Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 325 000,- for kr 5 325 000,-

Velkommen til Konows gate 3 B

Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys.

Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager.

Åpen kjøkkenløsning

Lekkert og praktisk kjøkken.

Luftig, lys og romslig stue med mulighet for flere møbleringsløsninger.

Spiseplass

Laminat benkeplate, ett- greps blandebatteri og nedfelt, rustfri, stålkum

Hovedsoverommet er romslig.

Plass til stor dobbeltseng og nattbord.

Integrert komfyr, platetopp, opppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap.

Soverom II egner seg godt til barnerom, kontor, gjesterom eller tilsvarende.

Soverom III egner seg godt til barnerom, kontor, gjesterom eller tilsvarende.

Soverom III

Delikat, flislagt baderom av god størrelse med varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin.

Hovedsoverom

Praktisk entré med plass for oppheng og skostativ.

Callinganlegg med portåpner.

Bod.

Balkong

Vegghengt klosett, servantinnredning med oppbevaringsmuligheter under vask.

Balkong

Fasade på sommer/høst

Fasade

Bakgården

Balkong

Flotte turområder

Ekebergresturanten

Ekebergportalen

Sørengkaia

Sørengkaia

Barcode

Stockfleths

Ekebergparken

Plantegning

Nye Gamlebyen

Konows gate 3 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 400 000,-

Nye Gamlebyen: Strøken 4-roms endeleilighet fra 2014 | Solrik balkong | Garasje* | Heis | V.vann & fyring inkl. | Rolig!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 447,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 88 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktivt område i Gamlebyen, ved foten av Ekebergskrenten med enkel adkomst til hovedfartsårer som E6 og E18.

Gamlebyen ligger på østsiden av Bjørvika, med kort avstand til Grønland og Oslo sentrum og dermed alle fasiliteter Oslo har å by på; treningssentre, flere matbutikker, en rekke frukt- og grønnsaksbutikker, kaffebarer, gode spisesteder og barer.

Det er turstier fra gårdsrom som fører opp til store friområder, blant annet Ekebergparken med skulpturparken og hundesletta, samt Ekebergrestauranten som tilbyr nydelig mat kombinert med fantastisk utsikt. På Ekebergsletta finnes det et rikt fritidstilbud med store, flotte turområder sommer som vinter. Det kan nevnes lysløype, fotballbaner, idrettshall, minigolfbane samt ridesenter.

I byggets kjeller er det Kiwi som gjør hverdagsinnhandling til en lek. Her kan man ta heisen rett ned i kjelleren og gå tørrskodd inn.

Det er trikkeholdeplass 250 meter fra leiligheten. Der stopper trikk 18, som går fra Ekeberg og gjennom sentrum til Høgskolen i Oslo og Akershus, Blindern og Rikshospitalet, samt trikk 19 som går til Majorstua. Litt lenger unna stopper bussene 34 som går til Sagene og Tåsen via Alexander Kiellands plass og 74 som går til Vika ved Aker Brygge. Fra Grønland kan man også ta T-banen. Nærmeste bysykkelstativ finner du ved Oslo Hospital.

Sjøbadet på Sørenga er en flytende park på rundt fem dekar og er en forlengelse av parken på land ytterst på Sørengutstikkeren. Det 190 meter lange sjøbadet tilbyr besøkende et 50 meter langt åpent basseng, et 200 kvadratmeter stort sjøbad, rekreasjonsområde med sitteplasser og trapper ned mot sjøen. Her finnes det også restauranter og kajakkutleie.

Området ligger ved Operaen og Fjordbyen og Bjørvika, som er i kraftig utvikling og allerede i stor grad bygd ut, og vil få enda flere rekreasjonstilbud i fremtiden. Det har allerede skjedd store positive endringer i området, og utviklingen vil fortsette i årene som kommer. Med utbyggingen i Bjørvika vil området få økt betydning som rekreasjonsområde, samtidig som det vil sikre området en fin verdiutvikling videre.

Barnehager og skoler

Bhg. Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) 0.4 km

Bhg. Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.5 km

Bhg. Utsikten barnehage (3-6 år) 0.9 km

1-7 kl. Gamlebyen skole 0.8 km

1-7 kl. Tøyen skole 1.8 km

1-7 kl. Vålerenga skole 1.9 km

1-7 kl. Vahl skole 2 km

8-10 kl. Jordal ungdomsskole 1.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 400 000,-

Felleskostnader

Kr 3 447,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2014

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

82m2

Bruksareal

88m2

Tomt

5361m2

KR-kode

561880

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Konows gate 3 B, 0192 Oslo

Gnr. 233, bnr. 228, snr. 33 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 5.362 kvm. Tomten opparbeidet med gangarealer, plenarealer, trær, annen beplantning, sittegrupper og lekeplass.

Parkering

Garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg kan kjøpes av Konows gate 1-3 AS. Disse biloppstillingsplassene ligger svært godt til med kort vei til heisen som fører opp til leiligheten. Bruksrett til garasjeplass kan selges sammen med boligen. Sameiets styre jobber p.t. med å innhente anbud på El-bil ladepunkter i garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 97 kvm

Totalt bruksareal: 88 kvm

Totalt primærrom: 82 kvm

Primærrom:

Bad, entré, stue/kjøkken og 3 soverom: 82 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder. En i leilighet og en i kjeller på ca 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.2018 utført av Tommy Berg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong. Etasjeskillere og skillevegger mot naboleiligheter er utført i betong. Bærende konstruksjoner i betong, utvendige fasader belagt med pusset fasadesystem og fasadeplater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen 4-roms selveier fra 2014. Her får du både svært god beliggenhet, planløsning og standard. Området er rolig og barnevennlig med blant annet gangavstand til trikk og sentrum, badestrand på Sørenga, parker og grøntområder. Leiligheten fremstår lys og moderne med gjennomgående planløsning, integrerte hvitevarer, egen garasjeplass m.m. Leiligheten egner seg svært godt for den som vil bo urbant og sentralt, men samtidig tilbaketrukket i rolige og hyggelige omgivelser. Standarden er som følger:

Kjøkken:

Lekkert og praktisk kjøkken med grepsfrie fronter nye høsten 2018, integrert komfyr, platetopp, opppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap. Laminat benkeplate, ett- greps blandebatteri og nedfelt, rustfri, stålkum. Det er godt med skap- og benkeplass.

Stue:

Luftig, lys og romslig stue med mulighet for flere møbleringsløsninger. Rommet kan deles inn i soner med både sofakrok og spisestue. Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys. Fra stuen er det utgang til vestvendt, solrik balkong på ca 7 kvm og utsikt over sameiets grønne gårdsrom. Her er det plass til stoler, bord og grill.

Baderom:

Delikat, flislagt baderom av god størrelse med varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Vegghengt klosett, servantinnredning med oppbevaringsmuligheter under vask, ett-greps blandebatteri og ekstra stort dusjhjørne med glassdører. Det er dimbare downlights i tak og overspeil med speillys.

Hovedsoverom:

Hovedsoverommet er romslig med plass til stor dobbeltseng, kommode og nattbord. Soverommet inneholder også to store garderobeskap.

Soverom II og III:

To soverom med plass til seng, kommode og nattbord. Rommene egner seg godt til barnerom, kontor, gjesterom eller tilsvarende. Begge soverommene har garderobeskap.

Alle soverom er vendt mot øst, og ligger dermed i den svaleste delen av leiligheten på varme sommerkvelder.

Entré og innvendig bod:

Praktisk entré med plass for oppheng og skostativ. Callinganlegg med portåpner. Innvendig bod på ca 3 kvm med gode oppbevaringsmuligheter. Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vegg i boden.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Dette er inkludert i husleien. Ellers er det varmekabler i badegulv.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.01.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vannledning, regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn, bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om salg og reklame for bensin og oljeprodukter, bestemmelse om kloakkledning, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, bestemmelse om trafostasjon/kiosk og bestemmelse om adkomstrett.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Ekebergportalen Sameie, med sameiebrøk 87/8766.

Sameiet består av 83 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner, hvorav 2 seksjoner utgjør parkeringsplasser.

Sameiets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 6595499.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00

Ekebergportalen Sameie har avtale om vaktmestertjeneste med Karlsens Vaktmestertjeneste AS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så fremt det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer.

Foretatte påkostninger:

Montert kameraovervåkning i garasjeanlegget og ved inngangspartiet.

Planlagt arbeid og fremtidige påkostninger:

- Bytte til LED belysning i fellesområder

- Invistere i avanser ladesystem i garasjen.

- Flere av seksjonseierne har oppdaget misfarging av baderomsfliser i dusjnisje. Det er ikke oppdaget feil ved selgers bad, men de har forhåndsreklamert for å få en nærmere undersøkelse av badet fra utbygger.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4626 datert 14.12.2011, S-4821, S-4601 og kommunedelsplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn datert 23.09.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Fastmontert knaggrekke i gangen medfølger ikke

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.447,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, oppvarming (a-konto med egen måler), bredbånd, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring og vaktmestertjenester.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Energi oppv+v.tappev 415,-

Felleskostn.Bolig 2.706,-

Bredbånd 200,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.100,- pr. år. / 5.700 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Homenet som leverandør av kabel-tv og kjøper må selv tegne abonnement.

Boligen er tilknyttet HomeNet som internettleverandør og er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.541.962,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Gamlebyen Rode 5
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Mariakirkens ruiner 0.7 km
Dyvekes bru 0.7 km
Trebrygga 1 km
Ekebergkaia 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.2 km
Sentralstasjon Oslo S 1.7 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass Oslo Hospital 0.2 km
Bussholdeplass St. Halvards plass 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bekkelagshøgda Tennisklubb 1.6 km
Idrettsanlegg Jordalhallen 1.6 km
Treningssenter Partner Sol- og Tr.senter 1.1 km
Treningssenter Elixia Bjørvika 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1.9 km
Vahl skole (1-7 kl.) 2 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Kongshavn videregående skole 1 km
Hersleb videregående skole 3 km

Barnehager

Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) 0.4 km
Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.5 km
Utsikten barnehage (3-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 1.5 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 1.6 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 1.3 km
Postkontor Rema 1000 Sørenga 1.4 km
Apotek Vitusapotek Barcode - Bjørvika 1.2 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 1.4 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 1.8 km
Dagligvare Kiwi Konowsgate 0.1 km
Dagligvare Bunnpris Konowsgate 0.2 km
Kiosk/video Sonia Frukt og Tobakk 1.1 km
Kiosk/video Narvesen Barcode 1.2 km
Bensin Shell Kværner 1.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,1 %
Andel kvinner 47,9 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 35,2 år
Husholdninger med barn 17,3 %
Husholdninger uten barn 82,7 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 212
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Gamlebyen Rode 5 1819 1175

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Christian Høiby
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?