummer. 14 i AS Konnerudgata 12 AS, org.nr. 934 355 555

Tomten

Andel av felles eiet tomt på 1.389 kvm. Pent opparbeidet fellesarealer med plen og noe annen beplantning. Asfaltert gårdsplass.

Parkering

Det er boligsoneparkering i Nybyen. Boligsoneparkeringen har medført at parkeringskapasiteten i større grad forbeholdes beboerne i området, mot en månedlig avgift til kommunen (kr. 280,- for bil 1, kr. 330,- for bil 2).

Gjesteparkeringsplasser (mot avgift iht. kommunens parkeringsbestemmelser) i nærliggende gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 53 kvm

Totalt bruksareal: 49 kvm

Totalt primærrom: 49 kvm

Primærrom:

Entre, gang, bad, stue, kjøkken og soverom: 49 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder. 1 i kjeller og 1 på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.01.2019 utført av Hilleren Takst AS.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder "Leilighet beliggende i 4.etasje i bygning fra 1949 med ett soverom. Leiligheten fremstår i generelt god stand for overflater og innredninger med ulik grad av alder- og bruksslitasje. Bad er eldre, og fremtidige oppgraderinger bør påregnes. Adkomst til leiligheten via trapp.

Boder på felles loft og i kjeller."

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leilighet beliggende i 4. etasje

Entre med laminat på gulv, MDF plater på vegger og malte flater i tak. Dørcalling.

Kjøkken med flislaminat på gulv, malte flater på vegger og i tak. Pen innredning med fliser over benk og ventilator med utsug. Opplegg for oppvaskmaskin. Spiseplass ved vindu. Alle hvitevarer medfølger boligen (med unntak av micro).

Stue med laminat på gulv, malte flater på vegger og i tak. Vedovn fra ca 2015. Fransk balkong.

Soverom med laminat på gulv, MDF plater på vegger og i tak. Speil skyvedørsgarderobe.

Bad med fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og malte flater i tak. Dusjkabinett. Innredning med servant og speil overskap. WC.

1 bod i kjeller og 1 bod på loft. Vinduer i hele leiligheten er nye i 2016

Oppvarming

Vedovn i stue fra ca. 2015. Varmekabler i gulv på bad. Elektrisk oppvarming med panelovner, samt varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger innflytningstillatelse fra Drammen kommune datert 15.06.1951.

Det var ikke vanlig praksis å utstede ferdigattest på 50-tallet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjen overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av aksjelagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på eiend.:

Dagboknr. 5392, tinglyst: 08.04.1992: Erklæring/avtale mellom 4 blokker om gjensidig tillatelse og ansvar for ettersyn og rep. av felles vann- og kloakkledninger på tomtene.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Fremleie er ikke tillatt.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Konnerudgata 12 AS. Aksjelaget består av 24 leiligheter i en bygning.

Styreleder er Atle Stærkebye.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dyrehold er ikke tillatt.

Dugnad må påregnes

Planlagte utbedringer i aksjelaget: I følge formann er det ikke planlagt andre større prosjekter som vil ha betydning for nye eier. Det diskuteres imidlertid en rørfornying i bygget på lang sikt, men dette er ikke ferdig utredet eller medregnet i budsjettet. Det er drenert rundt bygget og skiftet kjellervinduer i 2017. Også nytt callinganlegg.

Årsregnskapet for 2017 viste et overskudd på kr : 293.801,-

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger under Sentrumsplan vedtatt 30.05.2006 og kommuneplanens arealdel datert 05.10.2015. Eiendommen er regulert til boligformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Det er ingen forkjøpsrett i aksjelaget.

Diverse

- Hvitevarer som medfølger boligen er brukte varer som det ikke gis noen garanti på. I oppvaskmaskinen er det en delvis løs skuffeskinne. På komfyren er den ene glassplaten i stekeovnsdøren litt løs. Hvitevarer overtas i den stand de var på ved besiktigelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.439,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, kabel-TV, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter og forretningsførsel.

Fordeling av felleskostnader

Grunnkostnad: 1.927,-

Kabel-tv: 390,-

Fastavgift vann/avløp: 122,-

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av grunnpakke kabel-tv og internett (laveste hastighet), dette er inkludert i felleskostnadene.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 6.000 kWh pr. år.

Internettsignaler fra Get som koster 490,- pr. mnd.

Det må også påregnes kostnader til innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.242,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.208.092,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,- Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Strømsø 2
Kirkesogn Strømsø

Steder i nærheten

Drammens museum 0.3 km
Drammensbadet 0.4 km
Strømsø kirke 0.9 km
Marienlyst stadion 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.4 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 0.7 km
Buss Museumsparken 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Drammen (vgs) aktivitetssal 0.5 km
Idrettsanlegg Marienlyst kunstgress 0.6 km
Treningssenter MOOV treningssenter 0.6 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Danvik skole (1-7 kl.) 0.6 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 0.8 km
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 1.1 km
Gulskogen skole (1-10 kl.) 1.9 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 0.9 km
Børresen skole (8-10 kl.) 1.8 km
Drammen videregående skole 0.3 km
Akademiet videregående skole Drammen 1 km

Barnehager

Marienlyst barnehage (0-5 år) 0.5 km
Lassebakken barnehage (0-5 år) 0.7 km
Solstreif Rudolf Steinerbarnehage (0-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 1.1 km
Kjøpesenter Magasinet Drammen 1.1 km
Postkontor / post i butikk Strømsø Postkontor 0.6 km
Postkontor / post i butikk Rema 1000 Gulskogen 2.3 km
Apotek Boots apotek Strømsø 0.5 km
Apotek Apoteket Union Brygge 0.7 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Joker Konnerudgata 0.3 km
Dagligvare Kiwi Strømsø 0.5 km
Kiosk Mix No 19 Video og Kiosk 0.1 km
Kiosk Nybyen Nærkjøp 0.3 km
Bensinstasjon Circle K Strømsø 0.2 km
Bensinstasjon Shell Strømsø 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 35,3 år
Gj.snittalder kvinner 35,4 år
Husholdninger med barn 23 %
Husholdninger uten barn 77 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 215
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Strømsø 2 949 544

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 42.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?