Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 520 000,- for kr 4 520 000,-

STOR, LYS OG LEKKER 3-ROMS ENDELEILIGHET MED NYDELIG UTSIKT OG HAGE

Leiligheten ligger høyt og fritt med nydelig utsikt. Eksklusiv brukstrett til hagen til høyre for lyktestolpen i bildet. Det til venstre er fellesareal.

Hagen har tidlig morgen sol og sen kveldssol

 

Uteplassen på fremsiden har formiddagssol og ettermiddagssol

 

Velkommen inn

Stuen er stor og luftig

Store vindusflater slipper mye lys inn

Spisestuen

 

Moderne fjernstyrt gasspeis - Gassen er inkludert i fellesutgiftene

Tv-stuen

 

Kjøkkenet med utgang til den flotte hagen

 

 

 

 

Spisekrok på kjøkkenet

Soverom 1

Soverom 2

Badet

 

 

Gangen

Planløsning

Leiligheten har en fin beliggenhet på rolig tun. Kort vei til carport plassen som ligger i fellesanlegg midt i bildet.

Hyggelig boligtun på toppen av Korpåsen med fin utsikt og gode solforhold.

Sameiet har flere lekeplasser og oppholdsareler.

 

Gullhella togstasjon ligger i gangavstand fra leilighet. Herfra begynner også tursti opp Vardåsen og flere skiløyper om vinteren.

GULLHELLA - STOR, LYS OG LEKKER 3-ROMS ENDELEILIGHET MED NYDELIG UTSIKT OG HAGE - Trappefritt, Usjenert, Garasje

Korpåsen 83 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

GULLHELLA - STOR, LYS OG LEKKER 3-ROMS ENDELEILIGHET MED NYDELIG UTSIKT OG HAGE - Trappefritt, Usjenert, Garasje: GULLHELLA - STOR, LYS OG LEKKER 3-ROMS ENDELEILIGHET MED NYDELIG UTSIKT OG HAGE - Trappefritt, Usjenert, Garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 508,-
Fellesgjeld:
Kr 34 647,-
AREAL (P-ROM / BRA)
76 / 79 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Korpåsen er et populært og attraktivt område på Gullhella i Asker på grunn av sin nærhet til marka, skoler, barnehager, fjorden, slalåmbakke, lysløyper og offentlig kommunikasjon. Området grenser til Vardåsen i bakkant med store turområder med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Marka byr på milevis med skiløyper om vinteren og flotte tur- og sykkelveier om sommeren. Det er enkel adkomst fra boligen til Bondivann, som er et yndet område for små og store. Flott badeplass med brygge på østsiden av vannet. Andre tilbud i nærområdet er bl.a. Stall Blakstad, Seilforening i Blakstadbukta, Risenga med svømmehall, kunstisbane, tennisanlegg, fotballbaner og ishockeyarena. Asker kommune har et flott og variert tilbud av fritidsaktiviteter.

Det er kun ca. 2,5 km til Asker sentrum med Trekanten kjøpesenter, et godt utvalg av butikker og spisesteder, Asker kulturhus med bl.a. kino og bibliotek, og et variert servicetilbud. Asker sentrum er også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss, flytog og tog. Her er det også pendlerparkering ved togstasjonen.

Gangavstand til både barnehager, barneskole og matforretning. Det er ca. 8 minutters gange til Gullhella togstasjon med direkte forbindelse mot Oslo hvert 30. min og ca. 8 minutters gange til bussholdeplass langs Røykenveien. Innenfor ca. 5 minutters kjøring ligger Asker sentrum med forretninger og servicetilbud. Med buss bruker du ca. 5 min til Asker sentrum, mens du med tog bruker hhv. ca. 6 min og ca. 38 min til Asker og Nationaltheatret i Oslo.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Gullhella barnehage på feltet. Ellers barnehage i Barnas Hus v/ REMA 1000, korttidsbarnehage i Østenstad kirke.

Skoler:

Kort avstand til Blakstad barneskole. Kort vei til Hovedgården og Risenga ungdomsskole, Bleiker og Asker videregående skoler.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Følg Røykenveien mot Heggedal. Ta til høyre inn Norddalsveien. Ta til høyre inn Korpåsen og følg veien til toppen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 34 647,-

Totalpris

Kr 4 024 647,-

Felleskostnader

Kr 3 508,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2002

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

76m2

Bruksareal

79m2

KR-kode

1517189

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Korpåsen 83 A, 1386 Asker

Gnr. 61, bnr. 695, snr. 89, i Asker kommune.

Tomten

Leiligheten disponerer en stor privat hage med utgang fra kjøkkenet. Hagen er flat og grenser mot friområde. Tomten går til den lille lyktestolpen som er avbildet i bildene. Utenfor denne er det fellesareal. Hagen er relativt usjenert og har en nydelig fjordutsikt. Meget gode solforhold med tidlig morgen sol og sen kveldssol på denne siden. Ved inngangspartiet er det også en fin usjenert uteplass med tilgang fra stuen. Denne uteplassen har solen fra formiddag til ettermiddag.

Eiet tomt på 37.966,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten til sameiet er hyggelig opparbeidet med felles grøntareal med lekeplass og fotballbane. Små gangstier internt på feltet. Eiendommen ligger i strøk bestående av småhus- og blokkbebyggelse.

Parkering

Parkering for 1 bil i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 86 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 76 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 79 kvm

Primærrom:

1. etasje 76 kvm: Entré, bad/vaskerom, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom.

Sekundærrom:

1. etasje 3 kvm: 1 bod.

I tillegg disponerer boligen bod på ca. 5 m2 med utvendig adkomst ved inngangsparti. I tillegg er det parkering for 1 bil i felles carportanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.05.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

ENTRÉ

Velkommen inn - Førsteinntrykket er en lys og åpen entré der yttertøyet enkelt kan henges av.

STUE

Stuen er både romslig og innbydende med moderne gasspeis som gir god varme på kalde vinterdager. Stuen har store vindusflater og lyse farger på veggene. Det er god plass til salong/sittegruppe i stuen og spisestue. Det er delvis åpen løsning til kjøkkenet. Utgang til hyggelig uteplass fra stuen.

KJØKKEN

Lyst kjøkken fra byggeår med gode løsninger. Kjøkkenet er romslig og meget funksjonelt med god arbeidsplass og rikelig med skap- og skuffløsninger. Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert gassbluss og ovn. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Kjøkken har fått TG2 grunnet alder/utidsmessighet.

HAGEN

Fra kjøkkenet er det utgang til en nydelig hage med flott fjordutsikt og meget gode solforhold. Den er usjenert og ligger høyt og fritt.

BAD/VASKEROM

Stort og lyst bad med fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er OK. Riss i fliser. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel. Badet har fått TG2 grunnet alder/utidsmessighet.

SOVEROM OG LAGRING

Soverom 1 i leiligheten er stort og har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 2 har adkomst fra kjøkken. Dette rommet har også en god størrelse. Det er også en praktisk bod i leiligheten med lagringsplass. I tillegg har leiligheten en utvendig bod rett utenfor inngangsdøren.

OVERFLATER

Vegger – Malte flater.

Gulv – 1-stavs parkett, parkett og fliser. Nyere parkett i hovedsak.

Himling – Malte flater.

Oppvarming

God og varm gasspeis i stuen som styres med fjernkontroll. Felles gasstank i sameiet. Elektrisk gulvvarme i entré og bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.09.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 10799, tinglyst 28.04.2003, type heftelse: Urådighet - Overdragelse skal godkjennes av styret

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 10799, tinglyst 28.04.2003, type heftelse: Denne seksjon har tilleggsdel - areal. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Korpåsen boligsameie, med sameiebrøk 79/16376.

Sameiet består av 173 eierseksjoner.

Forretningsfører er BSS Forvaltning.

Styreleders navn: Ola Viken, E-post: styret@korpasen.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, ref. Husordensreglene.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Utbedring av garasjeanlegget er utført i 2017.

Planlagte påkostninger:

- Innkjøp av bommer på tunene for å hindre uønsket innkjøring av biler.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (delareal: 37.927 kvm) og bevaring av landskap og vegetasjon (6.458 kvm) i henhold til reguleringsplan 150D1 Beb. plan Nordre Gullhella med ikrafttredelse: 07.03.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 02.12.98.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter, type A, i kommuneplanen for Asker kommune 2018 - 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.366,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Leiligheten er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Fellesutgiftene er kr 3.508,- pr. mnd. og inkluderer: Renovasjon, bygningsforsikring, forretningsførsel, kabel-tv, bredbånd, snøbrøyting, samt gass og strøm som avregnes ákonto.

Fellesutgiftene fordeler seg slik:

- Felleskostnader 2356,- pr mnd

Det betales i tillegg følgende a-kontobeløp, som blir avregnet to ganger i året;

- A-konto strøm kr. 552,- per måned

- A-konto gass kr. 450,- per måned

- Service innvendig gass kr. 150,- per måned

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2017, samt vil bli justert 01.07.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.000 kwh. pr. år.

Sameiet har inngått avtale med Canal digital om levering av kabel-tv og bredbånd. Avtalen inneholder T-WE BOX og grunnpakke bestående av 36 faste kanaler og 15 valgfrie kanaler. Avtalen inneholder også bredbåndsabonnementet Komplett 25 med 25/10 mbps, sikkerhetspakke og fire e-postadresser.

Sameiets forsikringsselskap og polisenummer: Tryg, polisenr. 3449563.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.800,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.131.269,-.

Av dette beløpet utgjør kr 34.647,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Gullhella
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Østenstad kirke 1.7 km
Eid 1.8 km
Gui 2.8 km
Åby 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.9 km
Sentralstasjon Oslo S 25.8 km
Jernbanestasjon Gullhella stasjon 1 km
Bussholdeplass Gullhella sykehjem 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vardåsen alpinsenter/lysløype 1.6 km
Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 2.2 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 2.7 km
Treningssenter Elixia Asker 3.6 km

Steder av interesse

Skoler

Blakstad skole (1-7 kl.) 1.5 km
Bondi skole (1-7 kl.) 2.2 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 3.6 km
Hovedgården ungdomsskole (8-10 kl.) 5 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 4.6 km
Asker videregående skole 3.2 km
Bleiker videregående skole 3.3 km

Barnehager

Gullhella barnehage (1-5 år) 0.5 km
Barnas Hus Gullhella (3-5 år) 1 km
Gullhella familiebarnehage (1-3 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 3.9 km
Kjøpesenter Holmensenteret 7.2 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 2.3 km
Postkontor Asker Postkontor 3.9 km
Apotek Vettre apotek 4 km
Apotek Apotek 1 Asker 3.7 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 3.9 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 7.2 km
Dagligvare Rema 1000 Gullhella 1.1 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 2.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 3.4 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 3.7 km
Bensin Circle K Asker 3.7 km
Bensin Shellsenter Heggedal 3.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,6 %
Andel kvinner 53,4 %
Gj.snittalder menn 35,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,4 år
Husholdninger med barn 40 %
Husholdninger uten barn 60 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 460
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Gullhella 992 457

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?