Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 500 000,- for kr 4 500 000,-

Stor og lys 3-roms endeleilighet med nydelig utsikt.

Utsikt fra leiligheten.

Pen 3-roms endeleilighet, usjenert med nydelig utsikt, solrikt. Trappefritt. Garasjeplass

Entre/ gang med garderobeskap.

Stue/ spisestue med gasspeis, utgang fra stuen til hagen.

Stue/ spisestue

Stuen er både romslig og innbydende, med moderne gasspeis

Stue

Stuen har store vindusflater og lyse farger

Stue

Gasspeis i stuen som gir god varme på kalde vinterdager.

Kjøkkenet er romslig og meget funksjonelt

Kjøkken

Kjøkken med integrert gassbluss og ovn.

Stort og lyst bad med fliser på vegger og vegger, varme i gulv.

Bad

Bad/ vaskerom

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Utvendig bod på 5 kvm

Fasade

Utearealer

Inngangsparti

Endeleilighet med nydelig fjordutsikt.

Fellesareal, lekeplass rett ved.

Fasade

Utsikt

Gullhella togstasjon ligger innen gangavstand fra leiligheten

Planskisse

GULLHELLA / ASKER

Korpåsen 77 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 500 000,-

GULLHELLA / ASKER: Pen 3-roms endeleilighet, usjenert med nydelig utsikt. SOLGT, VISNING AVLYST

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 059,-
Fellesgjeld:
Kr 13 861,-
AREAL (P-ROM / BRA)
77 / 79 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Korpåsen er et populært og attraktivt område på Gullhella i Asker på grunn av sin nærhet til marka, skoler, barnehager, fjorden, slalåmbakke, lysløyper og offentlig kommunikasjon. Området grenser til Vardåsen i bakkant med store turområder med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Marka byr på milevis med skiløyper om vinteren og flotte tur- og sykkelveier om sommeren. Det er enkel adkomst fra boligen til Bondivann, som er et yndet område for små og store. Flott badeplass med brygge på østsiden av vannet. Andre tilbud i nærområdet er bl.a. Stall Blakstad, Seilforening i Blakstadbukta, Risenga med svømmehall, kunstisbane, tennisanlegg, fotballbaner og ishockeyarena. Asker kommune har et flott og variert tilbud av fritidsaktiviteter.

Det er kun ca. 2,5 km til Asker sentrum med Trekanten kjøpesenter, et godt utvalg av butikker og spisesteder, Asker kulturhus med bl.a. kino og bibliotek, og et variert servicetilbud. Asker sentrum er også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss, flytog og tog. Her er det også pendlerparkering ved togstasjonen.

Gangavstand til både barnehager, barneskole og matforretning, nyåpnet Kiwi butikk på Bondi. Det er ca. 8 minutters gange til Gullhella togstasjon med direkte forbindelse mot Oslo hvert 30. min og ca. 8 minutters gange til bussholdeplass langs Røykenveien. Innenfor ca. 5 minutters kjøring ligger Asker sentrum med forretninger og servicetilbud. Med buss bruker du ca. 5 min til Asker sentrum, mens du med tog bruker hhv. ca. 6 min og ca. 38 min til Asker og Nationaltheatret i Oslo.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Gullhella barnehage på feltet. Ellers barnehage i Barnas Hus v/ REMA 1000, korttidsbarnehage i Østenstad kirke.

Skoler:

Kort avstand til Blakstad barneskole. Kort vei til Hovedgården og Risenga ungdomsskole, Bleiker og Asker videregående skoler.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Følg Røykenveien mot Heggedal. Ta til høyre inn Norddalsveien. Ta til høyre inn Korpåsen og følg veien til toppen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 13 861,-

Totalpris

Kr 4 513 861,-

Felleskostnader

Kr 3 059,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2002

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

77m2

Bruksareal

79m2

Tomt

37966m2

KR-kode

15.193

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Korpåsen 77 A, 1386 Asker

Gnr. 61, bnr. 695, snr. 82, i Asker kommune.

Tomten

Leiligheten disponerer en stor privat hage med utgang fra stuen. Hagen grenser mot friområde. Utenfor denne er det fellesareal. Hagen er relativt usjenert og har en nydelig fjordutsikt. Meget gode solforhold med tidlig morgen sol og sen kveldssol. Ved inngangspartiet er det også en fin usjenert uteplass med tilgang fra kjøkken, her har man morgensol.

Eiet tomt på 37.966,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten til sameiet er hyggelig opparbeidet med felles grøntareal med lekeplass og fotballbane. Små gangstier internt på feltet. Eiendommen ligger i strøk bestående av småhus- og blokkbebyggelse.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i garasjeanlegg. Godt med gjesteparkeringsplasser i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 86 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 77 kvm

Bruksareal:

Endeleilighet 79 kvm

Primærrom:

Endeleilighet:

1. etasje 77 kvm: Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom.

Sekundærrom:

Endeleilighet:

1. etasje 2 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen 1 bod ved inngang på ca. 5 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.2019, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 1 av soverommene tilfredsstiller ikke krav vedr. volum.

Bebyggelse og byggemåte

3-roms leilighet i 4-mannsbolig. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Støpt gulv i leiligheten.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Bad/vaskerom: Nytt toalett og ny dusj - TG 0. For øvrig utstyr fra byggeår - TG 2. Normal brukstid på 30 år er lagt til grunn for vurderingen.

Kjøkken: Innredning fra byggeår med vanlig brukslitasje og noe småskader. TG 2.

120 liter varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. TG 2. Normal brukstid på 30 år er lagt til grunn for vurderingen.

Parkett: Noe småskade på parkett. TG 2.

Sentralavtrekk fra kjøkken og bad/vaskerom. Aggregat plassert i kjøkken. For øvrig er det naturlig ventilasjon i boligen. TG 2.

Lovlighetsvurdering:

Leilighet i bygg fra 2002. Det er kun gjort mindre endring på planløsning. Det er ikke gjort søknadspliktige arbeider i ettertid.

Det er påvist forekomst av skjeggkre i leiligheten. Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon. Selger oppdaget 5-10 stk. sjeggkre etter at leieboer flyttet ut i desember 2018. Selger har satt ut limfeller.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

ENTRÉ

Velkommen inn - Førsteinntrykket er en lys og åpen entré der yttertøyet enkelt kan henges, godt med skapplass.

STUE

Stuen er både romslig og innbydende med moderne gasspeis som gir god varme på kalde vinterdager. Stuen har store vindusflater og lyse farger på veggene. Det er god plass til salong/sittegruppe i stuen og spisestue. Utgang til hyggelig, dels overbygget uteplass fra stuen.

KJØKKEN

Lyst kjøkken fra byggeår med gode løsninger. Kjøkkenet er romslig og meget funksjonelt med god arbeidsplass og rikelig med skap- og skuffløsninger. Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert gassbluss og ovn. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Kjøkken har fått TG2 grunnet alder/utidsmessighet.

HAGEN

Utgang til hage og terreng fra både stue og kjøkken. Denne leiligheten har en meget fin intern beliggenhet helt ytterst, med flott fjordutsikt og meget gode solforhold. Den er usjenert og ligger høyt og fritt.

BAD/VASKEROM

Stort og lyst bad med fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Noe sår/riss i fliser. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Downlights i bad/vaskerom. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel. Badet har fått TG2 grunnet alder/utidsmessighet.

SOVEROM OG LAGRING

Soverom 1 i leiligheten er stort og har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 2 fin plass til seng og pult. Det er også en praktisk bod i leiligheten med lagringsplass. I tillegg har leiligheten en utvendig bod rett utenfor inngangsdøren på ca 5 kvm.

El- anlegg: 25 amp. hovedsikringer - 7 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

God og varm gasspeis i stuen som styres med fjernkontroll. Felles gasstank i sameiet. Elektrisk gulvvarme i bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.06.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

28.04.2003 00:00:00 - Erklæring/avtale

Denne seksjon har tilleggsdel - areal.

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Gjelder denne registerenheten med flere

28.04.2003 00:00:00 - Urådighet

BEGRENSING I RÅDERETT

Overdragelse skal godkjennes av styret

Gjelder denne registerenheten med flere

28.04.2003 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 82

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 79/16376

Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.

Gjelder seksjon nr. 1 til og med 173

10.12.2012 00:00:00 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel

Endret seksjon:

Snr: 82

Formål: Bolig

Tilleggsdel: Bygning og grunn

Sameiebrøk: 79/16376

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Korpåsen boligsameie, med sameiebrøk 79/16376.

Sameiet består av 173 eierseksjoner.

Forretningsfører er BSS Forvaltning.

Styreleders navn: Ola Viken, E-post: styret@korpasen.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, ref. Husordensreglene.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Utbedring av garasjeanlegget er utført i 2017.

Planlagte påkostninger: Ingen kjente.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (delareal: 37.927 kvm) og bevaring av landskap og vegetasjon (6.458 kvm) i henhold til reguleringsplan 150D1 Beb. plan Nordre Gullhella med ikrafttredelse: 07.03.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 02.12.98.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter, type A, i kommuneplanen for Asker kommune 2018 - 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.752,5,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Leiligheten er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Fellesutgiftene er kr 3.059,- pr. mnd. og inkluderer: Boligsameiet betaler alle kostnader til drift av boligsameiets bygninger, så som drift av private nettverk for strøm, gass og kabel TV/bredbånd, forsikringer, renovasjon, drift og forsvarlig ytre vedlikehold av bygningene samt forretningsførsel. Dessuten betaler boligsameiet alle kostnader til endringer, drift og vedlikehold av fellesarealer med veier, lekeplasser, biloppstillingsplasser, grøntarealer og beplantninger samt vaktmestertjeneste. Videre betaler boligsameiet alle kostnader til drift og vedlikehold av garasjeanleggene.

Fellesutgiftene fordeler seg slik:

- Felleskostnader 3.059,- pr mnd

Den enkelte sameier skal betale et à konto beløp, fastsatt av styret per måned, til dekning av utgifter til strøm og service innvendig gass for den enkelte bolig, for dem som har gassanlegg. Forbruket på strøm avregnes to ganger per år fra egen måler. Norsk Gassnett avregner og fakturerer gass etter faktisk forbruk.

Det betales følgende a-kontobeløp, som blir avregnet to ganger i året;

A-konto strøm kr. 318,- per måned

Service innvendig gass kr. 150,- per måned

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.000 kwh. pr. år.

Sameiet har inngått avtale med Canal digital om levering av kabel-tv og bredbånd. Avtalen inneholder T-WE BOX og grunnpakke bestående av 36 faste kanaler og 15 valgfrie kanaler. Avtalen inneholder også bredbåndsabonnementet Komplett 25 med 25/10 mbps, sikkerhetspakke og fire e-postadresser.

Sameiets forsikringsselskap og polisenummer: Tryg, polisenr. 6591921.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.800,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.632.383,-

Av dette beløpet utgjør kr 13.861,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?