Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

Velkommen til Kristian Brennersvei 74 B

Flott utsikt fra leiligheten

Utsikt

Flott utsikt og gode solforhold

Balkong som er innglasset

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Entré/gang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad 01

Bad 02

Soverom 01

Soverom 02

Innglasset balkong

Utsikt

Mastfoto 01

Plantegning

Åssiden – Pen 3-roms toppleilighet med suveren utsikt. Stor solrik innglasset balkong. Marka som nærmeste nabo.

Kristian Brennersvei 74 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 350 000,-

Åssiden – Pen 3-roms toppleilighet med suveren utsikt. Stor solrik innglasset balkong. Marka som nærmeste nabo.: Åssiden – Pen 3-roms toppleilighet med suveren utsikt. Stor solrik innglasset balkong. Marka som nærmeste nabo.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 831,-
Fellesgjeld:
Kr 270 069,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende med praktfull utsikt over Drammensdalen og gode solforhold. Beliggende i attraktivt og veletablert boligområde. Nært til attraktive marka områder med lysløyper samt populært skisenter. Matbutikk i nærområdet. Kort vei til sentrum og alle servicetilbud, god offentlig kommunikasjon. 8 minutters kjøring til jernbanestasjon.

Gunstig busskommunikasjon med kort vei til busstopp og ca. 15 min kjøring til sentrum. Jernbanestasjon på Gulskogen. For mer ruteopplysninger se www.brakar.no.

De fleste fritidstilbud på Åssiden. Åssiden IF med mange aktiviteter, se www.aif.no. Flere treningssentre i nærmiljøet. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatring. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Ett sammensatt tilbud av både privat og kommunale barnehager på Åssiden.

Aronsløkka barneskole og Kjøsterud ungdomskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolesenter. Her ligger Høgskolen i Sør-øst Norge. Se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgata opp mot Åssiden. Ta opp Åslyveien til høyre ved Colibri Fargehandel. Følg denne til toppen. Ta Knut Bjørhuusvei bort til venstre. Ta opp Kristian Brennersvei til høyre. Følg denne forbi høyblokka. Ta skarpt opp til høyre på bakketopp ved avkjøring til Bera. Eiendommen er da beliggende opp til venstre.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 270 069,-

Totalpris

Kr 2 620 069,-

Felleskostnader

Kr 4 831,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1967

Soverom

2

Primærrom

69m2

Bruksareal

84m2

Tomt

20621m2

KR-kode

201867

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kristian Brennersvei 74 B, 3026 Drammen

Gnr. 116, bnr. 402 i Drammen kommune.

Andelsnr. 68, Kristian Brennersvei Borettslag, org.nr. 952 585 444

Tomten

Eiet tomt på 20.624 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte gangveier og diverse beplantning.

Parkering

Godt med parkeringsplasser på borettslagets felleseiendom. Garasje kan leies av borettslaget og disse tildeles etter ansiennitetsprinsippet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 89 kvm

Bruksareal: 84 kvm

Primærrom: 69 kvm

Primærrom:

Leiligheten ligger i 4. etasje som toppleilighet og inneholder entré/gang, kjøkken, wc, bad, 2 soverom og stue: 69 kvm

Sekundærrom:

Innglasset balkong med tilhørende bod: 15 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod samt matskap i kjeller på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.02.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré/gang: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Pen Ikea innredning med integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin samt kjøleskap. Muligheter for spiseplass på kjøkken. Ingen hvitevarer medfølger boligen, med unntak av eventuelle integrerte hvitevarer på kjøkken.

Wc: Fliser på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Wc.

Bad: Fliser på gulv, malte flater og fliser på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Dusjhjørne med foldedører, servant med underskap og opplegg for vaskemaskin.

Soverom1: Laminat på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Garderobeskap samt innebygd garderobeskap.

Soverom2: Teppe på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe.

Stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Pen vedovn. Suveren utsikt fra stuen utover Drammensdalen. Store vinduer som gir mye naturlig sollys til stuen. Utgang til stor og tak overbygd innglasset balkong. Balkongen blir som en forlengelse av stuen og er lett å varme opp på høsten/våren. Det er samtidig en praktisk bod der med god plass.

Leiligheten holder en normal god standard og fremstår som pen.

Oppvarming

Pen vedovn i stuen. Varmekabler i gulv på badet. Ellers basert på evt. elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Drammen kommune kan ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse/ferdigattest fra byggeår i sitt arkiv. Det foreligger ferdigattest på innglassing av balkonger, datert 15.07.2009.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslaget sin eiendommen:

Dagboknr. 464, tinglyst: 18.04.1966: Bestemmelse om bebyggelse.

Kommunen har rett til å legge vann/kloakk og strømledninger over tomten om det er behov for det. Samt sette opp mur mot offentlig vei om det er nødvendig.

Dagboknr. 3472, tinglyst: 09.06.1976: Skjønn vedr Glitrevannverk.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Kristian Brennersvei Borettslag som består av 112 leiligheter.

Forretningsfører er Nedre Buskerud boligbyggelag.

Dugnad samt noe vaktmestertjeneste må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt. Dispensasjon fra dette forbudet kan gis dersom det foreligger særlige gode grunner for husdyrholdet, og når dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige andelshavere.

Foretatt påkostninger de senere år: Fasaden, taket, drenering og balkonger har blitt fornyet gjennom de siste årene.

Planlagte oppgraderinger: Forbedre uteområdene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for en del av Kristian Brenners vei datert 24.11.1970 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.831,- pr. mnd. og inkluderer kommunale avgifter, renovasjon, grunnpakke internett og kabel tv, nedbetaling av fellesgjeld, forsikring og vedlikehold av felles bygg, dugnadsgebyr, snømåking, trappevask, strøm fellesarealer.

Kr 100,- av felleskostnaden fåes igjen ved deltagelse på dugnader.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 6.000 kwh pr år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkl. i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.627.328,-. Av dette beløpet utgjør kr 270.069,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 28
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 2.2 km
Fylkeshuset 3.6 km
Tinghus 3.5 km
Bibliotek, kunstgalleri 4.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 97.1 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 3.4 km
Bussholdeplass Bera nedre 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Aronsløkka (skole) aktivitetssal 0.8 km
Idrettsanlegg Aron slalomløype 1 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 1.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Aronsløkka skole (1-7 kl.) 0.8 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.3 km
Åssiden videregående skole 1.8 km
Akademiet Ypsilon vgs 2.7 km

Barnehager

Åsløkka barnehage (3-5 år) 0.8 km
Aronsløkka barnehage (0-5 år) 0.9 km
Dalegårdsveien barnehage (0-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 3.5 km
Kjøpesenter Solberg Senter 4.9 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 0.7 km
Postkontor Meny Åssiden 1.6 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 1.3 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 1.6 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5.4 km
Dagligvare Coop Prix Store Landfall 0.7 km
Dagligvare Rema 1000 Vårveien 1.4 km
Kiosk/video Vårveien Spill 1.3 km
Kiosk/video Åssiden Grill 2.6 km
Bensin st1 Drammen 1.7 km
Bensin Shell Svingen 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 40,8 %
Andel kvinner 59,2 %
Gj.snittalder menn 52 år
Gj.snittalder kvinner 58,7 år
Husholdninger med barn 6,2 %
Husholdninger uten barn 93,8 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 19395
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 28 392 274

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 31.250,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?