Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 300 000,- for kr 5 300 000,-

Velkommen til Konows gate 1D - Presentert av Kristian Bangen Paulsen (48 29 39 97) v/ Eiendomsmegler Krogsveen

Leiligheten ligger i en nyere og moderne bygård fra 2015.

Åpen og funksjonell stue- kjøkkenløsning. Kjøkkenøyen skaper et naturlig skille, som soner inn stue og kjøkken i hver sin avdeling.

Utgang til markterrasse på 7,6 kvadratmeter fra stuen.

Stue og kjøkken.

Stue - Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette skaper et luftig og lyst areal.

Her er det god plass til sofaseksjon, spisestuebord og øvrig møblement som naturlig følger med.

Kjøkkenet er moderne og lekkert. Det er gode arbeidsflater og rikelig av oppbevaringsplass i over- og underskap.

Integrerte hvitevarer slik som induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap medfølger boligen.

Kjøkken

Kjøkken.

Lys og innbydende entré med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Gangen fungerer som et bindeledd mellom boligens øvrige rom.

Entré - Hjørne med gode oppbevaringsmuligheter.

Stor felles bakgård med sitteplasser, gressplen og lekeplass for de minste

Fra bakgården har boligen adkomst fra bakkeplan. Praktisk med markterrasse og stor boltreplass for de minste.

Delikat flislagt baderom med en tidløs og moderne uførelse.

Baderommet har varmekabler i gulv og downlights i taket, samt opplegg for vaske- og tørketrommel.

Hovedsoverom med garderobeskap og plass til dobbeltseng.

Hovedsoverom

Soverom 2 - Anvendes idag som barnerom. Soverommet har garderobeskap og plass til en større seng.

Soverom 3 - Brukes idag som kontor/gjesterom. Soverommet har innebygd bod som kan brukes som garderobe.

Soverom 2 med bod.

Vi sees til visning! Søndag 27. januar kl 13:00-14:00 og tirsdag 29. januar kl 17:00-18:00

Område - Mange turmuligheter!

Område

Område - Bjørvika har blitt en populær bydel beliggende i vannkanten. Leiligheten ligger få minutters gange unna.

Område - Barcode.

Sørenga har blitt Oslos kanskje mest populære tilholdssted for badeglade innbyggere.

Område - Flere parker i nærhet. Her ser vi Middelalderparken, ellers kan Ekebergparken og Botsparken også nevnes.

Ekebergparken

Dagligvarehandelen kan gjøres mer eller mindre rett utenfor døra hos Kiwi.

Nye Gamlebyen

Konows gate 1 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 250 000,-

Nye Gamlebyen: Moderne og arealeffektiv 4-roms eierleilighet - V.v og fyring inkludert - Nyere og strøken - Markterrasse - Barnevennlig

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 321,-
AREAL (P-ROM / BRA)
78 / 81 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktivt område i Gamlebyen, ved foten av Ekebergskrenten med enkel adkomst til hovedfartsårer som E6 og E18.

Gamlebyen ligger på østsiden av Bjørvika, med kort avstand til Grønland og Oslo sentrum og dermed alle fasiliteter Oslo har å by på; treningssentre, flere matbutikker, en rekke frukt- og grønnsaksbutikker, kaffebarer, gode spisesteder og barer.

Det er turstier fra nærområdet som fører opp til store friområder, blant annet Ekebergparken med skulpturparken og hundesletta, samt Ekebergrestauranten som tilbyr nydelig mat kombinert med fantastisk utsikt. På Ekebergsletta finnes det et rikt fritidstilbud med store, flotte turområder sommer som vinter. Det kan nevnes lysløype, fotballbaner, idrettshall, minigolfbane samt ridesenter.

Ta turen innom Middelalderparken som er et parkområde hvor flere ruiner fra perioden er bevart. Sammen med Minneparken og Oslo Ladegård utgjør parken Nordens største, sammenhengende bevarte ruinområde. I vest ligger vannspeilet. Dette markerer Alnaelvas opprinnelige utløp. Ned mot dette er deler av strandlinja fra høymiddelalderen rekonstruert. Når Follo-banen er ferdigstilt er planene at Middelalderparken skal bli et dobbelt så stort parkområde enn hva det er i dag.

Sjøbadet på Sørenga er en flytende park på rundt fem dekar og er en forlengelse av parken på land ytterst på Sørengutstikkeren. Det 190 meter lange sjøbadet tilbyr besøkende et 50 meter langt åpent basseng, et 200 kvadratmeter stort sjøbad, rekreasjonsområde med sitteplasser og trapper ned mot sjøen. Her finnes det også restauranter og kajakkutleie.

Bare noen få hundre meter fra leiligheten stopper flere busser som tar deg til Jernbanetorget og sentrum på 5 minutter: buss 34 går til Sagene og Tåsen via Alexander Kiellands plass, 70 kjører Dronning Euphemias gate gjennom Bjørvika til Vika med Aker Brygge og Rådhusplassen, og 74 kjører via Grønland og sentrum til Vika. I tillegg ligger trikkestoppet Oslo Hospital ca 100 meter fra leiligheten. Der stopper trikk 18, som går fra Ekeberg og gjennom sentrum til OsloMet (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus), Blindern og Rikshospitalet, og trikk 19 som går til Majorstua gjennom Kvadraturen. Bysykkelstativ finner du på både busstoppet Lodalen og trikkestoppet Oslo Hospital.

Området ligger ved Operaen og Fjordbyen og Bjørvika, som er i kraftig utvikling og allerede i stor grad bygd ut, og vil få enda flere rekreasjonstilbud i fremtiden. Det har allerede skjedd store positive endringer i området, og utviklingen vil fortsette i årene som kommer. Med utbyggingen i Bjørvika vil området få økt betydning som rekreasjonsområde, samtidig som det vil sikre området en fin verdiutvikling videre.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 250 000,-

Felleskostnader

Kr 3 321,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2015

Soverom

3

Heis

Ja

Primærrom

78m2

Bruksareal

81m2

Tomt

5361m2

KR-kode

38.18242

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Konows gate 1 D, 0192 Oslo

Gnr. 233, bnr. 228, snr. 7 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 5.361 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Pent opparbeidet uteområde med indre gårdsrom med gressplener, benker lekeapparater og beplantning.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg kan leies eller kjøpes, konferer med megler for mer informasjon. Heis til leilighet fra kjelleretasje. Sykkelparkering både innendørs og utendørs.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 90 kvm

Totalt bruksareal: 81 kvm

Totalt primærrom: 78 kvm

Romfordeling

Primærrom: Entré, kjøkken/stue, 3 soverom, bad/wc

Sekundærareal: Bod

I tillegg disponerer boligen en dobbel bod i kjeller på 8 kvm. Takhøyde her er 360 cm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Tallhaug, Bjørn. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong og mur.

Byggemåte og bygning, generelt.

Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Oppfpret flatt tak med innvendig fall. Grunnmur i betong. Fasader med fasadeplater, pusslignende fasadeplater og teglstein. Vinduer og balkongdør fra byggeår. Uttertak antas tekket med membran/folie. Støpte betongtrapper og reposer med banenelgg. Terrasso ved inngangsparti. Systemhimling og mlate flater i felles oppgang/korridor. Felles oppgang i betong, med banebelegg, fliser og malte flater. Markterrasse på 7,6 kvm.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligen er fra 2015 og alt ved boligen har fått tilstandsgrad 1.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré | Velkommen inn

Lyst og innbydende inngangsparti med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Entréen utformelse lager et naturlig oppbevaringshjørne rett innenfor døren. Fra entréen har en tilgang til alle av boligens øvrige rom.

Stue | Utgang til balkong

Stuen er boligens naturlige oppholdsrom med en sosial og åpen stue- kjøkkenløsning. Her er det god boltreplass med plass til sofaseksjon, spisestuebord og øvrig møblement som naturlig følger med. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys.

Utgang til romslig og barnevennlig markterrasse fra stuen.

Kjøkken | Moderne og funksjonelt

Delikat og moderne kjøkken fra byggeår. Kjøkkenet har en velfungerende og sosial løsning hvor kjøkkenøyen fungerer som et naturlig skille mellom stue og kjøkken, som ligger i en åpen løsning. Kjøkkeninnredningen består av glatte fronter, laminat benkeplate, rustfritt benkebeslag med flisfelt og lyslifter over kjøkkenbenk. Et praktisk kjøkken for travle familier med gode arbeidsflater og rikelig med oppbevaringsplass i over- og underskap. Integrerte hvitevarer slik som induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap medfølger boligen. Ventilator tilsluttet kanal til ventilasjonsagregat. Aquastop.

Baderom | Delikat og praktisk

Delikat baderom med moderne og tidløse fliser på gulv og vegger. Baderommet er praktisk med varmekabler i gulv, downlights i taket, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Baderomsinnredning bestående av heldekkende servant i kompositt med benkeplate overskuffeseksjon, veggmontert toalett, speil med lys og dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Hovedsoverom | God morgen!

Lyst og romslig hovedsoverom med garderobeskap. Her er det rikelig med plass til en stor dobbeltseng og øvrige oppbevaringsmøblement. Soverommet vender ut mot Konows gate, og ligger godt over gateplan.

Soverom 2 og 3 | Barnerom, gjesterom eller kontor? Valget er ditt

I tillegg til hovedsoverommet disponerer leiligheten to soverom til. Begge rommene er av god størrelse med garderobeskap og plass til stor seng. Et av rommene har egen bod som også kan anvendes som garderobe. Rommene passer utmerket som barnerom og gjesterom eller hobbyrom, kontor etc. Soverommene vender ut mot Konows gate, og ligger godt over gateplan.

Markterrasse |

Boligen har en flott og romslig markterrasse på 7,6 kvadratmeter. Her er det god plass til grill og utemøblement. Terrassen vender ut mot sameiets bakgård som har både gressplen og lekeplass. Bakgården ligger på gateplan, markterrassen er derfor et barnevennlig areal.

Bod | Ekstra oppbevaring

Boligen disponerer en dobbel bod i kjeller på 8 kvadratmeter. Takhøyder her er mål til 360 cm.

Overflater gulv: Parkett og fliser

Overflater vegger: Malte flater og fliser

Overflater himling: Malte himlinger, samt plater på bad

Oppvarming

Radiatorer med sentralvarme/fjernvarme og varmekabler på baderom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.01.2016 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vannledning, regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn, bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om salg og reklame for bensin og oljeprodukter, bestemmelse om kloakkledning, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, bestemmelse om trafostasjon/kiosk og bestemmelse om adkomstrett.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Utleie av leiligheten er tillatt såfremt boligen har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Ekebergportalen sameie, med sameiebrøk 83/8766.

Sameiet består av 83 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner, hvorav 2 seksjoner utgjør garasjeplasser.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Revisor er BDO AS.

Dugnad må påregnes

Dyrehold er tillatt så fremt det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Med flere regler.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Det fremkommer Ingen restriksjoner for juridiske personer (bedrifter) å eie seksjoner i sameiets vedtekter.

Styrets arbeid:

I følge siste tilgjengelige innkalling til årsmøte (2018) har styret jobbet med følgende saker.

- Opprettet hjemmeside og ordnet mailkorrespondanse. www.ekebergportalen.no

- Økt husleien for å sikre bedre egenkapita og økonomil i sameiet. Sameiet hadde et positivt resultat på over 500 tusen kroner i 2017.

- Reforhandlet og inngått nye avtaler med leverandører av varer og tjenester. Arbeidet har gjort at sameiet sparte flere tusen kroner.

- Gjennomført tiltak for sikre eiendommen bedre mot innbrudd. Blant annet har garasjeport blitt byttet, hyppigere bytting av koder til ytterdører og kameraer i fellesområder.

- Ført reklamasjonssker mot utbygger på fellesområder. Sameiet har inngått forlik i en sak. Det er fortsatt en del arbeid som gjenstår, og det er ikke sikkert at utbygger og sameiet vil komme til enighet i alle saker.

- Informasjon til sameierne om reklamasjoner i seksjoner. Det har vært flere tilfeller av reklamasjoner mot utbygger fra seksjonseiere. Det har foreligger ingen avvik med seksjon nr 7.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4626 datert 14.12.2011, S-4821, S-4601 og kommunedelsplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn datert 23.09.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Selger ønsker 3 måneders overtagelse eller lengre.

Diverse

Vaskemaskin og eventuell tørketrommel medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3 321,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, kommunale avgifter, forsikringer, drift, vedlikehold, styrehonorar, revisjon, Varmtvann, oppvarming og bredbånd.

Herav:

Varmtvann og oppvarming kr 415,-

Kabel-TV/bredbånd kr 200,-

Felleskostnader kr 2 706,-

Eiendomsskatten er kr 355,92 pr år.

Boligen er tilknyttet Homnet som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Selger har ikke oppgitt årlig strømforbruk.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5 750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 388 222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Gamlebyen Rode 5
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Dyvekes bru 0.6 km
Mariakirkens ruiner 0.6 km
Sørengkaia 1.2 km
Kongshavn 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.1 km
Sentralstasjon Oslo S 1.6 km
T-bane Grønland T-banestasjon 1.7 km
Trikk Oslo Hospital 0.2 km
Buss St. Halvards plass 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 1.5 km
Idrettsanlegg Bekkelagshøgda Tennisklubb 1.5 km
Treningssenter Barry's Bootcamp Barcode 1 km
Treningssenter Elixia Bjørvika 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1.8 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.9 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 2 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Kongshavn videregående skole 0.9 km
Hersleb videregående skole 3 km

Barnehager

Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.4 km
Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) 0.4 km
Utsikten barnehage (3-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 1.7 km
Kjøpesenter Oslo S Shopping 1.7 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix St. Halvardsgate 1.2 km
Postkontor / post i butikk Rema 1000 Sørenga 1.3 km
Apotek Vitusapotek Barcode - Bjørvika 1.1 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 1.4 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Kiwi Konowsgate 0.1 km
Dagligvare Bunnpris Konowsgate 0.2 km
Kiosk Narvesen Barcode 1.1 km
Kiosk Sonia Frukt og Tobakk 1.4 km
Bensinstasjon Shell Kværner 1.3 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Tøyen 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,1 %
Andel kvinner 47,9 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 35,2 år
Husholdninger med barn 17,3 %
Husholdninger uten barn 82,7 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 212
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Gamlebyen Rode 5 1819 1175

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4 550,-

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr 1 250,-

SmartAnnonsepakke: kr 13 500,-

Visningshonorar: kr 3 000,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Kristian Bangen Paulsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Jonas Ekse Hovland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?