Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 750 000,- for kr 3 750 000,-

Velkommen til Kråkstadveien 8 - En flott 3-roms leilighet meget sentralt i Ski sentrum - Veranda med utsikt og gode solforhold

Fasade - Leiligheten ligger i 2.etasje i seksmannsboligen

Entré/gang med gulv fra 2014. Innebygd skap, oppheng for yttertøy og kommode

Entré/gang med vedovn for ekstra varme og hygge

Stue med lyse flater og nytt gulv fra 2014

Stue med god plass til spisestue

Ny varmepumpe fra 2017 montert i stue

God plass til stor sofagruppe

Fra stuen er det utgang til nordvestvendt veranda med fin utsikt

Praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt arbeidsøy. Innredning med profilerte og folierte fronter. Høyskap og vitrineskap

Detaljer kjøkken

Koselig spiseplass på kjøkkenet

Detaljer kjøkken

Stort soverom med både innebygd skap og frittstående garderobeskap

Soverom med plass til kontorløsning

Kontor på hovedsoverom

Romslig soverom nr.2 med lyse flater og gulv fra 2014 - God plass til garderobeløsning

Soverom nr. 2

Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Klosett, boblebadekar, servant og speil

Veranda blir en forlengelse av stuen

En romslig veranda med god plass til hagemøbler

Fra verandaen er det fin utsikt mot sentrum

Detaljer veranda

Utsikten fra verandaen

Fellesareal med store grøntarealer med trær, busker, beplantning, sittegrupper og lekeplass

Plantegning 3D 2.etasje

Plantegning 2D 2.etasje

Ski sentrum- Flott 3-roms leilighet med veranda med utsikt og gode solforhold - Meget sentralt med nærhet til "alt"

Kråkstadveien 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 750 000,-

Ski sentrum- Flott 3-roms leilighet med veranda med utsikt og gode solforhold - Meget sentralt med nærhet til "alt": Ski sentrum- Flott 3-roms leilighet med veranda med utsikt og gode solforhold - Meget sentralt med nærhet til "alt"

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 750 000,-
Fellesgjeld:
Kr 36 749,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 75 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Kråkstadveien 8!

En flott 3-roms leilighet med en svært sentral beliggenhet i Ski sentrum. Kort gangavstand til sentrum hvor det finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Kun 300 meter til nærmeste dagligvarebutikk, 100 meter til bussholdeplass og 800 meter til togstasjonen. Boligen er skjermet for støy fra sentrum og det er et rolig og barnevennlig boligområde. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon. Ski stasjon er et knutepunkt på Østfoldbanen med hyppige avganger og gode forbindelser til Oslo. Det bygges nytt dobbeltspor mellom Ski og Oslo som antakelig vil stå ferdig i 2021. Reisetiden på direktereiser mellom Oslo og Ski skal da reduseres fra ca. 25 minutter til 11 minutter. Nærhet til både E6 og E18 gjør det enkelt å komme seg til Oslo og mot svenskegrensen.

Det er ca. 10 minutter med bil til Vinterbro med den populære fornøyelsesparken Tusenfryd, Vinterbrosenteret og Bunnefjorden med marina og badeplass på Breivoll.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Ski familiebarnehage avd. Eikåsen, Vestveien barnehage og Finstadbekken barnehage. Gangavstand til Ski barne- og ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Ski vgs og Drømtorp vgs.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Leiligheten ligger i Ski sentrum. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 36 749,-

Totalpris

Kr 3 786 749,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1951

Soverom

2

Primærrom

75m2

Bruksareal

75m2

Tomt

1762m2

KR-kode

4618106

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kråkstadveien 8, 1400 Ski

Gnr. 140, bnr. 88, snr. 4 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.762,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet tomt med gruset felles adkomstvei og store grøntarealer med plen, busker, frukttrær, trær, beplatning og lekeplass.

Parkering

Hver leilighet har én biloppstillingsplass til disposisjon. Sameiet har 2-3 gjesteplasser. Det er beboerne som har førsterett til parkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 75 kvm

Totalt primærrom: 75 kvm

Leiligheten ligger i 2.etasje.

2.etasje, 75 kvm: Entré/gang, to soverom, kjøkken, bad og stue.

I tillegg disponerer boligen to boder i kjelleren. Begge bodene er merket med "2.etg. Nord" og er henholdsvis 10,1 kvm og 1,7 kvm. Felles vaskerom, felles redskapsbod og felles sykkelbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.09.2018 utført av Harald Ringen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong,- mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antatt fundamentert til faste masser. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i tre. Ytterveggenes fasader er i bindingsverk med liggende kledning. Kledningen ble skrapt og malt 2017, samt noe utskiftning av kledning og listverk. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Taket, takrenner, nedløp og pipebeslag ble lagt om av Follo tak og vedlikehold i ca. 1999. Vinduer fra 1995 og verandadør fra 2004. Nytt inngangsparti fra 2016. Ny kloakk og vannledning inn til huset i 2012. Ny vannledning i kjeller i 2012.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Vinduer: De fleste vridere hadde slark ved lukking og gir dermed redusert tettefunksjon mellom karm og ramme. Gummilist var skadet i området rundt vrider på ett soverom. Manglet optimal tetting og terskelbeslag under verandadør. Ugunstig plassert vindu i dusjsonen.

Mangler gnistplate foran vedovn. Avstand fra ildstedet til brennbare materialer må være minimum 30 cm. Eldre røykrørinngang er ikke tettet forskriftsmessig.

Dryplekkasje fra blandebatteri på kjøkkenet. Antydning til eldre fuktskjolder under benkeskap til vask. Ingen lekkasjer i innredning ved befaring. Dårlig trekk i kjøkkenvifte.

Badet har TG2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En flott 3-roms leilighet i 2.etasje i en seksmannsbolig med veranda med utsikt og gode solforhold. Leiligheten har en svært sentral og attraktiv beliggenhet i Ski sentrum. Leiligheten er pent brukt, holder normal standard og har en god planløsning. Innvendige overflater er fornyet og vedlikeholdt over tid. Gulv med overflater av laminat og fliser. Vegger med overflater av malte flater, tapet, malte mdf-plater, malt panel, malte pussflater og fliser. Himlinger med overflater av malt panel og folierte himlingsplater.

Felles inngangsparti som er nytt fra 2016 og felles trappeoppgang. Leiligheten ligger i 2.etasje.

Entré/gang: Lys og romslig entré med nytt laminatgulv fra 2014. Praktisk innebygd skap, plass til oppheng av yttertøy og kommode til oppbevaring. Vedovn med glassdør plassert i gangen for ekstra varme og hygge.

Soverom: Leiligheten har to store og fine soverom. Hovedsoverom med både plassbygd garderobeskap og frittstående garderobeskap fra 2017 med belysning. Soverom nr.2 med nytt laminatgulv fra 2014. Garderobeskap også på dette soverommet.

Kjøkken: Romslig og praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med profilerte og folierte fronter. Høyskap og vitrineskap. Praktisk arbeidsøy og koselig spiseplass. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Fliser mellom overskap og benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Kun komfyr og oppvaskmaskin på kjøkkenet medfølger ved salg. Ventilator med avtrekk ut. 120 liter varmtvannsbereder er montert i kjøkkenbenk.

Baderom: Flislagt bad med varmekabler i gulv. Klosett med softclose, boblebadekar med forheng, servant og speil. Det er to sluk. Fuktstyrt avtrekksvifte, samt ekstra ventil i kasse.

Stue: Romslig stue med lyse flater og nytt laminatgulv fra 2014. Store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til sofagruppe, spisegruppe og tilhørende møblement. Ny varmepumpe fra 2017 er montert i stue. Utgang til solrik veranda med fin utsikt.

Uteplassen: Leiligheten har utgang til flott nordvestvendt veranda med svært gode solforhold og fin utsikt mot sentrum. God plass til hagemøbler. Utebelysning og strømuttak. I tillegg har sameiet fellesareal med store grøntarealer, trær, busker, beplantning og lekeplass.

Lagringsplass: I kjelleretasjen er det mye lagringsplass. Leiligheten har to boder i kjelleren. Bodene er på henholdsvis 10,1 kvm og 1,7 kvm. Det er også felles redskapsbod, felles sykkelbod og felles vaskerom i kjelleretasjen.

Oppvarming

Vedovn med glassdør i gangen. Varmekabler i gulv på badet. Varmpepumpe fra 2017 i stue. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Det foreligger ferdigattest for ominnredning av 3.etasje til bolig (hybler) datert 27.12.1972.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1840, tinglyst 18.02.1993. Type heftelse: Pantsettelseserklæring. Pantsettelseserklæring til sameiet på kr 20.000,- til dekning av sameiets fellesutgifter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 1840, tinglyst 18.02.1993, type heftelse: Erklæring/avtale, pantsettelseserklæring og seksjonering. Det er pliktig medlemsskap i Kråkstadveien 8 Boligsameie.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kråkstadveien 8 boligsameie, med sameiebrøk 71/354.

Sameiet har ikke forretningsfører, men har styre og det føres regnskap og budsjett. Sameiet består av 6 leiligheter.

Dugnad, trappevask, plenklipping, maling og bortkjøring av felles søppel må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men kun ett individ pr. leilighet. Det skal gis beskjed til styret hvis man ønsker å ta inn dyr i leiligheten. Styret vurderer i hvert enkelt tilfelle omfanget av ordningen. Det er båndtvang og dyrene skal ikke ferdes fritt på fellesarealer. Ekskrementer og lignende skal ikke etterlates i hagen ved uhell. Det er forbudt å ta inn ved eller materialer som kan være veggdyr eller soppbefengt. Tørr ved i egen bod er tillatt.

Innvendig vedlikehold av egen seksjon er den enkelte sameier sitt ansvar. Seksjonens vinduer vedlikeholdes/byttes av den enkelte seksjonseier. Ytre vedlikehold av eiendommen med bygninger, fellesrom, fellesareal, ytre vedlikehold av vinduer, anlegg og utstyr, herunder trappegang og felles inngangsdør er sameiets ansvar. Vinduer og listeverk skal være av samme type på hele bygningen. Større byggtekniske forandringer inne og alle utvendige forandringer skal meldes til styret for godkjenning.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for områdene rundt Kråkstadvegen med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.10.1979.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kombiskap og vaskemaskin medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2000,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld, felles bygningsforsikring og fellesstrøm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Riks-tv via antenne på veranda og har avgift på kr 289,- pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet HomeNet som leverandør av internett og har avgift på kr 412,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til styret kr 3.200,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.884.921,-.

Av dette beløpet utgjør kr 36.749,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Ellingsrud
Kirkesogn Ski

Steder i nærheten

Drømtorp industriområde 0.8 km
Salmakertunet 1.3 km
Ski sykehus 1.9 km
Ski Kirke 2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 72.8 km
Sentralstasjon Oslo S 29.7 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 0.8 km
Bussholdeplass Sætrevegen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ski skole aktivitetsanlegg 1.3 km
Idrettsanlegg Ski idrettspark 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness - Ski 0.3 km
Treningssenter Topp Aerobic 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Ski skole (1-7 kl.) 1.3 km
Finstad skole (1-7 kl.) 1.6 km
Hebekk skole (1-7 kl.) 1.9 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Ski videregående skole 1.2 km
Drømtorp videregående skole 2.3 km

Barnehager

Ski familiebarnehage avd. Eik?sen (0-3 å?r år) 0.3 km
Vestveien barnehage (0-6 ?år) 1.1 km
Finstadbekken barnehage (0-6 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 0.5 km
Postkontor Ski Postkontor 0.7 km
Postkontor Coop Extra Langhus 5.3 km
Apotek Apotek 1 Ski Storsenter 0.5 km
Apotek Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet 0.7 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Coop Extra Ski 0.3 km
Dagligvare Meny Ski 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Ski Storsenter 0.5 km
Kiosk/video Se-Bra Frukt Tobakk 0.7 km
Bensin Circle K Ski 0.4 km
Bensin Shell Ski 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 40,9 år
Gj.snittalder kvinner 40,1 år
Husholdninger med barn 36,2 %
Husholdninger uten barn 63,8 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 967
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Ellingsrud 1224 497

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?