Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 900 000,- for kr 4 900 000,-

Fra stuen er det utgang til en sydvendt balkong på ca 7 kvm.

Velkommen til Konows gate 1 C, presentert av Krogsveen avd. Gamle Oslo ved Henrik Jensen, tlf. 996 92 427.

Her er det plass til stoler, bord og grill.

Utsikt over sameiets indre gårdsrom.

Balkong.

Luftig, lys og romslig stue med mulighet for flere møbleringsløsninger.

Kjøkken og stues deles naturlig inn i ulike soner.

Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys.

Lekkert JKE Design kjøkken i åpen løsning mot stue.

Grepsfrie fronter, integrert komfyr, platetopp og opppvaskmaskin fra AEG.

Det er plass til spisebord og stoler for flere gjester.

Stilrent kjøkken med laminat benkeplate, ett- greps blandebatteri og nedfelt, rustfri, stålkum.

Kjøkken.

Delikat, flislagt baderom av god størrelse med varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin.

Det er dimmbare downlights i tak og overspeil med speillys.

Vegghengt klosett, hvit høyglans servantinnredning med oppbevaringsmuligheter i skuffeseksjon og dusjhjørne med glassdører.

Medfølgende vaskemaskin fra Bosch.

Hovedsoverommet er romslig med plass til stor dobbeltseng og nattbord.

Gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap langs den ene veggen.

Soverommet vender ut mot sameiets fellesareal.

Dette soverommet ligger vegg i vegg med hovedsoverommet og egner seg godt til barnerom, kontor, gjesterom eller tilsvarende.

Det er plass til seng, garderobeskap og leker.

Barnerom.

Praktisk entré med plass for oppheng og skostativ.

Innvendig bod på ca 3 kvm med hyller og gode oppbevaringsmuligheter.

Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vegg i boden.

Plantegegning 2D, Konows gate 1 C, 4. etg.

Garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg med direkte heisadkomst.

Fasade sett fra Konows gate.

Lekeplass på sameiets gårdsrom.

Her har du lekeplass, gressplen, Kiwi i samme bygg og kort vei til både barnehage og offentlig kommunikasjon.

Indre gårdsrom.

Fasade 2222222

Til venstre for bygget kan du skimte det nye Munchmuseet Lambda.

Oslo Ladegård

Nærliggende områder drar nytte av utbyggingen av Barcode og Sørenga.

Ekebergrestauranten.

Baglerbyen Fus barnehage ligger ca 250 meter fra leiligheten.

Søndagsåpen Bunnpris ligger i kort avstand fra leiligheten.

Stockfleths

Kiwi i Ekebergportalen

Nye Gamlebyen

Konows gate 1 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 000 000,-

Nye Gamlebyen: Romslig 3-roms selveier fra 2014 i 4. etg. | Balkong | Garasje | V.vann & fyring inkl. | Barnevennlig!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 033,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktivt område i Gamlebyen, ved foten av Ekebergskrenten med enkel adkomst til hovedfartsårer som E6 og E18.

Gamlebyen ligger på østsiden av Bjørvika, med kort avstand til Grønland og Oslo sentrum og dermed alle fasiliteter Oslo har å by på; treningssentre, flere matbutikker, en rekke frukt- og grønnsaksbutikker, kaffebarer, gode spisesteder og barer.

Det er turstier fra nærområdet som fører opp til store friområder, blant annet Ekebergparken med skulpturparken og hundesletta, samt Ekebergrestauranten som tilbyr nydelig mat kombinert med fantastisk utsikt. På Ekebergsletta finnes det et rikt fritidstilbud med store, flotte turområder sommer som vinter. Det kan nevnes lysløype, fotballbaner, idrettshall, minigolfbane samt ridesenter.

Ta turen innom Middelalderparken som er et parkområde hvor flere ruiner fra perioden er bevart. Sammen med Minneparken og Oslo Ladegård utgjør parken Nordens største, sammenhengende bevarte ruinområde. I vest ligger vannspeilet. Dette markerer Alnaelvas opprinnelige utløp. Ned mot dette er deler av strandlinja fra høymiddelalderen rekonstruert. Når Follo-banen er ferdigstilt er planene at Middelalderparken skal bli et dobbelt så stort parkområde enn hva det er i dag.

Sjøbadet på Sørenga er en flytende park på rundt fem dekar og er en forlengelse av parken på land ytterst på Sørengutstikkeren. Det 190 meter lange sjøbadet tilbyr besøkende et 50 meter langt åpent basseng, et 200 kvadratmeter stort sjøbad, rekreasjonsområde med sitteplasser og trapper ned mot sjøen. Her finnes det også restauranter og kajakkutleie.

Bare noen få hundre meter fra leiligheten stopper flere busser som tar deg til Jernbanetorget og sentrum på 5 minutter: buss 34 går til Sagene og Tåsen via Alexander Kiellands plass, 70 kjører Dronning Euphemias gate gjennom Bjørvika til Vika med Aker Brygge og Rådhusplassen, og 74 kjører via Grønland og sentrum til Vika. I tillegg ligger trikkestoppet Oslo Hospital ca 100 meter fra leiligheten. Der stopper trikk 18, som går fra Ekeberg og gjennom sentrum til OsloMet (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus), Blindern og Rikshospitalet, og trikk 19 som går til Majorstua gjennom Kvadraturen. Bysykkelstativ finner du på både busstoppet Lodalen og trikkestoppet Oslo Hospital.

Området ligger ved Operaen og Fjordbyen og Bjørvika, som er i kraftig utvikling og allerede i stor grad bygd ut, og vil få enda flere rekreasjonstilbud i fremtiden. Det har allerede skjedd store positive endringer i området, og utviklingen vil fortsette i årene som kommer. Med utbyggingen i Bjørvika vil området få økt betydning som rekreasjonsområde, samtidig som det vil sikre området en fin verdiutvikling videre.

Barnehager og skoler

Det er kort vei til blant annet FUS barnehage i Konows gate 20 som var ny i 2014. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 000 000,-

Felleskostnader

Kr 3 033,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2014

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

69m2

Bruksareal

72m2

Tomt

5361m2

KR-kode

5618105

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Konows gate 1 C, 0192 Oslo

Gnr. 233, bnr. 228, snr. 35 i Oslo kommune.

I tillegg overdras 1/83 ideell andel av

gnr. 233, bnr 228, snr. 1 for

garasjeplass.

Tomten

Eiet tomt på 5.361,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesarea og er opparbeidet med gangarealer, plenarealer, trær, annen beplantning, sittegrupper og lekeplass.

Parkering

Parkering i oppvarmet garasjeannlegg medfølger. Bruksrett til garasjeplass kan selges sammen med boligen, eller til andre sameiere i Ekebergportalen. For at garasjeplassen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet. P-plassen er merket "63".

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 72 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

Bruksareal:

Entré/gang, bad, stue/kjøkken, 2 soverom og bod: 72 kvm

Primærrom:

Entré/gang, bad, stue/kjøkken, 2 soverom: 69 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 5 kvm, merket "402".

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.09.2018 utført av Rana Taksering AS.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Grunnmur i støpt betong. Armerte betongdekker i elementer. Bærende konstruksjon i betong/stål, innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, utvendig med teglsteinsforblending, fasadeplater, pusset og malt fasade. Yttertak i betongkontruksjon antatt tekket med folie. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre.

- Front til skuff under stekeovn er provisorisk festet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen 3-roms selveier fra 2014. Dette er en leilighet med lite å utsette på, både med tanke på beliggenhet, planløsning og standard. Her bor du et rolig og barnevennlig område med blant annet gangavstand til trikk og sentrum, badestrand på Sørenga, parker og grøntområder. Leiligheten fremstår lys og moderne med blant annet balkong og egen garasjeplass m.m. Leiligheten egner seg svært godt for den som vil bo urbant og sentralt, men samtidig tilbaketrukket til i rolige og hyggelige omgivelser.

Kjøkken:

Lekkert JKE Design kjøkken i åpen løsning mot stue med blant annet grepsfrie fronter, integrert komfyr, platetopp og opppvaskmaskin fra AEG. Laminat benkeplate, ett- greps blandebatteri og nedfelt, rustfri, stålkum. Det er plass til spisebord og stoler for flere gjester.

Stue:

Luftig, lys og romslig stue med mulighet for flere møbleringsløsninger. Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys. Fra stuen er det utgang til en sydvendt balkong på ca 7 kvm og utsikt over sameiets grønne gårdsrom. Her er det plass til stoler, bord og grill.

Baderom:

Delikat, flislagt baderom av god størrelse med varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel. Vegghengt klosett, hvit høyglans servantinnredning med oppbevaringsmuligheter i skuffeseksjon, ett-greps blandebatteri og dusjhjørne med glassdører. Det er dimmbare downlights i tak og overspeil med speillys. Medfølgende vaskemaskin fra Bosch.

Hovedsoverom:

Hovedsoverommet er romslig med plass til stor dobbeltseng og nattbord. Gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap langs den ene veggen.

Soverom II:

Dette soverommet ligger vegg i vegg med hovedsoverommet og egner seg godt til barnerom, kontor, gjesterom eller tilsvarende.

Entré og innvendig bod:

Praktisk entré med plass for oppheng og skostativ. Callinganlegg med portåpner. Innvendig bod på ca 3 kvm med oppbevaringsmuligheter. Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vegg i boden.

Dette medfølger i utgangspunktet ikke:

- Lamper, stringhyller i stue og kjøkken, hyller i gang.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Dette er inkludert i husleien. Ellers er det varmekabler i badegulv.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.01.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vannledning, regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn, bebyggelse, salg og reklame for bensin og oljeprodukter, kloakkledning, vedlikehold av ledninger, bestemmelse om trafostasjon/kiosk og bestemmelse om adkomstrett.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Ekebergportalen sameie, med sameiebrøk 72/8766

Sameiet består av 83 leiligheter og 4 næringsseksjoner, hvorav 2 seksjoner er parkeringsplasser.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så fremt det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer.

Foretatte påkostninger de senere år:

- Montert kameraovervåkning i garasjeanlegget og ved inngangspartiet.

Planlagte påkostninger:

- I følge styreleder er det pr. 14.08.2018 ingen investeringsplaner utover det som er vedtatt på sameiermøte, dvs. skifte til LED-lys og investering i ladesystem.

Felleskostnadene vil antagelig øke ihht. konsumprisindeksen ved årsskifte.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4626 datert 14.12.2011, S-4821, S-4601 og kommunedelsplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn datert 23.09.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.033,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, oppvarming (a-konto med egen måler), bredbånd, garasje, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring og vaktmestertjenester.

Herav:

Energi oppvarming + varmt tappevann: kr 360,-

Felleskostnader: kr 2.347,-

Bredbånd: kr 200,-

Garasje: kr 126,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Homenet som leverandør av kabel-tv og kjøper må selv tegne abonnement. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet HomeNet som internettleverandør og er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-

- Eierskiftegebyr for for overføring av garasjeplass kr 697,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.132.164,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Gamlebyen Rode 5
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Dyvekes bru 0.6 km
Mariakirkens ruiner 0.6 km
Trebrygga 1 km
Ekebergkaia 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51 km
Sentralstasjon Oslo S 1.6 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 1.5 km
Trikkeholdeplass Oslo Hospital 0.2 km
Bussholdeplass St. Halvards plass 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bekkelagshøgda Tennisklubb 1.5 km
Idrettsanlegg Jordalhallen 1.5 km
Treningssenter Partner Sol- og Tr.senter 1 km
Treningssenter Elixia Bjørvika 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.7 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1.8 km
Vahl skole (1-7 kl.) 1.9 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Kongshavn videregående skole 1 km
Hersleb videregående skole 3 km

Barnehager

Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.4 km
Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) 0.5 km
Nonneseter kloster idrettsbarnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 1.4 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 1.6 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 1.3 km
Postkontor Rema 1000 Sørenga 1.4 km
Apotek Vitusapotek Barcode - Bjørvika 1.1 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 1.4 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Kiwi Konowsgate 0.1 km
Dagligvare Bunnpris Konowsgate 0.2 km
Kiosk/video Sonia Frukt og Tobakk 1.1 km
Kiosk/video Narvesen Barcode 1.2 km
Bensin Shell Kværner 1.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,1 %
Andel kvinner 47,9 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 35,2 år
Husholdninger med barn 17,3 %
Husholdninger uten barn 82,7 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 212
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Gamlebyen Rode 5 1819 1175

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Henrik Jensen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?